New World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.03. 15:10:02
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.11.03. 14:52:11
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Annyira azért nem vagy tele nyersanyaggal tekintve, hogy a "High-end" gathering célpontok rare dropja kell hozzá dögivel. Persze meg is veheted a hozzávalókat darabját 30-150 goldért. vagy pl egy asmodeumot olyan 200-ért darabját. Meg az anyagok hozzá lvl200-as finomítást követelnek és a craft is. Meg persze food, teljes buff vért és nyakbavaló (+15 pont, +2-2 pont, +5 pont).
A void ore meg aztán pláne nem olyan túl gyakori. Elég gyanús is a sok crafter-trader nekem aki kb tucatjával kínálja a vértezetet...
A gearscore-odat emeli és hasznos is. Jobb védelem, több stat pont, jobb rollok. Azaz túlélsz és jobb a sebzésed.
A watermarkot nem emeli. Azaz a mezőn az ellenből kivert, vagy ládából lopott szajré szintjét nem befolyásolja,
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.03. 13:59:54
Trasht mindenhol aoezod, ez vilagos (a vanilla wowot kovetoen az osszes mmoban), de itt most boss fightokrol van szo elsosorban, azok adjak a lootot.
Craftolt gear legtobbje boe, vagyis az teny, hogy aranylag konnyen beszerezheto egy 580+ szitu craftolt gear is (mire eljutsz odaig, hogy le tudod craftolni, rogyasig vagy a megfelelo mennyisegu kellekanyaggal), de ugyanugy, mint a masok altal kifarmolt es AH-ban eladott cucc, vagy a faction pvp gear, stb. - a TE gear scoreodat nem emeli meg. Persze, segiteni segit, de ha feloltozol 600-asba vasarolt/craftolt cuccbol, attol meg az 60+ elite mobok tovabbra is 500+ cuccokat dobnak eleinte, marpedig a legjobb lego cuccok legtobbje dropbol esik, ahhoz pedig fel kell tornaznod a rejtett GS-t 500-rol elobb 510-re, majd 520-ra, stb. 600-ig.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.11.03. 13:47:34
nordan #850: a dungeon az STATIKUS résztvevő számmal lenyomott tartalom. Ott sok zergelésre nincs lehetőség. Főként amikor te 60-as vagy az ellen meg 65-66-os szintű.
Meg azért pár nyílt világos ellen is vicces. A tüzes pallosos ürge az vicces. Megjelenik a lvl 65 portál utolsó körében, egy-egy charge, azt fekszik a jónép mindenfele. 😊 (azon csodálkoztam hogy a sok szívás után azért hamar kifeküdt. Többet kellene kardióznia. 😄 )
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.03. 13:25:11
Ez is egy olyan aspektusa a játéknak, amelyet jó lenne fejleszteni, mert jelenleg az endgame az Invázió/WAR meg elitek farmolása orrvérzésig, amelyet a csapatodon kívül még kb. több tucatnyian csinálnak ugyanazon a helyen, mert grindelned kell a nyüves rejtett (LOL) itemlevel szint növekedése miatt a dolgokat, máshonnan nem tudsz geart szerezni (leszámítva a legó fegyók küldetéseit, de azok is csak 560-580 körüliek), hiszen csak a dropolt cucc számít, a vásárolt (vagy tokenért vett) felszerelés nem.
Például dungeonok veterán/hardmode fokozatait simán el tudnám képzelni, lvl60 only content jelleggel. Vagy a városok repetatív, 60 után elérhető küldetésekkel való feltöltését, ahol a jutalom láda a (rejtett)gear scoreod alapján dob lootot.
Tényleg bármi jöhetne, ami a jelenlegi elite farmokon kívül megoldás lehet.
