3201
Fallout 76
-
#833 Azt mondjátok meg hogy lesz ebben a junk tárolás? olyan mint a sima 4 ben, hogy ha bemész egy házba kilootolod, és ott egy workbench, akkor beteszed abba, mert már 3xosan túl vagy terhelve, és akkor azt baszhatod, mert nem viszi át a főbázis bench-be?
vagy én csinálok rosszul valamit a 4 ben is? mert kb ha nem vissza vissza ugrándozol a főbázis bench-hez, akkor minden junk elvész amit leteszel..
Valahogy nem vágom ezt a loot kezelést a fallout 4 ben.. mert ahhozképest elég gyenge a karakter, de sok a loot, hogy lehet midnent egyhelyen tárolni, szétszedni és kraftolni?
olvastam valami supply-chain-eket kell kialakitani, de valóbanennyire bonyolult lenne, ha bemész pl egy kórházba, ami egy instance, és onnan csak kicammogni lehet a loottal, vagy lehet valahogy bedobni bench-be és az megmarad?
mert ugye FASTTRAVEL felejtős túlterhelve.
PLs help
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2018.11.12. 11:21:16 -
Munkie #832 Aki 3rd partytól vásárolt (pl G2A , kinguin stb) az kapott már kódot? -Elvileg megjelenéskor, de gondoltam hátha- -
#831 Nem olvastam meg ilyen panaszt. Sot, minta remlene, hogy valaki a betak soran ugyanugy nevezte el a karaktereit es engedte a jatek :)
Azt erdemes tudni, hogy az account neved latszik mindenhol a jatekban, az alapjan azonosit a jatek es a tobbi jatekos is ugy lep kapcsolatba veled, a karakterek egyeni elnevezese sehol sem jelenik meg, csak szamodra, igy szerintem utkozni sem utkoznek majd. -
Alanw #830 kis,lenyegtelen kerdes:volt olyan akinek mas nevet kellett adni a karakterenek mert esetleg a rendszer jelezte hogy az mar foglalt? -
#829 Hat, lehet igazad van, vagyis hogy nem automatikusan tamadt a turret, hanem ram lott a jatekos/hazigazda eloszor es csak utana lottek a turretjei, nem tudom mar.
De, az biztos, hogy
1. Beleptem es a bazisom eltunt.
2. A helyen egy idegen jatekos bazisa allt
3. en pont az epitett hazon belul spawnoltam.
4. Volt egy kis login lag (2-3 sec mire mindent betoltott) es azt vettem eszre, hogy lonek ram
5. A turretek mindekeppen, de akkor lehet, hogy csak azutan, ahogy a jatekos/hazigazda is elkezdett loni
6. alig sebeztek, de azert fogyott a hpm, ezert olajra leptem.
7. nem lottem vissza.
8. nem jott utanam, igy nyomtam egy stimpackot es leraktam picit odebb a bazist.
Megkeresem a videok kozott a jelenetet es visszanezem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.11. 18:18:10 -
Irgum76 #828 most jutott eszembe, hogy ez nem teljesen így van mert volt egy power armoros illető aki a campem körül lófrált amíg én aludtam majd felébredtem gondolkoztam, hogy belepuffantok aszt a turetek majd lerendezik de mondom nem leszek geci
mutatott egy hüvelykujjat aszt távozott a turetek nem lövöldöztek rá csak úgy
(bár lehet le voltak strapálva arra már nem emlékszem) -
Irgum76 #827 hát akkor ez így elég nagy badarság remélem változtatnak rajta
engem egyszer lövöldöztek de azt hittem azért mert wanted voltam épp (egy baleset kapcsán)
és szerintem jóval durvábbak a turetek mint fo 4 normálon
én relatív mesterlövész puskával 7%-os esélyjel találtam volna el miközben ő még mindig betalált -
#826 Nem orulok neki en sem, mert a gyengebbik nettel rendelkezo emberek koze tartozom a magam 15 megas netevel, de meg ezek mellett is, ha annyi eletem lenne, ahanyszor egy Betabol vagy Early Accessbol kijovo jatek klienset ujra le kellett toltenem, akkor basszus megelnem, hogy a kolonizalt Marsra jarnek rock koncertre. :)
Hozzateszem, hogy a PC-sek csak egy kisebb meretu patch-t kapnak, a konzolosoknak kell letolteni ujra, mert a B.E.T.A. es a vegso jatek a Sony es a MS zart rendszere miatt ket kulonfele produkcio, kulon termek azonositoval, stb. Nem a javitas miatt kell ujra letolteni az egeszet, hanem a konzolok rendszere miatt.
