3201
Fallout 76
-
Munkie #1074 Szerók újra online :) -
#1073 Hat, ne te kerj bocsanatot, a BGS csinalta meg rettento ostoba modszerrel ezt :) Kosz az infot mindenesetre.
Ha nincs ertelme gyujteni, akkor ezek szerint nincsen kulonbseg egy PA es egy masik stilusu PA kozott, csak a def es resist ertekek nagyobbak egy magasabb szintu esetben es csokolom?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.19. 18:39:43 -
Munkie #1072 30ason a 3. PA settem hordom, pár hsz-el lejjebb linkeltem egy google doksit, le van írva, hol milyen armorok spawnolnak (annyi variáció van benne, hogy hol ez a része van meg hol az, hol kisebb hol nagyobb szintű, szóval ahogy amilyen formában épp spawnol) :D
Bocsi, hogyha elrontom ezzel az immerzióját, de pl elmész X helyre, ha nincs ott, kilogolsz, belépsz és jó eséllyel ott lesz az új szerón az armor. aztán ezt addig lehet ismételni, amíg össze nem szedted ami hiányzik. Vagy bejárod az ismert spawnpontokat.
Utoljára szerkesztette: Munkie, 2018.11.19. 18:36:03 -
#1071 Hogy erted, hogy fix? Barmikor visszamegyek egy korabbi helyre ahol most talaltam oket es megint ott lesznek teljes pompajukban, es mint egy onkiszolgaloban beleugrok es kesz is? Mert ez elegge ostoba megoldas lenne a Bethesda reszerol, hiszen igy semmi kihivas es buszkeseg nincs egy-egy PA osszeszedeseben. Igy meg ugy orultem, hogy talaltam egy-egy uj darabot... :) -
Munkie #1070 Nem érdemes nagyobb szintű PA darabokat tárolgatni, mivel fix spawnhelyeik vannak és kb bármikor össze lehet szedni, bontsd le, többet ér úgy -
#1069 > Amugy respect h ilyen sok szep PA darab kerult mar ossze, nekem marhara nincs ilyen loot-om, igaz a Luck-om csak 2es.
Hat, koszonom, de semmi extra nem tortent. Egyszeruen csak en ugy jatszok, hogy maganyos tulelokent benezek tenyleg minden bokor ala, midnen ajton benyitok, minden uregbe bemaszok - ha hivnak, ha nem, en szetnezek mindenhol :D Es hat videki paraszt csaladbol szarmazvan nekem anno azt tanitotta nagyapam, hogy sosem szabad semmit sem kidobni, mert a gazdasagban mindig minden felhasznalhato valamire. Igy hat azota is feszt' tulsullyal kuzdok minden jatekban, mert viszek en mindent, amit mozdithato. Rengeteg olyan helyen talaltam PA darabokat, amelyrol nem is gondoltam volna, es bumm, egyszer csak ott allt egy feszerben, egy vasuti vagonban, stb. En meg vittem magammal a reszeit.
A kiszallasos es masik keretet aktivalo modszert probaltam, nekem fixen allo, statikus modszer kellene, mint a korabbi FO jatekokban.
Hogy lehet egyebkent tarolni okosan a PA reszeket? Mert huszonX szinten van nalam 30-as es 35-40es szintu PA darab is, amelyet nyilvan magammal kell hurcolaszni addig, amig meg nem lepem a szinteket. Lehet oket tarolni PA vazon ugy, hogy egyelore nem tudom felvenni? Mert a PA vazon a sulya 0 kilo, a vaze csak 10 kilo, es inkabb lenne nalam 3x10 kilos felig kesz PA vaz, mint cipeljem a +100-150 osszkilos reszeket. Stashba nem rakom bele, mert kell a nyersanyag.
Screenshot nalam mukodik a printscreen gombbal, ekkor a telepitett jatek gyokermappajaba rakja a .png-t. Photomode kepeket meg a doku-mygame-stb-be.
