Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"- De egyuttal a jatek bunteti azt, ha ugy kot beled valaki pvpben, hogy TE azt nem akartad." Nagyon kíváncsi lennék, hogy oldják meg?
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Ami a dolgokat illeti:
- Nem lesz single player resze, az majd 10 ev mulva jon (ha jon).
- Ez teljesen online a jatek, bar soloban jatszhato, de nem single player.
- Van pvp, barki barmikor beledkothet es varhatoan neha beled is fog.
- De egyuttal a jatek bunteti azt, ha ugy kot beled valaki pvpben, hogy TE azt nem akartad.
- Csapatorientalt a jatek, csapatban eri meg jatszani, mert bossokat es egyeb nehezebb zonakat egyedul nehez lesz teljesiteni.
- Lesz henteles, az bethesda fele ujkori Fallout reszek mar fps/akcio jatekok rpg elemekkel.
Most jott ki a New Californa mod az FNV-hez (leanykori nevez Projekt Brazil), azt erdemes lenne megnezned a FO76 helyett.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Obsidian gyere vissza ....
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
kutakodás közben találtam ezt a franyák bemutató, ismertető videót ahol részletesen elmagyarázza a srác, hogy mi hogy működik
spoiler mentes csak a játéktechnikával foglakozik:
Fallout 76 - Basics Guide
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.29. 22:32:17
Edit: Komolyan az a denevér mi a faszom?
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.10.29. 22:27:19
Nade már csak 24 óra a counter szerint! 😊
de most így visszanézve kacagtam egy jót egy easter egg-en nem nagy spoiler de azért beteszem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és most nézem, hogy keki ruciban van kalappal a fején és beugrott, hogy ez az Indiana Jones 4 kezdő jelenete 😄
Most neztem a countdownt es 1 nap 2 ora es 22 perc volt hatra, vagyis az oraatallitas miatt holnap 10-tol lesz elerheto, igy 2-3 ora azert lehet, hogy becsuszik, az meg eleg egy probakorre - felteve, hogy nem fossa ossze magat a rendszer, amire realis esely van, ez esetben majd masnap meselsz te 😊.
Fallout 76 (minimum):
Requires 64-bit processor and operating system
Processor: Intel Core i5-6600k 3.5 GHz /AMD Ryzen 3 1300X 3.5 GHz or equivalent
Graphics: NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 285 2GB or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Storage: 60 GB of free disk space
nem MMORPG mert max 24-en vagytok egy szerveren
nem online coop mert nem muszáj egymást támogatva játszani lehet PvP-z ni is
csak kár,hogy nem ilyen a grafikája
+2 az összes! speciálra ha csapatban van -2 ha nincs
ez azért elég brutál
na ezt csinálom és nem egyesével megy körbe hanem össze-vissza ugrál
de kösz
a gyors fegyver váltót is megtaláltam a bal a kis kereszten de az meg ugye:
"Toggle between your two most recently used weapons"
szóval nem az amit te beraknál hanem automatice berakja amit használni szoktál
ez addig jó is amíg van egy pipe pisztolyod meg egy piszkavasad
de ha már van 3 fajta pisztolyod, mesterlövész puskád, shotgunod + közelharci fegyver akkor már nem sok értelme van
az meg, hogy itt van stimpak is néha jó harcközben de amikor integetni akarsz és félrenyomsz elég idegesítő tud lenni
Ez segit?
"For those who are unaware and/or curious, here’s how the D-pad works in Fallout 76!
UP: This is the new location for your favorites, which appear in a 12-slotted wheel showing anything you’ve favorited. Items are arranged clockwise based on what was favorited first, starting with stimpaks at the top. Use the right stick to select what you want, then the action button to use/equip the favorite.
RIGHT: Instantly uses a stimpak, no confirmation required. Nice when you’re in a pinch.
DOWN: Displays the 12-slotted emote wheel, similar to the favorites wheel. Top is “Yes,” bottom is “No,” and everything else is indicated with a graphic. Just like favorites, use the right stick to select, then the action button to perform that emote.