To clarify for those asking, you are safe to remove/uninstall B.E.T.A from your Xbox One or PlayStation 4. PC players will receive a small update to their existing B.E.T.A. download to prepare them for November 14.
Nem irigylem azon gemszar olvasokat sem, akik jatszanak az Overwatchcsal is, mert - spoiler -, ott is jon/jott egy olyan valtozas a kliensben, ami miatt a - mar megjelent - jatekot ujra le kell tolteni. Szegenyek. :)
A gemszart meg hagyjuk, megint kb leforditottak egy kotakus cikket anelkul, hogy fogalmuk lenne az egeszrol, vagy csak utananeztek volna egy picit a dolgoknak...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.11. 17:19:34 -
#825 Turretek automatikusan tamadnak mindenre, ami nem a sajat gazdajuk. Az enyem ugyanugy, mint a tobbi jatekose.
En is belefutottam mar abba, hogy kozel mentem egy bazishoz es a lovegek ramfordultak. Vagy amit irtam itt is, hogy login utan az en bazisom helyere epitkezett valaki, igy az o gepagyui fogadtak es ugy kellett menekulnom :) De pvp nem volt addig, amig vissza nem lottem. -
Irgum76 #824 most visszanéztem a turetes pöcsfejet és némi zavart érzek az erőben
rám lőtt de én csak rá VATS-oltam és elindultam felé, hogy most akkor jön a bosszú
de még nem lőttem vissza, hogy belemenjek a PvP-be de a turetjei így is elkezdték rám szórni az ólmot
most ez így hogy?
ez nem így volt eddig kommunikálva -
nordan #823 "csak béta volt" igazad van nagyon buták vagyunk még van 4 napjuk leprogramozni faszára! :D -
Plata #822 Én nem értem miért szidják mindenhol ezt a játékot,hisz még meg sem jelent,csak béta volt.
De GS-en a mai hír alatt szinte csak szidja mindenki.
Link
Majd én is tervezem kipróbálni,de várok vele kicsit,biztos jön még pár javítás meg talán kevesebb vérpistike lesz később.
Nem azért de én tudok olyan MMO játékot ahol sokkal drágább egy egy dlc,megveszik az emberek még is.
Pedig a dlc többe kerül kétszer mint ez a játék.Oszt nem is ad sokat. -
BarneyK #821 +1, elég jól összefoglaltad :) -
#820 "Let’s face it, FO76 is is just a large $20 FO4 online DLC"
Lehetseges, hogy atbaszasnak tunik egyes, kevesbe informalt embereknek, legyen igy, el kell fogadni. Biztos, hogy a mai tobb millios jatekfelhozatalbol talalnak valami mast, ami szorakoztatja majd oket. Ez elvileg a jatekpiac es a boseges kinalatanak egyik nagy elonye, hogy mindig van masik, van jobb, szebb, gyorsabb, stb. (kiveve a RDR2-t, az most fenyevekre van mindentol), nem kotelezo egyetlen egy jatekkal sem jatszani, amit nem elvezel.
En tovabbra is tartom, hogy erdemes kiprobalni a jatekot, foleg ugy, hogy 2018-ban szerencsere a mai magyar 340 000 forintos atlagkereset mellett ez nem nagy kiadas, nem nagy kockazat.
