794
"Jó estét, jó szurkolást!"
  • Rita79
    Ha Belgium nyer ma, akkor a Brazil-Belga meccs lesz az előrehozott döntő az eddig látott játékok és a csapatokban lévő potenciálok alapján.
  • IXEMGabeo
    igazabol most a brazilokkal jott a tippmixem, ami 506 fontot eredmenyezett szamomra, ettol meg sajnalom Mexikot...
  • IXEMGabeo
    na ha Belgium behuzza, akkor az egy nagy meccs lesz a Brazilokkal
  • IXEMGabeo
    Firmino is golt lott

jobbak a Brazilok nincs mit tenni:)

• gpFan
    Ah, Mexikó nem képes egy épkézláb támadást összerakni.
  • IXEMGabeo
    ez mit csinal:D Neymar mekkora szinesz
  • IXEMGabeo
    mit vedett megint...
  • IXEMGabeo
    Ochoa szenzacios:)

kar hogyha kiesne Mexiko akkor se o lenne a torna kapusa, de szamomra pedig o:(
  • IXEMGabeo
    Neymar lotte az elso golt a meccsen
  • IXEMGabeo
    jut eszembe a spanyolok mellette Dania is veretlenul esett ki a vb-rol
  • IXEMGabeo
    ez egy elvezetes 0-0 eddig jobb, mint a dan meccs
  • IXEMGabeo
    veszelyes Mexiko azert:)
  • gpFan
    Hajrá Mexikó !
  • IXEMGabeo
    allandoan az Argentinok szopatjak ki oket, meg akkor is, ha nem jatszanak jobban...most eppen Brazilian a sor
  • molnibalage83
    Szegény Mexikó az a csapat, ami mindig bekerül a 16-ba és mindig kizúg...
  • IXEMGabeo
    ha Mexiko elkapna Braziliat az lenne aztan a szenzacio:O
  • IXEMGabeo
    Rafa Marquez kezdo a brazilok ellen 39 evesen

micsoda legenda!:) ha ki is esik Mexiko akkor is gyonyoru, hogy itt lehetett
  • molnibalage83
    Nekem az utóbbi VB-k és minden nagy kupa esetén indikátora annak, hogy a foci is hatalmas szerencsejáték, hogy éppen kinek van jó napja és formája. A VB-n trend, hogy elző győztes elbukik csoportkörben. CA győztes meg nem jut ki? Mintha az EB győztes nem jutna ki...

Ezért mondtam azt a röpicsapatom tippversenyében, hogy 16-os mezőny előtt én nem mondok semmi főleg úgy, hogy 0 db selejtezőmeccset láttam bárkitől. Az első 3 meccs alapján lehet halvány fogalmunk a csapatokról, de látszik, hogy így is nagy a szórás. Papírforma szerint a spanyoloknak le kellett volna gázolnia az oroszokat. Hát, nagyon nem ez történt...
  • IXEMGabeo
    oda tennem Chilet is, mert rendkivul jo jatekerot kepviselnek:S ok a friss Copa America gyoztesek raadasul...kar, hogy nem jutottak ki
  • molnibalage83
    Röhögök, ha ezt komolyan gondolod.
  • gpFan
    A franciákat az én falusi csapatom is elpüfölné, megfelelő motiváció mellett.
  • Pluskast
    Remélem Uruguay bent lesz a döntőben, bár ahhoz majd a Franciákat kellene megverniük, akik most elég jól játszanak.
  • molnibalage83
    A hollandokat se hagyd ki.
  • ReszegKoldus
    Németek, spanyolok, portugálok, argentinok kiestek, olaszok ki se jutottak, szerintem eddig ez a legjobb vb, amit látok
  • IXEMGabeo
    Costa Ricae volt a legidosebb keret azt hiszem es meg is latszott rajtuk
  • IXEMGabeo
    Argentin keretet fel se hoztam:D

Messin kivul a csatar sor nem rossz, Aguerot is lehetne emliteni a nagyok kozt, de kettejukon kivul fel sem erhetnek Veronekhoz...de jobbat mondok a 2006-os argentin csapat is szazszor jobb volt, mint ezek:)
  • molnibalage83
    Szerintem egyáltalán nem erősebb, az ellenfeleik gyengébbek. Az 1998-as arengtín válogatott nem egy darab emberből állt, akinek, ha szar napja van, akkor szar az egész csapat...

