1078
New World - Az Amazon Survival/MMO hibridje.

SG.hu Discord
  • DevLupius
    Hogy lehet megcsinálni azt, hogy ketten ugyanazon a szerveren egy helyen kezdjünk?
    6 karekterrel próbáltuk: egyszerre belépés, külön egymás után, barátnak jelöléssel, de mindig szétdobott a szerveren.
    Megpróbáltunk átrohanni egymáshoz de az hasonló volt a Booty Bay runhoz :)
    Most letöröltük megint a karikat, holnap újra próbálunk együtt játszani.
    Valaki segítsen, mi a megoldás?
    Thx
  • Daeus89
    Lassan kéne 2. és 3. szerver is ahova tömörülhetnek a magyarok :D 400 nál ki irt valami errort és vissza 3400 ra -.-
  • PiszkosFred
    Hirtelen volt vagy 10-12 uj szerver, low pop, mire rakattintottam, hogy akkor megyek oda, mar 200-as sor volt :) Idovel csokken a majd nyomas, szerintem en is diablozok tovabb, ez ugyis megvar.
  • AnuluWork #339
    Este 11től már alszom. :)
  • undY1ng #338
    Este 11-től már csak félórát kell várni! :D
  • AnuluWork #337
    Ebből akkor csak délelőtti belépéses mmozás lesz, ameddig itthon vagyok. Délután, este ez egyelőre, ezen a szerveren felejtős.
  • PiszkosFred
    Most még sehogy, még nem aktív az opció. Pár nap (hét?) és az lesz, gondolom.
  • AnuluWork #335
    Próbáltam belépni. 3606 ... :D Hogyan lehet transzferálni karit? Nekem csak a delete jelenik meg.
  • AnuluWork #334
    Imádom a játék színeit és fényhatásait! Talán a Ghost of Tsushimának volt hasonlóan érzéki látványvilága ami ennyire bejött.

• savior666
    A transzfer hogy működik? Hol találom?
  • PiszkosFred
    Kb most jelent meg két tucatnyi lowpop szerver az euban, válassz! :)
  • AnuluWork #331
    Hová érdemes menni? Alapból nincs bajom a magyarokkal, bár ez amit ma láttam tényleg csalódás, a legalja, viszont melyik az az eu szerver ahol jó a ping és alig van várakozás? Van egyáltalán ilyen?
  • PiszkosFred
    De, át lehet, lehetséges a regiók közötti transzer is az első két hétben, pont a queue miatt. Később tutira nem engedik.
  • Ironman2
    Na hát ez bejött!! VAlóban olyan szeróra kell menni ahol csak 1-2 player van,bár szerintem az eu szerverparkra nem hiszem hogy át tudom vinni az usa east szerveren gyártott karakteremet ahogy nézegetem,vagy lehet?

Az usa east-ensipe szeróján voltam,csak hogy ne szóródjunk szét annyian,aki már nagyon tolni akarja,én holnap leszek majd
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.09.29. 19:16:51
  • Ironman2
    Az usa szervereire gondolsz? Az eu-s mind teli van,ahol magyarok vannak,az még istenes,van annál rosszabb is.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.09.29. 18:48:04
  • Ironman2
    Az előbb linkeltem,csak kitöröltem:

itt van
  • Vampy
    Olvastam en is. Csak az ominozus blogposztot nem talalom, amire a cikk hivatkozik....
  • PiszkosFred
    Van free transzer két hétig, érdemes lowpop szerveren játszani egy hétig, majd átmenni oda, ahova akar az illető, mert így ténylegesen lehet játszani is, nem csak a sorbanállás számaival hadakozni :)
  • Ironman2
    Gamestar:

"A fejlesztők részletezték, milyen lépések következnek most, hogy belépni is alig lehet az óriási érdeklődés miatt.

Szeptember 28-án jelent meg a New World, az Amazon első olyan játéka, aminek volt esélye a sikerre, és minden jel azt mutatja, hogy be is váltotta a hozzá fűzött reményeket. Ahogy az az online játékoknál megszokott, a megjelenés napján túlterhelődtek a szerverek, és sokaknak egyelőre pusztán a sorbanállás élményét kínálja a játék.

