392
Assassin’s Creed: Odyssey
-
mike01010101 #152 Egy jó óra után azt hozza amit vártam, szépen fut, eddig Origins utánérzés a játékmenet, de mivel az nagyon bejött, ez is tetszik, bár a grafika nem lett szebb, sőt mintha kicsit butították volna. -
#151 2 óra játék után nekem nagyon tetszik,felfedezésről annyit hogy a kérdő jelek mellet van más felfedezni való amit nem jelöl semmi madár mutat rá,lehet madarazni mert most találtam 5 ládát meg egy kis tábort ami nem jelöli semmi -
#150 Elég nehéz úgy ja, ha nem tudsz angolul pl. :D
Mert a cuccok helye a sok párbeszédből lehet rájönni, merre keresd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.05. 14:33:18 -
Árnyvadász #149 Annyit, hogy nem mutatja meg hova kell menni. A párbeszédrendszerben ettől függetlenül (tehát ha a guided opciót választod) visszaköszön ez, mert rá lehet kérdezni merre is van a helyszín ahova menni kell. Így be tudod azonosítani. Ez azoknak jó, akiknek még több idejük van a játékra.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.10.05. 13:10:30 -
#148 Egyáltalán mit takar a felfedező mód? Az gyakorlatilag egy extrém nehezítés volna? -
#147 ki hogy kezd neki felfedező módba tolja valaki? -
mike01010101 #146 Nekem is :) -
#145 Gratula, Kellemes játékot! -
#144 nekem megjött a kulcs a dlc vel együtt -
Árnyvadász #143 Sikerült elhagyni a kezdő szigetet. Gyerekek, innen a játék hangulata és úgy minden egyéb totál váltás és újdonság. Itt kezdtem azt érezni, hogy az Odyssey résszel játszom. Semmit nem akarok lelőni vagy elmotyogni, majd úgy is átélitek, amire oda juttok. Nekem konkrétan egyébként:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lúdbőrözött a kezem, mikor kiderült miért és hova, illetve pontosan kihez megyünk el a szigetről, ami eddig az otthonunk volt. Aztán a nyílt tenger nem kicsit ütött látványban.Teljesen más, mint az AC:O részben. Nagyon durván jól néz ki. Na jó itt abbahagyom, mert nem akarok még több mindent ellőni. Ennyi legyen elég. :D
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.10.04. 21:21:03 -
#142 Pontosan, ezért átérzem, amiken átmehettél, csak nekem még régebbi procim is van. :D -
#141 Igen lényegében az 560 az 460, csak pár százalékkal gyorsabb, de lényegi különbség nincs. -
#140 :( -
#139 Sajna igen, adom a dolgot, én is 460-al hasonlóan jártam, az is ugye közel van a nagytesóhoz. -
#138 Az én 1070-esem is simán bedroppolt Alexandriában 50 alá. Sőt, olvastam, hogy a 1080 ti is nagyon izzadt vele.
A jelek szerint ebben az újban a helyzet még rosszabb. Az Ubi természetesen azóta sem javította ki a szar CPU kezelést az Originsben, és ebben az újban is jelen van ugyanaz a jelenség. -
#137 Tavaly előrendeltem az AC Originst, akkor még RX 560 4 gigás videókártyám volt, jó tudom tisztában voltam vele, hogy nem lesz egy sztár, de high beállítások mellett vártam 35-40 fps-t, ehelyett nem volt ritka a 25 alá való bedroppálás, atya ég, mi lesz itt gondoltam, aztán pár hónapig volt kölcsönbe nálam egy rx580, azzal azért lényegesebben jobb volt, viszont az se hozta a kívánt teljesítményt, idén vásároltam egy gtx 1060 6gb-os verziót, és max grafikán élsimítás nélkül sokszor ez sem tartja a 60fpst, Alexandriában sokszor bedroppol 50-körül-re. Ennek fényében az Odyssey-től sokat nem várok, néztem 1060-as teszteket 40 fps körül mozog, azért az vicc kategória, modelltől függően 100-120 körül mozog aranyárba a 1060, de azért az még viszonylag megfizethető kategória, de nyilvánvaló 1080p max setting 60fps 1080 kellene hozzá(vagy 1070ti), az 250 kiló körül mozog, ilyen áron rohadjon meg ott az Odyssey ahol van! Majd 3 év múlva kijátszom, mikor lesz hozzá normális áron videókártya!
