1078
-
#222 A nyílt bétára ezen elég sokat módosítottak. Valóban volt itt egy kis probléma, nálam okosabbak ez úgy jellemezték, hogy a zárt bétéban 60-40 arányban nyerte az 1v1 pvp-t a kisebb szintű, alap cuccú player. Ez most 80-20 a nagyobb szintűn gearelt, skillezett player javára. Emiatt nem nagyon kell már aggódni szerintem. De mégis ott az esély egy kisebb szintű playernek, ha ügyes és jól mozog, hogy mégis nyerjen, de jóval kisebb mint régen.
Utoljára szerkesztette: Normen76, 2021.09.22. 06:16:53 -
Daeus89 #221 Bástya nagyon nem látszik hogy "sok" mmoba megordultál volna mer tudnahtnád hogy 3 fajta van van a havi van a p2w meg a b2w . Ez ha jól tudom b2w mikro tranzakciókal azaz ha megöl 3 malacot belenyom 10 dolcsit kap egy karoboostot amivel olyan szépen le abálja a "nehezen" összekapart karidat hogy öröm lesz nézni . ha azt akarod huzzál wowozni és ne itt sirjál hogy neked mi a rossz .
Nem vagyok fanboy simán érdekel a játék -
#220 Sajnos több van mint hinnéd. Sőt még volt amikor 40-50 fős (wow) csapatok grasszáltak a kis szintű területen mert for the horde...ez az emberi mentalítás mert gondolom a másik oldalon is csinálták ezt. Aki a gearjét akarja kihasználni az meg ja menjen a nagyszintű területeken. Gondolom nem azt akarják, hogy olyan legyen mint egy Stalker Online.
szerk.: Ott meg biztos sokkal több az előfordulási esélye, ha ezt a játék még jutalmazza is és még akadályozza is mondjuk az éppen raid terület küldisorozat közben az ellent.Lenne olyan idióta aki a kicsiket üti még több is mint kéne. Tapasztalat, nem ilyen meg olyan videóstól láttam ezt.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.21. 19:13:36 -
nordan #219 azért elég kevés ilyen idióta van aki azzal múlatja az idejét,hogy kicsiket egyhiteljen, rengeteg MMO ban játszottam és sehol sem volt kritikus a helyzet, annak a nagy karinak is bazi unalmas lehet és továbbáll,de támogatom ,hogy valamiféle védelem legyen,de ne olyan áron,hogy a "semmiért" arra a szintre boostolják őket,hogy ne is legyen motivációjuk soha
nekem kell a motíváció nekem boost az hogy látom hova érhetek el ha keményen "megdolgozom" érte szerintem ez a normális út és úgy édes a siker is
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.09.21. 18:50:18 -
lammaer #218 PvPben azért valljuk be, a sealclubbing se egy jó irány. Abban igazad van, hogy aki többet játszortt és erősebb az legyen erősebb, de csak akkor ha a PvP opcionális (most nem tudom hogy itt az e),
Ha nem, akkor muszáj valamit kitalálni a newbiek védelmére, mert az a játékot nyirja ki ha az újoncokat a starthelyet alig elhagyva szaaszét szedik a veteránok.
-
mikromanus #217 PvP központúnak tervezték alapértelmezetten azért a játékot. Az meg azzal jár, hogy PVP-ZEL. Ez ilyen. Ha a belépési korlát túl nagy és minden kis újoncot egyhitel egy nagyobb virtusból, akkor az nem ösztönöz se PvP-re, se maradásra. Kell a pórnép, meg a melós is, meg az újonc is a játékba. Aki kifarmolja majd a több köbkilométer faanyagot és pamutot/bőrkét a high-end gearedhez, meg akik majd felnőnek és pótolják az elhullottakat (kilépőket). Volt nem egy olyan videó ahol a nagyobb jobb gearben csesztette a "kicsiket". Többnyire nyert (vagy olyat vett fel), de azért néha meglincselte az alacsonyabb szintű falusi népség kiegyenesített kaszákkal és fáklyákkal (azaz a kisebb szintűek, csak összejátszva). Nem rossz azért az elképzelés. Menjél magasabb szintű területekre és ne az apróvadat aprítsad a belépő zónákban! -
nordan #216 ne mond hogy az rendben van,hogy jóskapista belogol 3x 20 percre bohóckodik a malacokkal és olyan szintű lootot akar majd a pvp ből ahol az emberek már 12x kipucolták az összes háromfejű sárkányfőlord dungeonját -
nordan #215 persze,hogy elrak egy "nagy kari" aki végigütötte az összes instát ,te meg kőlándzsával szenvedsz a vaddisznókkal......sztem elég fals elképzelés,hogy egy kezdő karinak miért is kéne lennie bármilyen esélynek egy ilyen scenarióban.....
