794
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
IXEMGabeo #474 16-oson kivul volt es mivel utolso ember ezert a piros jart...szabalyos eljaras volt -
#473 A horvát meccsen a labdára irányult a becsúszás, azért volt csak sárga és tizenegyes, itt meg simán csak fellökte az embert a védő, azért volt piros. Aztán lehet, hogy nem ezért volt :D -
#472 Alibizteeeeek....? Ok, hogy régen volt, de 1994-es VB-t láttad? -
IXEMGabeo #471 erik a sved-angol negyeddonto:D
ha az osszejon azon barmi lehet
mellesleg a svedek focijat mindig utaltam, mert alibiztek allandoan, de most nagyon ossze van a csapatuk rakva es nem veletlenul vertek meg az Olaszokat a selejtezon... -
#470 Teljesen ok, hogy nem 11-es. Azt nem értem, hogy ha két másik esetben az utolsó védőnél a lerántás vagy boka összerúgás, stb. sárga lapos volt, akkor ez miért piros? Bár a kérdés logikailag inább fordítva. Ez naná, hogy piros, a többi miért volt csak srága..? -
#469 Teljesen korrekt és jól volt használva a VAR szvsz.
Kívül volt, de a kapura egy az egyben rohanó támadónak lett összeakasztva a lába.
Ellenben maga a meccs az borzasztó volt.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.07.03. 17:55:53 -
#468 Hat ez kicsit lol itélet volt azért:D főleg video utan :D -
#467 A bíráskodás megint érdekes. Előző meccsen utolsó ember felrúg 16-oson belül = 11-es és sárga.
Most utolsó ember és piros büntető nélkül.
???? -
#466 Lásd ezt a ma délutáni meccset, hót unalom, hót érdektelen és hót unalmas játékkal. Az hogy eme 2 csapatból az egyik a világ legjobb nyolca közé jut, az egy nonszensz. -
gpFan #465 Majd szétszaggatja a nadrágját és nincs sárga ? -
#464 Kapaszkodj meg. Az kisebb csapatok meccse miatt vonzó nekem sokszor a VB. A sztárolt csapatok az esetek többségében átlagos játékot mutatnak vagy szenvedős kizúgást 2006 óta... Ezzel szemben micsoda játékot hoznak sokszor a kiscsapatok meccsei. Lásd tegnap. De 1998-ról is a Norvégia Marokkó 2:2-re emlékszem erősen és a VB döntőre, meg Bergkamp góljára. Szóval...
A 48 szereplős VB ettől független eszement ötlet az én szememben. A 32 csapat elég, erős minőségi szűrő, de még így is bejut olyan csapat, akit csak pofoz a többi...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.03. 16:26:06 -
#463 Jó dolognak tartom, hogy hagyományos értelemben vett "kis" csapatok is megmutathatják magukat a világversenyeken, elvégre "világ"-bajnokság, és nem előre leosztott lapok ligája - viszont attól tartok, hogy a szponzoroknak ez nagyon nem fog tetszeni. Ők sztárokat és sztárcsapatokat promotálnak, nekik pedig - marketing szempontból - rossz üzenet, ha a szponzoráltjaik kizúgnak. Nincsenek ott az arcaik, akikre kampányokat húztak fel. Az emberek a sztárokért mennek ki a meccsre, főleg, ha semleges nézők, a kiscsapatok viszont nem vonzók. Nincs más olyan sportág a világon, amelynek ikonikus arcait ennyien ismernék, a reklámokon és közvetítéseken keresztül fejből ne fújnák, és maga a sport is egyszerű, bárhol, bármikor játszható akárki által. Ezért azt hiszem, a mostani VB következményei kapcsán Infantino meg fogja még gondolni azt a 48 szereplős bajnokságot, amit pedzegettek. Egy csomó olyan szintű csapat jelenne meg