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2018.10.04. 16:40:04 -
#136 Nekem meg 460 van ami gyengébb mint az 1050ti, akkor bazze én mit kezdek a játékkal? :D
Vicc kategória, mert az AC Origins-el majdnem maxon nyomtam, igaz csak 2x fps-el de nyomtam. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 16:26:34 -
#135 Pffff, vicc ez az egész... -
JonasSandor #134 Néztem teszteket 1050TI-vel csak full lowon érhető el valami játszható érték úgyhogy sűrgősen cserélnem kell vidikarit egy 1080-ra. A monitorom végett meg pláne. -
#133 hát köszönöm én is remélem -
Árnyvadász #132 Rendben. Én arra emlékszem korábbi vásárlásaimnál, hogy előrendelt játék esetében már 1-2 nappal hivatalos megjelenés előtt megérkezett a kulcs levélben pár játéknál. Nem mindegyiknél! De akadt kivétel. Aztán bár még játszani nem lehetett, de legalább be tudtam aktiválni és ha volt előtöltés akkor azt megcsinálta, ha nem volt, akkor meg megjelenés után tölthettem le. Szóval a többi már a szokásos menetrend.
Remélem délután vagy esti órákban már jön a leveled a kulccsal. De azt az egy napot már fél lábon is... :) -
#131 Tuti kapjátok a kulcsokat induláskor. :) -
#130 elvileg uplay a cd kulcs várok holnapig meglátjuk -
Árnyvadász #129 Kérdés Uplay-es e a kulcs, mert akkor szerintem éjféltől már játszható. Én Uplay-es kulcsokat láttam cdkeys-en, amikor nézegettem. Végül nem ott vettem a Gold-ot, mert Uplay/store-ban a 20%-os kedvezménnyel olcsóbbra jött ki. Szóval így a Steam-es időzár akkor lényegtelen. (Ott egyébként új Ubi játék mindig később jelenik meg, mint a Ubi saját store-ban.) -
#128 köszönöm ez nagyon jó leírtad, mert mindenhol szidják a kulcsokat késő küldik gold verziót is van aki nem kapta meg -
#127 October 4th, 2018 at 23:59pm to have the opportunity to get your copy of the game mondjuk nem tudom mert
steam meg ezt irja 1 nap és 4 óra van hátra. -
Árnyvadász #126 Nálam csak egy esetben fordult elő, hogy nem jött meg a kulcs. (Leírás szerint azonnal meg kellett volna kapjam.) Péntek este 10-11 közt írtam emiatt a cdkeys támogatás címére egy levelet, mellékeltem a paypal-os számlát és 5 perc múlva már jött is a kulcsom levélben, sűrű elnézések kíséretében. Szóval nagyon gyorsan sikerült megoldani a problémát. De itt tényleg arról van szó, hogy holnap kapjátok és aktiválhatjátok is, mert pénteken jelenik meg.Illetve beérkezhet még mai nap folyamán is, ha éjféltől játszható.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.10.04. 13:18:07 -
#125 ez van nálam is elvileg ma kéne küldeni a kódot mivel hivatalosan ma éjfélkor jelenik meg a játék
Utoljára szerkesztette: drop, 2018.10.04. 13:14:04 -
mike01010101 #124 Köszi -
#123 Igen, és az már nem is az alap verzió, az csak 9-én jelenik meg, azt hiszem.
Te a közepes verzát vetted ezek szerint, az 5-től játszható, akkor kapod a kódot. (a hivatalos megjelenési dátum 9.)