A játék nem rossz és szórakoztató: Az üzleti modell meg kb egyedülálló most a piacon. Sok rosszat lehet mondani, de hogy p2w lenne azt nagyon nem. Hibái vannak és rohadt sok javítandó van benne. De ez újként nagyon sokáig nem fog különösebben érinteni. Mint előttem írták.: már a szintezés önmagában is hosszabb idő mint 1-2 nap. Addig meg kb tökmindegy ki hogy sunnyog sokszáz óra után az "endgame"-ben.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Toki1350 #850: mint ahogy új játékoknál ez így szokott lenni 1 hónap után...
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.03. 08:43:02
szerk: legalábbis a hírezést már leszedték belépéskor. De még nem működik. Talán majd a patch után.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.02. 23:56:46
Azért aranyos ahogy a katasztrófa turisták egymást bíztatják... 😊
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.02. 23:51:52

mondjuk szomorú amit írsz de egyetértek, 4 napja nem nyomom ,de semmi érzelem
azért a wowba beleraktam jópár évet és hiányzik, kicsit olyan volt ez mint egy jóféle singleplayer
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.11.02. 20:31:51
Elbaszták. Van ez így. 1984 óta játszom játékokkal. Láttam sok buktát. Volt ami fájt, volt ami nem. Ez egy hónapon át pár euróért sok örömet szerzett, de ha leállna egyik napról a másikra, max. némi hiány lenne bennem, hogy itt se jártam, ezt se csináltam, de nem érdekelne.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Igazából élveztem a játékot, sok bajom nincs vele, de most az AH hiánya miatt a játék játszhatatlan. Ha javítják, akkor részemről minden megy tovább addig, míg meg nem unom.
Nagy izgulás nincs.
komoly szám
New World nél még kitart 29k ember https://www.twitch.tv/directory/game/New%20World
de mi ez a 29k a pár héttel ezelőtti 7-800k-s nézettséghez képest.....valaki ki is számolhatná mekkora visszaesés ez, és ha ez így rendben van akkor exkluzálom magam
haldokló problámákkal küzdő szarfos 16 éves WOW 26,5k......https://www.twitch.tv/directory/game/World%20of%20Warcraft
szar ha arculbax a valóság....részemről 4 napja nem logoltam be a guildtársaim HC rétege is már mással játszik, karácsonyig a G disband garantált
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.11.02. 19:34:21
Túl sok működő SW mmot nem bírnék felsorolni ...
Talán az SWG most ismét. Egész jó ez a Restoration, persze nem NVi értelemben vannak sokan, de lélegzik ismét, ami már csak az űrrésze miatt is jó.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.11.02. 18:45:47
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.11.02. 16:54:47
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2021.11.02. 16:50:51
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.11.02. 16:38:08
De, mindezek mellett az elmúlt időszakban kivesézett hibák és szarságok attól még léteznek és bosszantóak. Dolgozik rajta az amazon, naná, kutya kötelessége. Ostoba dolognak tűnik azt kérni valakitől, aki MÉG MINDIG játszik ezzel a foshalmazzal, hogy hagyja abba fél évre, hiszen pont a magamfajta nyomorult játszik még vele, akinek a tűrőképessége edzettebb, mint az egyszeri játékosoké, akik nagy része már tovább is lépett másra. Kiderül mi lesz ebből, egy újabb Atlas/Anthem, vagy NMS, vagy beleszürkül a bugos "jó is lehetett volna" mmok világába.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.11.02. 16:28:44
Ami a pénzügyi részét illeti, mivel nem sub based, se mtx (még nem és ha így folytatják, akkor lehet nem is lesz az...), ezért a bevétel a vásárlásokból jön, az pedig millió feletti az első hónapban, az már termelt némi kezdőtőkét. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy 40 euróval számolva ez fedezi a fejlesztési költségeket, vagyis elemi érdekük nekik is, hogy legyen tartós utánpótlás.
Elképesztően negatív lett ez a fórum. Én amikor meguntam egy játékot, mert nem tetszett, akkor egyszerűen nem játszottam vele tovább, de eszembe nem jutott volna, hogy egy fórumot nap, mint nap negatív kommentekkel spammoljam tele (általánosságban értve). Ha nem tetszik nem játszom, ezzel tudok a legjobban tüntetni egy rossz játék ellen. Ezért feketelistás nálam minden Ubisoft játék, ezért nem adok pénzt az 50 000. BF, COD, FIFA stb... játékért, mert nem jók, egyszerűen csak a pénzről szól az egész és mellé nincs semmi igazi tartalom.
