794
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
#434 Ha Belgium nyer ma, akkor a Brazil-Belga meccs lesz az előrehozott döntő az eddig látott játékok és a csapatokban lévő potenciálok alapján. -
IXEMGabeo #433 igazabol most a brazilokkal jott a tippmixem, ami 506 fontot eredmenyezett szamomra, ettol meg sajnalom Mexikot... -
IXEMGabeo #432 na ha Belgium behuzza, akkor az egy nagy meccs lesz a Brazilokkal -
IXEMGabeo #431 Firmino is golt lott
jobbak a Brazilok nincs mit tenni:)
-
gpFan #430 Ah, Mexikó nem képes egy épkézláb támadást összerakni. -
IXEMGabeo #429 ez mit csinal:D Neymar mekkora szinesz -
IXEMGabeo #428 mit vedett megint... -
IXEMGabeo #427 Ochoa szenzacios:)
kar hogyha kiesne Mexiko akkor se o lenne a torna kapusa, de szamomra pedig o:( -
IXEMGabeo #426 Neymar lotte az elso golt a meccsen -
IXEMGabeo #425 jut eszembe a spanyolok mellette Dania is veretlenul esett ki a vb-rol -
IXEMGabeo #424 ez egy elvezetes 0-0 eddig jobb, mint a dan meccs -
IXEMGabeo #423 veszelyes Mexiko azert:) -
gpFan #422 Hajrá Mexikó ! -
IXEMGabeo #421 allandoan az Argentinok szopatjak ki oket, meg akkor is, ha nem jatszanak jobban...most eppen Brazilian a sor -
#420 Szegény Mexikó az a csapat, ami mindig bekerül a 16-ba és mindig kizúg... -
IXEMGabeo #419 ha Mexiko elkapna Braziliat az lenne aztan a szenzacio:O -
IXEMGabeo #418 Rafa Marquez kezdo a brazilok ellen 39 evesen
micsoda legenda!:) ha ki is esik Mexiko akkor is gyonyoru, hogy itt lehetett -
#417 Nekem az utóbbi VB-k és minden nagy kupa esetén indikátora annak, hogy a foci is hatalmas szerencsejáték, hogy éppen kinek van jó napja és formája. A VB-n trend, hogy elző győztes elbukik csoportkörben. CA győztes meg nem jut ki? Mintha az EB győztes nem jutna ki...
Ezért mondtam azt a röpicsapatom tippversenyében, hogy 16-os mezőny előtt én nem mondok semmi főleg úgy, hogy 0 db selejtezőmeccset láttam bárkitől. Az első 3 meccs alapján lehet halvány fogalmunk a csapatokról, de látszik, hogy így is nagy a szórás. Papírforma szerint a spanyoloknak le kellett volna gázolnia az oroszokat. Hát, nagyon nem ez történt... -
IXEMGabeo #416 oda tennem Chilet is, mert rendkivul jo jatekerot kepviselnek:S ok a friss Copa America gyoztesek raadasul...kar, hogy nem jutottak ki -
#415 Röhögök, ha ezt komolyan gondolod. -
gpFan #414 A franciákat az én falusi csapatom is elpüfölné, megfelelő motiváció mellett. -
#413 Remélem Uruguay bent lesz a döntőben, bár ahhoz majd a Franciákat kellene megverniük, akik most elég jól játszanak. -
#412 A hollandokat se hagyd ki. -
#411 Németek, spanyolok, portugálok, argentinok kiestek, olaszok ki se jutottak, szerintem eddig ez a legjobb vb, amit látok -
IXEMGabeo #410 Costa Ricae volt a legidosebb keret azt hiszem es meg is latszott rajtuk -
IXEMGabeo #409 Argentin keretet fel se hoztam:D
Messin kivul a csatar sor nem rossz, Aguerot is lehetne emliteni a nagyok kozt, de kettejukon kivul fel sem erhetnek Veronekhoz...de jobbat mondok a 2006-os argentin csapat is szazszor jobb volt, mint ezek:) -
#408 Szerintem egyáltalán nem erősebb, az ellenfeleik gyengébbek. Az 1998-as arengtín válogatott nem egy darab emberből állt, akinek, ha szar napja van, akkor szar az egész csapat...
