Assassin’s Creed: Odyssey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Mert így van, köztudott, barmilyen tesztben, bárhol ezt kapod vissza, tapasztalom is.
Sokkal kevesebb a hiba és eleve a hardver képességeihez képest fut jobban minden. De akkor se így válaszoljanak nekem. Ki afaszom ő?

Le is szarom a stílusa miatt őszintén amiket ír ezekután.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.03. 19:14:21

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Feltörték az accountodat Darky ?
Akit én ismerek nem szokott ilyen otromba stílusban vitázni

PSN ID.: Beegabor

grebber
"hogy a legjobban konzolokon van minden optimalizálva, vagyis minden jól fut a hardver képességeihez képest, mert csakis ehhez mérhetjük."

Ezzel lehet vitatkozni bőven... Ezt miért jelenti ki mindenki? CSAKIS AZÉRT mert a pc-n ott van sokak képernyőjén valami overlay progi ,mert szeretjük látni mi hogy mennyin pörög stb és látjuk az fps-t... Konzolon persze hopgy azt mondja mindenki fasza mert fps-t kiiratva életébe nem látott konzolon és nem veszi észre a döcögést. Rohadt sokan nem veszik észre vagy nem akarják direkt elismerni ,hogy a nagykeméány konzolja igenis nem képes a stabil futtatásra.
MOCSKOS sok játéknál nem képes a konzol stabilan futtatni a dolgokat...hiába van rámondva a 30 vagy 60 fps bőven alámegy sokszor...
Csak amíg mi pc-n elismerjük és anyázunk hogy a rohadék csöves cége hogy a ***ibe kérnek el fél millát egy fosért ami éppenhogy a 60fps-t viszi addig konzolon marad a beletörődés és a hazudozás, hogy de ott minden mekkora király...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.03. 18:59:13

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Erre nem tudok mit válaszolni. Idióta faszkalap vagy.

Nagyrészt azért mert segghülye vagy és ezzel a tudással paraszt stílusba nekemjössz és minőítesz.

1. A 60fps az nem jólfutást jelent, a 30 sem rosszul futást
Én azt írtam, hogy a legjobban konzolokon van minden optimalizálva, vagyis minden jól fut a hardver képességeihez képest, mert csakis ehhez mérhetjük.

2. Van célhardver te paraszt, attól hogy nem exclusive, a konzolos változatokat optimalizálják először, mert fixhardver, aztán készül el pcs verzió, vagy pedig párhuzamossan több csapat csinálja, de külön kezelik a portokat. Ezért is kevesebb a bug meg hiba konzolokon.

Ez nem konzol vs pc te faszkalap, hanem az vs geci nyomorult komment, tudatlan faszság, amire én reagáltam, és ez a te tetves geci kommented.

Ha csalánra hugyoztál, takarodj el innen, nem kell ez a paraszt viselkedés amit nyomatsz, én nem beszéltem veled bunkón, akkor inkáb ne is írj, töltsd hasznosabban az idődet és olvass utána annak a szarságnak amiket leírtál.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

jarlaxxe
A szokásos bullshit szövegedet nyomod a 30 az 30 nem kell megmagyarázni, hogy a 60 jobb volna, mármint egy értelmes embernek nem kellene megmagyarázni.
Ez a játék meg multiplatform nincs célhardver, de ne is törödj vele...a játékkal van baj nem a platformokkal csak te szokás szerint tolod a gyerekes konzol vs pc faszságodat, nem ártana már felnönöd.

darkSectorxxx
Egy sorral lejebb, konzolokon mindig minden optimalizáltabb sokkal mint pcken a célhardver miatt, szóval.....

darkSectorxxx
HALKANSÚGOM meg, hogy a PS4 Pro egy kb ~RX470 videochipkével működő hardver. 😄

4k checkerboard 30fps az szerinted ezt tudomásul véve szarabbul futás. 😄

Neee. 😉

wedge31
Ps4-en fix 30fps-el fut a játék náluk nagyobb a cumi mint pc-n.

Mellesleg nekem is szebbnek tünt az origins de ez persze mellékes.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2018.10.03. 17:07:33

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

az új tomb raider napján még úgy volt azt hiszem,hogy az rtx funkció nem volt a driverben...ennél már teljes a supportja a kártyának?
Voltan
Ez akkor megnyugtató. Csak ne ez legyen hirtelen az új trend...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Nem játszom én sem 4k-n. Ahogy te, 1080p és GTX 1070. Viszont azt elvárom, hogy ezen a szinten a 60 FPS-t hozza minden, kérdés nélkül, ha nem is feltétlenül ultra, de High-very high tartományban. Ennyi.