New World sem más ebből a szempontból, ha nem tetszik abbahagyom, de mivel már most több órányi játékidőm van benne, mint az elmúlt években az összes általam játszott játékban, ezért nagyon nehezen magyarázható az, hogy nem érte meg az árát. Bugos persze, de amíg szórakoztató játszok vele.
Eszembe juttattad ezt:

Már csak emiatt se lehet szerver leállás. Ha zavaróak a hibák, akkor javítás után még mindig lehet indítani egy "tiszta" szervert. Azzal viszont csak veszíteni lehet ha a szolgáltató nem szolgáltat. Egyébként is azért érkezett idén a játék, mert már lázadt a sok village people a csúszások miatt. (már azon felül, hogy azért a hibák ellenére funkcionálisan működőképes és eladható így is a játék. Azaz miért ne indíthatták volna el?).
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.02. 15:10:29
Nem is kell tudnod 😊, laikusként enyém a szabad gondolkodás, ötletelés, vég nélküli variációk kiváltsága. Úgy gondolom, hogy jelenleg a szerver-kliens kapcsolatért felelős alrendszerek szarok és sebezhetőek, amatőr szinten összerakott fércmunkának tűnik, amely érthető is valami szinten, hiszen a rengeteg csúszás, a pár évvel ezelőtti pvp-ból pvpve concept reboot sem segített... Ha minden nap találsz egy kiskaput, amivel lehet abuzálni a játékot, a közösséget és a szerverek gazdaságát, és mindezt egy PVP-t a központba helyező játékban, akkor ott nagy bajok vannak.
De simán lehet, hogy tévedek, az elmúlt egy hónapban napvilágot látott bugok csak átmeneti, említésre se méltó vackok, amiket egy csoda patch majd orvosol és játszhatunk nyugodtan továbbb. Legyen így!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.11.02. 14:31:25
Ami zavar, hogy bent van egy rakat cuccom az AHban. Lassan lejár. Nem csaltam, de az én veszteségemet amit az újbóli berakás miatt elszenvedek, ki fogja megtéríteni? 😄
Na meg ott súly. Visszakapod a cuccokat. Leszel 5-10k tömegű. És utána? 😊
Megtennétek annyit, hogy amint lesz AH, beírjátok! 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.11.02. 13:56:37
A menet közben javítás még mindig jobb mintha beszántanák egy pár hónapra a szervereket. javítsák ami problémás, indítsanak pár új "tiszta" szervert transzfer nélkül annak akinek ez a mániája és ennyi elég is. Nem tudom miből gondolod azt, hogy egy leállás bármi jóval járna. Ami tele lett szemetelve az nem lesz tisztább. Aki meg játszana az fájlalná.
#szerk: és az folyamatos játékvesztés nem az exploitok miatt van, azok hatása még csak most fog következni, ha nem tesznek valamit sürgősen ellen. Ha tudnak tenni bármit is jelenlegi formájában...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.11.02. 13:14:54
https://www.youtube.com/c/JoshStrifeHayes/videos
Olyanok voltak ezek az exploitok/hibák mintha egy rakat dolgot aminek szerver oldalon lenne a helye a kliens oldalról lenne vezérelve. Azaz amikor kilépsz az asztalra (vagy megfogod az ablakot egérrel), akkor a karakterednek megáll kb az idő. Ahelyett hogy a szerver kalkulálná meddig tarthat a dodge és merre mozog a karakter, a kliens jelzi vissza hol van és milyen állapotban. Amíg nem kap új jelet addig a korábbi állapotban "ragad". Igen necces.
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.02. 10:18:08
Utoljára szerkesztette: mikromanus, 2021.11.02. 10:12:14