Assassin’s Creed: Odyssey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal kevesebb a hiba és eleve a hardver képességeihez képest fut jobban minden. De akkor se így válaszoljanak nekem. Ki afaszom ő?
Le is szarom a stílusa miatt őszintén amiket ír ezekután.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.03. 19:14:21
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Akit én ismerek nem szokott ilyen otromba stílusban vitázni
PSN ID.: Beegabor
Ezzel lehet vitatkozni bőven... Ezt miért jelenti ki mindenki? CSAKIS AZÉRT mert a pc-n ott van sokak képernyőjén valami overlay progi ,mert szeretjük látni mi hogy mennyin pörög stb és látjuk az fps-t... Konzolon persze hopgy azt mondja mindenki fasza mert fps-t kiiratva életébe nem látott konzolon és nem veszi észre a döcögést. Rohadt sokan nem veszik észre vagy nem akarják direkt elismerni ,hogy a nagykeméány konzolja igenis nem képes a stabil futtatásra.
MOCSKOS sok játéknál nem képes a konzol stabilan futtatni a dolgokat...hiába van rámondva a 30 vagy 60 fps bőven alámegy sokszor...
Csak amíg mi pc-n elismerjük és anyázunk hogy a rohadék csöves cége hogy a ***ibe kérnek el fél millát egy fosért ami éppenhogy a 60fps-t viszi addig konzolon marad a beletörődés és a hazudozás, hogy de ott minden mekkora király...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.03. 18:59:13
Next PC upgrade: 2022
Nagyrészt azért mert segghülye vagy és ezzel a tudással paraszt stílusba nekemjössz és minőítesz.
1. A 60fps az nem jólfutást jelent, a 30 sem rosszul futást
Én azt írtam, hogy a legjobban konzolokon van minden optimalizálva, vagyis minden jól fut a hardver képességeihez képest, mert csakis ehhez mérhetjük.
2. Van célhardver te paraszt, attól hogy nem exclusive, a konzolos változatokat optimalizálják először, mert fixhardver, aztán készül el pcs verzió, vagy pedig párhuzamossan több csapat csinálja, de külön kezelik a portokat. Ezért is kevesebb a bug meg hiba konzolokon.
Ez nem konzol vs pc te faszkalap, hanem az vs geci nyomorult komment, tudatlan faszság, amire én reagáltam, és ez a te tetves geci kommented.
Ha csalánra hugyoztál, takarodj el innen, nem kell ez a paraszt viselkedés amit nyomatsz, én nem beszéltem veled bunkón, akkor inkáb ne is írj, töltsd hasznosabban az idődet és olvass utána annak a szarságnak amiket leírtál.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ez a játék meg multiplatform nincs célhardver, de ne is törödj vele...a játékkal van baj nem a platformokkal csak te szokás szerint tolod a gyerekes konzol vs pc faszságodat, nem ártana már felnönöd.
4k checkerboard 30fps az szerinted ezt tudomásul véve szarabbul futás. 😄
Neee. 😉
Mellesleg nekem is szebbnek tünt az origins de ez persze mellékes.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2018.10.03. 17:07:33
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Egy rohadt 400 ezer feletti kártyától pedig elvárható lenne, hogy 4k-ban ne riccenjen meg 60 FPS-ről soha, főleg, hogy ez a mostani, még gyártósor-szagú über zászlóshajó.
Ez így egy nagyon rossz vicc.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ez azért is érdekes mert az origins jobban futott pedig az szebbnek tünik.
Én a pc azon jó oldalát nézem, hogy a bundlebiznisszel már lassan 2k játéknál járok kb totál ingyen... Ez konzolnál soha semmilyen körülmények között nem lehetséges. Szóval én inkább a gépre költöm a zsetont
A 4k 60FPS-es játék továbbra is álom, 2080 ti ide, vagy oda 😄
Kezd nagyon LOL lenni ez az egész pc gaming, komolyan.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Nekem az aláírásomban szereplö géppel stabilan játék közben 51+fps, átvezetök alatt felmegy 90-re. Mindent alapból a legmagasabb beállítási lehetöségre dobott be a gép, 1920x1080-as felbontással. Nagyobb városban még én sem voltam, így nem tudom, az mennyire fogja ledobni az fps-em.
5 és fél óra játék után 9%-nál járok, de eddig csak a kezdöszigetet (Kephallonia vagy mi) meg Ithaka-t csináltam meg, most megyek át Megarisba (lvl 8-9), 8-as szintü vagyok. És most láttam még csak a kezdöcímet, szóval tartalom az van benne, eddig a mellékküldetések is változatosak. Hiányzik egyelöre a rejtett kés, kicsit hangosan meg az Assassinate alvó embereknél, sokszor felébrednek a többiek. De sokat jelent tényleg, hogy milyen ruha van rajtad, az Assassination dmg alapból legalább 10-szerese a Warrior dmg-nek, a Hunter dmg-röl ne is beszéljünk.
A víz és a környék megvalósítása nekem jobban tetszik, mint Originsben. A hajózás közben, ahogy a delfinek ki-kiugrálnak a vízböl vagy egy nagy fehér cápa fodrozza a vizet, ahogy követi a hajót, az nagyon hangulatos. De sajnos tényleg csak nagy fehér cápa van, semmi tigriscápa, pörölycápa, kékcápa... Azért ezt lehetett volna kicsit színezni. Farkasokból is csak két- vagy háromféle színü van, azt annyi. A harc egy kicsit egyszerübb lesz, ahogy szerzed a különbözö skilleket, de még így se érdemes Hard fokozat felett nekiesni egy 1-2 szinttel nagyobb ellenfélnek.
