30
New World - Az Amazon Survival/MMO hibridje.
 • soundsonic
  #30
  valakinek megvan még a launchere és megosztaná?
 • Harangozo951
  #29
  Sziasztok!

  Csináltam egy New World MMO - HUngary csoportot facebookon. Ha szeretnél majd játszani a játékkal és érdekelnek a hírek, más játékosok, vagy csak segítséget szeretnél kérni vagy segítenii szeretnél / tudsz akkor csatlakott!
 • soundsonic
  #28
  Berzsákoltam a videót elővételben kb 13880 Forintért steam-en. Ma már úgy érzem korai voltmégha az alfát teszteltem is és tetszett. Neked azt tanácsolom várj türelmesen mert ki tudja mikor lesz ingynes..
 • soundsonic
  #27
  Nem lett az sajnos. kicsit én is hezitálok a megvételén, mertazért a trailer nem tükrözi a játékot, vagy nagyon sokat dolgoztak az alfa óta rajta. Éppen ezért jó lenne valami újat is látni a játékmenetből
 • savior666
  #26
  Azt hittem ingyenes lesz.
 • Torzonborz
  #25
  Hát így hogy az ffa pvp-t kivették belőle nem nagyon. De azért megnézem majd milyen lett.
 • soundsonic
  #24
  Senkit nem érdekel a játék az előzetesek alapján? Azt hittem lesz legalább egy klánnyi magyar játékos :(
  Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2019.12.19. 16:54:46
 • soundsonic
  #23
  Új trailer, megjelenési dátum, ár stb.. https://www.newworld.com/en-us

  mmorpg.com-os infókhttps://www.mmorpg.com/previews/amazons-new-world-brings-players-to-the-age-of-exploration-1000014180
 • soundsonic
  #22
  Azt hiszem, ha már saját stream szolgáltatást akar majd indítani az amazon, a New World is erre a sorsra jut. https://hu.ign.com/amazon-1/54042/news/az-amazon-is-elindithatja-a-sajat-jatek-streaming-szolgaltatasat
 • soundsonic
  #21
  Tudtok valamit a játékról mert már elég rég volt az alfa..?
 • Morinad
  #20
  A nyersanyagok egy jelentős része csak úgy megszerezhető, ha a fura zombiszerű lények városaiba betörsz, és onnan ellopod. Ehhez persze előbb meg kell őket ölni. A bőr, hús, szarv, karom, stb. meg az elejtett állatokból van. Egy medvét megölni elég komoly feladat, kb 20 fejlövés kell hozzá. (én csak íjjal próbáltam)

  A térkép folyamatosan nő. Jelenleg észak-déli irányban nagyobb. Ott átmenni az egyik feléről a másikba, ha folyamatosan fusz, akkor szerintem 2 óra lehet. Még nőni fog minden irányban, szerintem kétszer ekkora lesz a végére.
 • soundsonic
  #19
  egyenlőre pve-t nem nagyon látok, de remélem lesznek dinamikus eventek. látok néha érdekes képződményeket, remélem hogy ezért. ahogy én elnézem max egy buytoplay-t képzelnék el, de erről sincs semmi infó. írtam a supportnak, hogy jó lenne egy kontroller támogatás, igaz félig müködik is harcban ,de a menüben léptetni nem lehet vele semmit.
 • lammaer
  #18
  Igy ránézésre az Ark/Conan Exiles nyomdokvizét próbálják követni. Tetszik :)

  Látszik hogy mennyire lesz nagy a térkép? Mennyire lesz benne PVE?

  Mit tudni a pénzüygyi oldaláról? EGyszeri dijas vagy havi díjas lesz?
  Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.04.29. 16:46:16
 • Morinad
  #17
  A nehézvértesek főleg kétkezes bárddal nyomulnak. Minden fegyvernek van saját trükkje, harcmodora, ami működik. A 2H Axe pl. olyan, hogy valahogy egyszer megütöd, utána még 1x és halott. Ha az első nem sikerül, akkor a másik valószínűleg nyer.
 • soundsonic
  #16
  Nincs sehol semmi leírva szerintem még. A "talentfa" is elég érdekes mert valamit azért írhatnának róla valamint a quest rendszer is elég alfa. Néhány nemrég bemutatott videóban sokkal jobb az ui működése mint az alfában ezt kicsit furcsállom is. Én legalábbis annak látom
  Nem tudom ez sért e nda-t, de a gugli elsőnek adta ki, ebben majd minden benne van (igaz németül)
  Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2019.04.29. 14:54:23
 • Torzonborz
  #15
  Sztem a fix (nem player) outposton biztonságban lesz a cuccoud, amit te építesz ott meg nem.
  Amúgy van vhol leírása a classokróül?
 • soundsonic
  #14
  Mivel NDA van nem nagyon akarok írkálni dologkról, de azt hiszem kezdem érteni a rakár dolgot, sőt már sejtem is, hogy az is kifosztható lesz. Az tetszik, hogy pl a "warrior" és az "alkímista" közt van harcban különbség a nehézvért miatt, viszont vagy nincs ballance vagy túl gyenge a vért ellenére a wari(mindkettőt indítottam). Bár csak lvl 7nél járok és itt még ugye nem jönnek ki a kraftolásos dolgok.
  Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2019.04.29. 10:03:03
 • Morinad
  #13
  Nekem 60-250 ms közötti a lag. Igazából csak néha veszem észre, de ez alpha.