Fegyvert eddig sosem craftoltam, mindig csak a lootolt csuzlit tuningoltam, fejlesztettem. Alapjaban veve 4 fegyvert hasznalok: tavcsoves hunting rifle, shotgunt, tavcsoves snipert es egy "lucille" jellegu baseball utot. Ezek kezdetben lvl5-os kovetelmenynek megfelelo sebzesuek voltak, de ahogy lementem delre a minap, szinte mindegyikbol esett lvl15 vagy lvl25-os verzio, igy azokat tuningoltam tovabb a regieket meg elbontottam.
Elvileg a van par fegyver, amelyet ugy tudsz megtanulni "gyartani", mint a modokat, vagyis ha lebontod. Azert mondom, hogy elvileg, mert eddig nalam nem jott igy uj recept. Fegyver mod es pancel extra tulajdonsag mar igen.
NPC-k egyelore nem hianyoznak, de az teny, hogy neha en is erzem, hogy nagyon egyedul vagyok a vilagban. Minden varos, falu, helyorseg, tanya, stb. ures es kihalt. Nyilvan a sztori szempontjabol ertheto, de egyuttal nyomaszto is.
A holotapes sztorikat en imadom, profi munka. Elvezettel hallgatom a 4-5 perces monologokat, mikozben mar messze jarok. Viszont bassza meg, lehetne egy stop, pause, stb. gomb, mert ha epp kezdodik egy event, vagy epp tortenik valami, megszakad az audio. Idiota egy megoldas.
Kereskedok penzere vki egyszer azt irta, hogy 20-24 ora a "respawn". En azota ehhez tartom magam :D
Loszerbol mar fel sem veszem azt, amibol eleve van nalam 1000 darab. Sajnos nagyon bokezuen osztogatja a jatek a skulot, en nagyon lecsokkentenem a drop mennyiseget, mert ez igy kb. feleslegesse teszi a craftinot. Az elmult X oraban csak a Crossbowomhoz krealtam par nyilat, mert ritkan esik, es ennyi. Szarasig vagyok a tobbi fajta loszerrel.
Jaja, a Radstag, Brahmin, stb. nalam is sajnos instant halnak a husuk es az igy kapott +carry weight miatt. Bar, amiota konstans +100 kiloval mozgok, azota az a 20-30 pont nem oszt, nem szoroz. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.19. 18:13:54 -
Irgum76 #1068 bazz boxon 53 giga a game és 48 gigás patch jön...
most 60% -
Ferrari23 #1067 Meddig nem lesznek serverek? -
Munkie #1066 Powerarmorra:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1myVVcfQLY8IqVUN4Gavl8NQAM9dKAd9YM3K7DoKSrXU/edit#gid=0
itt le van írva, hogy hol miféle power armort lehet találni szerte a világban -
Andule #1065 Ki lehet rakni a folos PA-t es addig ott is marad tutira amig te ki nem lepsz. (Viszont sztem elveszik egy ctd eseten vagy ha elfelejted visszarakni dobozba mikor kilepsz.) Siman csak annyi h kiszallsz az aktualisbol, elo a masikat, kidobod majd vissza az elsobe igy az lesz az aktiv es csak az fog bekerulni inv-be 60-75 mp utan.
Amugy respect h ilyen sok szep PA darab kerult mar ossze, nekem marhara nincs ilyen loot-om, igaz a Luck-om csak 2es.