LEFT: Toggle between your two most recently used weapons. This one is super nice for switching between your primary ranged weapon and shotgun/pistol/melee when enemies get close, then back again after you kill them.
That’s it! If I could change anything, I’d use the left stick to select instead of the right. Using the right stick for selection feels super awkward, especially since I have to release the stick to make my selection (which has made me accidentally select the wrong thing a few times).
Have fun fellow Vault Dwellers! See you on Saturday!"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.28. 19:43:58
V.A.T.S.-al a célzás nagyon egyszerű benyomod és lövöldözöl az meg megdöglend
V.A.T.S. nélkül viszont kotroller szinte lehetetlen távolabbra pontosan lőni
hiányoznak a gyorsbillentyűk a favkerék működésére még midig nem jöttem rá próbáltam azt amit mondtatok, hogy folyamatosan nyomom úgy kilép-belép
ha meg nekiállok pip-boyból kihalászni a megfelelő fegyvert közben ütlegelnek, lövöldöznek
Meg van egy egyéves lányom, szóval az alvás eleve tabu nálunk 😞 😄
Mar csak 3 nap 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy surviving +1 ide is, majd a Green Hell-re less rá 😊
hanem, hogy ilrálisan gyakran kell használni
a főzéshez szükséges tűzifa amiből kevesebbet találtam mint húsból
a fertőzés gyógyítható de magától elmúlik egy idő után én valószínűleg tetanuszt szedtem be mert átsétáltam egy szöges csapdán de sajnos nem néztem meg milyen negatívumot ad
az alvás engem is izgatott úgy megy, hogy lefekszel és hortyogsz amíg szép lassan tölt vissza a HP de az idő nem gyorsul-lassúl úgyhogy szerintem támadható vagy közben egy pár perces horkolás feltölt maxra
a rad-ot egyenlőre nem tudom hogy kéne leszedni van 2 db radaway-em azt nem szeretném elpazarolni de már félig ghul vagyok mert minden rádióaktív
talán lesz valami medic vendor vagy valami
ja meg van törött kar-láb azt stimpakkel lehet gyógyítani mint korábban
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.28. 11:42:12
Hat, en speciel nagyon orulok ennek a mondatodnak 😊 Amikor Todd bejelentette az E3-on, hogy inkabb softcore survival lesz, mint sem hardcore, akkor feltem attol, hogy a szuksegletek bizony csak mutatoban lesznek a jatekban, mert ugy meg semmi ertelme (a szememben).
Kb. 25 evvel ezelott szembejott velem a Robinson Requiem nevu jatek, PC-n (Az a Silmarils fejlesztette, aki a szinten nagy kedvenc Ishar sorozatot). A foszereplo egy (ur)hajotorott volt, aki egy bortonbolygon landolt, es ott kellett tulelnie. De mindezt ugy, hogy a jatek rendelkezett egy olyan survival rendszerrel, amely meg a mai jatekokban sem nagyon van, azota sem. Lab amputalastol kezdve a toreseken, ferzoseken, vermergezesen, stb. at volt itt ehseg, szomjusag, faradtsag, nagyobb helyrol leugorva zuzodas, stb. Nagyon komplex volt, hatoanyagokat tartalmazo novenyekbol kellett gyogyszert csinalni (ha elfogyott a hajo keszlete), santa labbal mankokat hasznalni, stb. Nem is tudom, hogy van e ilyen jatek manapsag, talan a Scum az, amiben megint latni ilyen komplex test/szervezet monitoring rendszert, mint ami ott volt.
Na, szoval azota a jatek ota en beleszerettem ebbe a mufajba, igy reszemrol johet minden, ami a realitashoz kozelit, de meg a normalitas hatarain belul. Nyilvan a FO76 ennyire nem elborult survival rendszeru, de en orulok annak - olvasva es latva a beszamolokat, de nem atelve eleddig -, hogy kell a kajara es a folyadekra is figyelni. Pl a FO4-et survival opcio nelkul mar abszolute nem elvezem, hiaba nehezebb, de kell, hogy legyenek szuksegletek is.