aki "nagykariként" kicsiket öldös arról megvan a negatív véleményem,de ez a verzió nem a megoldás csak sajnos a nyavajgók elcseszik az összes jól működő régi rendszert ahol még számított a skilled meg a geared -
#214 A kispistának kisgatyában nincs kihúzva a fegyver aktív és passzív skillje és mégiscsak gyengébb, de esélye van megölni a nagyszintű emberek ellen akik kempelik a kicsiket.Legalábbis ez a célja amit valamilyen szinten támogatok mert én is utáltam, ha jött egy nagykari és agyonrakott 1 ütéssel. xd Nem tudom mondjuk mennyi idő egy fegyver full kifejlesztése. Ezt tudja valaki?
szerk.: A scaling elején nem volt bent, ha jól tudom. Az mostanság alakult át, gondolom nem véletlenül.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.21. 17:40:40 -
nordan #213 a scaling-el az a baj,hogy már megint egy olyan játék ami a lustákat még lustábbá teszi és semmi motivációt nem ad nekik, valamint azoktól meg elveszi a keményen kifarmolt tárgyak értékét akik megdolgoztak érte vagy amiért ügyesek jobb gearben nyomatják, majd jön gatyás pista és annyi esélye lesz egy kapával mint neked a lila epik fegyóddal a kék setgearedben, az ilyesmi hamar megöli a játékosbázis rajongását
ráadásul mindkét bétában el volt baszva/ vagy mégse mivel így maradt a mostaniban is/ hogy konkrétan azt bünteti aki magasabb szintű és jobb gearben van, azért ez eléggé vicc kategória -
#212 Minden a combat része a te szemszögedből akkor. :D
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.21. 17:30:04 -
nordan #211 na igen a scaling a kombat része :D de köszi -
#210 Mindig ez a fanboy-ozás. Kicsit unalmas már.
És nem csak a harcot szidtad..Ha nem emlékszel miket szidtál még akkor megmutatok párat: "a scaling el van baszva........jelen pillanatban a geared és a szinted nem számít sőt ha kisebb vagy előnyben vagy"
"én 3-4 hónapot adok neki, jövő februárban már senki nem fog vele játszani pontosan azok miatt amit a srác írt a 156-ban "
Menj olyan játékkal játszani amit élvezel. Ez nem neked való, de szerintem a New World közösség meglesz az olyan emberek nélkül akik csak szidják.
(Feltehetően egy másik játékra vagy ráállva és ez miatt nem tetszenek ebben a dolgok vagy nem tudom.)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.21. 17:28:31 -
nordan #209 a harcrendszert szidtam....ne menjünk már át fanboi ba, mert látom jön már a lila köd egyesek szemére
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.09.21. 17:17:43 -
Daeus89 #208 akkor mi a retekért csináltad 40-ig ?