Btw vki elmagyarazna pontosan h mukodik a crafting? Megvan h szet kell szedni mindent h legyen esely vmi uj modot tanulni de h lehet magasabb szintu leather-t vagy hunters rifle-t gyartani pl? Vagy ez igy ennyi? Mert pl nekem armor csak az van hasznalhato ami esik de hiaba veszek plan-t joforman alig tudok vmit valtoztatni rajtuk. :/ (Kuldiert meg egy csomo baromsag esik de ertelmes tervrajz alig) hala a fegyokat tudom rendesen varialni mar igy legalabb a sebzes megvan de armorbol orulnek ha mindet tudnam deep pocket-esre tenni. (Vagy legalabb rad ellenallosra)
De mondjuk a fegyverek is olyanok h ha nem esik semmi akkor gond lesz. Lvl36on hala van egy 25os handmade-em atomzsir modositasokkal, azt hasznalom a nagy monsztak ellen mert ugy megy at az ellenfel vedelmen mint kes a vajon. (Az eddigi legmagasabb olesemet, egy 50es mirelurk queen-t azzal tudtam leszedni viszonylag konnyen mert a vaksija nem szurt ki a bokorbol es ahogy lassan araszolt felem kapta az aldast; a vadaszpusekkel csak karcolgatni tudtam. Volt meg egy deathclaw matriarch meg egy glowing vendigo, mindketto 41es de igazabol mivel mindkettovel PA-ban futottam ossze nem volt annyira gaz. Szemben azzal mikor fel hp-n (lvl20 korul) vegre leszedtem az utolso vertibirdot is ami a cargo botot vedte, mar epp beceloztam azt mikor a verti romjain keresztul, full takarasbol becsortetett egy DC. Ugy megijesztett h kopni nyelni nem tudtam, pillak alatt kicsinalt. Ezen kivul egyszer haltam mikor egy muti helyorseg respawn-ja trappolt be a telepre mikor en meg javaban az elozo vedoket loot-oltam. Olyan gyorsan korbevettek meg lottek minden iranybol h eselyem sem volt.min 15en voltak)
Bevallom az epitkezest meg mindig alig probaltam mert a taboromba eleg az alap crafting szett meg egy lada, a workshop-oknal meg ugyis csak vedelmet rakok le. Ott viszont eleg pofatlan h ami oda van ledobva az nem kerul be sehova kilepeskor mint 'stored', igy vegleg elveszik. (Mivel a 400as ladalimit marha karcsu igy nem akkora gond mert legalabb elmegy vmi hasznosra a csavar, circuitry meg a tobbi de vhol megis pofatlan szvsz) ws-t foglalni viszont sztem marhara megeri mert onnantol sokkal olcsobba teheto a fast travel a terkep 2 tavoli pontja kozott ill jol jon belole az xp es a kuldijutalom is; meg akkor is ha nem megyunk vissza vedeni mert a visszafoglalasert is jar ugyanugy. (Az mondjuk nekem fura h ha nem ugrunk vissza akkor fixen bukjuk hiaba van szep magas vedelmi ertek es hiaba eselye se lenne a tamadoknak. tegnap egy dk-i helyet vettem be csak a poen kedveert es leraktam 6 vagy 7 raketa tornyot, 12 heavy machinegun tornyot es 2 shotisat megtuzdelve par bukocsapdaval mert ezek meglepoen hatasosak, minden tamadot megakasztanak es rogton celopontot is adnak nekik, es amig azzal foglalkoztak a vedelem cafatokra szedett mindenkit. De egyszer a 4ik hullama a ghoul-oknak nem jelent meg (bug) igy odebballtam h 5 perc mulva mehessek visszafoglalasni. :/ csak tudnam akkor minek a vedelmi ertek)
Meg vmi, perk kartyakat lehet vhonnan mashonnan is szervalni? Csak mert az amiket 5 szintenkent nyitottam eddig rohejesen szarok voltak tobbnyire. Csomo halal folosleges endurance-os a kaja/pia szuksegletre, ill a legutobb a nagyot csillano (gondolom ritkanak titulalt) +10% dam az okolharcra. De pl weapon master vagy armor master vagy sneak vagy barmi hasznos az nem, mindet magamnak kellett valasztani szintlepeskor de az erom, iq-m mar igy is 10es, agi meg perception meg 7es. Nincs opcio h a challenge-ekert jaro pontokbol lehessen venni? (Fenykep pozok meg festekek nem kulonosebben izgatnak ... de ha mar ez eszembe jutott, tenyleg csak igy lehet screenshot-ot csinalni? Nincs hagyomanyosan egy kulon gomb ra?)
