Foci VB 2018

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Hát innen kiesik Anglia, de én már annak is örülök, hogy tovább voltak bent, mint sokan mások
Mondjuk ebben segít, hogy az utolsó nyolcaddöntőt játsszák 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

[HUN]FaTaL
Hajdú B 😄

"Vissza a gyökerekhez, stúdió" 😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5

Tuvok
Kellett ez ? Még fél óra ebből ? 😞

Jim Morrison
na, akkor ez még eltart

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Hát az angolok búcsúznak majd a svédek ellen legközelebb
benőmenő
Ha ezt visszanézték volna VAR-al, még Lingard kapna sárgát színészkedésért. Nevetséges...

Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.07.03. 21:48:29
ReszegKoldus
Lassan elkezdhetnék már büntetni, hogy folyton a fél csapat lerohanja a bírót, mint a cigányok és pampognak neki.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jim Morrison
éééés megint tizi gól

ja, én sem értem mégis mi a pöcsömet lehet mondani a bíronak 10 percen át 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ez a bíró akkora balfasz. 5 perc elment mert mindent enged.

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

Count Adyn
Hat en kajak nem látom hogy hozzáért volna a lábához, egy ujjheggyel való bökés az van😄 Igazabol tökmindegy ebben az esetben de azért fura

Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2018.07.03. 19:16:06

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

[HUN]FaTaL
Nincs ilyen szabály, teljesen mindegy hanyadik ember. Ha egyértelmű gólhelyzetben szabálytalankodik a védő, akkor piros. Volt tavalyig, most már csak akkor jár a piros is, ha egyértelműen nem a labdára irányult a szerelési kísérlet, egyébként sárga + tizi.

http://goo.gl/gd6Zi5

ReszegKoldus
Ezért

De pl. ha belenyúl kézzel a tizenhatoson belül egy kapura tartó labdába, az még mindig piros+tizenegyes.
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2018.07.03. 18:22:26

molnibalage83
Ennél utolsóbb ember nincs, a kapus is mögötte volt már...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Tökutolsó emberként kapus mellett elment, 16-oson belül. Felrúgták és kapott érte egy sárgát... 4:36-tól.

Csak nekem tűnt fel ez....?<#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.03. 18:11:59

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

2 bronz bocsanat...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

leshataron tul nincs az utana levo savban vedojatekos ez esetben jar a piros

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mert valoszinu nem utolso ember volt

a szabaly ugy van, hogyha a kapura veszelyes tamado egyedul vezeti a labdat es a mogotte savban levo utolso vedo lerantja, felrugja vagy a mezet huzza abban az esetben azonnali piros jar...kapusoknal ugyanez

hol volt ilyen?

molnibalage83
Pont ezt mondom. Akkor a többinél 16-oson belül miért sárga volt a jutalom...?

94-ben alig eltem meg...1958 es 1994 ...ez ket vb abbol 1 bronzerem

amiket a 2000-es evekben lattam toluk mind alibi...es egyedul Henrik Larsson volt, aki engem meggyozott, olykor Ibrahimovic, de kesz ennyi

16-oson kivul volt es mivel utolso ember ezert a piros jart...szabalyos eljaras volt

ReszegKoldus
A horvát meccsen a labdára irányult a becsúszás, azért volt csak sárga és tizenegyes, itt meg simán csak fellökte az embert a védő, azért volt piros. Aztán lehet, hogy nem ezért volt 😄

molnibalage83
Alibizteeeeek....? Ok, hogy régen volt, de 1994-es VB-t láttad?

erik a sved-angol negyeddonto😄

ha az osszejon azon barmi lehet

mellesleg a svedek focijat mindig utaltam, mert alibiztek allandoan, de most nagyon ossze van a csapatuk rakva es nem veletlenul vertek meg az Olaszokat a selejtezon...

molnibalage83
Teljesen ok, hogy nem 11-es. Azt nem értem, hogy ha két másik esetben az utolsó védőnél a lerántás vagy boka összerúgás, stb. sárga lapos volt, akkor ez miért piros? Bár a kérdés logikailag inább fordítva. Ez naná, hogy piros, a többi miért volt csak srága..?

benőmenő
Teljesen korrekt és jól volt használva a VAR szvsz.
Kívül volt, de a kapura egy az egyben rohanó támadónak lett összeakasztva a lába.
Ellenben maga a meccs az borzasztó volt.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.07.03. 17:55:53
Count Adyn
Hat ez kicsit lol itélet volt azért😄 főleg video utan 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

molnibalage83
A bíráskodás megint érdekes. Előző meccsen utolsó ember felrúg 16-oson belül = 11-es és sárga.
Most utolsó ember és piros büntető nélkül.

????

Rita79
Lásd ezt a ma délutáni meccset, hót unalom, hót érdektelen és hót unalmas játékkal. Az hogy eme 2 csapatból az egyik a világ legjobb nyolca közé jut, az egy nonszensz.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Majd szétszaggatja a nadrágját és nincs sárga ?

Vannak akik csak ismétlik 'csak azért is úgy csinálom', és vannak, akik tanulnak az életben.

molnibalage83
Kapaszkodj meg. Az kisebb csapatok meccse miatt vonzó nekem sokszor a VB. A sztárolt csapatok az esetek többségében átlagos játékot mutatnak vagy szenvedős kizúgást 2006 óta... Ezzel szemben micsoda játékot hoznak sokszor a kiscsapatok meccsei. Lásd tegnap. De 1998-ról is a Norvégia Marokkó 2:2-re emlékszem erősen és a VB döntőre, meg Bergkamp góljára. Szóval...