egycsapásra, akik egy-két alkalommal még érdekesek lehetnek a semleges nézőknek (általános emberi tulajdonság, hogy drukkolunk a kisebbnek, gyengébbnek, elesettebbnek, mert menő és romantikus-hősies dolog töredéknyi pénzből Dávidként felvenni a harcot a Góliátokkal), de hosszú távon nem generálnak annyi áthozott érdeklődést a FIFA szponzorok számára, hogy megérje nekik. Ekkor majd elkezdik csökkenteni a pénzeiket, vagy ki is szállnak belőle és átmennek más sportágakba. Márpedig a foci = üzlet, mégpedig világszinten top3 üzlet. Majd meglátjuk, ahol a pénz beszél, a "kisded" mennyire tud majd ugatni... -
#462 pedig hires a belga csoki nemertem miabaj :D:D -
#461 En nagyon adnom, ha egy orosz, uru, kolumbia, svajc, sved stb szintu csapat a dontobe kerulne :) Mar fokent ennek szurkolok, nem is konkretan egy orszagnak. -
IXEMGabeo #460 azta kutya mi lehetett ezen a Belga-Japan meccsen:O pont nem lattam mer dolgoztam, de meghokkentem mikor lattam, hogy a Japanok vezetnek 2-0-ra...Belgaknak figyelnie kell, mert 4 eve is es az Eb-n is a vedelmi hibak utan nem tudtak megujulni...
ennek a keretnek nyernie kellene, mar reg beertek fejben Hazardek es ott van De Bruyne is...
kicsit sajnalom a Japanokat, de a Brazilok ellen elfogytak volna, igy lesz nagy meccs a negyeddontoben -
#459 En most leadnam a tippem (megerzesem) igy az utolso ket nyolcaddonto elott:
Uruguay-Brazilia es Oroszorszag-Anglia elodontok lesznek!
Sot,nagyon meresz leszek,es azt mondom ha osszejon ez a ket elodonto akkor europai gyoztes lesz ;) Ez nagyon durva megerzes,ezen a VB-n mostmar nincs papirforma! -
#458 Japánoknál 0 néger, 0 honosított brazil, szimpatikusak. És majdnem megállították Brüsszelt -
#457 sdvdk
vís
b
mlíml
mlsmísbmbfmésíbsfmb
ífmb
ísfbmlíéfmbl
ísf
bmdísf
bafjdsfbjkdsjdsnklvjműívfk
sk
kapják be -
#456 Na, ez dráma. -
#455 "beteg" ez a belga válogatott még Nainggolan nélkül is...
és pont a MU drukkerek által utált Fail egyenlít -
#454 Nincs is jobb, mint 4:4 után büntetőpárbajozni. :) -
#453 legalább 2x15 legyen -
#452 óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Micsoda meccs. -
#451 gólnak szép .. ^^ -
#450 ilyen góllal jönnek vissza... -
#449 Ugyan miért.... szted egy meccsen a kaput megcélzó lövések aránya az semmi? csak mert a Brazil-Mexicon ez 10-1 volt. Lehet tévedek benne 1-2 lövést, de az nem számít. Ezek alapján a félgőzzel jétszó Brazíliára csak rá lehet olvasni, hogy döntős pontenciál van benne nem? Vagy sem?
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2018.07.02. 21:19:58 -
#448 én biza megmondottam.... -
Coolfire #447 Hát ez beszarás...:) -
#446 BANZAAAAAAAAAAAAAAAI
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#445 Mit művelnek a szamurájok. Érik a horvát--japán döntő... -
ManoNegra #444 kettő ehhehehehe... :D -
#443 szép befejezés volt, jó lövés -
gpFan #442 Japan for President ! -
#441 JEEEEEEEe -
#440 én már aludtam a brazilokon... -
gpFan #439 Belgium - Japán ? Asszem alszok egy jót rajta ... Ilyen a lusta fajta -
gpFan #438 Most komolyan, komolyan kell venni mindent amit ide smiley-znek ? -
#437 szerintem....bármi lehet! -
#436 Ezt igencsak túlzó kijelentésnek látom. -
#435 inb4 Japán lefocizza belgiumot :O