Tovabbi meglatasok zanzasitva:
Asszem ertem miert nincsenek (hagyomanyos ertelembe vett) npc-k de nekem mostanra hianyzik elegge. Olvasgathatom en napestig a bejegyzeseket ha nem tud erdekelni mert akikrol szol mar nincsenek ott es a sokadik esetben mar csak tisztan szemelytelen az egesz.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pl ott van (ha jol remlik a neve) Rose aki "raider" es a kuldi soran vegigzavar az osszes regebben a kornyeken elo raiderbazison ahol szepen kiderul melyik miert halt ki es hogyan. de hat csak azt olvasgatni h anno itt eltek emberek de most mar nincs senki nem teszi a tortenetet jobba. nehez torodest erezni a sokadik halott feljegyzesei utan, az embernek van egy befogadokepessegi limitje erre, hulyen fogalmazva mint amikor az ember tul sok festmenyt/kepet lat gyors egymasutanban,es lehet h jo sztorikat irtak de kellene vki aki mind el is olvassa. nem az en jatekom volt a TESO de tobb ev utan is van 1-2 area quest ami feldereng ellentetben az itteni olvasottakhoz kepest. (pedig szeretek olvasni alapbol elegge)
Az aki ezt a konzolos fos iranyitast es menurendszert krealta meltan fog a pokol legmelyebb bugyraban rohadni. Kulon kiraly mikor talalsz egy csapdat es egyszer az E-vel tudod leszerelni, masik tipust viszont csak az R-el. (Es utobbi esetben az E az az h aktivalod. Az F4es rutinombol kifolyolag tehat sikeresen triggereltem egy granatfuzert ami egy busz kozepso reszeben volt, ami meg egy tomott parkoloban allt. Bevallom nem igazan ertem h eltem tul azt a robbanassorozatot, power armor ide vagy oda. Olyan volt mint egy hollywoodi akciofilm amikor a fohos szalad veszettul es mogotte robbanak a bombak, kocsik o meg epphogy csak megussza egy hajlszallal mindig ... csak itt nem volt hajszal, mind mellettem vagy alattam robbant)
Tobb plan kene h essen ill johetne tobb fajta dolog is. De nagyon kene h rogton latni lehessen h mi megtanultuk-e mar azt vagy meg uj szamunkra. Vicc h egy szaros fem falat nem tudok meg krealni (ha van egyaltalan) vagy egy nagy generatort. (kulon jo lenne ha legalabb ezeket el lehet adni vendornal)
A barter eros valtoztatasra szorul. Az a 200 kupak lofutty amije van egy robinak es kulon vicc h a penzuk kozos, nincs az h atugrova masik vasutmegalloba folytathatjuk az eladast. Arrol meg h milyen idokozonkent frissul a della fogalmam sincs mert volt h reggel belepve (10+ ora) sem toltodott vissza, maskor meg ennel kevesebb is eleg volt.
Jo lenne latni azt is h mit kapunk a penzunkert, lattam pl egy nagy geppusek tervrajzot (M50-es vagy vmi ilyesmi volt) 1400 kupakert ami majdnem az osszes lovem volt. (Viszonylag sok mod tervrajzot vettem mar ha mar talalni nem talalok) de ennyibol ugye nem derul ki h milyen sebzese van, hanyas szintu, stb. Es ez mar nem az az osszeg amit 10 perc alatt visszaszed az ember. megertem h a toltenyt nem lehet eladni mert instant verne szet az amugy sem acelos gazdasagot (F4ben is kvazi nemi sullyal rendelkezo kupakkent funkcionaltak) de nem artana ezt atvarialni vhogy normalissa.