A készítők egy blogposztban számoltak be arról, hogyan tervezik megoldani a jelenlegi problémákat.

Hamarosan talán már nem kell hosszan várakozni, ugyanis további szervereket állítanak szolgálatba, és növelik a meglévők kapacitását is. Egyelőre arra koncentrálnak, hogy mindenki beléphessen és játszhasson, illetve találhasson számára megfelelő szervert, így a következő két hétben mindenki ingyenesen költöztetheti át karakterét egyikről a másikra. Így talán jobban eloszlik majd a közönség, és csökken az egyes világok terheltsége."

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2021.09.29. 18:28:43
  • Daeus89
    ide is kéne hun csati :D , amugy szerver inditás emlékszem wowba aszem WoD inditásakor hogy rohadtak le a szerverek a garrisonoknál több napra tán egy hétre (pedig ott már veteránok voltak).

Tegnap angolok irták hogy hát ez "angol" szerver és hogy ne beszéljenek magyarul .... szóval másik fél ins bunko azon kivül más nyelveket is lehet találni
  • Vampy
    En mar picit banom, hogy odamentem.... Remelem lemorzsolodnak....
  • AnuluWork #321
    Ezt a sok bugrisbunkót aki a Muspelheimen játszik magyarként! Orbánozás, Gyurcsányozás, politika, ráadásul ultragáz formában, és egyéb ótvar duma. Elképesztő némelyik debil mit le nem nyom ...
  • Ironman2
    Na én megvárom míg helyreteszik a szerverkérést,sorbanállást.Szégyen hogy egy ekkora cégnél ilyen előfordul.
  • ToxiMaxi
    Elszomorító.
  • Vampy
    Tegnapi tapasztalataim alapjan (Muspelheim server) sajnos nem...
  • ToxiMaxi
    Jah csak azóta felnőttünk :)
  • PiszkosFred
    Azt hiszem ilyesmi, mindenképpen vikinges neve volt S betűvel meg heim végződéssel - hajnali fél egykor csak ki akartam próbálni, ráböktem egy EU-sra és csókolom :)
  • Vampy
    Most amugy valami karbantartas van? Mar a login sem jon be....
  • undY1ng #314
    Muspelheim?
  • PiszkosFred
    Számomra a sors keze, hogy a rahedli sok szerver közül egyre vakon/találomra rakattintva pont kifogtam a "dedikált" magyar közösséget. Utólag már írták a többiek dcn, hogy elvileg az (is) lett "kinevezve" szervernek, sz'al ne csodálkozzak ha kezdetben visszajönnek a Bloodscalpos emlékek :) Mindegy, előbb meglátjuk mit nyújt a játék aztán kiderül, hogyan tovább.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.09.29. 11:57:45
  • ToxiMaxi
    Nem a sors keze. Béta alatt is magyar dumával volt telehányva a chat.
  • AnuluWork #311
    Lehet olyat nézni, hogy melyik szerver volt a legkevésbé leterhelt EUs szerver?
  • AnuluWork #310
    Mondjuk, biztos nem tett jót, hogy nem egyszerre indult az amcsi és EU szerver ...
  • AnuluWork #309
    20 előttem: 10:06
  • HerrWolf
    Vagy ebben is a Soros keze van
  • PiszkosFred
    Hat, éjfélre már csak 50+ koruli sor volt, az meg kb 10 perc volt.

Teljesen random jelleggel választottam szervert, mert csak meg akartam nézni, mégis mi ez (teljesen kihagytam minden infot a játékról az elmúlt estig), erre a generalon orbán/gyurcsány meg egyéb "szípmagyar" kifejezések fogadtak, de ma reggel a kávé közben rájöttem, hogy a sors keze - vagy pofonja -, hogy pont telibetaláltam a magyar közösség központi szerverét :D
  • Daermon
    Megjelent a játék.
  • oneal1
    lehet csak én vagyok ilyen űrlény :D

de ez most béta ami megy? Nyomhatja mindenki?
  • AnuluWork #304
    Aporpó, ha törlöm a karit, 1 nap míg újrakreálhatom ua név alatt, vagy cseszhetem a nevet? Mikortól lesz free transfer?
  • AnuluWork #303
    12 órát ülnek a népek a váróban, nem bent! :D