En reszemrol egyelore azt kaptam, amit az elozetes hirekbol es interjukbol leszurve vartam, igy nekem boven megerte a 60 euros arat a standard kiadas. Oke, az en faszsagom, hogy szeretem olvasni a fejlesztoi interjukat, szeretek tajekozodni elore egy-egy jatekkal kapcsolatban, es nem a dvd boritoja alapjan veszek jatekot. Az, hogy rendbe kell szedni a jatekot a kovetkezo 4-5 honapban, az nem kerdeses, bar en sok buggal eddig (kopp-kopp) nem talalkoztam.
Egy biztos, hogy en mar eleve a betaban tobbet jatszottam vele, mint egy-egy AAA kategorias, szinten 60 euros jatekkal a steames fiokomon, amelyeket elkezdtem, de ido hianya miatt nem tudtam eleddig folytatni es ott figyel a "befejezni valamikor" cimkeim alatt. Na a FO76 nem ilyen, ez esetben muszaj volt atszerveznem par dolgot, mert beszippantott. Baszki, a beta alatt volt, hogy alig aludtam par orat, csak mert "meg ezt megnezem" :)
Mindezek mellett szamomra nem atbaszas. -
#819 miben érzed magad átbaszva? :) mesélj -
Although #818 Nézem hova süllyedt a világ. Valószínű nem vagy 30-as vagy több. Mert nem írnál ilyen hülyeséget. Ez multi játék 2048x2048 és ez az alap nem a 4K verzió. Hasonlítod az 1K verzióhoz. Miközben az 1K is kemény az online játékhoz. Amikor kezdtem még a Conan volt a csúcs nem volt gép amivel rendesen lehetett volna játszani vele. Ma kicsit jobb. De nem 2K vagy 4K a szint. Komolyan ebben méred jó valami vagy nem mennyire jó a felbontása? -
BarneyK #817 Nem bántam meg, hogy megvettem! A F76 már a béta alatt az év játéka volt számomra, képzelem mi lesz, ha javítanak még rajta! -
nordan #816 nem bántam meg hogy lemondtam! A F76 az év átbaszása lesz annak aki megveszi
"Let’s face it, FO76 is is just a large $20 FO4 online DLC. "
Utoljára szerkesztette: nordan, 2018.11.11. 14:50:51 -
#815 Hollens hozta ismet a szintet :)
-
BarneyK #814 Szuper
Utoljára szerkesztette: BarneyK, 2018.11.11. 12:00:54 -
#813 "We know players want more options to communicate with each other," Bethesda's response reads. "We’re committed to implementing push-to-talk and the team is currently looking into text chat." -
#812 hát ez vaalmi K jó :)) -
Alanw #811 nem,epp a legutolso patchel kobe vestek.. -
#810 az utolsó beta-nal sem volt kikapcsolható az fps korlátozás? -
BarneyK #809 Elvileg a main storyline vége, tehát ha csak a main story-t tolod, akkor a végén nuke-ot lősz.
Viszont lvl 63-as volt a srác. -
#808 De az hogy kilősz egy nuke-ot még nem a játék vége nem? Ez egy fícsör, akárhová ledobhatod, csak előtte ugye kooperálva össze kell szedni az indítókódokat -
Plata #807 Ezt a hírt láttátok?
Link.
Állítólag béta alatt volt aki végigvitte a játékot. -
Irgum76 #806 update -
BarneyK #805 Ha visszamentünk volna, nekünk is kiírja a küldetés státuszát :)
Viszont írtam nektek discord-on, hogy az nekünk nem lett volna buli, hogy most időkorlátos béta alatt ugyan azokat a küldiket újra megcsinálni.