a radstag mellett a ribeye (brahmin) steak is ill a bekacomb is + carry weight-et ad, mig a molerat +1 str-et. -
BarneyK #1064 A teljes patch note itt! -
#1063 Jaja, irtak is, hogy ma erkezik meg az elso, komolyabb javitast tartalmazo patch. Nagyon kivancsi vagyok, remelem nem cseszik el jobban :) (bar akkor vegre lenne idom a Hellgate Londonra is) -
Munkie #1062 Na jött egy 15 gigás patch. :) -
Renegade #1061
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.11.19. 15:21:06 -
BarneyK #1060 Én is most 28-as vagyok, de nagyon sok helyen jártam már :) Főleg a coop miatt, mások küldijeit amikor csináltuk, vagy legendary-kat vadásztunk, vagy enclave-es eventeket csináltunk, stb.. Sok helyen jártam, de sok a szürke POI is, amiket a tornyokból lehet látni, szóval én a bolyongó típus vagyok, nem az átfésülős :D
Persze aztán mindig visszamegyek egy-egy helyre és átvizslatom, még a környékét is. -
#1059 Köszönöm szépen! Igen, megtaláltam és új helyen fel is húztam egy kicsit szebb kilátással :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1058 Hat, 28-as szinten, kb 40 oranyi jatek utan meg csak most mereszkedtem be a 25+ zonakba, eddig kb a teljes terkep nyugati reszen a "zold teruleten" jartam, egy picit erintve az eszaki sivatagaos/gazfelhos reszt, illetve tegnap celiranyosan leromboltam a banyaszokhoz. Iszonyat nagy a terkep, nem sietek, nyugdijas tempoban benezek minden bokorba, minden ajton benyitok, teljesen kielvezem a felfedezes nyujtotta oromoket. :) -
BarneyK #1057 > A térkép kb akkora mint az F4-é.
Igazából nem teljesen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valamint:
Bethesda previously stated that West Virginia is around four times the size of Fallout 4's Boston -
#1056 Az alapok ismerosek, de tovabb lett fejlesztve/gondolva minden terulete. Az effektek es egyeb dolgok picit komplexebbek lettek. A FO4-ben nem fostad vegig a terkepet, csak mert a legtobb itokatol rad jon fel napra a hasmars.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.19. 14:29:08 -
#1055 Tegnap bezsakoltam a banyasz pancelt, volt mindenbol eleg, gyerekjatek volt. Aztan felmentem a mellette levo irodaepulet legtetejeig es baromi jo a latvany onnan. Es ha mar ott voltam a vilag tetejen, atleptem a korlaton es ugrottam egy fejest. :D (sajnos achie/challenge nem jart erte, pedig siman el tudtam volna kepzelni) -
Although #1054 Ezek az F4 survival elemei. Tehát nem új dolgok. -
#1053 Nekem hasonló szintű partnert coop-ra nehéz találnom. mert ami béna a játékban, hogy a teljesen eltérő (plusz/minusz 10 szint ) jatekosokat képtelen jól összehozni, mivel már egész máshol tart akkor a másik. -
#1052 Pár óra játék után azt kell hogy mondjam ez a game tök szórakoztató coopban.
A grafikával nincs baj, teljesen jó egy online játékhoz, inkább azzal van probléma hogy ehhez milyen gép kell. Rohadtúl laggol. Pedig csak kicsivel szebb a F4-nél.
Elég erősen béta jellege van még. Alap dolgok hiányoznak.
A térkép kb akkora mint az F4-é.
A többi játékos nem igen zavart, kb 4-5 alkalommal találkoztunk valakivel, de rohant is tovább.
Ami nagyon tetszik a survival elemek tovább gondolása: pl rad-away növeli az éhséget és szomjúságot, a dirty watert fel lehet forralni máskülönben fertőzést kaphatsz, illetve ha koszos matracon alszol akkor is beszedheszt valamilyen kórt. Továbbá az is tetszik hogy a játék nem szórja az ittemeket halomra.
Bár mondjuk az első órában egy eneminél 3 db short hunting riflet és 50 db lőszert találtam.
