Sekiro: Shadows Die Twice

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Igen én sürün szoktam nézni, jo kis dolgokat lehet ellesni, de elég nehezen megy még neki is a No Hit. 😛

+ tudomásom szerint adnak a demon-ok is nyakláncot
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.07. 00:08:27

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Mély tiszteletem, az nagyon durva boss. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Moby
DoH is tanulható, gyak 3 óra alatt megtanultam, csak az adaptáció nagyon esetleges, mert faszt nem látsz abból, ami történik. Gyak az lett a kiút belőle, hogy csináltam amíg láttam, aztán mindennel megvártam, amíg megint látok. Ez így nem volt gyors, de ez a one hitelő retek ellen egyszerűen nincs más.

/amúgy érdekes volt, mert a sok kvázi-csalás után a legvégén elkezdett maga ellen dolgozni a program, és mintha engem akart volna segíteni. Pedig ez kurvára egyszer sem volt korábban jellemző rá.
Shume Masaji Oniwa -nál majdnem belebasztam a kontrollert a tévébe, 3x csinálta meg, hogy 1 vágás kellett volna, és benyomott egy olyan one-hit patternt, amit előtte soha.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.06. 22:21:45

Adversus solem ne loquitor

Moby
Az egy állat! ^.^

TDC Geronimo
Hob no hit runt tol. Ez egy állat. Mondjuk amikor letolta összes soulst egymás után így akkor már lehetett tudni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Én tudom. Amúgy, ha hatred lement főboss is le fog neked az tanulható, ha van hozzá türelmed. Én pár napja nem léptem be, majd hétfőn nekiugrok azt meglátom hogy megy és akarom-e erőltetni 😄

Myselor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az öreg szobrász aki régen shinobi volt és most démonná vált mert annak is megvan az oka hogy miért😊
Moby
Ésakkor felkészül: endboss. De ma csak benézek, mert az idegeimet széjjelbaszta mára a Demon
amit nemtudom tudjátok-e kicsoda 😊

Moby
Kettő csak a purification endignél elérhető, éshát ott az owl2.0 amit bevágtam ide, azt meg ne akarjátok a nyakatokba 😄

Moby
Neeeeee, elfelejtettem benyomni a felvételt 😞(((

Nagyon rondán lett meg. Mindent használtam, és így is épphogy...
tipp
a fütyülést maxoljátok ki, az bekábítja, de csak a 3. phasenél használjátok, mert 4 spirit emblemet eszik

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.06. 22:01:45

TDC Geronimo
Nekem 18as vitalitym van tehát még legalább 5-6 breadet nem szereztem meg és nem nagyon van ötletem hol lehet, mert találtam egy rakat eldugott breadet is. van még pár headless meg az a varázsló mob is van 2 azt hiszem, de azok elvileg nem azt dobnak
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.06. 21:52:23

TDC Geronimo
Szerintem az egy kivágott BB boss volt és arra a combatra lett kitalálva nem a sekiros parrys cuccra 😄

darkSectorxxx
Biztos hogy elakadok majd.

darkSectorxxx
Hatred-et megértelek, undorito.

Afe
Sziasztok! Kellene egy kis segitség hogy megtaláljam a maradék 4 Lapis Lazulit.
Megöltem a 2 opcionális bosst. Meg a nagy hal küldit is végigvittem ahogy a videoban láttam, és egy dolog nem stimmel csak, hogy Hiratában a halott hordó árusnál nem találtam semmit és nem jelent meg mellette a kishal sem akinél venni lehetne. Mit robtottam el és hogy tudom ezt orvolsolni?

Ulthanito
Darky, elértem a harchoz, amit a büdös életben nem fogsz egy viallal megcsinálni.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
endbosst azért nézd meg. Az is egy jó kis menet 😄

Moby
Na asszem nekem az endboss előtt véget ér a játék. Voltak nehéz bossok, de minden tanulható volt. Ha idő kellett hozzá megkapta.
De ettől a
Demon of Hatred-től okádok. Nem látni semmit, kitakar ez a fos mindent, a kamerakezelés egy rakás szar. Ez ilyen tipikus from-féle büdösgyökér megoldás, ahol az a nehezítés, hogy nem látod magad.
Majd legközelebb nyomom kikapcsolt monitorral. Az lesz az ultrahard bossfight.

darkSectorxxx
Köszike, megprobálom megkeresni majd. Mert eddig nagyon kevés van és az összes elérhető vizet kifarmoltam már

darkSectorxxx
Figyelj, ez a szép ebben a játékban, de nem vezstett semmit, fokozatosan majd. 😊

Ulthanito
Amúgy most úgy érzem, nem fog menni ez a fight nekem. Kb. minden 4-5 próbára jutok át a második fázisba, volt már, hogy full 9 viallal, de ott max a vége előtt egész kicsivel kifingok. Nem megy. Egyszerűen a második fázis ritmusát nem érzem, egyáltalán. Amikor meg tudom sebezni, az a petárdával van, meg ha néha közel kombózik egyet.