  Elveszíteni meg azt veszíted, ami a zsákodban van. Ami rajtad vagy a bankodban van, azt nem. Persze ez alapvetően egy majdnem full loot pvp játék túlélő elemekkel, nem egy TESO, vagy WoW jellegű.
 • soundsonic
  #12
  én is játszom, de hatalmas az input lag az amerikai szerveren. Tetszene de ez a majdnem minden elveszítesz dolog hosszútávon nagyon idegesítő, úgyhogy ez nem az én játékom lesz
 • Morinad
  #11
  Majd megnézem milyen néven vagyok és megmondom, ha akarsz együtt próbálkozni. (nem emlékszem :) )
 • Torzonborz
  #10
  Én ma kaptam meghívót. \0/
 • Morinad
  #9
  A legközelebb a Darkfall Online-hoz van. NDA van, de azért remélem ezzel nem szegek meg semmit.

  Az a sztori, hogy hajótörést szenvedsz egy új földrészen, ahol a helyi lakosoknak van valami betegsége, mert eléggé olyanok, mint valami vad zombi. Ezen kívül éjszakánként a halott tengerészek szellemei is kísértenek. Vannak vadállatok (vaddisznó, szarvasok, farkasok, medve, stb). Ezek egy része szintén veszélyes. Az alapsztori egyfajta túlélő sandbox. Lehet építkezni. Minden nyersanyagot a játékosok gyűjtenek, és dolgoznak fel. Van kereskedelem (trade hub-ok a városokban). Local banking. Elosztott nyersanyaglelőhelyek. Klánháborúk. A grafika lenyűgöző (szerintem).

  A szintlépés xp alapú. Minden szinten új képességeklet lehet szerezni, vagy fejleszteni a meglévőt. A harc eléggé valószerűhöz közelít. (pl. ha melléütsz, akkor a kard lendülete elhúz, és tovább tart visszanyerni az egyensúlyod). Van többféle fegyver, íjászat, és ahogy látom lesz mágia is, de az még nincs benne.

  A végjáték szerintem egyfajta klánháborús, területfoglalós, kalandozós sandbox mmo lesz, ahol vannak bűnözők, civilek, fejvadászok, iparosok, földművesek (lehet állatokat nevelni, meg földet művelni, magokkal kereskedni, stb.), katonák, kalandozó magányos arcok. Az egész viszont valahogy jobb lesz, mint az eddigi hasonló játékok. Pl. amikor kendert találsz a mezőn (abból lehet szövetet készíteni), akkor a növény méretéből nagyjából látni, mennyit tudsz leszedni róla. Aztán a növény eltűnik, ha learattad, és legközelebb nem ott nő ki, hanem valahol a környéken. Egy csomó ilyen apróság van.
 • savior666
  #8
  Mi ennek a játéknak a lényege? Miből áll a játékmenet?
 • Morinad
  #7
  Nem annyira fantasy, bár vannak ráutaló jelek, hogy nem egy sima középkori cucc lesz. Az alapok szerintem nagyon hasonlóak, csak jobban átgondolva.
 • Torzonborz
  #6
  "Darkfall online, amit megcsináltak rendesen" na csak nem? itt azért felcsillant a szemem. :)
 • Morinad
  #5
  Én is benn vagyok az alpha tesztben. Szerintem nagyon jó játék lesz. Ami kész van, az eléggé bug mentes (sok release játék megirigyelné). Azt mondanám, hogy egy Darkfall online, amit megcsináltak rendesen. Ahogy tippelem, kb. a funkciók fele van kész, de már így is kifejezetten élvezetes a játék. A UX elég jó.

  Majdnem full loot pvp van benne jelenleg, de sok olyan játékelem van, amit még nem lehet tudni, csak a meglévő objektumokból, épületekből lehet sejteni, hogy azzal is lesz valami.

  Akit érdekel, jeletkezzen az aplha tesztre, pár hetente bővítik a létszámot.
  Utoljára szerkesztette: Morinad, 2019.03.09. 13:56:14
 • soundsonic
  #4


  Bár sok a lehúzós hsz, szerintem egész jó kis warhammer alternatíva lehet.
  Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2019.02.09. 20:35:55
 • Caliph
  #3
 • Torzonborz
  #2
  Már van leaked videó róla:

 • Vampy
  #1
  Sziasztok!

  Uj MMO/Survival hibrid a lathataron!

  En bent vagyok az alphaban. Sokat nem lehet mondani rola(NDA), erdekes MMO/survival hibrid. (talan inkabb az MMO fele hajlik amugy) A "survival" resz inkabb a craftolashoz valo gyujtogetes. Engem legjobban a Life is Feudal MMO-ra emlekeztet, csak annal MMOsabb (nincs akkora hangsuly az epitkezesen), illetve sokkal kidolgozottabb.

  A szerverek letszama is inkabb az MMO fele hajlik, ugye tobb ezer fos szerverek lesznek. (jelenleg kb 500 fo a max, de fokozatosan emelik)

  Bugok vannak szep szammal, de a nagy reszuk engine bug. (eletlen/hianyzo texturak, lebego targyak, rossz animacok etc..)

  Amit meg nem latok at, a jatek celja... talan teruletfogalas... (PvP) de nem 100%...

  Hivatalos oldal/Alpha reg: https://newworld.com/
  Utoljára szerkesztette: Vampy, 2018.10.05. 11:02:06