Foci VB 2018

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, végre! EZT hiányoltam a németektől is: távoli bomba és gól! <#taps>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hhmm, a francia "kézimunka", ami az argentin szabálytalanságot megelőzte, meg elkerülte a videobírók figyelmét...
Ha ők kapnának olyan pofont, akkor talán észrevennék!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ojé ....
Utoljára szerkesztette: gpFan, 2018.06.30. 16:12:55

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Az a most már csak egy roncstömeg Maradona az, aki Argentinát magasba vitte. Messinek meg jut egy jó nap 5 válogatott meccsből. És ma csak a negyedik jön <#nyes>

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Végülis csak egy olimpiai aranyat, egy vb ezüstöt és két copa america ezüstöt köszönhetnek neki. Meg ugye a mostani vb-re is ő lőtte ki őket. Vicces, hogy mi el vagyunk ájulva az arancsapattól egy vb ezüst miatt, de ugyanez Messinél semmi 😄

molnibalage83
És alsó ágról horvátokat vagy spanyolokat tippelem a döntőig. A felső ágról Fr vagy Br.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Valahogy most Brazil tűnik a legkomolyabb esélyesnek. Anglia meg nehezen jut be a 4 de talán a 8 közé sem
Messi a Barcelona nélkül sehogy sem tud jót nyújtani. A bíráskodás valamennyit javult, meglátjuk meddig durvulnak el az igazi tét meccsek.

benőmenő
Másik fórumon is azt fejtegették, hogy tipikus angol taktika lenne, hogy minden áron elkerülni a brazilokat, majd utána rögtön kizúgnak Kolumbia ellen. <#hehe>
Nagyon úgy tűnt, hogy pl. Rashford direkt nem akarta eltalálni a kaput...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

smith09
Persze, mert nem szeretnék fél Oroszországot átutazni meg hát az se mindegy ki kivel játszik ugye..
Master91
tét nélküli meccs... és úgy tűnik hogy megérné 2. helyen zárni a csoportot
smith09
Kiváncsi vagyok mi sül ki az esti belga angol meccsből, lehet itt maradunk foci nélkül. 😄
ReszegKoldus
van egy olyan érzésem, hogy ha a magyar válogatott állna így továbbjutásra, akkor Knézy nem nyavalyogna, hogy "jaj de kínos ménemfociznak"

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Mióta a piros a szerb szín ? A 3 meccsen a csapat, most a bíró is pirosban van .

Pluskast
NA mi az, jön egy kis eső és már nincs közvetítés?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pedig nem is Volgográdban volt a meccs...
Palinko
Szerintem ez nem így van. Még 2004-ben lehetett volna ilyesmit mondani, de utána sem a védekező foci dominált, persze jó védelem nélkül nem lehet tornát nyerni, de támadni is tudni kell. A kis csapatok meg nem azért nem tanultak meg eddig támadni mert nem értek rá, hanem egyszerűen sokkal több ember közül válogathatnak a nagyok és ez behozhatatlan előny lesz mindig is. Persze történnek majd még csodák, mikor egy jól összeszokott válogatott, vagy szerencsés generáció jó lesz a kicsik közül, de ez a megtanulnak majd támadni is dolog szerintem esélytelen, mindig is védekezésre meg kontrákra fognak építeni.
Count Adyn
Meg mondjuk a mexikó ellen határszar Khedirát meg Özilt kelett kezdetni ám😄 kb a svédek elleni második félidőn kivül semmit nem csináltak egész tornán😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Hummels nyilatkozatára: HA lőnek 1-2 gólt, minden meccsen, ami azért elvárható lett volna tőlük, akkor nem a pozíciókra kellett volna összpontosítaniuk, hiába.
A "kis" csapatok megtanultak védekezni - aztán majd támadni is megfognak, előbb-utóbb (itt most nem a "magyarokra" gondoltam) - , tehát eltűnt a "nagyok" előnye velük szemben...
Ezt a VB-t már sokkal korábban elvesztették a németek, amikor ilyesmikre nem tudtak megfelelő választ adni - lásd az utolsó felkészülési meccseiket (is)!

