2128
1554471458.jpg
  • Pitti
    Hejj azok a régi szép flémidők hiányzott már....
    valahogy az egyik szereplő mindig ugyanaz... :)
    Utoljára szerkesztette: Pitti, 2019.04.10. 13:19:21
  • b-type
    Ojjeh már csak a tesója révén is elég komoly befolyással bír az autósportban, de ezekről a arcokról beugrott ez:
    mondjuk ők a kategórián belüli kategóriát alkottak, és azért egyébként nem is mentek annyira rosszul.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2019.04.10. 11:22:07
  • lac coo
    Jo, majd szolok ! ;)
  • bosco05 #1325
    Szólj, ha bármelyik állításom nem igaz és nincs alátámasztva :) A szerintemekkel tele a padlás, főleg itt sg-n ^^
  • lac coo
    Pedig most eleg komoly tudast szalasztasz el ...! :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2019.04.10. 08:30:17
  • goldboy
    doku?
  • Alexease
    ~100 uj uzenet?!
    A user-patternt elnezve, olvasas nelkul tippelnek: farokmeregetes volt/van ismet:D
  • bosco05 #1321
    Igen, azt is megtettem, de köszönöm szépen :) Szerintem ma letakarítom teljesen és nulláról újrarakom, aztán meglátjuk. Egyik másik játékban sincs baja ezért más ötletem nincs. iRacing, RaceRoom, ETS2 hibátlanul mennek, csak az utolsó patch óta az ACC nem :/
  • BladeW
    Egyik patchnote-ban írták hogy érdemes törölni valamilyen controls.json-t. Velem is megtörtént, hogy gomb nem működött játékban.
  • sertrex
  • __Jacek__
    Budos trollt ne etessetek mar legyetek olyan kedvesek....

Mi az uristen van itt elfogyott az elelem a pcars to
    picban..
  • Solt
    Szerintem írj a hivatalos fórumra, mert még csak hasonló bugot sem találtam... elég egyedi a nyűgöd. Esetleg egy Logi szoftver eltávolítás? Illetve appdata mappából is töröltél mindent?
  • bosco05 #1316
    G29
  • Solt
    Nálam is van egy gomb ami nem működik rendesen a frissítés óta VR alatt. Milyen kormányod van?
  • bosco05 #1314
    Egyáltalán nem sajnos :( Felfelé meg duplán vált :D De már beállítottam mindent, kitöröltem mindent, újrakonfiguráltam az egészet, de semmi :(
  • Solt
    Mármint egyáltalán nem működik, vagy nem mindig?
  • bosco05 #1312
    Nekem olyan parám van a legutóbbi patch óta, hogy felfelé vált de lefelé nem, arra azóta se találtam megoldást és itt se látom :( A kormányom hibátlan, menüben látja elsőre, játékban már nem... Valakinek esetleg ötlet?
  • sertrex
    Végül is, ez is fontos lehet.
  • Solt
    Elnézést az OFF-ért!

