1078
-
undY1ng #302 Amúgy amúgy besz*rok ezeken a neveken..... "Ny Migga". :D -
undY1ng #301 Ugyan én nem szajkózom, hogy a "wow halott" de amit már előbb is írtam, kellemes kis játék ez.... Ilyen is rég volt, hogy 12 órát toltam egy nap játékkal. -
#300 Emelték a scapet? -
#299 Inditottak uj szervereket amugy, reggel meg nem volt 80 se, most meg 123 van (EU-s ofc). MIvel aws-en fut az egesz ez nem is kell, hogy kulonosebben nagy probelmat okozzon nekik. A server cap emeles az mondjuk problemasabb mert asszem 2-3k jatekos /realmre van belove a gazdasag meg a teruletfoglalos moka. -
#298 Ez nem egy kínai MMO. Ez az Amazoné, akié a világ egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb szerverparkja). Nem feltétlenül kell sok szerver, ahogy a BDO ezt megmutatta mára. Korábban ők is túlméretezték, de ami most van, az teljesen jó így. Ebből lehetett volna tanulni. És nincs ez a baromság a belépéssel. -
Vampy #297 Mindig ez van.... En nem inditanek amugy tobb szerot, mert ha lemegy a roham (kb elso par nap, max egy het) akkor meg ott lesz a sok ures szero... Akit idegesit ez, az varjon egy hetet! (De ezt minden kezdodo MMO-ban elmondjak amugy....) -
#296 Ez a legjobb topik a steamen:
"Please add netflix/twitch on the login screen
modern problems require modern solutions" :D -
#295 Na jó. Mára ennyi. Majdnem 5 órát b.sztam el a várakozásra. Nevetséges. Talán a kétezres évek elején láttam utoljára ilyet és évekkel ezelőtt némelyik kínai MMOnál. -
#294 Nem iszom többet. Azt írja a számláló, hogy már 3,4 órát játszottam vele. Semmire se emlékszem ... -
#293 Estefele reméljük ledarálódnak az emberkék. Meg megnyílt a többi szerver is más régiókba szóval talán átmennek az amcsik is a saját régiójukba. xd
szerk.: Nézz addig valami filmet mellette.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.28. 20:41:05 -
#292 Amikor ledobott azonnal visszamentem, de még mindig 695 van előttem. :D
Kb. 3 percenként esik egyet a számláló ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 20:40:06 -
#291 Most próbáld. -
#290 Több szerver/channel (tök mindegy minek hívjuk) kellene.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 20:32:49 -
Egyébként dolgoznak az ügyön. Új szerverek és free karakter transfer. Remélem én is minél előbb bár sok mmo így indult sajna. Mondjuk stabilabban fut mind az open, legalábbis napközben amikor tolni tudtam. -
#288 De mit panaszkodok! Aeternum azt jelenti, hogy örökké. Végül is lehet az a végcél, az endgame egy játékban, hogy örökké várunk a bejutásra, legalábbis, ameddig ezt az "örökké"-t a többi player meg nem unja. :D
Hamarosan jönnek majd a 1001 óra játék alapján a bétában írt reviewek helyett, az 1001 óra a queueben félék.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 20:31:14 -
#287 Ez se normális. -
#286 Mondjuk megérne egy misét, hogy a világ (egyik, ha nem a) legnagyobb server farmjával rendelkező cég első sikeressé is válható játéka kapcsán nem tudnunk belépni a szerverekre, mert többtízezrek várakoznak kint. Hogy ez EU gond, az amcsi szerverek jól futnak, nem tudom, de nevetséges. -
#285 Aztán a fene sem látta utána mert jöttek rá a szerezhető/vehető ruhák. :D -
#284 Egyébként tök mindegy. Annyira szar a karakter generáló, hogy kb. 1 perc egy kari. A BDOban kb. fél napot ültem előtte, mire a class meglett, az SWGben csak a Wukim szőrével jó három órát szarakodtam, a BG3ban pedig a hajakkal. Itt? 1 perc. Nem, fej, haj, bőrszín, szemszín, hajszín és csókolom. :D -
#283 Nem törölte, csak a login szerver nem stabil most. Délelőtt is volt nálam ilyen. -
#282 bravó! törölte a karikat is. -
#281 Még 846 volt előttem, erre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
20 évvel ezelőtt még elküldtem volna őket az anyjukba, most csak sajnálom az erre elcseszett időt. -
#280 Most ment le ezer előttem ... -
#279 Rászánom a mai napot, és a holnap délelőttöt. Utána szerintem csak akkor, ha megoldják a problémákat.
