794
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
IXEMGabeo #634 Giroud?
Llorisnak koszonhetik a franciak, hogy nyertek meg egy pontrugas okan...abszolut nem volt kulonbseg a 2 csapat kozt, de valahogyan el kellett dolnie
a lenti cikk kicsit tulzo...2002-es nemet valogatott igen is eros volt ahogy Brazilia is -
#633 ja :( -
#632 Kár hogy a vége gyökérkedés lett.. -
#631 Itt nem volt kérdés. Giroud pár helyzetet elkúrt, már ott le lehetett volna zárni a meccset. -
#630 Kár a Belgákért.... -
#629 ... -
#628 Miként adja-veszi a vb-címeket a FIFA? -
#627 The Neymar Challenge
-
#626 Belgákból szerintem sokat kivett a brazil meccs így francio. jut tovább
Másik oldalt pedig Anglia megy tovább mert a horvátokat fáradtabbak, ill sérültek is. -
#625 Nem tudom én nem nagyon bízok benne mert az angolok se annyira gól veszélyesek a horvátoknak meg sokkal jobban fekszenek mint ezek a kiscsapatok akik védekeznek ellenük és nekik kéne irányítani a játékot, akkor meglepődnek megint, akkor szerepelnek jobban ha nyomás alatt vannak és kontrázhatnak és angliának meg nyomás alá kell őket helyeznie ami fekszik a horvátoknak. Bár anglia talán esélyesebbek de nem lesz nagy meglepetés ha a horvátok döntőznek. -
#624 nem számít az új angol generáció megeszi őket! remélem -
IXEMGabeo #623 Horvatoknak csakugyan 20 ev utan sikerult osszeallitaniuk egy ujabb generaciot, akik elertek az elodontoig...Sukerek melto utodjai -
#622 Angolokat is szerintem elverik ezek a horvatok. En mar nem nagyon tudok kinek szurkolni :( -
IXEMGabeo #621 Horvatok jeee:))) -
IXEMGabeo #620 ironikus, hogy egy honositott brazil lotte az oroszok goljat:D -
#619 kivéve ha az oroszok jutnak tovább :D -
IXEMGabeo #618 van am a ruszkikban tartas es kuzdeni tudas -
#617 ugy erzem anglia egy hullafaradt csapattal fog talakozni
-
IXEMGabeo #616 goool azta mindenit -
IXEMGabeo #615 uhh ez pont Subasic kezebe repult -
IXEMGabeo #614 Corluka rafinalt volt, mert nem ert bele a labdaba ez zavarta meg Akinfejeev-et szerintem -
IXEMGabeo #613 na vegre 2-1 -
#612 a horvátok már haldokolnak... -
IXEMGabeo #611 na vajon lesznek e 11-sek? -
IXEMGabeo #610 voltot arra hasznaltam, hogy hirtelen a kepernyon ott volt:) -
#609 nem csak volt. Még mindig ott van... -
IXEMGabeo #608 az igen nincs mar csereje a horvatoknak es Subasic kifogott par 11-est a danok ellen -
IXEMGabeo #607 ott volt Ivica Olic az edzo stabban -
gpFan #606 Lovren ritka nagy bunkó. -
IXEMGabeo #605 most nyomnak a horvatok -
#604 az hogy jött ki onnan wtf?:D -
IXEMGabeo #603 az igen mekkora kapufa -
IXEMGabeo #602 szep volt a bicikli rugas -
IXEMGabeo #601 mondjak is a studioban, hogy nem ertik miert nem vetodott Subasic:) szerintem is kicsit benne volt a golban -
IXEMGabeo #600 a horvat elnok asszony eleg csinos:) ott ult a diszpaholyban kockas szerelesben:D -
IXEMGabeo #599 ja ez tetszik hogy a horvatok egyenlitettek:) na ez szep -
#598 Naugye! :D -
#597 Szép gól, hátha jobb lesz tőle a meccs a továbbiakban. -
IXEMGabeo #596 na hagyjuk ezt a golt:D szepnek szep, de Subasic nem mozdult..o faszom a horvatok lehet megint eladtak a meccset? -
IXEMGabeo #595 azta kutya az oroszok vezetnek