A 48 szereplős VB ettől független eszement ötlet az én szememben. A 32 csapat elég, erős minőségi szűrő, de még így is bejut olyan csapat, akit csak pofoz a többi...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.03. 16:26:06

PetruZ
Jó dolognak tartom, hogy hagyományos értelemben vett "kis" csapatok is megmutathatják magukat a világversenyeken, elvégre "világ"-bajnokság, és nem előre leosztott lapok ligája - viszont attól tartok, hogy a szponzoroknak ez nagyon nem fog tetszeni. Ők sztárokat és sztárcsapatokat promotálnak, nekik pedig - marketing szempontból - rossz üzenet, ha a szponzoráltjaik kizúgnak. Nincsenek ott az arcaik, akikre kampányokat húztak fel. Az emberek a sztárokért mennek ki a meccsre, főleg, ha semleges nézők, a kiscsapatok viszont nem vonzók. Nincs más olyan sportág a világon, amelynek ikonikus arcait ennyien ismernék, a reklámokon és közvetítéseken keresztül fejből ne fújnák, és maga a sport is egyszerű, bárhol, bármikor játszható akárki által. Ezért azt hiszem, a mostani VB következményei kapcsán Infantino meg fogja még gondolni azt a 48 szereplős bajnokságot, amit pedzegettek. Egy csomó olyan szintű csapat jelenne meg egycsapásra, akik egy-két alkalommal még érdekesek lehetnek a semleges nézőknek (általános emberi tulajdonság, hogy drukkolunk a kisebbnek, gyengébbnek, elesettebbnek, mert menő és romantikus-hősies dolog töredéknyi pénzből Dávidként felvenni a harcot a Góliátokkal), de hosszú távon nem generálnak annyi áthozott érdeklődést a FIFA szponzorok számára, hogy megérje nekik. Ekkor majd elkezdik csökkenteni a pénzeiket, vagy ki is szállnak belőle és átmennek más sportágakba. Márpedig a foci = üzlet, mégpedig világszinten top3 üzlet. Majd meglátjuk, ahol a pénz beszél, a "kisded" mennyire tud majd ugatni...
Count Adyn
pedig hires a belga csoki nemertem miabaj 😄😄

Rockynhooo
En nagyon adnom, ha egy orosz, uru, kolumbia, svajc, sved stb szintu csapat a dontobe kerulne 😊 Mar fokent ennek szurkolok, nem is konkretan egy orszagnak.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

azta kutya mi lehetett ezen a Belga-Japan meccsen😮 pont nem lattam mer dolgoztam, de meghokkentem mikor lattam, hogy a Japanok vezetnek 2-0-ra...Belgaknak figyelnie kell, mert 4 eve is es az Eb-n is a vedelmi hibak utan nem tudtak megujulni...

ennek a keretnek nyernie kellene, mar reg beertek fejben Hazardek es ott van De Bruyne is...

kicsit sajnalom a Japanokat, de a Brazilok ellen elfogytak volna, igy lesz nagy meccs a negyeddontoben

bakkerman
En most leadnam a tippem (megerzesem) igy az utolso ket nyolcaddonto elott:
Uruguay-Brazilia es Oroszorszag-Anglia elodontok lesznek!
Sot,nagyon meresz leszek,es azt mondom ha osszejon ez a ket elodonto akkor europai gyoztes lesz 😉 Ez nagyon durva megerzes,ezen a VB-n mostmar nincs papirforma!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
Japánoknál 0 néger, 0 honosított brazil, szimpatikusak. És majdnem megállították Brüsszelt <#nevetes1>

Jim Morrison
sdvdk
vís
b
mlíml
mlsmísbmbfmésíbsfmb
ífmb
ísfbmlíéfmbl
ísf
bmdísf
bafjdsfbjkdsjdsnklvjműívfk
sk

kapják be

molnibalage83
Na, ez dráma.

Darthmushroom
"beteg" ez a belga válogatott még Nainggolan nélkül is...

és pont a MU drukkerek által utált Fail egyenlít

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

molnibalage83
Nincs is jobb, mint 4:4 után büntetőpárbajozni. 😊

Jim Morrison
legalább 2x15 legyen

molnibalage83
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Micsoda meccs.

Jim Morrison
gólnak szép .. ^^

dave9004
ilyen góllal jönnek vissza...
Rita79
Ugyan miért.... szted egy meccsen a kaput megcélzó lövések aránya az semmi? csak mert a Brazil-Mexicon ez 10-1 volt. Lehet tévedek benne 1-2 lövést, de az nem számít. Ezek alapján a félgőzzel jétszó Brazíliára csak rá lehet olvasni, hogy döntős pontenciál van benne nem? Vagy sem?
Utoljára szerkesztette: Rita79, 2018.07.02. 21:19:58

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

LasDen
én biza megmondottam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát ez beszarás...😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

ReszegKoldus
BANZAAAAAAAAAAAAAAAI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

molnibalage83
Mit művelnek a szamurájok. Érik a horvát--japán döntő... <#banplz>