2128
-
ToMy_ #1808 Sziasztok,
aki DFGT kormányt használ, FFB beállításokat tudna mondani? Egész jól sikerült beállítgatni, majdnem olyan jó, mint a LUT-os AC-ben, viszont itt egy dolog hiányzik nagyon, a rázókövek szinte nulla effektet adnak. Van erre vmi okosság? -
Indi69 #1807 cpu 60% gpu 80% feladatkezelő szerint. Ez online van. 1.8 asw és majdnem minden epic. -
Indi69 #1806 "Mondjuk procid mennyire használja?" Nem tudom, hogy nézhetem meg? De ha neked is ilyen, akkor ez ennyi. -
#1805 Nálam sem megy maxon a ReverB-el, ha monitoron indítom fullon teker 2080S-el. Szóval ez ilyen szerintem nincs nálad gond.
Mondjuk procid mennyire használja?
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.01.19. 11:08:43 -
Indi69 #1804 Üdv. Az msi 1080Ti kártyám 80% környékén van kihajtva a játékban. Rift-s ben használom, max 1898Mhz órajel és 1377Mhz memória van. Ez normális? Másnak is ennyi?
MSI z370 tomahawk I5 8600k 16GB gskill Aegis MSI 1080Ti gamingx oculus rift -
BladeW #1803 Nekem is nagyon bejön, no1 sim játékká avanzsált. Lehet végre custom championshipet is indítani (nem tudom melyik patch hozta be). Plusz akik multizni akarnak se nagyon panaszkodhatnak, van játékos bőven (karácsony óta kb 3x annyian játszák: 1500-as peakeket láttam), illetve fix időnként induló competition futamok 4-5 splittel. https://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/1-2-competition-server-changes.61085/
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.01.19. 09:46:05 -
unrealnoise #1802 Szerintem is baromi jó lett. Az AI is elég jó lett. :) Mondjuk esőben meg köztes időjárásban még nem mentem olyan sokat, nem tudom mennyire kiegyensúlyozott és "tartható", illetve logikus és következetes az AI lassulása, gyorsulása.
De nagyon fun a cucc, szép, jók a hangok, jók a pályák, van szabályrendszer, stb.
Mondjuk pár dolog még hiányzik, de már nagyon fun szimplán offline is. :)
És végre az FFB is smooth, azaz most már szvsz sima fogaskerekes, meg ilyen közepes kormányokkal is tök finom az FFB, nem is olyan régen még nem lehetett beállítani, hogy ne rángassa szét a kormányt pl Monzában a rázóköveken, most már tök kellemes, jó, kényelmes, úgy, hogy közben erős is maradhat. -
#1801 az :)
Sztem qva jó lett mostanra a játék, nagyon ritkán férek hozzá (fiam dobozal a háta mögött már eléri a pedált és nyomja hol az ETS2-t, hol Wreckfest, hol Nascar), de múltkor nekifeküdtem hogy a GTR Masters rankon meddig érnék fel, és majd egy nap vezetés lett belőle, nagyon jó. -
#1800 Hatalmas arc a csávó! Egy igazi őrült! :)
Egyébként nagyon dicséri a mostani ACC-t. -
#1799 háát ezt nem nézem most végig, de mindig élmény belenézni :D ..olajosflakonból inni :))) -
#1798 Valódi GT3 pilóta hasonlítja össze az autóját az ACC-s vezetési élménnyel.
-
BladeW #1797 Aris: Head of car handling a Kunosnál, sok érdekes dolog hangzik el a videóban
-
#1796 -
mardal #1795 Akkor már lehet február 1-el jön az international gt pack,2020 q1-re igérték. -
#1794 Találtam egy képet:
-
#1793 Nem kínlódtam, legyalultam, már úgy is ideje volt erre is 10-et rakni :) Bár a 7-es jobb szerintem ... :) -
#1792 Lehet
Amennyiben több kijelző van próbáld meg egyel, vagy bootolj be csökkentett módban ha tudsz és esetleg futtass egy chkdsk-et /f-t. Nálam volt már, hogy csökkentett módban való indítás után elindult normál módban is.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2019.12.24. 11:53:13 -
#1791 Off: nem akarok máshová írogatni ...
Olyan van, hogy a gép elindul, bios lefut jön a win ( 7 ) logo de utána nem indul el a win csak fekete képernyő ... ez mi lehet ? -
szurkefarkas #1790 Sziasztok.
Pénteken a GTR-Masters szervezésében, karácsonyi bejgli égető nyílt futamot rendezünk.
A részleteket itt megtaláljátok: Link
Utoljára szerkesztette: szurkefarkas, 2019.12.23. 22:15:42 -
#1789 Nem lett az, vagy helyesebben mondva nem volt lényegi változás. Nem úgy kezdtem hogy mindent feltoltam :D
kb. két hete mentem online, és akkor nyomtam fel. -
goldboy #1788 Ha a din.damper 200% attól csak taknyosabb lesz -
#1787 Merre fele próbálkoztál eddig beállítani? ..
Az én tapasztalatom az hogy Logitech-ről váltva nekem a kormány kezelése kicsit 'rugós' volt, olyan mintha rugók ellenében dolgozna az FFB, és én is. Ez egy alap érzet, elmúlik. A Logitech kormányok egy szorosabb érzést adnak.
Az ACC-ben is van egy alap taknyos érzés, nem tűéles az FFB, na de ezt most mond meg hogy mi, kormány, kormánybeáll, FFB beáll...vagy tényleg ilyen ez a Lexus amivel most köröztem Spa-ban...meg lehet hogy ha felkell a lányom akkor megint.