Ha kijön már teljesben, akkor szívesen visszamegyek, mert olyan, mintha újra nekem lenne a küldi, ahogy észrevettem. :) -
#804 Lehet én csesztem el valamit, javítsatok ki.
de bementünk 4en egy csapatba. Volt 2 db 20-x es ember, illetve én a uj karival és még 1 kezdő. Elkezdtem küldiket tolni pűrat 5-6 os szintihg, közben a másik kezdő srác lassabban fejlődött mert ő is nézelődött. a 2 20-as ember meg elment páncélt keresni, eventezni, valami más küldire stb. Vágül mire összezedtük magunkat én olyan 8 as szintű voltam, a 20-asok ea térkép tök másik pontján küldiztek, a másik kezdő hátrébb volt a story.-ban. Gyakorlatilag ahhoz, hogy COOP jellege legyen a dolognak, 2 dolgot tehettünk volna. Vagy eventezünk 4-en, ami nekem nagy buli úgy, hogy senkit sem tudok sebezni, mert valsz a 20-asokhoz igazitotta volna az ellenfeleket, vagy végül én mntem vissza a kezdő srác küldijeit csinálni, ami nekem már megvoltak hamarabb, de vagy SOLO-zom, vagy az ő küldijeit csináljuk amig beér, vagy EVENT.
Valóban ennyi lenne a COOP rész benne? mert ezek szerint különböző emberek különböző progress-el, nem tudnak érdemlegesen együtt játszani.. vagy hogy van ez akkor??
a vége egy gyakorlatilag nagy balfaszkodás lett vagy SOLO ami egy fallout 4 ben is megvolt ugyebár.
Vagy tényleg kell 1-2 haver akik CSAK akkor játszanak mikor én is és akkor lehet együtt vinni a gamet?
engem 99% ban a Coop "story" mód érdekelne benne. vagy az a jelleg.
thx a válaszokat
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2018.11.09. 18:36:41 -
#803 Ja, nekem is volt valami mordori nyelv, és azt kerestem egy darabig, hol lehet a karakter kreálásnál beállítani, hogy legaláb angolul beszéljen :D aztán leesett :D -
#802 > Viszont ezt az állandó openmic-et el lehetne felejteni.
Elso b.e.t.a-m elso 5 percben, mar a karaktergeneralas kozben kikapcsoltam a picsaba, mert akkor kezdett mindenki es amikor a vaultban az agyad elott allva 20 ember beszel 10 nyelven a karaktert generalva, akkor inkabb nem :) -
#801 Vaultból kijőve nem vettem észre fegyvert, de ez az én szegénységi bizonyítványom :D
A kiskabin, 10-14 darab wild mongrel. - Az úgy volt, hogy ott volt a kabin, tök üresen, bementem körülnézni, fordultam kettőt, és volt a szobában vagy 4 példány. Mondom kifutok, de valami ágymaradványon nem jutottam túl. Haltam, respawn (ugyanoda, mert nehogy gyalogolni kelljen már :D), erre a kunyhó mögött meglátom a hordát... mondom levadászom. Cselezgetek jobbra-balra, kunyhó elé kavarodtam, mire kijöttek a szobában lévők is :D
Elleneket távolról próbáltam, de ugye boxer... :)
Mindegy, mint mondtam tudom, hogy balfasz voltam (talán kapkodtam is kicsit), nem temetem a játékot, csak várok 2-3 hetet, hogy milyen tartalom van benne, illetve mennyi a lemorzsolódás.
Viszont ezt az állandó openmic-et el lehetne felejteni.
-
#800 Hat, mondjuk az alaptaborban csesztetni a kicsiket tenyleg feregseg.
Stash utan az elso dolgom volt lerakni egy-egy munkapadot a kezdeti 2x2-es kunyhomban es minden egyes alkalommal, amikor kellett csinalni valamit, akkor ott csinaltam, nem alltam sorban vagy alltam be melozni egy-egy kozossegi munkapadhoz (kiveve amikor feladat volt).
Szegeny kunyhom majd' minden betaban vandorolt :D mert amikor tul voltam terhelve (es igy nem volt fast travel) nem volt szivem a draga nyersanyagot ledobni, inkabb koltoztettem a hazamat magamhoz 10-12 capsert, mint sem fussak vegig a fel vilagon. Mi van ha belem kot valaki es lottek a sok junknak? Nem, nem! :) Aztan kesobb mindig visszaraktam a keglit a helyere, mert azt a helyet szerettem - no meg jol bevedheto.