Amúgy nem merek vele parádézni, hiába kivédem a támadását, tudi megvág, lemegy a fele életerőm. És a harmadik fázis még sehol sincs.

Lehet, nekem itt lesz vége, ebbe most belement vagy 3 órám.

És itt tartok.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Gyerekek, ne csináljunk már ebből most morális kérdést, ez egy kibaszott játék. Nem mindegy, mit választok? Ez volt szimpatikus, ezt választottam. Lépjetek túl rajta

PS5 II PSVR

Nincs ezzel semmi baj. Valahol érthető is de az Iron Code mindenek felett áll és a pont nevelőapád aki tanította elárulta azt. Én kétszer is meggondolnám, hogy megbízzak egy ilyen emberben. Minden, hogy ki az.
Ulthanito
Mit nem értesz ezen? Nem tudom hány befejezés van, nem néztem előre, nem tudom hány boss van és hol, azt választottam, ami közel áll a szívemhez.

Fasz bajod van vele?

PS5 II PSVR

Seth
42 db van

PSN ID.: Beegabor

TDC Geronimo
Na de elsőre így dönteni. Szerintem ember nem volt, akinek az lesz az első endingje, mint neki 😄

darkSectorxxx
Nyugi ráér majd NG+ ban. 😄

darkSectorxxx
Jól nyomod, azt tudnám hogy vajon hány pikkelyt lehet a játékban találni, mert ugye 2 árus van aki pikkely-ért árul cuccokat és én még alig találtam 15 darabot vagy 20-at. 😄

TDC Geronimo
szerintem így kiskippelsz egy teljes zónát és 2 bosst, köztük a legszebb bossharcot és a legnehezebbet is

Ulthanito
Hallelujja, legalább hamarabb vége lesz!

PS5 II PSVR

Seth
De így kimaradsz pár dologból, rövidebbre vágtad az endgame-et

PSN ID.: Beegabor

Ulthanito
Már amikor először kellett választani, hogy most a Kódexnek vagy a csókának hajtom meg a fejem, nagyon küzdöttem, és a szívem a Kódex felé húzott. De végül nem azt választottam. Most a tetőn, amikor teljes meglepetés ért, hogy az apám él, és ismét választani kellett, már nem volt kérdés, hogy hűségesen szolgálom az apámat.

Ez van. <#hehe>

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Első végigjátszásnál így döntöttél. Szégyelld magad! 😄

Ulthanito
Hát kicsit most tanácstalan vagyok. Első fázis oké, offenzíven kell tolni. Átjutok a másodikba, hiába van 6 vialom, mivel kurvára nem ismerem a movesetjét, vagy beleállok valamibe, és vége, vagy elfogy a vial. És akkor ott van még a harmadik fázisa.

Gondolom a Perszónás csávónak ez is lement a harmadik próbára. <#wilting>

PS5 II PSVR

Ulthanito
Na, mar
Emma
van soron. Ez kemeny dio lesz.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Az Ulthanito-orso itt is segitett...

PS5 II PSVR

Ulthanito
Dupla rugdososok ellen valami taktika? Harom proba utan total eselytelennek latom.

PS5 II PSVR

Moby
Mondjuk 53 óránál vagyok, és ki tudja hol a vége még. De mindent felszippantottam, amit a játék elém tett 😄

Moby
Töfi!

Utolsó opcionális bossnál vagyok, aztán endboss.
_MINDENKI_ fekszik a játékban. Összes boss (kivéve azok, akikhez másik ending kell), összes miniboss, összes headless+varázsló, mindenki.
Remélem nem ebbe a két bossba törik bele a bicskám 😄D

darkSectorxxx
Gratula!

Moby
Ó igen...

40 prayer beads

Engame.

Dehogy, ilyesmit nem csinálunk.
Van jelentősége?
darkSectorxxx
Hogyne, ha átadja neked az irányitást akkor nem ő játszik.

Van jelentősége?
Nem a harcra gondoltam, egyszerüen a védekezésre,én offenzív vagyok, lehet később változni fog.
darkSectorxxx
Shared Play-el?

Nyugi, mindenki feküdni fog.
darkSectorxxx
Hmmmm.

darkSectorxxx
Gratula hozzá csak így tovvább. Mindegy hogy nyírod ki, csak öld meg őket. 😄