A CDKeys megbízható, nem kell parázni, jönni fog a kulcs. -
#122 Én értem hogy időben ez más, de amikor magát a játékot nézem gameplay közbe, akkor nem üt át ez a korváltás. :D -
#121 Uh geco igen, akkor csak aznap töltik fel a kodról a képet. Sajna nincs úgy para, megkapod a kodot, de majd holnap. :( -
Árnyvadász #120 Az ókori egyiptomi feldolgozása szerintem zseniális húzás volt. Nyilván ez a kor is sokakat érdekel, de mondjuk a harmadik rész lesz megint a tuti befutó az ókori római birodalommal. Ez meg olyan köztes. Itt legalább kiélhetik a tengeri hajózás szerelmesei az újításokat. -
mike01010101 #119 Visszaigazoló emailt, amiben van download link és ott ezt mondja:
This product is a Pre-Order, it will be available here on or slightly before the release date of 5th October 2018. -
#118 Hát furi, én is úgy hinném, hogy a kódokat kiadják, hiszen maga a Kliens szabályozza azt mikor kezdhet el játszani a User....Érdekes.
E-mail-be küldenek Serial-t. Semmit nem kaptál? -
mike01010101 #117 Tényleg csak holnap adják a kódot? Nem lehet előre regisztrálni, előtölteni? -
#116 szia igen
-
mike01010101 #115 Van más aki esetleg a cdkeys-en vette meg? -
#114 Köszönöm a választ.
Nyugodtabb lettem volna, ha mondjuk 30 dollár/euro-ért kiadnák sima standalone kieg formában.
De most inkáb talán fellülbírálja az érzéseimet, az, hogy 60 euro-ba adnak egy sima kiegészítőt.
De ettől eltekintve is nekem ez már kicsit uncsi, pláne, hogy egyszerűsödött a harc is.
Akciósan, vagy kölcsön havertól, lehet majd teszek egy kört, de az a baj, nincs bennem az a késztetés mint amit éreztem az ACO alatt.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.10.04. 11:55:24 -
Árnyvadász #113 Kérdésedre válaszolva: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon az elején vagyok a játéknak, de még se híre se hamva bérgyilkosoknak. Ami van az inkább csak egy helyi maffiahálózat és annak verőlegényei, fogalmazzunk úgy zsoldosai.
Sok mindenben egyetértek veled. És valóban, emlékszem Te elképesztő módon kijátszottad az előző részt, így teljesen érthető, hogy az Odyssey nem tud lázba hozni. Igazság szerint most egy meglepő dolgot fogok leírni, de engem egyáltalán nem érdekelt ez a játék, sőt még előzeteseket sem néztem róla. Pár hírt elolvastam vele kapcsolatban, tudtam hogy érkezik de tényleg nem több.
Nem értettem miért kell 1 évvel később kiadni "ugyanazt" csak más köntösben és számomra túl hamar jött, az Origins-el pedig elég sokat játszottam (nem annyit mint Te). Azt vártam majd jól lehúzzák, kap 7.5 pontokat átlagban, de nem ez történt. Ez nagyon meglepett. Aztán nálam most ilyen holt időszak van, hogy ami érdekelt azt végigvittem és nincs most semmi olyan amivel szívesen leültem volna játszani. Mivel az Orgins tetszett (sőt mi több Gold verziót vettem abból is - nagyon rá voltam állva tavaly), a kritikák jók lettek, valamivel akartam játszani és lekötni magam ebbe az őszi szezonba, legalább 1-2 hónapra, hát úgy voltam vele akkor legyen. És lett Gold, hogy mihamarabb bele tudjam magam vetni. Fájt az ára, de ha azt nézem benne van a Season Pass és az AC III Remaster, akkor végül annyi az annyi.
A játék meg remélem annyira azért jó lesz, hogy ne unjam el, de a tesztek szerint nagyon jó a sztorija, így bizakodó vagyok.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2018.10.04. 11:51:51