794
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
#714 szep gol -
#713 Griezmann ugy nez ki kozellenseg lesz az esesevel, foleg ha nyernek
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.07.15. 17:25:02 -
#712 kamuszabadbol öngól ffs.... -
#711 már csak egy penalty hianyzik...:c -
IXEMGabeo #710 mar megint a szabadrugas goljuk:D -
#709 mocskos franciák, műesés utáni szabadból gól... pfff... -
#708 egyszer fognak megindulni a franciak.. aztan bumm -
#707 bábuskaa... -
gpFan #706 Annyi gól csak 11-es végeldöntő esetén lehet. Amit valahogy nem kívámok. Amit kivánok a jó játék, jó biráskodás és hogy ne bénuljanak le amikor ott vannak a nagy potya helyzetben. Magyarul, játsszanak profi módra. Lábbal leginkább, na meg fejjel is - használva annak külsejét és belsejét is -
#705 azt nem tudom. De szerintem rendes játékidő :D -
#704 Tizenegyes párjbaj? :) -
#703 5-4 lesz a franciáknak. Ezt álmodtam meg mára... :D -
IXEMGabeo #702 Latva az elmult honap esemenyeit, mindket csapat dontot erdemelt...rajtuk kivul a belgak is megerdemeltek volna es akar Uruguay es Oroszorszag is, akik szinten megtettek mindent...
Angliaval kapcsolatban gondolkodtam es be kell latni az elso eros ellenfel ellen kikaptak (Belgium volt a csoportkorben) es utana is csak szenvedve tudtak tovabbjutni. Az egyetlen csapat, akik ellen jol jatszottak azok a svedek voltak, akik hulla faradtan leptek palyara miutan Mexiko es Svajc rengeteg energiat kivett a csapatbol...az angoloknak joval konnyebb aguk volt es bizony Kolumbia ellen is voltak ketes esetek, na meg a 11-es parbaj, ami 2 kolumbiai rugon mult... -
fonak #701 Azért a brazilok ellen a belgák úgy jutottak tovább, hogy 1 kapura lövésből 2 gól, más semmi...
Nem lehet azt mondani, hogy a legérdemesebbek jutottak a 4 közé, francia-belga-brazil ágnál jóval gyengébb lett az angoloké, horvátok meg szimpatikusak, de két tizipárbajt nyerve azért nem lehet mondani, hogy nem volt szerencséjük... -
gpFan #700 Igen, a nagyon gyengétől (angolok) jóval jobbak. Kár hogy nem ők vannak a döntőben. -
#699 Vagy a belgák egyszerűen ennyivel jobbak. -
gpFan #698 Jól van, te csak ismételd el amit már leírtál legalább 5x - akkor biztosan igazzá is válik . Vagy esetleg itten mindenkinek van joga beírni a véleményét, és kulturált reakciókat kapni ... -
#697 Most már tudom ... :) -
IXEMGabeo #696 donto is delutan 17-kor lesz holnap -
#695 Na, 1x nem néztem meg mikor van a bronz meccs, és nem nyolckor volt, mint ahogy a logika diktálta volna a korábbiak kapcsán ... :) -
#694 én már arra sem emlékszem, hogy 2 hete ki kivel játszott, nem hogy 4-10 éve mi volt :D -
IXEMGabeo #693 pedig 4 eve rendkivul jo csoportmeccseket lathattunk
Ausztralok, Kolumbia, Brazilia a Holland-Spanyol meccs mind mind epic volt -
#692 Értem. Ez a meccs szar, tehát szar a VB. Ezekkel a faktorokkal mi van? 2006 óta nem volt ilyen jó VB szerintem, de talán még régebb óta. A négy évvel ezelőttiből egy meccsre emlékszem csak az 1:7-re. Másra nem. 2010-ből semmire sem, csak arra, hogy unalmas szar volt. Ezzel szemben 2002 és 98-as VB-ről is konkrét meccseket és gólokat idézek fel 16-20 év távlatából. -
gpFan #691 Óh, micsoda megfigyelő képesség. Talán arra gondoltam hogy ilyen pocsék hozzáállással és gyenge játékkal hogy is nyertek egyáltalán meccset ... Vagy nekik a bronz nem érdekes ... Beképzelt hülye majmok. Kane kb. Gomez szintjén volt - lassú, pontatlan. És kb. már gólkirálynak mondhatja magát. Ez egy szar VB, nincs mese. Remélem holnap nem lesz hosszabbítás és minél előbb vége lesz. Elvégtre Putyinnak vannak fontosabb dolgai is -
#690 Kb. -
#689 biztos sokat "kezimunkaztak" :( -
#688 Úgy, hogy annyi meccset nyertek, ami a bronzmeccsen való részvételhez szükséges volt. -
gpFan #687 Kár a villanyért amit a TV-m elfogyasztott ezért a fekália meccsért . -
#686 És Kane lesz a gólkirály mert rugott kettőt Tunéziának meg egyet Panamának a három tizenegyese mellett, gyász:D -
IXEMGabeo #685 Hazard:)) megiscsak Angliaban jatszik -
gpFan #684 Hogy jutott Anglia idáig egyáltalán ? Szánalmas egy banda.
Holnap kiderül tényleg mennyire jók a horvátok. -
#683 kozeppalyajuk sincs. tamadas meg gyenge :D -
IXEMGabeo #682 Pickford megint nagyot mentett...
ki eselyes az aranykesztyure vajon? Donton mulik, mert Subasic, Pickford es Lloris egyarant jol vedett a tornan...de, ha Dania es Mexiko tovabbjutott volna akkor Ochoa es Schmeichel is eselyes lett volna -
#681 kb, első komolyabb csapattól kiszoptak, aztan most a masodiktol is:) -
#680 Hát ennyi. Angol védelem sehol. -
#679 Nagyon nem azonos szinten focizik a két társaság. Az angoloknak sokszor voltak reményeik, de én azt érzem, hogy ez az angol válogatott hótvéletlenül botorkált el a bronzmeccsig. Beligumnál nem lepődtem meg. -
#678 mert angolok lofaszt nem csinalnak. most volt par helyzetuk es ennyi. belgak masik kategoria. -
#677 off
Merre laksz te? multkor irtad, hogy fontban nyertel :D csak me lehet nem vagy messze. -
IXEMGabeo #676 Aldeiweireld mekkorat mentett -
IXEMGabeo #675 ja
Meurnier kar hogy eltiltott volt, mert rengeteg labdat szerez es ad is..o a belgak Kanteja lehet a franciak ellen rendkivuli hiany volt...mivel a belgaknak szerkezeti valtast kellett eszkozolni...ha ezert nem jutottak be a dontobe nagy kar