Két helyen kifogásolom ezen a pályán a kontrollt, az egyik a Kemmel egyenes végén jön ugye a jobbra-balra, ott taknyos érzés, és a 11-s kanyarra ráfordulás egy ilyen bizonytalan. Mindenhol máshol fasza azon keretek közt ahogy kezdtem, van egy alap taknyosság.
Nálam fel van tolva minden, ha meg akar dögleni a kormány akkor dögöljön nem érdekel, nehogy már ne használjam nehogy letérdeljen.
gain: 100%
min. force: 2%
din. damping: 200%
road effect: 100%
freq: 333 ( próbáltam 222, 111-n ..talán 222-n volt egy kisimulás, de marad 333-n)
a kormány kontrollerbeálljait pont most állítottam el, miattad, mondom akkor megnézek már párat amit a neten ajánlanak, majd ha felkell a lány megmondom milyen :))
-
Solt #1786 Fanatec CSL Elite-l nem tapasztalok ilyet, de arra emlékszem, hogy a T300-ról váltás legalább akkora előrelépés volt mint a G25-ről a T300-ra. -
#1785 T300 -
Solt #1784 Milyen kormányod van? -
#1783 A korrigálás elmegy, de az ffb nem jön be. sokszor abszolut csak szemmel veszem észre , hogy csúszi ka hátulja, semmit nem tekeredik a kormány föként közép állás környékén ... -
#1782 Kár feltolni annyi mindent maxra. Nálam se sokkal csúnyább, mégis megy 3 monitoron 555 fps-el sokkal rosszabb gépen.
szerintem most már teljesen elfogadhatóan fut, ahhoz képest ahogy kijött. Unreal, szerintem asz alapból egy rakás szar ... :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.12.19. 07:52:01 -
unrealnoise #1781 Nem tudom, nem vagyok elégedett még mindig. Szerintem ezt teljesítményre el kell engedni, meglepődnék, ha nagyot urganának majd a későbbiekben, ami viszont szomorú egy kicsit, hogy nappali fényviszonyok mellett szerintem nem is néz ki olyan jól a játék, felhős ég mellett pl nekem jobban tetszik, de ez a GPU kihasználatlanság akkor is lelombozó. Pedig a mirror-ból kicsit vissza is vettem...
Még jó, hogy nem hinném, hogy ez lenne az elsődleges játékom, amit használni fogok a jövőben.
-
#1780 Nekem kezd egyre jobban AC-s lenni a korrigálás, ott találkoztam első alkalommal hogy ezt másként kell kezelni. Addig az olyan téglaszerű szimulátoroknál mint az rF volt, pláne előtte az F1C, a korrigálás egy lassú dolog volt. az AC-ban gyors. az ACC kezd egyre jobban erre hasonlítani szerintem.
Én sem ezzel játszom állandóan, de mindig jó leülni elé, ..múltkor a pedál miatt végigültem az rF2 több hónap állás utáni indulását, megnéztem amit akartam, és azóta sem indítottam el. Ezzel szeretek pedig nem az én világom. Nekem még mindig az AC. -
#1779 Megcsuszasnal jelezhetne jobban az ffb...meg mindig ez a bajom vele.... -
#1778 ja en is azt olvasom vagy mar 5 perce olyan hosszu a lista :) -
#1777 elég komoly frissítés jött -
#1776 Mi a mostani gép és hogy fut jelen pillanatban? -
#1775 GTX 1070-nel megvan a 80+ FPS nálam, esőben is és szárazon is. Minden szokásosat felnyomtam maxra. Tökmindegy, hogy milyen képminőségre van állítva, mert szinte semmi változást nem mutat FPS-ben. Mondjuk a képminőségben sincs túl sok különbség.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.12.15. 09:32:17 -
BladeW #1774 GTX1070 eleve kevés ehhez. -
nagy891229 #1773 Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Egy olyan gépet szeretnék összerakatni ami Epic beállításon éjszaka, esőben, teljes rajtráccsal is tudna hozni átlag 80-100fps-t. Ami fix az a videokártya. GTX1070 van a mostani gépemben és egyenlőre ezt tetetném át az újba is. A keret kb 200.000Ft lenne. Ebből megoldható lenne és milyen konfigurációt ajánlanátok? -
GPx8 #1772 Kipróbáltam a játékot egy másik gépen is (i7-7700@3600Mhz, 16 GB DDR4 RAM, u.a. a videokártya, Windows 10) és itt nagyon jól fut. Szóval, processzor és memória igényes, főleg!
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2019.11.06. 15:36:16 -
#1771 én nagyon köszönöm ezeket az (offline) életképeket, segít képbe kerülni, hogy áll most a játék :) remélem kap még bőven polírt és nem csak a tartalom bővül... -
mardal #1770 Sziasztok
Az szerintetek miért lehet hogy eddig egy i5 8600k,16gb ram és 1080-al 3 monitorral elment medium grafikán,a hétvégén le lett cserélve a 1080 egy 1080ti-re és azóta még a medium grafikán is d3d unreal engine fatal erroral elszáll a játék,kipróbáltam ac,pc2 és f1 2019 is a kártyát majdnem max grafikán mennek mindenféle hiba nélkül így a kártyahibát kizárnám és az acc-ben is az új kártyával már egy 3 órás futamont mentem hiba nélkül majd akartam kicsit állítani a grafon még és azóta van ez és az előző beállításokkal is crashel. -
Solt #1769 Azon van még mit csiszolni... :)