2071
-
LBandi77 #1951 Szép munka, gratula. -
Ulthanitoval nem baszakszik senki.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.05.04. 21:00:57 -
LBandi77 #1949 Igazán a 2. fázis volt a baj ,sok értelmetlenül bekapott találat. -
#1948 Jaaa, es akkor indul a jatszoido. :) -
#1947 Huhh, en nem birtam volna idegekkel. A legvegen ha az utolso utese jobban eltalal, es meghalsz, szerintem leszoptad volna a tojócsövét!
Ez remek munka volt, be is fuveztel kozben! :)
-
#1946 Na, én a finishbe értem. Tegnap megszopattam magam, mert előbb mentem el a fejlevágós majomhoz, így utána Már Milbu village-be vezető úton muszáj volt megcsinálni a dupla majmot. Több mint egy órát szoptam vele.
Ma viszont harmadikra lement a corrupt monk, pedig már meg van peccselve.
Összeszedem gyorsan a lapisokat, meg az xpt utána és kész vagyok. -
LBandi77 #1945 https://youtu.be/zYQjwmamRlk
Demon. -
LBandi77 #1944 Ja alszik,csak az a baj hogy 10 körül alszik el. -
#1943 A kis soulhunter már nagy :) Alszik éjszaka.
Ki nem fog esni, pláne, hogy farmolni is kell érte.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.05.03. 14:16:25 -
LBandi77 #1942 Majd berakom,ha lesz gyereked majd megtudod hogy mi a fél 2.A platinát még nem tudom ha kiesik akkor lesz de nem megyek rá. -
#1941 Eszemben sincs, kiugrik még az utolsó két trófea, és többet nem veszem elő, csak a DLC miatt. -
#1940 Minden from játék ilyen. Bár kipróbálhatod a démon harangot, azzal szórakoztatóbb lesz. -
#1939 Amúgy érdekes játék ez a Sekiro, az első végigjátszás bitang nehéz, de utána eldobja magát, mint egy rongybaba. A harmadik körben már csípőből lever mindenkit az ember. Már várom, hogy meglegyen a platina, aztán jöhet a DLC.
Még az is lehet, nekiállok a Days Gone után ismét a Niohnak. -
#1938 Majd dobd már át légyszi, vagy tedd ide be.
NG+ és platna lesz?
(Fél kettőkor mi a szarnak vagy még fent? :-D)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.05.03. 13:05:27 -
LBandi77 #1937 De felvettem, csak fél 2-kor lett meg és nem töltöttem még föl. -
#1936 Nem vetted fel? Megnézném pedig. Én is rájöttem, hogy alá kell állni, és veszettül a golyóit reszelni, mint Amygdalanak. De aztán nem volt szükség rá, mert magától a szakadékba ugrott. :)
Akkor most már jöhez az endboss neked is. -
LBandi77 #1935 Én meg elkaptam a démont,1.5 óra volt, csak gyógyítottam mást nem használtam.Neked tetszene agresszíven a tökeit ütöttem. -
#1934 Nekem a végén három választásom is volt, azaz, az összes ending a Shuran kívül. Neked is így kell lenni, ha mindent összeszedtél útközben.
Miután leverted az endbosst, és mielőtt Kuroval interaktálsz, mentsd el az állást!
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.05.03. 10:29:17 -
Metontour #1933 Köszönöm!
-
#1932 Igen. A végén fogod eldönteni, hogy mit adsz oda. Nem zárják ki egymást. Csak nálad kell legyen minden hozzá. -
Metontour #1931 Kérdés: meg tudom úgy csinálni a true endinget hogy közben elmentem Hiratára Owl 2.0-ra? Vagy akkor marad a purification? -
#1930 Az ilyet imádom! -
#1929 Nahh, tegnap megcsináltam a purification és a true endinget, így már csak két trófea maradt a platinához. Egyből utána neki is mentem NG2+nak, Genichirot másodikra legyalultam, ma reggel a fehér majmot is szintén másodikra, minibossok már nem pálya. Haladok szépen a két utolsó lapis lazulis felé, és akkor már csak XP farming marad. -
#1928 Hatalmas a faszi :D (az umbrella-t is megcsinálta)
-
#1927 Ha nem érdekel, nem kell. Én sem vagyok platinázó, de most már itt meg fogom csinálni. BB platina óta From játékot platináznom kell. :) -
#1926 Szerintem végig csapatom még egyszer. Nem nagyon izgat a platina. Az vele a baj, hogy..., hogy platina....na és akkor? Ha valami pluszt adna a 100%, új boss vagy egy új terület elismerésként, vagy bármi, már csapatnám is.
Most csak az érdekel, hogy OWL2 -t is lássam, mert mindenkit leakarok verni.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.05.02. 12:36:18 -
#1925 Ha ennyire tetszik a játék, akkor a platina kötelező.
Csapj fel egy guide-ot, és nézd meg mi kell hozzá. -
#1924 Annyit szoptam más boss-al, hogy zsigerből megy minden. 70 óra lett a vége. -
#1923 Hát semmi különös. Szinte megálltam vele szembe. Komoly. -
#1922 Majd megvaltozik... -
#1921 Az egy ora az nagyon jo! Agressziven toltad, vagy kiszaladgaltad? -
#1920 Hűű gyerekek most tényleg super easy-nek tűnik ütés bekapás nélkül vagyok az első ogre-nél. Nem tudnak hozzám érni. Minden mini boss, aki kemény volt, dől mint a kalász. -
#1919 gratula. -
#1918 Uccsó boss is leszaladt. Inkább élveztem már vele a harcot és 1 óra alatt meg is volt. Kezdem előről. Legjobb from játék evör. -
#1917 nem nem tudom, mert akkor nem tudnálak ezzel cukkolni. :D -
#1916 De azt tudod mondani link nelkul is. -
#1915 És ha beteszem a linket? :P
De nem reklám, csak mondom hogy éppen nyomom a srárkit...
Hát az a csimpizés a fán sem garancia, de ja. kb,. -
#1914 Látom nem unod a streamed reklámozását. :-D
Nem értem mit görcsölsz az árnyékaival, ha a faágakon végig csimpizel, egyikről a másikra, miközben aktívak, hozzád sem tudnak érni.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.04.30. 14:28:20 -
#1912 Legyen nálad snap seed. -
#1911 Befosok ennek a True Monk-nak képtelen vagyok ugy menni hogy ne vágjon meg a másodiknál nem lehet a fejére ugrani mert ahogy meghal első csikkal küldi az árnyékokat
Hogy baszodna meg ez a geci állat.