Összeségében szórakoztató és ellehet lenni vele ha van kivel gémelni. -
replicabuk #1051 Azért ez nem gyenge :D
3 NUKES -
#1050 Engem eddig egyszer dobott ki, az is azert, mert botranyosan szarul kezeli a szerver a targyakat. Amiatt van lag, minden. Nem ertek hozza, de biztosra veszem, hogy a vilagban talalhato OSSZES targya, osszes epitoelem, osszes STASH nyersanyag, stb. realtime van kezelve es menedzselve egy-egy szerveren, es amiatt van az, hogy ha valaki nagyon elkezd epitkezni vagy interakcioba lep targyakkal - sokkal, keves ido alatt - akkor az adott session latja a karat. Lasd pl a legujabb gumicsont, a 3 nuke egy idoben robbantva video.
Nem tudom, hogy miert es hogyan, de az biztos, hogy a jatek "motorjaba" beleeroszakolt netkodot lenne meg hova fejleszteni, mert rengeteg hibanak az az oka.
Es emiatt dobott ki egyszer discoval, mert vegigporgettem az epitendo es a mar legyartott, de raktarba rakott epuletelemeket (epito menu, C-Z gombbal), amely sok volt hirtelen. Gyors fomenu, play es ment tovabb minden. -
Munkie #1048 Mást nem dobál ki folyton "Disconnected From Server" üzenettel? (PC)
Egész eddig ment, most már be sem enged. WTF? :D -
#1047 Igen is, meg nem is. Igen, eltunik es nincs meg, de nem, szerencsere nem szunik meg :)
Ha belepes (login) utan valaki mar epitkezett oda, ahova te, akkor a bazisod, az osszes elemevel egyutt bekerul a raktaradba. Megtalalod a STORED menupont alatt. Bizonyos epuletelemek megmaradnak, vagyis a falra rakott kep, lampa, stb. a fallal egyutt kerul elmentesre, ahogy az alapokra (foundation) rakott butor is az alappal egyutt. Ilyenkor nincs mese, koltoznod kell uj helyre es ott epited fel a meglevo elemekbol a dolgokat.
Vagy, kilepsz, belepsz - bizva benne, hogy ezuttal ures a hely - es ujra felhuzod a hazadat a tarolt elemeidbol oda, ahol volt korabban.
Egy a lenyeg, mindenkeppen fel kell epitened ujra.
Emiatt minden egyes bazis modositas utan erdemes az alaprajzot elmenteni (ket kattintassal megvan, erdemes). En ugy szoktam, hogy csak a epuletet mentem el, a belso terekkel es az objektumokra telepitett dolgokkal egyutt, a foldben levo kertet, kutat, stb. nem, mert azokat utolag konnyebb lerakni, mint egyben, az epuletekkel egyutt elmentve probalkozni, hogy hova tudnad mindezt lerakni majd.
A butorokkal elmentett elemeket a STORED menupontban szet is tudod szedni es egyesevel lerakni ujra, ha ujra akarod tervezni a hazat/bazist.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.18. 19:01:24 -
#1046 Lehet volt téma, de ha nem: Nektek előfordult, hogy pár óra pihenés után a bázis egyszerűen megszűnt létezni? :( -
#1045 Jobb szeretnem onalloan megoldani es beszerezni, igy futok meg par kort, de ha sehogy sem jon ossze, akkor lehet elfogadom az ajanlatodat.
T51 es T60-bol is mar csak 1-1 resz hianyzik, de azok lvl hianyaban egyelore raktarban vannak.
Egyebkent ki lehet rakni a PA-kat a bazison ugy, mint a FO4-ben, vagyis egymas melle akar 2-3 darabot is ugy, hogy tenyleg ott marad (nem kerul vissza 60 sec alatt az inventoryba) es ha vmelyiket hasznalni akarom, csak beleugrom es megyek is? Vagy itt nincs ilyen, csak egy aktiv van es csokolom? -
Gibor #1044 Ha érdekel a T45 fejes, tudok adni, nekem felesleges mert van t51b illetve a bányász pw.
Szerk: 60 rugó és 60 csavar kell, a többi hamar megvan.
Utoljára szerkesztette: Gibor, 2018.11.18. 15:21:14 -
BarneyK #1043 Volt egy kis vita ismerősök között egy perk card-dal kapcsolatban, amikor x %-al több töltényt talál az ember a ládákban, hogy az nem működik, de végül elmagyaráztam nekik is, hogy hogyan is működik ez. Gondoltam beírom ide is, hátha valaki nem ismeri még.