Szidsz itt egy olyan játékot ami meg se jelent, te bétával játszottál és el itéled úgy hogy a teljest ki se próbáltad ? mi van ha az utolsó 1 hónapba át álltak a 32 földi órás munka napra kaptak redbullbol fözött kávét és kijavítottak mindent ? + nem te voltál aki panaszkdodott hogy nem megy egy ösrégi "7."generációs intelen ?:D -
nordan #207 lvl 40-ig mentem el bétában és az első órában tudtam,hogy ez így kevéske lesz :P -
mikromanus #206 Nem. Csak te olyanokat néztél akik megemlítették negatívumként. A keresési preferenciáid beették magukat a googla/youtube intelligens keresőjébe. :) -
#205 Valóban nem tetszhet mindenkinek az ahogy a kárék most fel van építve. Sokan vagyunk, sok elvárással. De én nagyon, de nagyon, de nagyon, de tényleg kvára nagyon remélem, hogy nem nyúlnak bele a harcrendszerbe és a világ felépítésébe. Csiszolják, hangolják, egyensúlyozzák, optimalizálják... de tényleg remélem hogy nem nyúlnak bele, és változtatna semmin drasztikusan. Annyira, de annyira teli a tököm már a villogó, ugrabugráló, villámló, nyuszifüles, lófarkas, kecskelábas , szaltózó, pörgőmorgómászó alsógatyás és bikinis karakterekel. -
nordan #204 az,hogy "beleragadsz" az animációba és folyamat tol előre az anim az azért olyan fura -
#203 Ez már szerintem ízlés dolga. Én nem szeretném, ha mindenki tudná spammelni a dodge-ot. (álá Dark Souls) valaki meg szeretné. Ez nem fanboyság, hanem ízlés pl ez a része. Mert sokak szeretik sokak nem. Open beta alatt tapasztaltakat mondom főként. Szeretem magam eldönteni mit szeretek mit nem. Szerintem a bugokat javítsák és ne a játékot változtassák mert az jó úgy ahogy van. Aki nem ezt gondolja az várjon vele és addig tolja mással. Van elég játék. (Ha jól tudom az elmúlt 1 évben pont a játékosok által megírt dolgokat változtatgatták a játékban. Ezek szerint akik megvették anno azoknak nem volt annyira nagy baj ez. Szerintem engedjük el ezt a részét.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.19. 16:38:56 -
nordan #202 -
#201 Ha sokaknak nem tetszett akkor meg úgy is változtatnak rajta. Én továbbra sem preferálom azt, hogy nyomják teli mindenféle skillel mert onnantól egy katyvasz az egész ahogy a BDO pvp is az. Nem látni ki mit csinál így reagálni sem nagyon tudsz rá ugye. De majd a többség úgy is, ha ezt hangoztatja akkor lesz majd sok skill.
szerk.: Majd lesz több fegyver (mint ahogy 3 új fegyver fajta is lesz talán megjelenéskor) és akkor még jobban belemennek a dolgokba. Az első videó csak megmosolyogtató továbbra is. Meg na, ne háborodjunk fel, ha valami új mmorpg vonalat akarnak csinálni és nem csak copy,paste mmot. Lehet egyszerű a harc, de játék közben ez teljesen élvezetes. Lehet utálni meg sok bug is van benne (uram isten egy fanboy nem mond ilyet xd), de én végigszánkáztam a Wow-tól a Warhammer online-on keresztül a Star Trek Online, Eso, GW2 stb stb játékokon és ez kicsit más. Dakr fantasy setting, érdekes harcrendszer, jó kis housing, crafting, harvesting rendszerrel nyakonöntve.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.19. 14:28:50 -
VladimirD #200 Menne is a refund, ha a konkvisztádorom úgy taichizna, mint Neo. Az, hogy szinte kivétel nélkül mindenki megemlítette, te is tudod, hogy baromság. Volt aki igen, volt aki nem, akkor mondj ilyet, ha mindent és mindenkit láttál. Amúgy meg, vagyunk pár millióan, akiknek kifejezetten tetszik ez a purista stílus. 37 részes kombósorozat, meg 647 skillnek a 376583945656 kombinácója... Meg a kis tökömet, bőven elég volt belőle. Na ez a realitás. -
nordan #199 az a baj a passzív skillekkel is,hogy semmi érdekeset nem csinálnak , én rengeteg reviewt megnéztem és azok is a combatot említík gyengeségnek akik amúgy dícsérik a játékot
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.09.19. 14:18:28 -
#198 Azért említettem előrendelési számot, hogy ne fanboynak tűnjek, de, ha tetszik valami a mai világban akkor fanboy lesz egyből valaki. Ééértem.