Alvassal mi a helyzet? Van funkcioja a matracnak? (save point, esetleg faradtsag csokkentese? - mivel online a jatek, nyilvan idoben elore ugras nincs)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.28. 11:16:08
Mondjuk ez annyira nem zavar, mert a sztori meg a küldik más 😄
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.28. 09:42:07
viszont a mapon nem láttam, hogy mi van felfedezve és mi nincs kb-ra tudtam merre jártam de konkrét objektumot nem sikerült találnom pedig emlékeztem, hogy felfedeztem ott valamit
a vaultot néztem mert oda tuti lehet gyors utazni annál sem jelzett semmit, hogy most akkor ide lehet menni
mint pl fo 4-ben, hogy körvonalas a felfedezetlen teli a felfedezett
már nem csak randomszerűen nyomogatom a gombokat, kipróbáltam a C.A.M.P.-et is
letettem egy hálózsákot (úgy vettem észre a kaja, pia nem igazán tölt hp-t csak a stimpak meg az alvás) egy tűzhelyet és még egy turetetre is futotta
viszont 2 dolog nagyon idegesít:
szinte 5 percenként kell enni-inni valami nyűgje mindig van ja és úgy hogy már kétpúpú teve vagyok 2-es perk van rajta ami 30%-al tolja ki a szomjúságot és kajára is van egy +30%-os bónuszom
a favorit karika meg számomra használhatatlan össze-vissza ugrál és örülök ha valami hasonlót találok pl közelharciról bármilyen lövöldözősre
a fast travelt meg még nem sikerült kitapasztalni hogy, hogy és hova utazhatok
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.28. 01:47:16
Egyrészt például ebben a videóban is mutatják, whitesprings-ben elég jó állapotok vannak.
Vagy például 6:31-nél lévő templom is elég pofás állapotban van még.
Másrészt a Great War 2077-ben történt, akkor "haltak ki" az emberek, a Vault 76 pedig 2102-ben nyílt ki, ergó 25 évig az enyészeté volt 1-1 épület, kitéve a természet mindenféle hatásának. A tapéták bomlanak, festékek repedeznek, a fa korhad, a vas rozsdásodik, főleg, ha az ablakok betörnek, ajtók nyitva vannak, mert akkor még a belső klíma is egyenlő a külsővel.
Egyébként persze igazad van, újrahasználták az asseteket, mert ez így könnyebb 😊 Gondolom rámentek arra, hogy jó online élményt tudjanak adni, a történetre, stb, a F4 assetek pedig rendelkezésre álltak, ezért spóroltak vele valamennyit.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.10.27. 07:48:04
Van a konzolnak előnye. Nem cseréli le a pécét, de itt-ott kiegészíti. Ha valaki megteheti, érdemes mindkettőt fenntartani. Nyilván ps4-et és nem boxot, ha már van pc-d.
A grafikát nem lehet összehasonlítani pc-vel. Pl. Uncharted 4-et mivel hasonlítod össze? Hasonló sincs pc-n.
#Fallout76 takes place in WV, but we’re supporting languages worldwide.
Full Localization:
English French German Italian Spanish Japanese
Game Interface/Text Support only:
Russian Polish Spanish Mexican Brazilian Portugese Chinese (Traditional)
forras: https://twitter.com/Fallout/status/1050413475019808768
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.27. 00:40:23
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Okt. 27. 22:00 - 24:00
Okt. 28. 17:00 - 19:00
Okt. 31. 00:00 - 04:00
Nov. 1. 19:00 - 24:00
Nov. 3. 22:00 - 02:00
Nov. 4. 19:00 - 02:00
Ha nem helyes, javítsatok! Meg ugye nem tudom, hogy az óraátállítás mennyire lesz erre hatással.
kemény 8 órával játszhattak többet az xboxosok...
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.10.26. 20:13:56