Nem azt jelenti a kártya, hogy belenézel valamibe és van benne több töltény, hanem ha containerbe nézésnél space-t nyomsz (alul írja is a take és transfer mellett), akkor van esély rá, hogy újabb töltény jelenik meg benne, mint amit eredetileg találtál.
Ezt csak úgy FYI :) -
#1042 manapság ezek et már pecsben kapod, de 1-2 év és fizetős dlc lesz mind. :D -
#1041 Gondolom, de szerencsere tobb szaz oranyi FO4-gyel a hatam mogott a Vaultbol kiesve mar azzal kezdtem, hogy gear, spring, adhesive, stb. "mindig keves" jellegu alkotoelemek kereseset bekapcsoltam :) -
BarneyK #1040 Akkor csavarból és rugóból pakolj fel bőven :D már most jelöld meg és mindent gyűjts, rohadt sok kell hozzá.
Főleg, hogy a küldi része, hogy csináld meg az armor részeket :/
-
#1039 Na, azt nem is neztem. Meg lowlvl szinten leraktam az alap munkapadokat, azota max a helyeiket valtoztattam.
En akkor vettem eszre, hogy a tarolt targyak is szamitanak/hatnak amikor tegnap meglett a 25-os szint es vegre fel tudtam venni a T45-os PA reszeket (sajnos sisak kivetelevel, azt mai napig nem talaltam, de rajta vagyok az ugyon), es felszabadult egy "rakas" hely a budgetben, a stashrol nem is beszelve, amelyben laza 40-50 egysegnyi helyem maradt uresen - kb 10 percig, mert aztan megint tele volt.
Mai napra a terv, hogy lemegyek a banyaszokhoz delre es beszerzem a banyasz armort es vele egyutt az allvanyt (de foleg az utobbi erdekel), mert mindig a fraszt hozza ram a rendszer, amikor ki kell szallni a keretbol allvany nelkul. Bethesda jatekrol beszelunk, az elso 4-5 peccsig nem bizok benne, meg akkor sem, ha eleddig a nagy bugok elkerultek engem :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.18. 12:04:52 -
BarneyK #1038 Viszont ahogy észrevettem az akusztikus hangszerek, valamint a crafting állomások letétele nem nyom a budget-be semmit, legalábbis full budget mellett is tudtam letenni őket. -
#1037 A budget szamitasa kisse idiota, de szerencsere minden szinten novekedik, illetve arra figyelj, hogy elvileg beleszamolja a stash tartalmat is, vagyis az ott tarolt "nem nyersanyag" cuccokat is. Illetve van par targy, ami nagyot dob a csikon, evlileg a lovegtornyok is ilyenek. -
Gibor #1036 Ugyanaz a motor, grafika nem igen változott. Nem merem azt mondani hogy ugyanúgy fog futni, de jó eséllyel hasonló fps számok lesznek. -
Montana92 #1035 Sziasztok!
Milyen a játék optimalizációja a Fallout 4-hez képest?
Gtx 950m kártyával mennyire játszható? (I7 6700hq és 8 gb ram mellette)
A F4 1080p-ben medium presettel 30 fps fölött volt mindig, ami nekem bőven jó volt. -
#1034 nekem nagyon tetszik a játék, de van elég sokk bosszantó rész is főleg az iszonyatosan kevés építési lehetőség korlátozásra gondolok, alig építettem valamit de már kiabál is hogy nem lehet letenni már semmit mert betelt a lehetőség,
ha party modba vagy had kapcsoljam már ki hogy ne lássam haver küldetését mert iszonyat zavaró
tegnap együt csináltunk egy küldit és ö elöbb leadta a küldetés egyik részét és úgy vete a játék én is ott tartok csak hát nem kaptam meg a folytatáshoz szóló itemet és nem tudok tovább menni fő kül
Utoljára szerkesztette: drop, 2018.11.18. 10:38:21