(Ajánlott nézni részletbe menő combo videókat New World pvp-ről ahol belemennek a passzív képességek taglalásába úgy, hogy mindkét fegyver skilljét, hogy lehet kihasználni. Belementem részletesebben is. Ajánlom neked is.) -
nordan #197 kicsit jobban utána néznél láthatnád ,hogy szinte mindenki kivétel nélkül ezt megemlítette negatívumként......nem kell fanboysokodni, reálisan kell hozzáállni a dolgokhoz -
#196 Szerencsére kb 4 millió embernek nem volt az és sokan mmorpg veteránok.
Nem mindenkinek való továbbra sem a New World. De sok játéknál van az, hogy ha nem fog meg benne valami akkor nem kell játszani vele. Sok játék nekem se tetszik már, de szerencsére lehet válogatni. És Isten ment, hogy ezt is olyanra csinálják mint a többi játék a piacon. Azokból van tonna szám. Meg ott lesz az Ashes Of Creations akinek kevés itt a skill. :)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.19. 14:01:07 -
nordan #195 repülás nélkül a kombókat nézd, az effekt ebbnen a gameben sok mert ázsiai,de amit a kombók terén művelnek az álleejtős!
kis attack nagy attack 2021 ben enyhén szólva is kevéske -
#194 Hála az égnek, hogy nem ilyen pörgő, forgó/repülő a harc New World-be. Ott a BDO aki mmo-ba akar ilyet. Legalábbis szerintem. -
nordan #193 Lirik nyomta ezzel tegnap és az állam leesett milyen combókat lehet benne csinálni milyen profi a harcrendszere ! Na valami ilyesmire gondolnék egy modern MMO-ban harcrendszerre
nekem egyszerűen hatalmas negatívum a kis attack nagy attack dodge 3 skil
ebben sincs több lenyomható skilled,de az egérrel meg a dodge-al és skillekkel többtucat kombót és támadást tudsz végrehajtani
charge, parry, dodge, counterattack, ugrás, duplaugrás, falmászásból ugrásból combótámadás,becsúszás, állóharc, mozgásban harc, grapple hook aminél mellesleg számít,hogy mennyire vagy a levegőben vagy a földön és aszerint jön a follow up attack! aztán leütheted az ellent a földre és akkor megint más mozdulattal támadja.....és ez mind pusztán az egér támadások meg az ugrás, crouch gombok combójából....hihetetlen, miért nincs ilyesmi NW-be? :(
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.09.19. 10:01:15 -
HerrWolf #192 Francba, adtam volna érte 1 zsák krumplit. -
savior666 #191 Már nem aktuális. -
savior666 #190 Helló.
Van egy battlenet accountom, amin a következő játékok vannak: Diablo 2+LoD, Diablo 3+RoS, Diablo 2 Resurrection, Starcraft 2.
Ezt szeretném elcserélni egy New World-re.
Ha esetleg valakit érdekel a csere az kérem írjon ide, vagy privátba is üzenhet.
Megvettem a D2R-t és csak most értesültem, hogy a New World milyen jó is lett. 2 játékra viszont nincs pénzem, ezért cserélném.
Hátha van itt olyan, akinek meg ezek a játékok hiányoznak. -
#189 Úgy néz ki nem változik már a megjelenési ideje: twitter -
#188 Előre látom hogy majd menni fognak a playerek vonatozva és mindenki tolja az ice gauntletet meg a többi aoe-t. -
mikromanus #187 Akkor lesz egy MMO sikeres ha több lehetőséget nyitva hagy a játékosoknak. Ha több úton el lehet jutni ugyanoda. Megvan ennek a játéknak is pár "irányvonala" és fene se tudja hosszú távon mennyire lesz életképes az egész eddigi elképzelés amit belegyömöszöltek, de azért el lehet lenni.