Batistuta, Crespo, Verón, Ayala, Simeone, Zanetti, Claudio Lopez eléggé korszakos játékosok voltak és európai topcsapatokban tolták. (Az olasz bajnokság akkor sokkal erősebb volt relatíve.) Ok, hogy ma már nem követem a focit kb. semennyire, de akkor sem voltam focibuzi, de ezekre a nevekre ma álmomoból is felkelteve. Monjd egy nevet Messin kívül a mai ARG csapatoból. Na ugye.. Nekem legalábbis nem megy.

1998 Fr válogatott dettó.. Dechamp, Henry, Zidane, Trezeguet, Vieira, Djorkaeff, Thuram, Desailly, Vieira de basszus szinte az egész keret 2/3-a a következő 10 év meghatározó tehetségei voltak már vagy lettek. Egyetlen név van, amit a mai napig nem értem, hogy mit keresett ott. Diomed. Asszem minden meccsen kezdő volt, mindig lecserélték és semmit nem tett hozzá a csapathoz. (Még a kommentátor is megjegyezte.)

Ez hol igaz a mai argentín keretre? 30 körüli átlagéletkor és sehol senki Messi mellett. Senkit nem ismerek belőle annak ellenére, hogy emlékeim szerint a legöregebb csapat az egész VB-n. Izé...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.01. 23:31:57
  • Count Adyn
    Énis ezen gondolkoztam hogy sose birtam a francikat de ezek egész jol toljak most.
    Mandzukic meg nem csoda hogy nem érzi igazán azt a posztot, gyakorlatilag bal szélső kozeppalyast jatszik Juveben :) Viszont embertelen munkat el szokott végezni támadásban és védekezésben is, csak nem olyan látványos amit csinal:)
  • IXEMGabeo
    nem tudom ti hogy vagytok vele, sosem birtam a franciakat, de szerintem ez a csapatuk joval erosebb, mint az Henry, Zidane, Veira, Barthez fele csapat...Mbappe szupertehetseg, Griezmann eletveszely, Pavard pedig sokkal jobb bekk, mint Lizarazu volt...egyedul Varane-t nem tartom jobbnak, mint anno Thuramot, de Ngolo Kante is felvette volna a versenyt Makelele harciassagaval....Lloris pedig ennyi idosen is stabilabb, mint anno a potyas Barthez...

akiknel hasonlokepp erzek azok a horvatok bar azota se volt olyan egyeniseguk es golzsakjuk, mint Suker...szamomra Mandzukic nulla, viszont a kozeppalya Rakitic, Modric jobbnak tunik mint Alen Boksicek...
  • IXEMGabeo
    egyik csapat se rugta tul jol amugy:D

mindketten kizugtak volna a spanyol-orosz lovoktol

orulok a horvatoknak, mert jo a csapatuk ez pedig egy nehez meccs volt, az oroszok ellen barmi lehet
  • Jim Morrison
    dánok inkább szarabbul lövik. Még csak nem is üldözi őket senki, profi szint, válogatott, vb, illene azért jobban lőni
  • IXEMGabeo
    es pont Eriksen a danok legjobbja hagyja ki:(
  • IXEMGabeo
    na baszki Croatia!!!!!!!
  • IXEMGabeo
    mind a ket kapus baszott jol vedi a 11-est:)
  • Jim Morrison
    Jó ez a dán kapus. Bármi lesz ő mindent megtett
  • IXEMGabeo
    danok bajban
  • IXEMGabeo
    1-1 missed:D lol
  • IXEMGabeo
    Horvatok pedig jobb ellenfel lenne az oroszok elleneben, a danok szivosak, de nullak tamadasban...

es ezt veszettul megusztak
  • IXEMGabeo
    ez dramai:) horvatok lehet kiesnek ezek utan
  • Count Adyn
    siman bekotorhatta volna még fekve is reklamálás helyett, a karma vissza is utott:D