Tegnap megmasztam a nagy roncs hidat is es csodalkoztam, hogy vegig tudtam rajta menni, mert van mindenfele pallo, atjaras, stb. Fasza kilatas nyilik onnan a terkepre, szinte minden szegletet be lehetett latni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.09. 12:27:06 -
Irgum76 #799 na jah
csak az a gusztustalan benne, hogy az alaptábornál állt neki csesztetni a népet
most vagy hagyom, hogy míg én tökölődök a páncél fejlesztésnél/javításnál szép lassan legyilkolásszon vagy belemegyek a PvP-be és akkor szed le miközben én pazarlom a stimpack-et mert a páncélom alapból tolja 20%-alatt
ő meg kiszedi a lootot beteszi stash ládába aszt baromira nem érdekli az a 10 capsos vérdíj
meg lvl 30-asokat sem az a 10 caps
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.09. 11:55:06 -
#798 > (nem talaltam kulon 'mute player' opciot).
Amikor a belepsz a social menube (terkep es C betu), ott latod az adott sessionben levo (vagy mar kilepett) embereket (meg a partydat es a friend listet is) es ott tudod kivaalsztani a juzert es a teendoket: partyba hivni, esetleg ha mar partyban/friend listeden van, akkor teleportalni hozza, ha gazos, akkor ott tudod blokkolni/ignore listara rakni, vagy audiojat lenemitani.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.09. 11:50:31 -
Andule #797 Koszonet meg1* a kulcsert, tegnap en is ki tudtam probalni 3-4 orara :)
Elbohockodtam az elejen a karakterkrealassal is es mintha nem lett volna olyan reszletes mint a F4ben vagy csak en nem talaltam meg a kulonbozo tipusokat az arccsontozat atszabasahoz. Mindegy vegulis mert igy is sikerult kihozni h ne en legyek Quasimodo, kiegyeztem egy dontetlenben.
a stukker valoban ott volt jobbra egy hulla oleben nem tul sok skuloval szal en lepofoztam a fel brigadot a kis pokrobotokbol minden trukk nelkul (aztan nem sokkal kesobb tolteny is annyi lett mint a szemet) 6os vagy 7esig mentem fel es ezalatt lett egy sima vadaszpusek, egy 45os pipe colt, egy 10 milis meg egy kisbaltam lett amivel lehetett ritkitani az elovilagot. halni csak a legvegen haltam egy jatekos altal mikor bementem egy banyaba az meg utanamjott es elkezdett loni. volt hatra 8 perc a vegeig, gondolom azert akarta letesztelni o is milyen a pvp. (asszem 8as volt szal nem sokkal kezdhetett elottem) az h alig sebzodsz amig leszarod a masikat elegge fura dolog vhogy de mivel nem vagyok pvp addikt (utobbi idoben inkabb csak single jatekokkal toltam igy marhara el is szoktam) igy nem feltetlen rossz koncepcio. az mar az volt h mikor elkezdtem visszaloni es "elesbe" ment mar akkor a csavo tuzoltofejszevel jott nekem, en fejbelottem a colt-tal (lement a hp-ja kb 40%a), o elhibazott, nekem hattal allt ... aztan egyszercsak meghaltam (kiirta h megolt, akarok-e bosszut) 75%rol. gondolom csak nem hibazott el vagy vmi hasonlo szarsag de h igy gaz volt az tuti. mind1.
miutan az ember olyan h idovel elun(hat)ja a pve-t igy az viszont rossz otlet szvsz h a terkepen lehet latni a tobbi peont, sokkal jobb lenne h ha le lenne ez szabalyozva. ezt leszamitva amugy csak egy emberrel talalkoztam akinek segitettem egy ot koveto scorch falkat megritkitani de mivel automatan ment a mikrofonja jo hangosan csak hatterzorejekkel igy odebbmentem mert elviselhetetlen volt. (nem talaltam kulon 'mute player' opciot).
