3201
Fallout 76
-
Munkie #873 nem, én abban bízom, hogy előbb utóbb a játékosok alkotják a várost \ városokat -bár ehhez a 24 fő kevés, de bizakodni lehet :D -
#872 titeket nem zavar amúgy hogy nincsenek rendes városok ember npc-k?csak robot könyvek könyves polc számítógép adja a küldetést és nincs rendes story? -
#871 2x megy el 12-ig az idő, ha van pm meg am, akkor hogy lesz ebből 3.? :D
A napot meg a dátum jelzi :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.13. 11:20:24 -
#870 hát van egy pár :D:D
volt ugye ma egyyy..... őő lesz holnap...., talán holnapután is, bár ez az atomrobbanás erejétől függ -
#869 Miert nem? az amerikaiak altal hasznalt 12 oras rendszerben nincs 00:00 ora, 12:00am van helyette. -
#868 Miért nem?
Hány 12:01am van? :) -
Andule #867 Nem kotozkodeskepp de a kepen 12:01am volt ami minden csak nem egyertelmu (vagy ertelmes) -
#866 A mai (de)generacionak sajnos ma az ilyen youtube sztarocskak az istenek, ok mondjak meg nekik, hogy mi a szar es mi jo. Onallo gondolataik nem sok van. Lesz, aki ez alapjan fog vasarolni/nem vasarolni. Lelkuk rajta. Az biztos, hogy nem en vagyok a video celcsoportja/kozonsege. :)
De, az ketsegtelen, hogy erdemes ezt csinalni manapsag, mert nem keves penzt szereznek mindekozben, marpedig nulla meloval penzt keresni az nalam megsuvegelendo, csettintesre melto dolog.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.13. 10:54:40 -
Munkie #865 És még hányan nyomják kismillió cikk alatt: "láttam jútúbon hogy szar!"
hát bmeg... mai szint -
#864 Imádom ezeket az megmondó embereket Youtuben. Aki ezek alapján dönt az meg is érdemli. -
nordan #863 -
#862 Adom a pontot. -
#861 Mert 00:01-kor mar november 14. lesz es ha nem indulna ejfelkor, akkor reggelre tele lenne a reddit sirassal. A vicc az, hogy azert irtak 00:01 orat is, mert az emberek sosem tudjak az idiota am/pm idopontoknal, hogy a 12:00pm az most ejfel vagy del, de igy 00:01am mar egyertelmubb (bar meg igy is van aki ebed mellett akart kezdeni) :) -
#860 Hát van értelme.
Egyrészt sokan vannak fent ilyenkor, másrészt nem a mi időnkhöz igazodnak a külföldiek, van hogy máshol nappal van. -
#859 Isten ments. :D a Fallout nekem túl összetett, csak sok haverom játszik vele. Próbálta a beta-t. Nekik informálódom néha. :)
Jó ez a Fallout de nem az én stílusom saja. -
Munkie #858 jesus, mi a retek értelme van éjfélkor a hét kellős közepén elindítani
szóval lényegében akkor ma éjféltől már pörög a cucc?!
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2018.11.13. 09:31:46 -
#857 Te pedig Red dead 2 mellett gyorsan kicsi Falloutot is letolsz? -
#856 Sajnos nem repül már :((. a Minap néztem egy összefoglaló videót az életpályájáról... komoly lehetett.. Csak sajnos veszteségességbe fulladt..meg az az ominózus baleset sem tett túl jót a renoméjának.. -
#855 Terád külön lauch time lesz majd :D
15.-ére, nehogy összekavarjon a repülés :) -
lammaer #854 Mi a szösz, repül még a Concord? Nem szerelték le az összeset? -
#853 Akkor jól sejtettem... :)
Have Fun -
#852 Várjatok, én épp Concord gépen leszek Taipei-ből Sao-Paulo-ba tartva..természetesen Sydney-ben feltankol a repülő...
akkor most hogy lesz ez? :D
-
#851 Az nem lenne rossz. Akkor holnap egész nap lehetne tolni?
