794
"Jó estét, jó szurkolást!"
  • Jim Morrison
    szep gol
  • Jim Morrison
    Griezmann ugy nez ki kozellenseg lesz az esesevel, foleg ha nyernek
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.07.15. 17:25:02
  • Count Adyn
    kamuszabadbol öngól ffs....
  • Jim Morrison
    már csak egy penalty hianyzik...:c
  • IXEMGabeo
    mar megint a szabadrugas goljuk:D
  • Sippie
    mocskos franciák, műesés utáni szabadból gól... pfff...
  • Jim Morrison
    egyszer fognak megindulni a franciak.. aztan bumm
  • LasDen #707
    bábuskaa...
  • gpFan
    Annyi gól csak 11-es végeldöntő esetén lehet. Amit valahogy nem kívámok. Amit kivánok a jó játék, jó biráskodás és hogy ne bénuljanak le amikor ott vannak a nagy potya helyzetben. Magyarul, játsszanak profi módra. Lábbal leginkább, na meg fejjel is - használva annak külsejét és belsejét is
  • LasDen #705
    azt nem tudom. De szerintem rendes játékidő :D
  • molnibalage83
    Tizenegyes párjbaj? :)
  • LasDen #703
    5-4 lesz a franciáknak. Ezt álmodtam meg mára... :D
  • IXEMGabeo
    Latva az elmult honap esemenyeit, mindket csapat dontot erdemelt...rajtuk kivul a belgak is megerdemeltek volna es akar Uruguay es Oroszorszag is, akik szinten megtettek mindent...

Angliaval kapcsolatban gondolkodtam es be kell latni az elso eros ellenfel ellen kikaptak (Belgium volt a csoportkorben) es utana is csak szenvedve tudtak tovabbjutni. Az egyetlen csapat, akik ellen jol jatszottak azok a svedek voltak, akik hulla faradtan leptek palyara miutan Mexiko es Svajc rengeteg energiat kivett a csapatbol...az angoloknak joval konnyebb aguk volt es bizony Kolumbia ellen is voltak ketes esetek, na meg a 11-es parbaj, ami 2 kolumbiai rugon mult...
  • fonak
    Azért a brazilok ellen a belgák úgy jutottak tovább, hogy 1 kapura lövésből 2 gól, más semmi...
    Nem lehet azt mondani, hogy a legérdemesebbek jutottak a 4 közé, francia-belga-brazil ágnál jóval gyengébb lett az angoloké, horvátok meg szimpatikusak, de két tizipárbajt nyerve azért nem lehet mondani, hogy nem volt szerencséjük...
  • gpFan
    Igen, a nagyon gyengétől (angolok) jóval jobbak. Kár hogy nem ők vannak a döntőben.
  • ReszegKoldus
    Vagy a belgák egyszerűen ennyivel jobbak.
  • gpFan
    Jól van, te csak ismételd el amit már leírtál legalább 5x - akkor biztosan igazzá is válik . Vagy esetleg itten mindenkinek van joga beírni a véleményét, és kulturált reakciókat kapni ...
  • AnuluWork #697
    Most már tudom ... :)
  • IXEMGabeo
    donto is delutan 17-kor lesz holnap
  • AnuluWork #695
    Na, 1x nem néztem meg mikor van a bronz meccs, és nem nyolckor volt, mint ahogy a logika diktálta volna a korábbiak kapcsán ... :)
  • LasDen #694
    én már arra sem emlékszem, hogy 2 hete ki kivel játszott, nem hogy 4-10 éve mi volt :D
  • IXEMGabeo
    pedig 4 eve rendkivul jo csoportmeccseket lathattunk

Ausztralok, Kolumbia, Brazilia a Holland-Spanyol meccs mind mind epic volt
  • molnibalage83
    Értem. Ez a meccs szar, tehát szar a VB. Ezekkel a faktorokkal mi van? 2006 óta nem volt ilyen jó VB szerintem, de talán még régebb óta. A négy évvel ezelőttiből egy meccsre emlékszem csak az 1:7-re. Másra nem. 2010-ből semmire sem, csak arra, hogy unalmas szar volt. Ezzel szemben 2002 és 98-as VB-ről is konkrét meccseket és gólokat idézek fel 16-20 év távlatából.
  • gpFan
    Óh, micsoda megfigyelő képesség. Talán arra gondoltam hogy ilyen pocsék hozzáállással és gyenge játékkal hogy is nyertek egyáltalán meccset ... Vagy nekik a bronz nem érdekes ... Beképzelt hülye majmok. Kane kb. Gomez szintjén volt - lassú, pontatlan. És kb. már gólkirálynak mondhatja magát. Ez egy szar VB, nincs mese. Remélem holnap nem lesz hosszabbítás és minél előbb vége lesz. Elvégtre Putyinnak vannak fontosabb dolgai is
  • molnibalage83
    Kb.
  • Woodpecker
    biztos sokat "kezimunkaztak" :(
  • ReszegKoldus
    Úgy, hogy annyi meccset nyertek, ami a bronzmeccsen való részvételhez szükséges volt.
  • gpFan
    Kár a villanyért amit a TV-m elfogyasztott ezért a fekália meccsért .
  • Count Adyn
    És Kane lesz a gólkirály mert rugott kettőt Tunéziának meg egyet Panamának a három tizenegyese mellett, gyász:D
  • IXEMGabeo
    Hazard:)) megiscsak Angliaban jatszik
  • gpFan
    Hogy jutott Anglia idáig egyáltalán ? Szánalmas egy banda.
    Holnap kiderül tényleg mennyire jók a horvátok.
  • Jim Morrison
    kozeppalyajuk sincs. tamadas meg gyenge :D
  • IXEMGabeo
    Pickford megint nagyot mentett...

ki eselyes az aranykesztyure vajon? Donton mulik, mert Subasic, Pickford es Lloris egyarant jol vedett a tornan...de, ha Dania es Mexiko tovabbjutott volna akkor Ochoa es Schmeichel is eselyes lett volna
  • Count Adyn
    kb, első komolyabb csapattól kiszoptak, aztan most a masodiktol is:)
  • molnibalage83
    Hát ennyi. Angol védelem sehol.
  • molnibalage83
    Nagyon nem azonos szinten focizik a két társaság. Az angoloknak sokszor voltak reményeik, de én azt érzem, hogy ez az angol válogatott hótvéletlenül botorkált el a bronzmeccsig. Beligumnál nem lepődtem meg.
  • Jim Morrison
    mert angolok lofaszt nem csinalnak. most volt par helyzetuk es ennyi. belgak masik kategoria.
  • Rockynhooo
    off
    Merre laksz te? multkor irtad, hogy fontban nyertel :D csak me lehet nem vagy messze.
  • IXEMGabeo
    Aldeiweireld mekkorat mentett
  • IXEMGabeo
    ja

Meurnier kar hogy eltiltott volt, mert rengeteg labdat szerez es ad is..o a belgak Kanteja lehet a franciak ellen rendkivuli hiany volt...mivel a belgaknak szerkezeti valtast kellett eszkozolni...ha ezert nem jutottak be a dontobe nagy kar