794
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
#354 pont o az aki nem szokta feldobni magat.
mondjuk nekem mkndegy most vagy kovi forduliban, de ha lehet a franciak is essenek ki:D -
#353 :/ -
#352 Maradona kint van? :D -
gpFan #351 Messi elmehetne szinésznek - leginkább csak esni tud. -
#350 MBAPPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!! -
#349 -
#348 bakker -
#347 remélem franciák kiejtik végre a mákos argentínokat -
gpFan #346 Héj, itt egész jó meccs alakult ki ... Nincs több konyha munka 6-ig -
gpFan #345 Nem néztem, csak kb. 5 percet összesen, de elkaptam mind a 2 gólt. Asszem a franciáknak jobban rá kell kapcsolni. Nem nekik drukkolok - de valahogy az Argentinát nézni csak szenvedés, jobb volna ha most itt befejeznék. -
Kotomicuki #344 Na, végre! EZT hiányoltam a németektől is: távoli bomba és gól! -
Kotomicuki #343 Hhmm, a francia "kézimunka", ami az argentin szabálytalanságot megelőzte, meg elkerülte a videobírók figyelmét...
Ha ők kapnának olyan pofont, akkor talán észrevennék! -
gpFan #342 Ojé ....
Utoljára szerkesztette: gpFan, 2018.06.30. 16:12:55 -
gpFan #341 Az a most már csak egy roncstömeg Maradona az, aki Argentinát magasba vitte. Messinek meg jut egy jó nap 5 válogatott meccsből. És ma csak a negyedik jön -
homeless #340 Végülis csak egy olimpiai aranyat, egy vb ezüstöt és két copa america ezüstöt köszönhetnek neki. Meg ugye a mostani vb-re is ő lőtte ki őket. Vicces, hogy mi el vagyunk ájulva az arancsapattól egy vb ezüst miatt, de ugyanez Messinél semmi :D -
#339 És alsó ágról horvátokat vagy spanyolokat tippelem a döntőig. A felső ágról Fr vagy Br. -
gpFan #338 Valahogy most Brazil tűnik a legkomolyabb esélyesnek. Anglia meg nehezen jut be a 4 de talán a 8 közé sem
Messi a Barcelona nélkül sehogy sem tud jót nyújtani. A bíráskodás valamennyit javult, meglátjuk meddig durvulnak el az igazi tét meccsek. -
#337 Másik fórumon is azt fejtegették, hogy tipikus angol taktika lenne, hogy minden áron elkerülni a brazilokat, majd utána rögtön kizúgnak Kolumbia ellen. -
fonak #336 Nagyon úgy tűnt, hogy pl. Rashford direkt nem akarta eltalálni a kaput... -
Stockbauer33 #335 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#334 -
#333 Persze, mert nem szeretnék fél Oroszországot átutazni meg hát az se mindegy ki kivel játszik ugye.. -
#332 tét nélküli meccs... és úgy tűnik hogy megérné 2. helyen zárni a csoportot -
#331 Kiváncsi vagyok mi sül ki az esti belga angol meccsből, lehet itt maradunk foci nélkül. :D -
#330 van egy olyan érzésem, hogy ha a magyar válogatott állna így továbbjutásra, akkor Knézy nem nyavalyogna, hogy "jaj de kínos ménemfociznak" -
gpFan #329 Mióta a piros a szerb szín ? A 3 meccsen a csapat, most a bíró is pirosban van . -
#328 NA mi az, jön egy kis eső és már nincs közvetítés? -
fonak #327 Pedig nem is Volgográdban volt a meccs... -
#326 Szerintem ez nem így van. Még 2004-ben lehetett volna ilyesmit mondani, de utána sem a védekező foci dominált, persze jó védelem nélkül nem lehet tornát nyerni, de támadni is tudni kell. A kis csapatok meg nem azért nem tanultak meg eddig támadni mert nem értek rá, hanem egyszerűen sokkal több ember közül válogathatnak a nagyok és ez behozhatatlan előny lesz mindig is. Persze történnek majd még csodák, mikor egy jól összeszokott válogatott, vagy szerencsés generáció jó lesz a kicsik közül, de ez a megtanulnak majd támadni is dolog szerintem esélytelen, mindig is védekezésre meg kontrákra fognak építeni. -
#325 Meg mondjuk a mexikó ellen határszar Khedirát meg Özilt kelett kezdetni ám:D kb a svédek elleni második félidőn kivül semmit nem csináltak egész tornán:) -
Kotomicuki #324 Hummels nyilatkozatára: HA lőnek 1-2 gólt, minden meccsen, ami azért elvárható lett volna tőlük, akkor nem a pozíciókra kellett volna összpontosítaniuk, hiába.
A "kis" csapatok megtanultak védekezni - aztán majd támadni is megfognak, előbb-utóbb (itt most nem a "magyarokra" gondoltam) - , tehát eltűnt a "nagyok" előnye velük szemben...
Ezt a VB-t már sokkal korábban elvesztették a németek, amikor ilyesmikre nem tudtak megfelelő választ adni - lásd az utolsó felkészülési meccseiket (is)!
...és lehet, hogy már nem voltak annyira "éhesek" a sikerre, mert már a keret java VB-győztes volt egyszer?!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.27. 18:21:15 -
#323 -
#322 Nem tartottam túl sokra a koreai csapatot és most ez nem fog rajta változtatni de minden tiszteletet megérdemelnek mert legjobb tudásukat adták. A svédek meg visszakapták azt amit az előző meccsen elvettek tőlük szerintem jól alakult, sajnáltam volna ha mexikó esik ki. -
#321 köszönöm hogy metroban is fasza a mobilnet :D jók voltak koreaiak eddig is (legalabbjs mikor lattam oket)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.06.27. 18:02:26 -
#320 Ezek a Németek nem tudnak nyerni Oroszországba soha semmit -
ManoNegra #319 hehe :-) -
#318 Atya úr isten. :D Neuer nem tudom minek jött annyira előre májerkedni. Vér ciki ez ellen a Dél-Korea ellen így kikapni, első Dél-Koreai meccse után kérdeztem, hogy ezek mit keresnek itt? Ilyen harmat gyenge játékkal... -
SzocsA #317 Face tipomixen fent van potos végeredmény dél korea - német 2-0 105 szorzó :D -
#316 Koreaiak tuti megtették másért nemtudom miért örülnek ennyire:D -
#315 :DDD !
Hát no comment..