Remélem, nem országonként néz kvótát bejutásra, mert éppen a "magyar szerveren" próbálom, és ha igen, akkor sokan várunk még itt. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 18:47:19 -
Hitmanus #278 Franc se jelentkezne ki ha bejutnék :D Mai nap folyamán 3-szor jutottam be. Csak az a baj instabil az egész és ledobálja a játékosokat, Lag detected meg miegymással... Ez így elég gáz sajnos :S -
#277 Ez reménytelen. Egy óra 25 perc alatt 1000 se ment le a várakozásból ... Csak a nevet sajnálom amit a karinál ellőttem ... Mire beérek, lesz egy server down és minden kezdődik előlről! :D
A New World lesz az a játék, ahol a bejutásra várakozás alatt ki fogom végezni az összes elmaradt sorozatom és filmem. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 18:43:31 -
#276 Legalább lesz hely! :D
Viszont az egyértelmű, hogy egy ideig akkor fogok tudni belépni, ha hagyják, nem pedig akkor, amikor játszani van kedvem ÉS EZ MÁR MOST SZAR! Lassan egy órája várok, és még még 1679 nép van előttem. Még ezer se pergett le ... Ez így nagyon nem kóser. Cserébe ha bejutok, elérek a városba, akkor meg úgy fog laggolni, hogy csak nézek majd, hogy mi történt.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 18:14:22 -
ntex #275 Akik már mindenhol azt szajkózzák hogy a wow halott :D Majd lepereg ez a New World hype is szerintem hamar, aztán mennek vissza az emberek WoW-ra meg FFXIV-re... -
#274 23 perc alatt 169 ment le ... -
#273 Mondjuk nem tudom ki mondja, hogy wow vero. -
#272 Jó neked! Nálam még 1922 ... -
undY1ng #271 Akit érdekel 18:00-tól közvetítem FB-n (link), márcsak 90-en vannak előttem. -
undY1ng #270 Mindegyik új MMO-ról ezt állítja be a nép. Nekem egy évtizednyi wowozás után kellemes és élvezetes játék. A harc rendszerre alapból számítottam, hogy jó lesz ha a TERA-ból indulok ki, itt legalább nem a kislány szaladgál a 20x nagyobb kalapáccsal style. -
#269 A karaktergeneráló ritka szar, hacsak nem vagy ázsiai vagy fekete.
Más.
De nem arról van szó, hogy wow verő, hyperszuper? Akkor ez csak több lesz? :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 17:24:32 -
undY1ng #268 Elején tudod. :) -
#267 2149ről indultam. Lement 37 5 perc alatt. Remek. Óh, régi szép idők! :D -
#266 Az de hülyeség amúgy, hogy nincs fodrász meg egyéb amivel tudod változtatni a külsőd! :D
Amúgy, elvész a megkreált karid ha nem jutsz be a szerverre?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.09.28. 17:15:16 -
#265 A szervereken lévők száma: 334.300
Várakozik a bejutásra: 494.596
-
#264 Gyönyörű! A kezdés eddig akkor remek. -
#263 De azért jó a Black Army, mert a nyomi külföldiek is megértik :) Igaz kapcsolni nem tudják sehova. Az én kedven "fancy" latin guildnevem a Sagittas Hungarorum (ha jól írom), de nem vagyok az a fickó, aki bármilyen mmo-ban guild-et akarna alapítani.