A többi mellékfeladat az Originsböl van komplett átvéve, a különbözö erödök, ládák megkeresése, stb. Itt csillagképek helyett valami mást hoztak be a sárgán csillogó kérdöjelek esetén, de még nem tudtam bemenni a szobába, így nem tudom pontosan, hogy mi is az, majd a sztori során visszajövök.
Hangulatos, annyi biztos, nekem megérte a pénzt, amit kiadtam érte. Viszont így most hanyagolnom kell a Tomb Raider 3-at meg a World of Warships-t. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Remek optimalizáció... Most már RTX nélkül is kell a 2080 ti full hd-ban, úgy látszik...
Régen mennyie embernek lett így játéka 2-3-4ezer ftokért.. Senki nem azt nézte mennyi a boltba ingyen kapta jót cselekszik adja olcsón keres rajta..
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tömörön röviden ennyi lenne. Neked a cpu erősebb és magasabb órajelen is megy, és ha 1080p-ben játszol, az még +10-15 fps plusz, szóval rosszabb biztosan nem lesz, mint nálam. 😊
drop: Mennyi helyet foglal? Jó kérdés. Ha jól rémlik akkor olyan 45 GB-ra emlékszem, de a telepítés alatt nem voltam a gépnél és helyem is van bőven, szóval nem foglalkoztam vele, de este majd beírom ide, ha addig nem válaszolja meg valaki.
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2018.10.03. 11:53:26
Picit bővebben:
- Meglepődtem milyen jól fut. Minden grafikai beállítást maximálisra rakott alapból, ez is furcsa volt.
- Mondjuk nem is néz ki annyira jól, mint az Origins, de persze még mindig látványos.
- Nagyjából ugyanaz, mint az elődje, de akadnak különbségek itt ott.
- Érezni, hogy letisztultabb, áramvonalasabb az egész, nagyjából úgy, mint egy játék második részénél, ahol tudtak csiszoltak rajta.
- Időnként a töltési idők hosszúak. (SSD-re telepítettem egyébként.)
- Kellemes hangulata van, de nem annyira erős, mint az Egyiptomi résznek. Ugyanez elmondható a helyszínekről is.
- A nőt választottam indulásnál, végül is nem bántam meg.
- Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, ha tetszett az előd, akkor nyugodtan ruházz be.
*A Gold mellé járt az AC III Remastered is.
Az exploration mód is bejön, múltkor a célszemély eltűnt előlem és csak annyit tudtam, hogy valahol a régióban van és nekem kellett megtalálnom. Nagy terület lévén inkább nekiálltam felkutatni az ismeretlen részeket, aztán véletlenül belebotlottam 1 órával később. 😄
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.10.03. 09:32:31
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
- a játék gyönyörü. A laptopomon ultra beállításokkal 1920x1080-ban 50-60 fps-em van folyamatosan (feljebb nem megyek a felbontással, így is tökéletes nekem)
- két óra után 3%-on járok a fösztorival, de még a kezdösziget egynegyedét se fedeztem fel, 4-es szinten vagyok, de már vagy háromszor meghaltam valamilyen állat (farkas, cápa, stb.) miatt
- a harcrendszeren kicsit még csiszolhattak volna, lándzsával pl. nagyon esetlen a harc szvsz
- a különbözö ruházatoknak megvan a maguk haszna Hard fokozat felett (+assa dmg, +warrior dmg), attól függ, milyen stílust játszol, oda kell figyelni, hogy épp mit viselsz
- Kassandra jópofa, van egy-két beszólása, elég cinikus és magabiztos (amikor felmásztam Zeusz szobrára és ama testrészén megkapaszkodtam, közölte Kassandra, hogy ide azért talán nem kéne felmásznia 😊 )
- rengeteg mindent lehet csinálni, az alapok természetesen az Originsböl átvett dolgok, de valahogy mégis egy kicsit más
- a skillfa is tetszetös, bár ennek még tényleg nagyon az elején vagyok
- a feleletválasztós párbeszédek jók, bár eddig még nem vettem észre, hogy nagy kihatásuk lett volna a sztorira, nyilván még nagyon az elején vagyok a játéknak
- az Exploration módban jóval több idöt el lehet mókázni a sztorival, de ahhoz már nem volt kedvem, így a normál játékmódot választottam hard nehézségen
Holnap folyt. köv., most irány az ágy. 😊 Ha még játszotok, akkor további jó játékot!
Remélem PS4-en hamar kap patch-et, mert eddig négyszer fagyott le a játék...
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
És ez csak FHD

Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.02. 19:53:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2018.10.02. 12:59:51
Akkor ha jól veszem ki, már éjfél után lehet is játszani Uplay verzióval. 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.10.01. 17:55:05
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"Az Assassin’s Creed III és Liberation remastered változatairól annyit kell még tudni, hogy a digitális csomag tartalmazni fog minden, a 3. részhez kiadott letölthető tartalmat (Benedict Arnold-küldetések, Hidden Secrets Pack, The Tyranny of King Washington). A felújított változatok természetesen 4K- és HDR-támogatással is rendelkeznek majd, így kihasználják a PlayStation 4 Pro, az Xbox One X és a csúcs PC-k lehetőségeit.
Hopp és a játék jön Nintendo Switchre is
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.09.14. 23:37:15
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.