375
Pathfinder Kingmaker
-
Murmur #134 Mindegyik kb. az árát éri az alapjátékhoz képest. A kérdés inkább az, hogy kell-e minden DLC.
link -
fluency #133 Mekkora az árkülönbség a kiadások között? -
Murmur #132 Üdv!
Megvenném a játékot, most még akciós is. Kérdés: melyik editiont érdemes? -
fluency #131 Befejeződött a Pathfinder: Wrath of the Righteous Kickstarter kampánya. Összesen $2,054,339 gyűlt össze, jócskán túlteljesítve a kért/remélt összeget. Most már csak a játékra kell fókuszálniuk. :) -
#130 Hétpercnyi harc a következő Pathfinderrel
-
Most (ebben a hónapban) már 14 euróért* megszerezhető (többek között!) a Pathfinder: Kingmaker - Enhanced Edition a Humble Choice keretein belül!
Jelen pillanatban a játék ára steam -en: 39,99€
A Humble Explorer Edition -t mond, a Steam szerint a kettő ugyanaz.
* = A választható játékok közül 14 euróért Basic (alap) csomagban 3 játék, 18 euróért Premium csomagban 9 játék választható.
Vigyázat! A Humble Choice havidíjas, de természetesen vásárlás után a további havidíjak lemondhatóak: My Subscription ("az én előfizetésem") > Manage your subscription ("az előfizetés beállításai") > Cancel my plan (előfizetés lemondása).
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2020.02.08. 00:05:46 -
fluency #128 Elindult a Wrath of the Righteous Kickstarter kampánya. Már meg is van a kitűzött cél :)
Wrath of the Righteous kickstarter -
JonasSandor #127 Egy kicsit divinty original sin beütése van. -
fluency #126 Nem a legfrissebb ( 4 napos) hír,de jön a folytatás. Kicsit sötétebb tónussal és két új kaszttal (witch, oracle).
Pathfinder: Wrath of the Righteous -
fluency #125 Na élesedett az EE. Van egy új kaszt és egy új presztízs kaszt.
Enhanced Edtition
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.06.08. 07:09:09 -
Xsillione #124 Aki minden segítség vagy gyakorlat nélkül kezdi el a játékot, az bizony azt mondja majd: mi a faxom van, nem leht ezzel semmit csinálni, ez az első küldetés a tutorial után, és a tutorial nem segített ezzel semmit, kalap kaki az egész, refund. Ezen sokat segít, ha nem ilyen, ráadásul nem hagy minden ilyen játékos egy negatív értékelést hátra, ami tovább rontja a bevételeket. -
fluency #123 Hát attól függetlenül, hogy még mindig feleslegesnek érzem a magas szintű ellenfeleket, baszottul egyberakott játék lett. Meg jó hosszú. :)
Ezen viszont meglepődtem: "Spider swarms. This enemy appeared to be a real pain for lots of players. We’ve nerfed them, we’ve added new tips, we gave out extra flasks of alchemical fire... and to no avail. Spider swarms continued to be a major source of frustration, especially during the first playthrough. So we dealt with the problem drastically: we redesigned the fangberry cave. From now on, the pesky spider swarms won’t stand in your way. You’ll be able to either gather the berries and leave in peace, or go to a separate part of the cave to fight the swarms anyway - and get a seperate reward for that."
Még mindig vannak, akik sírnak a pókok miatt? Persze, hogy nem egyszerű, de ennyi idő után már túl kellene lépni ezen a részen szerintem. -
CrashBoostZoom #122 Azért volt mit javítani a játékon rendesen. Minden patch notes több A4-es oldal lett volna ha kinyomtatom. :D -
fluency #121 Lesz EE edition és lehet open bétázni, akit érdekel. Infó:
link
-
Although #120 És mikor megkérdezed mert van időd. " In full swing! the press is working of day and night! Majd megkérdezed mit ír éppen. "It is about you and your adventures!" Azt le se írom mit gondol a főhősről. De korrekt.
Linzi szerintem az utóbbi 10 év egyik legaranyosabb karakterre lett. A DA:O-ben nem voltak ott mindenki a pillanatért küzdött. Ez a kis karakter a megörökítésért :) Mindezt utánozhatatlanul :) Már az mókás ahogy szedi a kis lábait :) Mikor akcióban van.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.06. 20:22:52 -
Although #119 Jól hangzik :) -
fluency #118 Ne aggódj, nem egy rövid játék, nem egyhamar lesz vége. Nekem az act 4-5 között 2,5-3 hónapot kellett várnom a játékban, mert csak néhány feltétel teljesülése után indul be az act 5. :)
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.01.06. 18:01:07 -
Although #117 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már az külön poén volt mikor um, um meg kell beszélnünk valamit um, És gyorsan eltalpalt te meg utána. Persze már sejtetted mit. Nem tudom mennyire van benne Avellone keze. De azt gondolom úgy az egészbe nagyon. -
Although #116 Végül is levertem, nem kellett leszednem a hastét róla csak az enyéimet gyorsítottam fel meg megkapott minden ajándékot amit egy necromancer adni tud :).