par szaz ora Fallout 4 utan az emberben benne van h mit kell gyujteni amikor kukaz a vilagban igy nekem nem volt gondom se a ragasztoval se a csavarral se massal, volt eleg fejlesztgetni a cuccaim. (mas kerdes h nem volt eleg tudasom a tovabbfejlesztesekhez :D ) de igy se volt gondom a faunaval, sztem viszonylag gyorsan halnak, legalabbis nem volt bullet-sponge semmi amivel osszefutottam ennyi ido alatt. (semmi komolyabb dog)
a kaja-pia resz az valoban nem zavaro, minden perk nelkul (szo szerint) vigan voltam mivel rohogtem a keszitokon h 'haha, elbasztatok h az alkohol hidratal! salalala' ... aztan eszrevettem h fuggo lettem mivel mindig elosszor a cefret toltam be es csak akkor ittam vizet is ha meg mindig sok hianyzott a maxhoz. :) (F4es surv tapasztalat h az elejen mindig 'okosan kell megoldani' aztan hamar annyi tartalek lesz h a fenet se erdekli)
nekem tetszett a cucc mert a F4 pozitivuma(i)ra ment ra, a lovoldozesre (es a loot gyujtesere epitkezes/fejleszteshez amit btw nem teszteltem) akinek viszont mar ott sem tetszett h fps lett egy rpg-bol azt elfogadom h miert frusztralja nagyon.
voltak grafikai lagjaim mikor minden flottul ment aztan egyszer csak 2-3 sec allokep de annyira nem zavart h elkezdjek szorakozni a beallitasokkal igaz emiatt lett ket ctd-m is.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2018.11.09. 11:29:57 -
#796 :DD
Pedig ez az egyik legalapabb taktika pvpben. Amikor kiraksz egy artatlan baranykat (lowlvl, undergeared) csalit, amire raugrik a nep, majd megjonnek a cimborak. Nala ugyanez ment, csak a bazisra csalt teged.
Felre ne ertsd, nem rajtad nevetek, hanem a szituacion, mert imadom az ilyet. Nagyon ritkan jon be, mert mindenki ismeri, de egy ujszulottnek minden vicc uj ugyebar. Ezert is veszik elo neha az amerikai fociban is az egyetemi alap jatekokat es trukkoket, mert annyira trivialis, annyire kozismert, hogy pont emiatt senki sem szamit ra :) -
Irgum76 #795 ja én mentem tovább a mian küldetésen és eljutottam valami parlament féleséghez ami tele volt szupermutánsokkal
ott a pincében találtam egy elzárt részt
ott elvileg egy power armor lett volna?
mert pár szarságon kívül nem találtam semmit
viszont az kiderült számomra, hogy mimnél magasabb hack szükséges annál hosszabb kulcsszavak jelennek meg
előszór próbáltam keresni a zárójeleket aszt vissza tértem a klasszikus kb random módszeremhez azzal sikerült a hack
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.09. 11:01:02 -
Irgum76 #794 "Ami fura volt (vagy elmentem melette), hogy az első 15-20 percben egy darab fegyvert sem találtam"
ez tényleg fura mert két irányba lehet lemeni a táborhoz az egyiknél macséta van a másiknál pipe pisztoly és rengeteg loot
én most visszamentem fegyvert/páncélt javítani a overszir campbe ahol ha nem is volt sorban állás de többen akartuk használni a padokat
majdnem az összes kupakom ráment egy 10-es pakk ragacsra
erre míg ügyködök a padon lövöldözött rám egy hülyegyerek mondom 7 szintű adok én a képinek pár lövés után elszaladt én meg mentem utána és belefutottam az odaépített bázisába ami két torony volt a tetején turetekkel le is daráltak geccbe hiába próbáltam elfutni elbújni
remélem ez a megoldás nem fog elterjedni