...és lehet, hogy már nem voltak annyira "éhesek" a sikerre, mert már a keret java VB-győztes volt egyszer?!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.27. 18:21:15

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Palinko
Nem tartottam túl sokra a koreai csapatot és most ez nem fog rajta változtatni de minden tiszteletet megérdemelnek mert legjobb tudásukat adták. A svédek meg visszakapták azt amit az előző meccsen elvettek tőlük szerintem jól alakult, sajnáltam volna ha mexikó esik ki.
Jim Morrison
köszönöm hogy metroban is fasza a mobilnet 😄 jók voltak koreaiak eddig is (legalabbjs mikor lattam oket)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.27. 18:02:26

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Master91
Ezek a Németek nem tudnak nyerni Oroszországba soha semmit
hehe :-)

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

adam46
Atya úr isten. 😄 Neuer nem tudom minek jött annyira előre májerkedni. Vér ciki ez ellen a Dél-Korea ellen így kikapni, első Dél-Koreai meccse után kérdeztem, hogy ezek mit keresnek itt? Ilyen harmat gyenge játékkal...
Face tipomixen fent van potos végeredmény dél korea - német 2-0 105 szorzó 😄
Count Adyn
Koreaiak tuti megtették másért nemtudom miért örülnek ennyire😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tuvok
😄DD !
Hát no comment..

ReszegKoldus
ennél csak akkor röhögnék jobban, ha Dél helyett Észak Korea lett volna

molnibalage83
Mindkét meccs totógyilkos. Egyik se volt várható.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

adam46
De jó, hogy nem fogadtam ezekre a pöcs Németekre. 😄
Master91
azigen
Hát, ha valaki erre fogadott, most kaszál <#worship>

A videóbíró most jól vizsgázott. Németország meg levizsgázott. Korea jobban akarta ...
Gomez, du bist impotent !

De, hogy ennyire nem találják el a kaput a németek (se)..., vagy ha igen az ott álló kapust veszik célba...
Amúgy is az az érzése az embernek, hogy senki sem akarja elvállalni a rárúgást. Valahogy ez a csapatban gondolkodás és a helyzetkialakításokra történő törekvések "megölték" a befejező csatárokat, amik most már nagyon hiányoznak a keretekből.

Megérdemlik a kiesést a németek: így ne is lehessen továbbjutni!

Count Adyn
Hát elég lol, de megérdemelték a fingreszelésért😄

molnibalage83
Én azt hittem, hogy a német érintés előtti miatt nézik vissza, amikor levegőben volt a koreai. Közben nem is az volt a kérdés. Utána már láttam mi volt.

Bakker...kettőt nem rúgnak.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ReszegKoldus
fuck yeah videóbíróóóó 😄

Master91
Kill me
molnibalage83
Na, ha ez gól, akkor epic égés. Mint a 2002-es francia szereplés.

Mexikóban csalódtam. Leginkább a lökdösésben jeleskedtet. Mindamellett jobbak mint ez a mostani német csapat. Még kb. 5 perc.
Utoljára szerkesztette: gpFan, 2018.06.27. 17:47:16

molnibalage83
Korea a végén rúg egyet.

Én sajnálnám, ha Mexikó kiesne. Az az válogatott, amit soha nem értek. Kvázi szinte mindig továbbjut a 16-ig, aztán ott mindig kizúg. Nagy csapatoknak is ad pofont, de 16 között elvéreznek. A szimpi középcsapat, ami soha nem nyer semmit...

Master91
De német gól sincs, közelébe sincsenek, passzok pontatlanok, sétálgatnak...
molnibalage83
A németeknek szerencséje lehet. Svédek úgy elverik Mexikót, hogy 1 német gól is elég lenne már. Röhejesen lenne, ha így emgy tovább Németország. Mondjuk az argi továbbjutás után...

Már 3:0 svédeknek. Erre sem fogadtam volna...

Master91
De tényleg nem értem mit csinálnak.
Szólni kéne nekik, hogy ez már nem barátságos, felkészülési meccsek....
Kiestek!
Tipegnek a pályán, nagyon körülményesek, most ide lőjem, most oda lőjem, most mit csináljak???
Utoljára szerkesztette: SzocsA, 2018.06.27. 17:26:42