583
-
RepeszElek #375 Féltem hogy ezt a választ kapom:)
Nem,biztos hogy nincs más még a környéken sem.
Mindegy, egyébként mikor meghalsz mutatja annak az életeréjét is aki megöl és csomószor mikor hittelsz a másiknak nem annyival lesz kevesebb.
A dice-nak nem erőssége a matek:)
A mas 44 amúgy miféle fegyver? Sokszor öltek meg vele de nem találom a listán. -
#374 Gondolom másik enemy is kapott a szórásból. Ha meg sniper, akkor egy vonalban voltak. -
RepeszElek #373 Azt mondjátok meg akkor mi van ha lövök valakit és azt írja ki hogy hit 128 szal ilyen 100 feletti értékeket,de életben marad a tag.
? -
toza #372 6 kill 5 percben valoban epikus... semmi nem tortenik... vmi magyar jatekos esetleg?! -
RepeszElek #371 Az 5-ben valóban semmirevaló.
A bf1-ben viszont jól adja. -
#370 hát de EPIC, nem látod? -
Borg #369 Tipikus semmirevaló sniper :) -
Fantasy18 #368 -
RepeszElek #367 Egyetértek,de hibák meg bug-ok mindig minden részben voltak,egy ekkora játékos létszámmal dolgozó játékot szinte lehetetlen letesztelni.
Mi vagyunk a tesztelők.
Engem ami zavar az a kommunikáció.
Az EA-nek nagyon nagy lett az arca...
Én összességében jobban szeretem az ötöt mint a Bf1-et.
Bár ott meg mikor az opperations-ben egy lövész árokban kuporogsz és csapódnak sorra a gránátok,közben orditó égő katonák,játékosok vergődnek a földön az ellen meg csataorditással rohan rád stb. az hihetetlen hogy megcsinálták.
Az 5-ben vagy bármelyikben ilyen nincs.
Az ötöt másért szeretem,vagyis szeretném ha nem lenne szar nálam a TTK...
Gyakorlatilag minden fegyver one shout-ol..
Fedezékbe nincs időm bújni ha mégis akkor ott halok meg a fal mögött iszonyat,olyan mint ha 500as pingel játszanék..
-
#366 Nézegesd a youtube t csak találsz valami szimpit -
Borg #365 Van választék? Melyik? Ugye nem a ww3-ra gondolsz? A kanyarban nincs sajnos, se az összetettsége, se a feelingje a BF-ekhez képest. -
RepeszElek #364 Köszi!
Sajnos a ww3 még nem jött ki kvarcjátékra,de adnám!:)
A verdun meg most annyira nem mozgat meg mint téma. -
#363 Nem ismerem a srácot -
#362 Egy pár bf játékot végigjátszottam ezek a mostaniaknak csak a nevük az , kinek mi ,ha ez tetszik nektek sokáig ezt kapjátok majd , szerencsére ma már van választék . -
Borg #361 Ez a felho gyerek már bf3-4ben is egy balfasz volt, ki is raktuk a csapatból :D -
Borg #360 A 2002 játékélmény túl van értékelve. Tudod, az idő megszépíti az emlékeket.
Soha egy játék nem volt, amiben ne ugyanez a sírás ment volna, csak az adott kor, és technológiai színvonalhoz mérten.
Ez amit linkeltél gyakorlatilag visszarepít oda, ahol béna fizika, semmi rombolhatóság, béna grafika van. A realizmust meg az adja, hogy a tankodat realisztikus(abb)an kezelheted? Hát, kinek mi...
A BF5-re is csak ezért megy a sírás, mert megosztja a népet. Van akinek ez jön be, van akinek amaz jönne be, tök mindegy mit csinálnak, mindig lesz valaki aki nem elégedett vele. A másik meg igen. -
#359 40mp kellet volna még kibírnod -
gstup #358 5 percig bírtam nézni. Szinte semmivel nem tudtam egyetérteni az alatt az 5 perc alatt. Egyáltalán miért a Bf 1 gameplay megy a "háttérben"??? -
#357 -
#356 Na ja , de van a 2019 csilivili RTX és a 2002 játékélmény, a kettő nem ugyan az .
Ma már semmi sem az aminek látszik
-
toza #355 ww3-verdun ...
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.02.17. 06:11:23 -
RepeszElek #354 Az a baj ezzel a hülye bf-el hogy műfajában nincs riválisa..
-
Borg #353 Nagyon 2002 -
#352 Hell let Loose. De ez még csak most készül. -
gstup #351 Post Scriptum,Heroes&Generals.Hirtelen ennyi. -
#350 -
RepeszElek #349 Tudtok olyan játékot ahol ugyan így 60-an vagytok egy pályán és stilusában hasonló? -
gstup #348 :D Annyi. -
RepeszElek #347 Passz...
Ne törödj semmivel csak játsz :D -
gstup #346 Mi ez az új hülyeség hogy a Soka T38 20 milliméterese nem sebzi a tankokat? -
RepeszElek #345 Csak te mondtad,a többiek bölcsen halgatnak :P -
Borg #344 Konkrétan elég sok dolog jobb lett... dehát mondtuk már, hogy ne kvarcjátékon szenvedj vele. -
RepeszElek #343 Jah vagy 5 gb update jött box-ra is.
Belenéztem a game-be de ugyan olyan szar mint volt,vagy nem!
bocsesz!
Lett egy új bug. Ha meghalok beszitál a képernyő..
-
Borg #342 Holnap megint patch day -
11awalker #341 Köszönöm -
#340 Jó játékot :) -
#339 Nekem most konkrétan eltűnt a dx11/12 kapcsoló a beállításokból. Egyre X-aktább. -
11awalker #338 Köszönöm mindenkinek aki segített a hozzászólásával, 27%-nál járok, legközelebb figyelmesebb leszek. -
11awalker #337 szerintem megoldódott, most először kiírta pirossal is, hogy nincs hely, eddig ezt nem jelezte nekem. De ami az egészben a vicc, hogy rossz meghajtóba is akarta telepíteni E helyett C-be XD Hihetetlen, legközelebb jobban figyelek majd. :) -
zebrock #336 Ott van, 51 GB. Nincs hely.