Most Linzit vittem el a nagy kalandjára. Nehéz elmagyarázni milyen az amikor egy avítt rendszerrel játszol. Természetes az area spell nem kíméli a te karaktereidet sem, okosan kell használni. Csak betűk és rajzok mégis menyire élnek. Hihetetlen ahogy Linzi kérdezi iszonyat lelkesedéssel most mit nyomtasson mert megvan!!! Nem azon aggódik milyen a világ körülötte. :) Annyira sajnálom mikor a végére érek vannak ennél jobb játékok? Igen. Ez biztos. -
fluency #115 Lesz még ilyen ne aggódj. A kérdés, hogy kiket viszel magaddal?
Ahogy Xillione írta, haste blur, displacement erősebb ellenfelek ellen szinte kötelező. Nálam állandó volt még a bless/bane csata kezdetén és bármilyen buff/debuff, ami a te találati esélyed növeli, az ellenségét pedig csökkenti. Sajnos sok varázslattal az a gond, hogy területre hat és azzal a saját embereidet is sebzed. Én többek között ezért vettem be egy gránátos ijászt, mert annak a bombái nem sebzik a csapatot. Ráadásul később a force bomb nagyon hasznos kis jószág lesz. :) -
Although #114 Köszi kipróbálom. Nem is gondoltam haste van rajta. Meglepő volt mennyire gyors mondjuk.
-
Xsillione #113 Ami nagyon hasznos volt ellene:
Ha van dispell, akkor szedd le róla a haste-t, máris felezted a dps-ét, ha van neked haste, akkor told el, hirtelen a tied majdnem duplája lett (akár tekercsből is jó mindkettő, ha nincs aki magától tudja.) Ha van olyan karakter, aki kibír pár utést, akkor kezd vele a beszélgetést, és védd mindennel amid van (előre elvarázsolva, blur és hasonlók nagyon jók, mivel az AC-t nem igazán tudod eléggé felhúzni.) Ha van gyengítő varázslatod, akkor azok is mehetnek (feltéve hogy will vagy dex mentőt igényelnek, a fortija elég kb mindenre.)
És persze idézz meg minden lényt amit tudsz és vedd velük körbe, a flanking magában megéri, ráadásul pár ütést esetleg magukra vonnak a lények is. -
Although #112 Ezzel a troll bandafőnökkel nagyon meggyűlik a bajom. Megint egy délelőtt és nem tudom leverni :) -
#111 Viszont sztem a Forgotten Realms Salvatore miatt lett az ami. A sötét elfek sem Salvatore-val születtek, de mégis általa lettek olyanok amilyenek.
Néha falra lehetett mászni a karakterek fszságaitól, de valamiért mégis évekig neveztem a crpg karaktereimet Wulfgar-nak, meg Cattie-nek.. :)) -
CrashBoostZoom #110 Azért említettem meg őt mert a Forgotten Realms is lényegében az Ő agyszüleménye -
Although #109 Persze a hozzászólások is jók. Igen jó lenne ismerni a másik oldal álláspontját. De nem tetszik, olyan emberek akik nem csinálták vele végig az éveket, amikor anyagilag nem állsz jól, hiába csinálsz jó játékokat. így félreállítják. Az EA színvonal. Ez a meglátásom. -
Although #108 Sad story. Beleolvastam. Végül így múlik el a világ dicsősége. Végül mindenkit, mindent elér ez. Mindent megfertőz. Így meglátjuk a Microsoft sztorit is, mit hoz. Végül is a pénzről szól minden. Avellone, számára nem. Ez kezd durvább lenni mint a Bio sztori. Oh bassza meg. -
CrashBoostZoom #107 Nem jó körülmények között váltak el. Az Obsidian felső vezetése hallani sem akar róla.