Szerk.:
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.11.13. 07:43:32 -
#850 Pc-n éjféltől szokták. Azaz 0:01
De steam pl 19:00-től....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.13. 07:36:07 -
#849 Lehet tudni hánytól lehet tolni 14.-én?
-
Irgum76 #848 de nálam nincs az instalálhatók között
bár most haver azt mondta, hogy aki digitálisan vette meg valószínűleg csak az töltheti előre -
#847 Konzolon igen, ott muszaj lesz ujra lekapni a teljes jatekot.
PC-n nekem nem tolt egyelore, tovabbra is 1.0.0.6-os verziot ir a launcher. Gondolom majd csak erkezik valamikor valami kis update, szerencsere a bethnet fiokomon megjelent a "FO76 - game" sor is a korabbi b.e.t.a. es harom friend pass mellett, igy nem aggodok. De, majd utananezek, lehet en hagytam ki valami fontos lepest :) -
Irgum76 #846 preload
most már lehet előtölteni? -
#845 Eddig azt mondtak, hogy nincs, de ma kiderult, hogy mindenkeppen lesz kesobb respec, ez mar hivatalos. Plusz par extra a kozeli jovoben:
And this is just the beginning. We have an incredible list of updates we’ve begun work on – from C.A.M.P. building improvements, new quests and events, new Vaults opening, character respecing, a faction-based PvP system, and much more. -
Irgum76 #844 csak azért furcsálltam az 50-et
mert én az s3-as interjúban 20-ra emlékeztem
mondjuk így belegondolva elég kevés lenne
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.12. 18:01:44 -
#843 Kozben megneztem a tervezot, 56 pontod van osszesen, ebbol 1-1-1-1-1-1-1 mar eleve kiosztva, igy 49 pontot tudsz szabadon elosztani az 50-es szintre jutas kozben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.12. 17:51:54 -
#842 Marmint a karakter szintje ha 50 lesz, akkor kapsz utoljara SPECIAL pontot, utana az mar ugy marad. De az XP-t tovabbra is szamolja, hogy kapj kesobb perkeket, vagyis a progress nem all le, csak a szinted es a SPECIAL pontjaid allnak meg.
SPECIAL-nal az egyes ertekek maximum 15-osok lehetnek, es a szintezes alatt azt hiszem 55 pontot kapsz osszesen (szintezes, rewardok, ilyesmi - de ezt csak olvastam valahol, eloben 17-es szint korul vagyok), azokkal kell majd gazdalkodni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.12. 17:49:51 -
BarneyK #841 Level 50-nél nagyobb szinten már nem kapsz pontot, és egy special max 15 pontot kaphat.
50 felett 5 szintenként kapsz még kártyákat.
Viszont már nagyon sírnak az emberek a pontok újraosztását illetőek, mivel ha hoznak be egy új kártyát, vagy valami balance történik, ami miatt változtatni akarnék a statokon, akkor nem lehetne..
Én amondó vagyok, hogy vagy Atom-okhoz, vagy 1000 caps, vagy hasonlóhoz kéne kötni a pontújraosztást, és nem lenne gond.. 20as szinten már volt ~2500 caps, szóval annyira nem vész pénz, de mégis nem összevissza variálgatás, tehát meggondolná az ember. -
Irgum76 #840 lvl 50?
nem 20? -
#839 térjünk :) -
#838 Ezzel a kerdessel terjunk at a FO4 topikba :)
Ami a FO76-ot illeti, barmit is lootolsz, szerzel, lopsz, stb. - az a "zsebedbe" kerul (inventoryba). Ha elbontod oket (scrap), akkor az erte kapott nyersanyag/epitoanyag is a zsebedben marad/kerul. Ezeket hurcolaszod magaddal a vilagban minaddig, amig le nem rakod a sajat kozponti tarolodba (stash).
Jelenleg az a helyzet, hogy statokat/SPECIAL pontokat nem lehet ujraosztani, de a perk kartyakat barmikor varialhatod. Elvileg 50-es szintet elerve tobb SPECIAL pontot mar nem kapsz, de perk kartyakat meg mindig tudsz szerezni, akar az osszeset unlockolhatod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.12. 13:42:19 -
#837 de jók vagytok :)
nézem is köszi.
gondolom nem lehet ismét elosztani a perkeket ha már ki van osztva igaz?