Changelog 0.7.2

- Fixed qualifying rule bug in Custom Race Weekend when the number of race sessions set were fewer than the number of qualifying sessions.
    - Fix for cut warnings used in non-race sessions.
    - Improved AI behavior under braking in traffic.
    - Added AI reaction time at race start.
    - Cars lapping the focused car now indicated red on the real-time display.
    - More consistent real-time display.
    - Fixed controls lock issue after a race restart.
    - Enabled refueling in Multiplayer pitstops.
    - Fixed potential freeze/crash in Multiplayer.
    - In Multiplayer, players who are late to press "Drive" before the formation lap will be sent to pitlane with controls locked.
    - Fixed mandatory pit calculation for AI if Driver Stint pitstop mode is selected.
    - More reliable blue flag triggers.
    - On race-end, the real-time display now shows the official finish position.
    - Fixed track getting dry too quickly when rain goes down in small increments.
    - Disabled "Remove fastest lap" penalty from practice and qualifying.
    - Fixed MFD taking mouse focus away from the Pause menu.
    - Possible fix for missing Force Feedback in VR mode.
    - Fix to a bug that switched the F3 camera set when switching cars (both in replay and in game using shift+arrows).
    - Improved manual and automatic clutch issues and functionality.
    - Fixed VR navigation in the Multiplayer lobby page.
    - Navigation is now possible in the MFD in VR mode.
    - Fixed a bug in dynamic weather that removed the starting rain from the Light Rain preset with dynamic mode enabled.
    - Fixed replay searching for a car that is already disconnected in Multiplayer.
    - Added priority to player-related penalty messages in race communication.
  • bosco05 #1309
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A hype már csak ilyen, nagy dolog is volt ez a maga nemében. Én azt sajnálom a legjobban, hogy úgy belebuktak, hogy nem lett folytatása akár pont GT-ben, vagy máshol.
  • sertrex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem is kimondottan az összeg nagysága, hanem inkább az hogy, egy kis túlzással, egy ország fogott össze azért, hogy ő mehessen az F1-be. Csak emlékezzünk az akkori nagy hype-ra, hogy a Baumgartner megy az F1-be.
  • bosco05 #1307
    Hogy témánál legyünk, arról esetleg volt valami hír, hogy a későbbiekben szeretnék kibővíteni a játékot, vagy új kategóriákat betesznek? Gondolok itt arra, hogy több pálya lesz majd mint a BP-ben, esetleg jön-e a GT4, vagy mondjuk Nordot kapunk-e? Csak a roadmapet talátam: https://www.assettocorsa.net/competizione/roadmap/. Itt ugye csak az előre tudható official content van leírva, de nem szaladt bele valaki akár redditen akár máshol egyéb megerősített dolog érkezésébe?
  • bosco05 #1306
    Na de igaz, hogy ez most már normálisabb hangnem viszont totál offtopik, úgyhogy elnézést mindenkitől, kicsit elkanyarodtunk :)
  • bosco05 #1305
    Nem volt ott olyan sok az az adófizetők pénze... Gyakorlatilag az autószalonjaikat borították bele (Renault Baumgartner ha ismerős) és sajnos elég hamar el is fogyott a pénz. Ezek a kereskedések rendre el is tűntek, alig maradt pár és eléggé megérezte a "háttér". Nem védeni akarom, csak azért eléggé el van ferdítve ez a sztori is a köztudatban :)
  • sertrex
    Senki se szereti így látni, de ha már az adófizetők pénzét is felhasználták, akkor talán többet is el lehetett volna várni.
  • bosco05 #1303
    Dehogy nyomtak. Pont az a széria lényege, hogy ha qrva gazdag vagy, de még nem láttál ilyet, akkor oda nevezhetsz. Be is másoltam, igaz angolul. Egy csomó van aki később szedte meg magát és ilyen 40+osan kezdett "versenyezni" (inkább versenyautóban ücsörögve hátul kóborolni).
  • sertrex
    Igen, de azok a 60+-os emberkék előtte lenyomtak egy életnyi autóversenyzést. Ha most ülnének be először egy ilyen verdába, akkor azt megnézném, hogyan nyomnak végig egy versenyt.
  • bosco05 #1301
    Zsolti bármikor befért volna egy WEC csapatba. Az F1-hez pár lécső kimaradt, de nem volt teljesen tehetségtelen, ahogy itthon sokan szeretik őt látni...
  • bosco05 #1300

Ez a kép önmagában megtestesíti a GT3 / GT4 lényegét :) Gondoltam ha hazai vontakozású, úgy talán jobban érthető :D Humor részét meg tessék érteni.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 13:41:34
  • sertrex
    Akkor már ne legyünk igazságtalanok és mondjuk el, hogy még egy pontot is sikerült szereznie. kit érdekel ma már, hogy milyen körülmények között. de ő profi volt. Legalább is a hivatalos besorolás szerint.
  • bosco05 #1298
    Egyébként már csak ebből is lejöhetne, hogy igazam van, hogy 60+os emberek röhögve autóznak ezekkel a vasakkal. Igen-igen, van még egy ilyen széria, amiben mennek az öregek ;) Pont azt hoztam példának, hogy GT3 minta. Ha láttok F1-be, vagy LMP1-be, vagy DTM-be, vagy akármelyik komoly szériába 60+os embert szezont lenyomni szóljatok és elhiszem, hogy igazatok van :)
  • bosco05 #1297
    A GTE-t nagyon kevesen vezetnék el normálisan, ahogy az LMP1-et is ráadásul mire befejeznék a játékot a valóságban be is borul az egész és jönnek a teljesen új kategóriák. Szerintem bölcs dolog volt BP-s játékot csinálni, mert a kategória népszerű és jelen állás szerint, eléggé tartósnak is bizonyult IRL.
  • sertrex
    Annyira nem érdekel. Csak azt néztem, hogy milyen nyugdíjas futam volt a Hringen. Szerintem egy WEC nagyobb húzóerő lett volna egy ACC játéknak, mint a BP.
  • bosco05 #1295
    :D :D :D Nézz utána, hogy miről szól az a bajnokság, amit most mutogatsz. Segítek: "The series follows a three-class structure, with most entries eligible for Overall honours, drivers aged 60 and over are catered for thanks to the Iron Cup classification, and the Titanium Cup pits competitors aged 50-59 against each other.