Egy rohadt 400 ezer feletti kártyától pedig elvárható lenne, hogy 4k-ban ne riccenjen meg 60 FPS-ről soha, főleg, hogy ez a mostani, még gyártósor-szagú über zászlóshajó.
Ez így egy nagyon rossz vicc.

Lehet, hogy én vagyok maradi, meg tudom, hogy a mai világban a külcsín a fontos, de minek rugózik mindenki a 4K-ban történö játékon? Én az 1920-as felbontással Ultra beállításokkal is nagyon meg vagyok elégedve. Böven elég. De hogy azért kiadni mittudomén hány százezer forintot, hogy 4K-ban játszhassak... Elég volt ezért a lapiért is kiadni a lóvét, de ahogy nézem, egy darabig még vinni fogja a játékokat. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

jarlaxxe
Tudom, hogy ez nem vigasz de ps4-en még szarabbul fut tehát a játékkal van gond nem a platformal.
Ez azért is érdekes mert az origins jobban futott pedig az szebbnek tünik.

grebber
Sajnos nekünk ez jutott 😊
Én a pc azon jó oldalát nézem, hogy a bundlebiznisszel már lassan 2k játéknál járok kb totál ingyen... Ez konzolnál soha semmilyen körülmények között nem lehetséges. Szóval én inkább a gépre költöm a zsetont

Ha olyan, mint az Assassin's Creed Origins, akkor bárhol.
Voltan
Hát, redditen írta egy gyerek, hogy 2080 ti-vel és I7 700k-val 4k-ban olyan 40-45 FPS-e van, de még nem járt nagyobb városban. Mindezt úgy, hogy a grafika opciók állítgatása nem sokat jelent állítása szerint.

A 4k 60FPS-es játék továbbra is álom, 2080 ti ide, vagy oda 😄
Kezd nagyon LOL lenni ez az egész pc gaming, komolyan.

Helló, lenne egy kérdésem: bárhol tudok búvárkodni, mint mondjuk a Witcher 3-ban akár a tenger közepén, vagy csak meghatározott helyeken, mint a Black Flag-ben. Köszi

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Írtam privátba.
#63: nálam jelenleg 50GB-t foglal a játék
Nekem az aláírásomban szereplö géppel stabilan játék közben 51+fps, átvezetök alatt felmegy 90-re. Mindent alapból a legmagasabb beállítási lehetöségre dobott be a gép, 1920x1080-as felbontással. Nagyobb városban még én sem voltam, így nem tudom, az mennyire fogja ledobni az fps-em.
5 és fél óra játék után 9%-nál járok, de eddig csak a kezdöszigetet (Kephallonia vagy mi) meg Ithaka-t csináltam meg, most megyek át Megarisba (lvl 8-9), 8-as szintü vagyok. És most láttam még csak a kezdöcímet, szóval tartalom az van benne, eddig a mellékküldetések is változatosak. Hiányzik egyelöre a rejtett kés, kicsit hangosan meg az Assassinate alvó embereknél, sokszor felébrednek a többiek. De sokat jelent tényleg, hogy milyen ruha van rajtad, az Assassination dmg alapból legalább 10-szerese a Warrior dmg-nek, a Hunter dmg-röl ne is beszéljünk.
A víz és a környék megvalósítása nekem jobban tetszik, mint Originsben. A hajózás közben, ahogy a delfinek ki-kiugrálnak a vízböl vagy egy nagy fehér cápa fodrozza a vizet, ahogy követi a hajót, az nagyon hangulatos. De sajnos tényleg csak nagy fehér cápa van, semmi tigriscápa, pörölycápa, kékcápa... Azért ezt lehetett volna kicsit színezni. Farkasokból is csak két- vagy háromféle színü van, azt annyi. A harc egy kicsit egyszerübb lesz, ahogy szerzed a különbözö skilleket, de még így se érdemes Hard fokozat felett nekiesni egy 1-2 szinttel nagyobb ellenfélnek.
A többi mellékfeladat az Originsböl van komplett átvéve, a különbözö erödök, ládák megkeresése, stb. Itt csillagképek helyett valami mást hoztak be a sárgán csillogó kérdöjelek esetén, de még nem tudtam bemenni a szobába, így nem tudom pontosan, hogy mi is az, majd a sztori során visszajövök.
Hangulatos, annyi biztos, nekem megérte a pénzt, amit kiadtam érte. Viszont így most hanyagolnom kell a Tomb Raider 3-at meg a World of Warships-t. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

grebber
#57-be ott a teszt jaja és mi lehet 4kban 😊

Voltan

Remek optimalizáció... Most már RTX nélkül is kell a 2080 ti full hd-ban, úgy látszik...

grebber
Pedig ez a szokás a vga/bármi mellé csomagolt játékkal.. 😊
Régen mennyie embernek lett így játéka 2-3-4ezer ftokért.. Senki nem azt nézte mennyi a boltba ingyen kapta jót cselekszik adja olcsón keres rajta..

