794
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
#754 (szamomra) legerdektelenebb vb dontonek is vege. Horvatok magukat is megvertek elso felidobe.
Pogbat nem nagyon lattam, vegen volt egy szinvonalas luftja :D
Maga a vb tetszett, voltak golok, dramak, jo volt.
-
#753 ...pfhuh :D
Giroud: 465 Minutes Played
1 Attempts On Target
-
#752 majdnem :D -
IXEMGabeo #751 Giroudnak volt kapura rugasa a vb-n?:D sztem o a negativ rekorder a csatarok kozt -
#750 Ez meg szöglet, helyette kirugás, mind1:D -
gpFan #749 Ez kész. A franciák nem sokkal jobbak, de nyugodtabbak, és az sokat számít. Lovrent le kéne cserélni, mielőtt valamely sajátját készíti ki. -
IXEMGabeo #748 tisztara mint a BL donto -
#747 Deha bejön Lasden tippje leszopom magam ám:D -
#746 ponty -
IXEMGabeo #745 4-2 golzapor -
#744 jééééééééééézusom. VB-n ilyet... -
IXEMGabeo #743 masodik felidoben demoralizalo...most jol toljak, de 3-1 utan...elso ket goljuk veszett mazlista volt...de sztem erre jatszottak -
#742 Azért 2:1 ajándék gólokkal, úgy könnyű felszabadultan focizni... De a franciák ettől függetlenül tényleg erősebbek. Én kb. erre számítottam. -
#741 annyira tudtam, hogy behúzzák a csigazabálók -
IXEMGabeo #740 uristen 4-1 ez kemeny -
#739 Sajnálom a Horvátokat. Az bosszant, hogy ráadásul az én szememben a francia válogatott nem francia válogatott... Nem is engedném őket világversenyen francia színekben indulni. -
#738 francia horvát 1-1? -
IXEMGabeo #737 megpattano...minden osszejon nekik incs mit tenni -
gpFan #736 Azon gondolkodom volt-e olyan, hogy kelet európai vagy balkáni csapat nyert VB-t .... Opsz.... francia rendes gól .... -
IXEMGabeo #735 ilyen nincs -
IXEMGabeo #734 hoppa Kante lejon...ez meglepo -
IXEMGabeo #733 igena franciak a kontrara epitenek...eletveszely -
fonak #732 Beszaladó idióták... na ilyen se volt még vb döntőn. -
#731 wtf:D -
IXEMGabeo #730 hibat hibara halmoznak a franciak es megusszak -
gpFan #729 Modrity olyan C. Ronaldo módban játszilk - alig látni. Út az aranylabdához ?
-
IXEMGabeo #728 faszom Lloris -
#727 a lábára? mert hogy az fájlalta -
gpFan #726 Neked járna egy szemüveg. Kapott jó nagyot a balfasz Lovrentől. -
#725 ja bezzeg grizmanó homorítását nem nézték vissza. -
fonak #724 Az első félidőben egy csapat volt a pályán, a horvát... Umtiti fetrengéseiért már járt volna egy sárga. -
gpFan #723 Griezman az aki ésszel játszik, ami ritka a fociban. A horvátok nagyon akarják, talán túl nagyon is, az pedig vissza is üthet. -
#722 Szegény horvátok olyan, mint a történelmük. Az ág is húzza őket...
2:1 FR-nek úgy, hogy saját kapura lövésük nem is volt... Az az 1 db a statban a 11-es...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.07.15. 17:47:54 -
IXEMGabeo #721 hogy lehet ilyen makos egy csapat;) ongol es 11-es gol ahogy az egesz vb jellemezve van -
#720 Elsőre nem látszott, de bizony komolyan befolyásolta a labdát és igen erősen. Ez van. Ez a szabály... -
#719 PIPA -
IXEMGabeo #718 baszki ne mar h ez 11-es -
IXEMGabeo #717 elso ongol volt a vb dontok torteneteben -
IXEMGabeo #716 szoval az elso golt Mandzukic ongoljanak adtak:D o az egesz vb tele volt ongolokkal -
IXEMGabeo #715 PERISIC jeee