-
#836 Hello.
mit jelent, hogy összekötni a településeimet?
Én igazából ezt az egész építkezős módot ahogy lehet kihagynám, de amit lootolok, pl egy instance-ban, na AZ hogyan kerül vissza a bázisra? vagy hogyan lehet egy instance-kórház, magánház akármiből kihozni a lootot, hogy az utána felhasználható is legyen? Gondolom településnek nem a felfedezett település számít, hanem ahova építesz nem?? -
Irgum76 #835 Hi, írtam a Fallout 4-es topikba pár tippet
hogy ne legyen off
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.12. 12:54:37 -
#834 Szedjuk kette a dolgot :)
FO4:
Minden workshop tartalma alap esetben csak helyben erheto el. Ha van 6-os charisma es Local Leader 1-es rangu perked, akkor erdemes osszekotni (supply lines - epito modban kijelolod a settlert, nyomsz egy Q betut es kesz is) a workshopokat (telepuleseidet). Ehhez egy settler kell, aki onnantol a ket telepules kozott fog ingazni, es ezaltal a ket osszekotott workshop tartalma megoszlik. Minel tobb telepulest kotsz ossze/be a halozatba, annal tobb workshop tartalom valik elerhetove. A tarolhato cuccok szama szinte vegtelen.
Amig nem kotod ossze ezeket, addig mindig helyben tarolod a dolgaidat, vagy hurcolaszod magaddal.
Tulterheles eseten nincs fast travel es nagyon lassan kozlekedsz.
FO76:
A felszedett targyakat szerencsere surun le tudod bontani (scrap) nyersanyagga, dugig van a vilag munkapadokkal. De, ekkor mindig a sajat inventorydba kerul a lebontott anyag, nem marad ott a munkapadban. Kvazi semmit sem tarolsz a vilagban, csak amit le akarsz dobni, mert mar nem kell es nem hasznos. Minden, amit a vilagban hagysz, idovel despawnol (vagy felveszi egy masik jatekos).
Ami hasznos cucc, azt egy sajat ladaban, a "stashban" tarolod. Ennek a merete jelenleg 400 egyseg.
Ezt a stasht ket modszerrel erheted el:
- Vagy letrehozol egy tabort barhol, barmikor es ezen belul lerakod magad melle a ladat (ekkor a bazisod is koltozik oda),
- Vagy vannak kozossegi pontok a terkepen, ahol van kihelyezett tarolo.
- Mas jatekos hazaban/bazisan talalhato stash is megnyithato, de mindenki csak a sajat ladaja tartalmahoz fer hozza, lopni nem tudsz.
Sajnos a FO76-ben hiaba raksz le egyedi extra tarolokat a hazadba (szekrenyek, polcok, stb.), azokkal is csak a kozos "stash" tartalmat ered el, vagyis egyelore csak disznek vannak. Ebbe a kozponti stashban tarolsz mindent, ide kerulnek a fegyverek, pancelok, nyersanyagok, loszerek, barmi, amit nem akarsz eldobni.
Itt is igaz az, hogy egy-egy 6 kilos, 6 darab steelt ado random targyat erdemes ledaralni es ugy tarolni, mert a 6 steel lehet, hogy csak 1 kilo lesz. Illetve, erdemes gyujteni a plasticot is, mert segitsegevel tombositeni (bulk) tudod a nyersanyagokat, es igy peldaul 100 darab steelbol tudsz csinalni ugyanannyit ero, de fele annyi "helyet" igenylo Y steel rudakat. A 400 ferohely csak eleinte tunik soknak, de par ora jatek utan mar ki is notted.
Na most a FO76-ban ha tul vagy terhelve, akkor ezuttal a mozgasod nem lassul, nem is sebzodsz kozben, viszont nem tudsz futni/sprintelni - sot, neha meg kell allnod pihenni - es tovabbra sincs fast travel.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.12. 12:17:30