Részletek itt (és több más helyen ha rákeresel): https://techraptor.net/content/chris-avellone-talks-departure-obsidian-entertainment
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.01.04. 16:55:56 -
Although #106 Ja igen jó párosításnak tűnt az elején illusion+necormancer. Még a conjurationt használom. Jó lore verziónak tűnt a karakteremnek :) Borzasztó szar az alap company AI :) Most füstölném ki a trollokat az erődből. De nem beszaladt a fél banda bele a nyílzáporba. A hülye banda :)
Edit: Ki is léptem első dühömbe kicsaltam akiket lehetett erre mikor nem figyelek a még életbe maradt csapat beszalad a főhőst leszámítva :) Mindegy megyek vissza. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.04. 16:48:18 -
Although #105 Szabadúszó lett de ha felkérik ír nekik is szerintem. Hihetetlen mennyi energiája van. -
CrashBoostZoom #104 Avellone elkezdett dolgozni rajta de aztán bizonyos okok miatt elhagyta az Obsidian-t és nélküle folytatták. -
#103 Ed Greenwoodot soha nem szerettem. Az Elminster könyvei életem legrosszabb fantasy könyvei voltak, pedig olvastam fiatalon egy rakás Salvatore-t is! -
#102 A Tyranny-n szerintem MCA nem dolgozott. Azon a B-csapat dolgozott az obsidiannél. Ennek ellenére jó lett a játék, amolyan Glen Cook Fekete Serege koppintásnak elment. :) -
fluency #101 Wizarddal érdemes megtanulnod az invit meg a blurt. Ha az egyik ellentétes iskolának az illusiont választottad, akkor mondjuk bukta. De scrollból még akkor is tudod használni az invit és a blurt. Azt egyébként tudom javasolni, hogy az umd-t húzzad ki, mert így bármilyen varázslatot el tudsz sütni scrollból. Akár még ellentétes iskoláét is vagy papi/druida varázslatokat is. Meg azért hasznos dolog az a bless és a bane egy csata kezdetén, mivel még első szinten is 1 percig tart. Vagy a delay poison, ami immunissá tesz a mérgezésre. :)
Utoljára szerkesztette: fluency, 2019.01.04. 15:13:34 -
Although #100 Függ milyen szinten mész oda. Mint említettem lv4-es karival mentem oda. Mondjuk igen a mondat a végén mikor elmegy a ghost amit mond abból akár sejthető mi vár rád ha egyedül mész. Lv4-en nem versz le ott senkit, mert lv8 a legkisebb is. Gyorsabb erősebb mindegyik még a kis törpe is kettőt hármat üt míg te végigmondasz egy varázslatot is. A rémület meg nem hat rájuk. A nagy növényke bénító mérget használ ha egyszer megüt onnan nem menekülsz egy lv4-es karival. -
CrashBoostZoom #99 A Pathfinder világához mindent összeszedtek amit csak tudtak (licenszelték a Cthulhu Mythos-t is) és egymásra ömlesztették őket. Asmodeus által irányított nácik, kalózok uralta országok, mongol hordák, egy hatalmas lyuk ami közvetlenül az Abyss-ba vezet, Conan vs. robotok stb. Ne aggódj azon ha nem érted a világot mert a készítői (élünkön Ed Greenwood-al) sem.
A harcokról annyit, hogy továbbra is mindenre van megoldás (igaz én normálon tolom) csak kell egy kicsit gondolkozni és jó csapatot összeállítani. Viszont helyszínekből az Overland Map-en lehetne kevesebb is :D -
fluency #98 A mérgező növényen "simán " át tudsz menni, mert addig tart a poti hatóideje, amíg elhagyod/melléérsz. Mondjuk 1-et rádver, de csak balszerencsés esetbe halsz bele.
@Xsillione Persze, meg lehet csinálni a megfelelő karikval és ügyeskedéssel azt a részt szólóba is. Néztem videót, volt aki simán középen állva lenyomott mindekit. :) -
Xsillione #97 Hmm, barbárral voltam, bár nem ért meglepetésként az árulás, nem kívántam élni a javasolt láthatatlan partival. A két kisebb állatott simán levertem, majd körbe falon kiszedtem a vörössipkásokat, és a felső uton át távoztam. Bár kétségtelen, kevés másik kari tudta volna ezt megcsinálni. Kicsit több hp itallal a főbejáraton át is mehettem volna. -
Although #96 Viszont az kevés, hogy úsztad meg a mérgező növényt aki a főbejárat felől őrködik? Sokáig ezzel szórakoztam míg felfogtam ara nem lehet elmenekülni, utána jött a szakadék, de a mágus karimnak ezen a szinten kevés volt az athletics, végül csak észre vettem a fát de azt a törpe őrzi. Aki ugye. Szóval a láthatatlanság kevés mert normálon is kiszúr, ha ugye ha okosan csinálod és akkor is csak reménykedhetsz benne mikor észre vesz marad hp-d a meneküléshez.
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.01.03. 22:55:59 -
fluency #95 Nem csak téged ért váratlanul, engem is. De hamar rájöttem, hogy nem érdemes keménykedni a monkommal, mert én húzom a rövidebbet, ezért maradt a nyúlcipő ( meg a láthatatlanság). :)