Szintezésre mehetsz PvP -vel is, PvE -life skill oldalon is. Elsődlegesen nem a kill és gyűjtögetés hajt előre a karakterszintben, hanem a quest rewardok. A gazdaságot elvileg minden csoport hajtani fogja: a pvp, a pve/dungeon vagy partyban irtogatás, a felfedezés-gyűjtögetés-craft, vagy épp a horgászatnak is megvan a helye. Több területen elég egyensúlytalannak tűnik, de ez még eleinte belefér... vagy nem. Majd meglátjuk.
Amiről hallottam, hogy nem teljesen oké:
- PvP killekkel extrém gyors fejlődés (bár azt is mondták azonos ellenfelet többször ölve azért egyre kevesebb az XP, meg nem is lesz az éles játék ingyen, de ez is ott van a pakliban).
- elit területeken a zergek támadása: óriási hordákban támadják a max 4-5 fősre ellenhez tervezett soványka helyi lakosokat... Ha jól értem irtó sok fegyver XP jön így is és pikk-pakk fel lehet húzni több skill/fegyver ágat még korai időszakban. Emellett vannak ott jó kis elit ládák is és dől dögivel a lóvé, nyersanyag és felszerelés.
Bugok amikbe belefutottam:
- fegyver "kikapcsol" időnként. Hiába hadonászol nem éri el a szörnyet. El kell rakni és újra előkapni hogy újra működjön. Talán valami charge skill (Berserk) + dodge kombó lehet a ludas, de lehet simán csak néha furán veszi ki magát a szerver lag
- alkalmanként kikapcsol a VGA. Más proginál is előfordul. Ez önmagában nem feltétlen a játék hibája. Az első 30 órában egész jó volt. Aztán alvás után az utolsó nap behalt kétszer. A kép nem jön vissza és ha steam loaderből indítanád a játékot ott az alkalmazás kilövése után is még azt hiszi, hogy fut a játék...
- egyik-másik hang effekt (vagy a többség) néha kikapcsol
- az aukciós házban perkre szűrés nem működik. Ha leszűrsz valamire nem lesz olyan találat ami nélküle ott van a listában az adott perk-kel.
-némelyik armor light-osként van listázva, de a leírása medium armort mond. Mondjuk ez mindegy amíg a súlya "light"-os. :)
---
Említette egyikőtök a greataxe-hatchet kombós ellent. Ez a párosítás azért kedvelt, mert a legnagyobb mobilitást adja. Meg amúgy se rosszak :) Hatchetre ott a berserk speed bónusszal, az axehoz meg valami charge jellegű skill. Az elvetemültebbje még a dodge-animation cancel kombóval is gyorsít, de azt csinálja akinek két anyja van, vagy makrója amiért bant fog kapni! PvP módban rongyolni a terepen és ha veszélyt szimatolsz elillanni. No, az most a módi . Mert ugye a PvP mód az több XP és ha nem érnek utol nem is olyan veszedelmesek a játékosok?! -
mikromanus #186 Ej, de pörög a topic. Azt hittem azért mert vége a bétának, de úgy látom hamarabb megszaladtak az ujjacskáitok a billentyűzeten. No, megnézem van-e muris téma. Ha már nincs hol "nem aludnom" a gonosz Amazon rövid bétája miatt... :)
2 napnyi muri jutott. Rá lehet kockulni... -
#185 -
#184 Arra, hogy egy festék cuccot kaptam küldiből. :D De majd utánakeresek mert az engem is érdekel.
szerk.: Craftolhatóak lesznek. Külön szintekre lebontva. HOW TO CRAFT DYES | NEW WORLD GUIDES
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2021.09.13. 12:46:36 -
#183 Ez így pazarlás. :) Mondjuk a piac miatt hozhatták talán, de sok értelme nincs. Mindegy. Lényegtelen. Ink kapcsán visszaemlékszel bármire?