794
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
#394 Apuci büszke lehet Kasper-re :) -
IXEMGabeo #393 kihagytak:O -
#392 JEEEEEEEEEEEEEEEEE :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#391 neeeeeeeeeeee -
IXEMGabeo #390 termeszetesen megint bunteto:D -
IXEMGabeo #389 nagyon 11-esekre jatszanak itt is -
IXEMGabeo #388 ez a Krohn Dehli 14-ben jol tolta, de ezen a vb-n most latom eloszor
danok meg a vegen tovabbjutnak az lenne megcsak szenzacio:D -
IXEMGabeo #387 azert a nemetekre jobban illene ez a jelzo...es tulajdonkeppen a spanyolok veretlenul estek ki...nem kicsit bosszanto -
IXEMGabeo #386 kurva eletbe az oroszok de mazlistak:(
az eddigiek alapjan Uruguay es Belgium voltak a legmegyozobbek, de meg barmi lehet -
#385 Mint a régi szovjet-magyar meccs vicce, az első két gól hamar jött. :)
Sanszosan ez a VB-k történeténe leggyorsabb 2 gólja volt. -
Kotomicuki #384 Na, itt 5 perc alatt már megvan az előző meccsen, 120 perc alatt kiszenvedett gólmennyiség - ezt már szeretem!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.07.01. 20:08:55 -
#383 micsoda felszabadítás -
#382 Bekapcsolom a tévét, megy a himnusz... Átmegyek másik szobába és erre gól... :D damnit
MEKKORA GÓL!!!!444 -
Kotomicuki #381 120 perc alatt 8-9, kaput eltaláló lövés = 15-13 percenként 1, és csak öngólból eredményesek, ez nagyon kevés, ezen a szinten már!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.07.01. 18:58:29 -
#380 Na, ennyit ért a világ legdrágább válogatottja. Kb. semmit sem csináltak.
-
#379 Infantinót szétbassza az ideg a VIP páholyban, hogy a spanyolok kizúgtak.. Oda a fialós malac :D -
gpFan #378 A 'nagyok' igen csak kipotyogtak. És nem bánom egyáltalán. Ezek már csak pénzért teszik oda magukat igazán. -
#377 a még gyengébb megy tovább :(
ilyen ez a tizi párbaj -
#376 ennél megérdemeltebb öngólt még én se láttam :D -
gpFan #375 Lesz még belőle, nem kell "félni" . A spanyolok sem tündökölnek ezen a VB-n. Vagy az orosz föld ennyit jelent ? -
#374 Igazi antifoci a tengapi naphoz képest... -
#373 legalább most nem mennek végig 1:0-ákkal a retkes spanyolok, mint 2010-ben -
#372 Na hát ez még öngólnak is elég hitvány volt :D -
gpFan #371 Uruguay igen jó benyomást keltett, és hajtanak ahogy azt csak a dél-közép ameriakaiak tudják. Mexikó is igen jó volt az egy botlást kivéve.
És még Belgiumot is valahogy jobbnak látom a Francia csapattól. Na de persze ez mind eléggé szubjektív.
Tipp a döntőre: Brazil-Spanyol .
-
#370 Másnak viszont bejöttek a koreaiak. -
#369 És ki lenne az a jobb csapat? Mert az eddigi játékkép alapján nem láttam olyat, aki fúdejó lenne a mutatott francia teljesítményhez képest.* Az angol meccseket nem láttam, de Panamát nem nagy szám megcsapni...
*Voltak olyan percek, amikor az argik majd úgy futostak összevissza, mint a brazilok a 2. gól után 2014-ben a németek ellen. -
#368 A cimbik a VB elején kérdezték, hogy kit tippelek győztesnek. Én azt mondtam, hogy a legjobb 16 felállásásig nem tudok jóolni 0 előzetes infóval.
Tagnap azt mondtam FR - CRO döntő egész jópofa lenne. A végén még tényleg az lesz.
Két cimbi ARG és GER-re tett. Hát, hamar elszálltak a reményeik. -
gpFan #367 Vannal pillanataik meg Mbappe-jük, de nem lesz elég jobb csapat ellen - Argentina nem volt az. -
gpFan #366 Ronaldonak semmi sem ment, minden lövését blokkolták, a cselezés sem sikerült szinte sose. Asszem, hogy Uruguay igen jól felkészült belőle.
Persze, a forma volt, ami hiányzott leginkább. -
SzocsA #365 Franciák nyerik a VB-t! elég fürgék és jó a labdakezelésük. -
#364 azt nem ertem portugalok miert nem probalgatnak tobb magas labdat szogletbol. elcseszik a felet, szeleken becseleznek majd vissza -
#363 asszem ez a kép befogja járni a sajtót maholnap:) Ronaldo-Cavani
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2018.06.30. 21:31:20 -
#362 aztarohadt -
#361 Ez szép volt -
Kotomicuki #360 Hát, ennél többet vártam az argentinoktól, de most a bíró sem volt a toppon - lásd a "11-est" megelőző párharc francia pofonját és annak semmibevételét (egy neymar még mindig ott fetrengene a vonalon egy olyantól). -
gpFan #359 A franciák sem szimpatikusak, de Argentina - nem tudnak jól játszani, és méltóságosan veszíteni sem. Pedig ott van a potenciál.
A jobbik győzött mindenképpen. -
#358 Megint hol maradt a piros Otamendinek? Nem mintha számított volna már valamit, de ilyen szándékosságért nyugodtan mehetett volna a lap -
#357 végre egy jó meccs:) -
#356 Hát ez embertelen :D -
gpFan #355 Igen, már mutatták . De úgy néz ki, többet nem, csak ha nem lő Argentina gólt, valami csoda folytán. Bár őszintén, a látványa igen lehangoló.