Batistuta, Crespo, Verón, Ayala, Simeone, Zanetti, Claudio Lopez eléggé korszakos játékosok voltak és európai topcsapatokban tolták. (Az olasz bajnokság akkor sokkal erősebb volt relatíve.) Ok, hogy ma már nem követem a focit kb. semennyire, de akkor sem voltam focibuzi, de ezekre a nevekre ma álmomoból is felkelteve. Monjd egy nevet Messin kívül a mai ARG csapatoból. Na ugye.. Nekem legalábbis nem megy.
1998 Fr válogatott dettó.. Dechamp, Henry, Zidane, Trezeguet, Vieira, Djorkaeff, Thuram, Desailly, Vieira de basszus szinte az egész keret 2/3-a a következő 10 év meghatározó tehetségei voltak már vagy lettek. Egyetlen név van, amit a mai napig nem értem, hogy mit keresett ott. Diomed. Asszem minden meccsen kezdő volt, mindig lecserélték és semmit nem tett hozzá a csapathoz. (Még a kommentátor is megjegyezte.)
Ez hol igaz a mai argentín keretre? 30 körüli átlagéletkor és sehol senki Messi mellett. Senkit nem ismerek belőle annak ellenére, hogy emlékeim szerint a legöregebb csapat az egész VB-n. Izé...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.01. 23:31:57 -
#407 Énis ezen gondolkoztam hogy sose birtam a francikat de ezek egész jol toljak most.
Mandzukic meg nem csoda hogy nem érzi igazán azt a posztot, gyakorlatilag bal szélső kozeppalyast jatszik Juveben :) Viszont embertelen munkat el szokott végezni támadásban és védekezésben is, csak nem olyan látványos amit csinal:) -
IXEMGabeo #406 nem tudom ti hogy vagytok vele, sosem birtam a franciakat, de szerintem ez a csapatuk joval erosebb, mint az Henry, Zidane, Veira, Barthez fele csapat...Mbappe szupertehetseg, Griezmann eletveszely, Pavard pedig sokkal jobb bekk, mint Lizarazu volt...egyedul Varane-t nem tartom jobbnak, mint anno Thuramot, de Ngolo Kante is felvette volna a versenyt Makelele harciassagaval....Lloris pedig ennyi idosen is stabilabb, mint anno a potyas Barthez...
akiknel hasonlokepp erzek azok a horvatok bar azota se volt olyan egyeniseguk es golzsakjuk, mint Suker...szamomra Mandzukic nulla, viszont a kozeppalya Rakitic, Modric jobbnak tunik mint Alen Boksicek... -
IXEMGabeo #405 egyik csapat se rugta tul jol amugy:D
mindketten kizugtak volna a spanyol-orosz lovoktol
orulok a horvatoknak, mert jo a csapatuk ez pedig egy nehez meccs volt, az oroszok ellen barmi lehet -
#404 dánok inkább szarabbul lövik. Még csak nem is üldözi őket senki, profi szint, válogatott, vb, illene azért jobban lőni -
IXEMGabeo #403 es pont Eriksen a danok legjobbja hagyja ki:( -
IXEMGabeo #402 na baszki Croatia!!!!!!! -
IXEMGabeo #401 mind a ket kapus baszott jol vedi a 11-est:) -
#400 Jó ez a dán kapus. Bármi lesz ő mindent megtett -
IXEMGabeo #399 danok bajban -
IXEMGabeo #398 1-1 missed:D lol -
IXEMGabeo #397 Horvatok pedig jobb ellenfel lenne az oroszok elleneben, a danok szivosak, de nullak tamadasban...
es ezt veszettul megusztak -
IXEMGabeo #396 ez dramai:) horvatok lehet kiesnek ezek utan -
#395 siman bekotorhatta volna még fekve is reklamálás helyett, a karma vissza is utott:D