MrStokes
Akkor az eddigi PC-s tapasztalatok alapjan elmondhato, hogy jo lett a PC-s port es nem olyan otvar, mint az eldoje eseten?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

egy 60 eurós játékot biztos nem adok oda 5K-ért...akkor inkább megtartom, hátha a fiam játszik vele... <#ejnye1>
drop
szia köszönöm

grebber
Ha más nem én 5kért átveszem.

i5 4670K (nincs tuning, 3.8 Ghz-en megy a játék alatt), 16 GB, GTX 1070 8 GB a gép. 40 fps volt a benchmark végeredménye átlagosan 2560*1080-ban (21:9 arányú monitor), maximális grafikán. Játékon belül 40-60 közt járhat szemre, külön nem mértem. Nem akad, nem szaggat, nincs egyelőre érezhető, látható fps zuhanás, játszható, élvezhető és nekem megfelel így. Az Origins emlékeim szerint nem volt ennyire rendben. Nagy városban viszont még nem voltam. A V-Sync helyett pedig driver-ből a fast sync-et választottam. Ezt az Anvil motoros játékok alatt mindig így állítom be, bár itt a v-sync is működött egész jól, csak ezzel egy fokkal jobbnak látom a helyzetet.

Tömörön röviden ennyi lenne. Neked a cpu erősebb és magasabb órajelen is megy, és ha 1080p-ben játszol, az még +10-15 fps plusz, szóval rosszabb biztosan nem lesz, mint nálam. 😊

drop: Mennyi helyet foglal? Jó kérdés. Ha jól rémlik akkor olyan 45 GB-ra emlékszem, de a telepítés alatt nem voltam a gépnél és helyem is van bőven, szóval nem foglalkoztam vele, de este majd beírom ide, ha addig nem válaszolja meg valaki.
Nekem lesz egy AMD VGA mellé adott kódom (október 5-én küldik), amitől szívesen megválnék (kb. CD-keys.com-os Battlefield V árban), ha érdekel valakit, mivel eddig egy Assasin's Creed játékkal sem játszottam.
Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2018.10.03. 11:53:26
Voltan
Milyen gépen tolod, és mennyi az fps általában? Szóval hogy fut pontosabban? 😄

drop
menyi helyet foglal most a játék ssd miatt kérdem

Tegnap megvettem a Gold kiadást, hogy hamarabb elkezdhessem. Pár óra játék után nekem ez a véleményem röviden: Nem lett rossz.

Picit bővebben:

- Meglepődtem milyen jól fut. Minden grafikai beállítást maximálisra rakott alapból, ez is furcsa volt.
- Mondjuk nem is néz ki annyira jól, mint az Origins, de persze még mindig látványos.
- Nagyjából ugyanaz, mint az elődje, de akadnak különbségek itt ott.
- Érezni, hogy letisztultabb, áramvonalasabb az egész, nagyjából úgy, mint egy játék második részénél, ahol tudtak csiszoltak rajta.
- Időnként a töltési idők hosszúak. (SSD-re telepítettem egyébként.)
- Kellemes hangulata van, de nem annyira erős, mint az Egyiptomi résznek. Ugyanez elmondható a helyszínekről is.
- A nőt választottam indulásnál, végül is nem bántam meg.
- Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek, ha tetszett az előd, akkor nyugodtan ruházz be.

