1078
-
#262 https://newworldstatus.com/
ne is remenykedj :D -
#261 Remek. :D
Lesz ez jobb? Vagy túl sokat engedtek fel legutóbb és csökkentették?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 15:49:28 -
Ironman2 #260 Én is most akarom megvenni,nagyon megtetszett,főleg most Hexarius streameli 6 órája,és egész jó a játékmenete. -
Vampy #259 2 oraja allok sorba :) -
#258 Mennyire zsúfolt ez a szerver? -
#257 Várható volt :D. Tiszta szerencse h késő estig melózom, legalább nem bosszankodom. Lehet érdemes lesz az első pár napot kihagyni. Vagy kénytelen lesz az ember másik szerveren játszani, ami nagy kár lenne, de annak sem sok értelme van ha 10 000 van előtted loggolásnál. -
nordan #256 behalt a magyar szerver :D restartolják 10p karbantartás kíséretében -
BarneyK #255 Én is tűkön ülök, nyomogatok a server list-en a refresh-t :) -
nordan #254 yep, sajnos nem lőtték fel előbb.....6 kor keltem :D -
#253 Tehát Muspelheim ... -
nordan #252 tudom,hogy a fekete seregre utal,de ahogy te is írtad olyan HUN feelingje van ahogy pistike lefordította a 3. angolóra után :S ott van a guildben 300 ember nem igaz,hogy senkinek nincs fantáziája....látod 10 perc alatt összelehet rakni százszor hangaztosabb, menőbb nevet, na mindegy az ő döntésük
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.09.27. 22:19:40 -
BarneyK #251 A Black Army azért az, ami, merthogy a magyar történelemből a "Fekere sereg" fordítása. Ezzel csak az a bajom, hogy az annyira mainstream magyar guildnév, hogy bármelyik MMO-ban szinte biztos, hogy van.
Mint a külföldi fórumokon a "hungary" említésre a "Bojler eladó" válasz, vagy magyar településen a Petőfi utca, vagy karakternévnek a HUNter. :) -
nordan #250 vagy megspékelve a fekete helyett mondjuk a sötét
Umbra ill. Noxnoctis- Umbra Exercitus, Umbra Legion, Noxnoctis Regiment.....ésatöbbiésatöbbi :) hát nem sokat gondolkoztak az itt felsprolt srácok az egyik legfontosabb dolgon,hogy egy odabaszós, hangzatos,autentikus guildnevet találjanak ki -
nordan #249 "Garanciális Ügyintézés" no comment....ilyeneket sose engednék MMO-ba immerison romboló idióták
HUN SHD Rangers....az is kritikán aluli
a black army a legpopulárisabb bár az Army helyett jobban adtam volna pl. Black Battalion az army nagyon mainstream akkor már egy kis latin spanyollal sokkal hangzatosabb, autentikusabb lehetett volna " Furvus Exercitus" vagy "Furvus Legion" "Black Regiment"
szóval guild nevek terén nagyon nagy a kreativitás hiánya, szerintem
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.09.27. 21:32:31 -
BarneyK #248 Nem csak hogy szerver, de még company lista is van már (Black Army által menedzselt):
https://bit.ly/3zoPI11
Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2021.09.27. 20:02:26 -
Daeus89 #247 köszi -
savior666 #246 muspleheim -
Daeus89 #245 Van Valami infó hogy magyar közösség hova fog tömörülni esetleg ? -
#244 Valaki összeállította .
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.27. 13:01:54 -
nordan #243 https://www.newworld.com/en-us/news/articles/launch-details
innen van a 9/27 11pm -
#242 -
T800 #241 Értem, Köszi az infót! -
#240 Ha bekapcsolod a pvp-t vagy pvp küldetést csinálsz akkor igen az ellenséges frakciók megtámadhatnak bárhol kivéve a városokban. A pvp ki-be kapcsolható. -
T800 #239 Tehát nem kell külön "duel"-re kihívni hanem bárhol megtámadhatnak? (Szinttől függetlenül?) -
HerrWolf #238 Agyonvernek bármikor és bárhol -
T800 #237 Sziasztok! Igyekeztem követni a játékot, illetve a nyílt hétvégén pár órára én is benéztem, de egy dolog nem egyértelmű.
Hogy lesz a játék PVP része megoldva? Csak zónákban / siegek alatt lehet egymást ütlegelni, vagy mint anno a L2-ben (nem tudom emlékszik e itt rá valaki?) nyílt világú PVP volt tehát bárhol bármikor gyakorlatilag lehetett kötekedni.
Itt ezt hogyan kell elképzelni?
Köszi előre is a válaszokat! -
#236 Pedig a CEST a közép európai idő, nem kell rajta semmit matekozni.
A PT (Pacific Time Zone) pedig az amerikai kontinensen aktuális. -
#235 Nem tudom az honnét van, a hivatalos start az 09.28 8AM CEST. -
nordan #234 sose tudom megérteni ezeket a CEST időzónákat,de akkor miért írják 09/27 11 PM et is? -
#233 Nem, reggel 8től lesz, bár páran azt mondták béta tapasztalat alapján, hogy már valszeg het már korábban is lesz szerver talán. -
nordan #232 hmm nálunk holnap este 11 től lesz szerver?
8AM CEST EU Servers will launch (9/27 at 11pm PT) -
#231 Ez jól hangzik. :D Én pár energia itallal (rossz mert már leszoktam róla, de na) meg valami házi pogácsa és társaival. -
nordan #230 -
nordan #229 Chips sztem rossz választás,mert vagy zsíros lesz az újjad vagy nyálas és azzal fogod az egered meg nyomod a billt
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.09.22. 19:56:15 -
savior666 #228 Én általában sör+chips kombóval készülök a startokra, és mire minden flottul működik a szervereket illetően, addigra el is szokott fogyni. Most viszont kréker+gyümölcslével fogom várni, remélem szerencsét hoz. -
lammaer #227 Mint ahogy elvben ezt is PvP központúnak mondta itt lentebb valaki (nincs tapasztalatom ezügyben, csak megjegyeztem példaként hogy ahol a PvP alapvető eleme a játéknak, ott a sealclubbing ellen mindenképpen kell tenni valamit) -
#226 Az EVE elég kakukktojás az MMO-k közt. A tutorial után egyből endgameben vagy, a pvp pedig alapértelmezett része az egész játéknak. Nem tudod a pvp-t kikapcsolni, mert eleve nincs rá kapcsoló :) -
#225 Láttam egy jópofa steam fórum témát amit itt megejtek.
Ki, hogy tervezi a megjelenést és milyen kajákkal, italokkal készül fel és esetleg lesz-e valaki aki nagyon hosszú gamelést tervez? Már, ha van ilyen. -
lammaer #224 Nem kell sok ilyen idióta, elég ha szerverenként van egy tucat, és onnantól kezdve kampó. Az meg mindig van :)
"Kedvencem" ebben a tekintetben az eve-online, ahol álladóan azzal voltak elfoglalva egyesek, hogy a startrendszerekben kiraktag egy "newbie starter kit" konténert, amit ha kinyitott a szerencsétlen newbie, már flaggelte is magát PvPre....
És ez nem egyszeri eset volt, ez egy iparág. Úgy hogy értelme semmi, mert semmit nem nyer rajta a gyökér...
-
nordan #223