10
  • fgyorgy
    #10
    Fanboy lennék? Nem hiszem. Talán csak nagyobb merítésem van és régebb óta, mint annak akinek válaszoltam, és a leírásod szerint Nálad is.
    Ami rossz az rossz, nem kell dicsérni. Vannak cuccaik amik kevésbé tetszenek, nem venném meg, de nem kicsit szűk látókörű az aki csak úgy 2-3 mondatba lesöpri az Apple-t. Külön tetszik amikor a gazdasági oldalt kezdik el véleményezni, és közben süt róla, hogy ügyeskedő átlagember. Most is azt mondom, hogy nem védem. Ha csal, akkor kapja meg a büntit érte.
    Ja, ne hidd, hogy a Samsungnál Téged ismernek, és egy lehetséges vásárlónál több a státuszod, még akkor sem, ha zászlót lobogtatsz, hogy az "ezerszer jobb".
    Még mielőtt érzékeny lelkűek tollat ragadnának...Nem mondom, hogy jobb vagy rosszabb. Tisztelem más véleményét. Béke!
  • asgh
    #9
    Egyetlen véglényt látok itt és az Te vagy. Minden fórumot teleokádsz a visszataszító dumáddal. Már rég bannolni kellett volna az sg-ről a stílusod miatt.
  • Sirály12
    #8
    Fanboy vagy? Nekem is van Iphone telóm utálom! (Céges)
    A sajátom egy Samu és ezerszer jobb. Legközelebb talán Xiaomi lesz. Nem vagyok márkafan mint egyesek!
    A cégről pedig megvan a véleményem, attól kezdve, hogy rosszul fogod a többi szép húzásán át. De bálványozd csak, ugyanúgy egy senki vagy nekik, aki megveszi a szarjaikat. :)
  • dzsagon
    #7
    Nem feljesztenek ők semmit. Az apple egy tolvajcég, először valakinek ki kell valami forradalmit találni, hogy ők el tudják lopni.
  • fgyorgy
    #6
    Nincs rá lóvéd mi?! Érthető. Ilyen stílussal nem jutsz túl messzire.
    De add ki magadból, kell ez a kicsi figyelem még Neked is. Legalább itt lássák milyen kemény vagy.
  • ugh
    #5
    Egy billio az az egymilliard.
    De ugy konnyu ha nem fizetnek sehol adot (talan soha nem is fizettek) nem jotekonykodnak cirka 30 eve, 600-800% os aron adjak az amugy mindenki altal hasznalt alkatreszekbol, gyerekmunkaval fejlodo orszagokban osszerakott muanyag gagyiaiakat, es hogy az ingatlan adot is megusszak az osszes ingatlanjuk erteke szerintuk nem eri el a 10000 dollart.
    Kihagytam valamit?
    Szeretheto marka
    Szarevo mocsok utolso geci vegleny az egesz banda, az apple userekkel egyutt.
    Akinek apple cucca van egy kreten fasz.

  • Gladiator
    #4
    "az óriáscég értéke akár két milliárd dollárra is nőhet. A társaság értéke nemrég haladta meg az egymilliárd dollárt."

    par nulla lemaradt
  • kvp
    #3
    Az alap AR szemuveg megoldott problema, egy kis projektor ami felig atlatszo kepet vetit az ember ele. A felbontas csak penz kerdese. Egy ilyet kiadni Apple watch stilusban (kis peldanyszamban) nem nagy feladat az Applenek.

    A rendesen maszkolt AR szemuveg meg nem lefutott feladat. Van az aktiv maszkos atlatszo, ahol egy LCD maszkol a projektor kepe mogott (a vetito feligatereszto tukor es a kulso boritas kozott). Aztan van az olcso AR ami egy zart VR szemuveg kulso kamerakkal. Ez olcso es viszonylag egyszeru. Meglatjuk melyik lesz a nyero...
  • Tetsuo
    #2
    "A kaliforniai konszern a kiterjesztett valóság szemüvege és a gépkocsija segítségével növelheti kétszeresére az értékét."
    Vagy nullázhatja le.
  • M2 #1
    Hülyeség a cikk. Szemüvegük még vagy 10 évig nem lesz. Autójuk meg talán soha.
    Elon Musk sokkal nagyobb hévvel lendült bele az autógyártásba és szopott/szopik is rendesen.