*A Gold mellé járt az AC III Remastered is.
Zegi Norbi HUN
Nekem már most jobban tetszik, mint az Origins, főleg a tovább csiszolt rpg-s vonal és a szimpatikusabb karakterek miatt. 😊 Kassandra tényleg nagyon szerethető. 😊

Az exploration mód is bejön, múltkor a célszemély eltűnt előlem és csak annyit tudtam, hogy valahol a régióban van és nekem kellett megtalálnom. Nagy terület lévén inkább nekiálltam felkutatni az ismeretlen részeket, aztán véletlenül belebotlottam 1 órával később. 😄

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.10.03. 09:32:31

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Tapasztalataim az elsö két óra játék után:
- a játék gyönyörü. A laptopomon ultra beállításokkal 1920x1080-ban 50-60 fps-em van folyamatosan (feljebb nem megyek a felbontással, így is tökéletes nekem)
- két óra után 3%-on járok a fösztorival, de még a kezdösziget egynegyedét se fedeztem fel, 4-es szinten vagyok, de már vagy háromszor meghaltam valamilyen állat (farkas, cápa, stb.) miatt
- a harcrendszeren kicsit még csiszolhattak volna, lándzsával pl. nagyon esetlen a harc szvsz
- a különbözö ruházatoknak megvan a maguk haszna Hard fokozat felett (+assa dmg, +warrior dmg), attól függ, milyen stílust játszol, oda kell figyelni, hogy épp mit viselsz
- Kassandra jópofa, van egy-két beszólása, elég cinikus és magabiztos (amikor felmásztam Zeusz szobrára és ama testrészén megkapaszkodtam, közölte Kassandra, hogy ide azért talán nem kéne felmásznia 😊 )
- rengeteg mindent lehet csinálni, az alapok természetesen az Originsböl átvett dolgok, de valahogy mégis egy kicsit más
- a skillfa is tetszetös, bár ennek még tényleg nagyon az elején vagyok
- a feleletválasztós párbeszédek jók, bár eddig még nem vettem észre, hogy nagy kihatásuk lett volna a sztorira, nyilván még nagyon az elején vagyok a játéknak
- az Exploration módban jóval több idöt el lehet mókázni a sztorival, de ahhoz már nem volt kedvem, így a normál játékmódot választottam hard nehézségen

Holnap folyt. köv., most irány az ágy. 😊 Ha még játszotok, akkor további jó játékot!

Ha tetszett az Origins, ez sem fog csalódást okozni.
Remélem PS4-en hamar kap patch-et, mert eddig négyszer fagyott le a játék...

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Én 700 órát tettem bele az Origins-be, imádom. Szerintem ebben sem fogok csalódni. Kár, hogy nem lesz magyar felirat.
grebber
Performance teszt elég vad <#eljen>

És ez csak FHD

Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.02. 19:53:10

Meg voltam ijedve, hogy kapunk majd Origins klónt, és az elején is ezt éreztem, de azért elég sok újdonság került bele, és így 8 órányi játék után azt kell mondjam,meg vagyok elégedve! Persze az alapok az Origins-z idézik, de mégis megtudtak újulni az Odyssey-vel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sztorin kivűl mást alig csináltam,és kb 2 és félóra után bukkant fel a cím!

Csináltam egy szelfit Zeusszal <#banplz>

Utoljára szerkesztette: kutyakiki81, 2018.10.02. 12:59:51

darkSectorxxx
Igen, ez létezhet, hogy pont akkor aktíválják Uplay-en... 😊

Zegi Norbi HUN
Eszerint Oct 2 @ 0001 Local és "0000 Local means a release at 12 AM in your time zone."

Akkor ha jól veszem ki, már éjfél után lehet is játszani Uplay verzióval. 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2018.10.01. 17:55:05

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

darkSectorxxx
Ja várj, Uplay télleg, ott nem tudom mi a szokás, ott előferdülhet hogy hamarabb.

Zegi Norbi HUN
És az Uplay? Vagy az megegyezik a Steam verzióval? 😊

darkSectorxxx
Szokás szerint, PS4 reggel 6, Steam este 18 vagy este 19:00

Zegi Norbi HUN
Holnap mikortól lehet elkezdeni játszani legkorábban?

Lopakodós, sunnyogós rész akkor alapból nem is lesz?

grebber
Season passhoz járnak majd...

"Az Assassin’s Creed III és Liberation remastered változatairól annyit kell még tudni, hogy a digitális csomag tartalmazni fog minden, a 3. részhez kiadott letölthető tartalmat (Benedict Arnold-küldetések, Hidden Secrets Pack, The Tyranny of King Washington). A felújított változatok természetesen 4K- és HDR-támogatással is rendelkeznek majd, így kihasználják a PlayStation 4 Pro, az Xbox One X és a csúcs PC-k lehetőségeit.

Hopp és a játék jön Nintendo Switchre is
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.09.14. 23:37:15

Zegi Norbi HUN
Nagyon jól hangzik, kíváncsi leszek rá.

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."