For gentleman drivers new to sportscars, the Blancpain GT Sports Club provides an ideal stepping stone and proving ground between club competition and professional-level racing in Europe and beyond."

Szerintem legyen az amit írtál, hogy ha majd tényleg érdekel téged, akkor utánajársz, megszerzed a megfelelő tudást és kész. Utána meg vagy beszélgetünk, vagy nem. Ennek így értelme nincs.
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 13:24:44
  • sertrex
    Blancpain GT Sports Club: Karim Ojjeh, Mario Cordoni, Coach Mackansy
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 13:20:40
  • bosco05 #1293
    Járj utána és látod majd, hogy a többsége csak gazdag szórakozni vágyó ember :) Én is ezt csinálnám a helyükben, ha tele lennék pénzzel. Szerintem inkább az lenne nehéz feladat, ha olyat találnál köztük, akinek mondjuk van F1-es múltja, vagy bármi komolyabb, bár 1-2-ről tudok, de minimális. A hivatalos besorolás (jelentsen ez bármit is) tökéletesen fedi a valóságot, ha a kategóriákra gondolsz. Nincs PRO pilóta AM csapatban és ugyanígy nincs profi gyári csapatban amatőr. Ezek átfedése a PRO-AM. Tök egyszerű az egész :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 13:17:26
  • sertrex
    Na most látom megint a személyeskedés megy mert te is érzed, hogy a hivatalos besorolás nem ugyan az, mint amit a valóság mutat. Mert teszem azt tavaly például a Hungaringen felállt három öreg úr a pódiumra, a fene se tudja már, hogy melyik osztályban és kik voltak. Az egyik tényleg pocakos volt. Még én linkeltem a videót ide #58 , mondván, hogy a Blancpain nem az autóversenyzés csúcsa, az már biztos. De annak már nem jártam utána, hogy ezek az urak mit csináltak ezelőtt. Ha nagyon utánajárnék lehet, hogy kiderülne róluk, hogy pro versenyzők voltak a maguk idejében, de most amatőrként tündökölnek. :DDD

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.04.09. 13:12:42
  • bosco05 #1291
    Fizikailag pedig nem kell topon lenni ahhoz hogy GT3-at vezess, pont erről beszélek már fél napja. Ropi csávók és hájas pacákok is röhögve mennek körbe vele. Egyszer érdemes lenne nektek akár egy GT Openre, vagy akár egy nagyobb endu versenyre kilátogatni és a PRO-AM és AM kategóriák pilótacseréit megtekinteni :) Ott tényleg a ropitól a bőven száz kiló fölötti pacákig minden van. Egyébként nem állítottam sosem, hogy csak dagi emberek vezetnek GT3-at, azt írtam, hogy úgy lett kitalálva hogy azok IS, ismétlem "IS" el tudják vezetni. A customer racing-nek nem feltétele hogy 100 kiló fölött legyél, de azért akad köztük nem egy és nem is kettő.
  • MasterMason
    "Ennyi erővel a fizető pilóták az F1-ben, ugyanúgy amatőrnek számítanak. Gazdag ficsúr, aki versenyezni akar. "

Most mér mondasz ilyet, a mi Baumgartner Zsoltink is egy igazi tehetség volt, aki egy szegény és nyomorgó milliárdos családból küzdötte fel magát F1-es pilótának...
  • bosco05 #1289
    Azt azért tudjad, hogy ha valaki másik, ne adj Isten profi szériában érdekelt, akkor annak ahhoz megvan a licensze is és NEM LEHET amatőr besorolású BP-be. Ezek a pilóták rendszerint a PRO-AM kategóriában képviselik a PRO-t és a customer racing-es amatőrtől kapják a fizetésüket :) Szívesen elmondok mindent, csak ha kérdeztek, úgy egyszerűbb, mint ha gyúnyoltok :) Bár utóbbi se érdekel, csak legyen egy kis világosság a fejekbe :) Itt a licensz ami főleg meghatározó és nem a "szerződések". Ha valakit leszerződtet a WRT de nincs licensze hozzá nem lesz PRO. Amatőr licenszet meg kb annyira nehéz kapni, mint egy B jogsit, de lehet hogy még annál is könnyebb :)
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2019.04.09. 13:03:00