Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
twitch.tv\mnk_official
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
twitch.tv\mnk_official
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
mentem a cél felé és mikor átbattyogtam kiírta, hogy senkié elfoglalhatom
megöltem kb 5 moleratet mondta, hogy clear és védjem be
letettem 6 turetet és 2 hullámba jöttek a 6-os szkorcsok kb 10 fős csoportokban pont jó irányból úgyhogy nekem nem is kellet lövöldöznöm nagyon
de ha valaki elakarja foglalni simán lelövöldözi a turetteket aszt kész
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.04. 18:13:30
ott nagyon sok minden unlockol de, hogy mik azt nem nagyon néztem
Utoljára szerkesztette: broman191, 2018.11.04. 17:35:18
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
BTW, úgynézki sikerült megoldást találni a FOV problémára, este 7kor kiderül. Alapvetően könnyen átírható az ini fáljokban de játékon belül nem volt változás eddig. Most viszont találtam egy alternatívát amivel azt írják működik
1. dokumentumok/mygames/fallout76/ a két ini file közé létre kell hozni egy Fallout76Custom.ini-t
fDefaultWorldFOV = 90
fDefault1stPersonFOV = 100
ennyi szöveggel majd elmenteni.
2. Szintén dokumentumok, a Fallout76Prefs.ini file-ban a
vsync?
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2018.11.04. 13:57:47
!Forza Ferrari!
c:\Users\neved\Documents\My Games\Fallout 76\Fallout76Prefs.ini
iSize H=1080
iSize W=1920
iLocation X=0
iLocation Y=0
bFull Screen=1
bBorderless=0
Utoljára szerkesztette: Gibor, 2018.11.04. 13:47:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Steam: [HUN]Feriggno
Igen, Low-on, de igazából visszarakom este szerintem ultrára mert ugyanannyi fps-em van :\ Ha beakad 40-50 re akkor low-on is megteszi.
Utoljára szerkesztette: Gibor, 2018.11.04. 13:35:46

Utoljára szerkesztette: Hyder, 2018.11.04. 13:31:40
Az nvidia számlálója nem megy a játék alatt
!Forza Ferrari!
ha valamit megszeretnél javítani fegyvert/pácélt nem írja ki, hogy mi hiányzik hozzá csak annyi, hogy inaktív a javítás gomb
vagy csak én nem vettem észre valamit?
a printert megtaláltam ki is prinelte de felvenni nem tudtam
En tovabbra is a combat shotgunnal mentem, emelett volt egy hunting riflem, azzal sniperkedtem (jobb nincs) meg volt egy hatlovetu .44-es, az volt a biztonsagi tartalek.
En mindent scrapeltem, igy is van tobb szaz penzem, egyelore eleg.
Az viszont iszonyat zavaro, hogy ha valaki beszel a vendorral, npc robottal, stb, addig mas nem tud vele interkacioba lepni. Ebbol lesz meg hiszti, foleg a kozponti helyeken.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.04. 02:57:19
én megint csak tökölődtem próbáltam eladni a cuccaimat 2-es barterel ilyen 1 cap helyett 3-at adott volna a vendor
úgyhogy skrepeltem mindent shotgunból 6 fa és 2 steel esik se csavar se semmi viszont a 10 milist feltudnám tápolni maxra mert az egyiken ilyen mod volt a másikon meg amolyan
szkorcsed farkast indultam keresni vérmintáért de mondom pont útba esik egy mellék küldi azt megcsinálom és onnan tovább
és ott szoptam egy félórát mert valami hülye tesztet kellett tölteni amin mindig elbuktam de valahogy lehet puskázni de nem jöttem rá hogy
aszt mondom megyek akkor lekérem a drop csomagot útközben véletlenül elfoglaltam egy workshopot
jól van mondom tovább lekértem a droppot közben beindult a shut down számláló mondom akkor futás így le is gyaktak mert belefutottam egy csapat vakondemberbe
a végén kb 10 másodpercen múlt, hogy nem értem el a csomagot

Ez meg a hazikom, epitkezessel sokat nem foglalkoztam egyelore.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.11.04. 02:30:58
Korulbelul 2-3 orat voltam Charlestown (vagy Charltown?) teruleten es megcsinaltam EGY, azaz egy kuldetest ez ido alatt. 😄 Egy toronyhazban van egy ceg, egy ipari ceg es azt kellett kideritenem, felderitenem es megoldanom. Nyilvan, mivel toronyhaz, tele volt supermutanttal. Vegig lopakodva, kommandozva, egyesevel iktatva oket, stb. nagyon jol szorakoztam. Aztan elmentem az Overseer utan, de ott mar csak fel ora volt hatra, nem kezdtem bele. Nagyon tetszik, hogy a kuldeteseknel a holotapet ugy hallgatod, hogykozben lootolsz, megy erre, arra, es kozben hallod az audiot.
A VATS rendszerrol pedig visszaszivok mindent, zsenialis. Oke, koze nincs a regi VATS-hoz, de tisztara olyan erzesem van, mint az XCOM jatekokban, ott a celpont, ott a szazalek aztan imadkozz 😄
Ketszer haltam, mert ugy dontottem, hogy hos es bator leszek, es nekimentem vasvillaval (melee) egy masik supermutant csapatnak egy benzinkutnal. ugy bedaraltak, hogy orom volt nezni. Ketszer is, mert az elsobol nem tanultam. Na onnantol elo a stealth jatekmod, lopakodva, egyesevel kiiktatva, nem is volt gond. A mocskok itt is dobaljak a granatokat egybol, nem koszonnek csak dobjak...
Hat nem tudom mikor szorakoztam ilyen jol online jatekkal. Fapados grafika, nevetsegesen egyszeru animacio es kisse bugos motor ide vagy oda, alig varom, hogy folytathassam.
Hozzateszem, osszesen 2 emberrel talalkoztam, az is kb 2 percig tartott, nincs itt tomegnyomor, mint amitol feltem. Az egyik elkezdett loni engem, de mintha kiskanallal tamadnek egy tankra, ha nem akarom, akkor nincs pvp. De, mivel csak sebzodsz, azert folyamatosan lesed a terkepet, hogy jar e valaki a kozelben. Ami, hozzateszem, nagy marhasag, jobb lenne nem latni senkit, ugy nagyobb lenne a meglepetes.
A text alapu chat tovabbra is nagyon hianyzik.
Nekem nagyon tetszett, megszakítás nélkül letoltam a 4órát. Volt pár fura bug amivel találkoztam de egyik sem gamebreaker.
Szereztem 2 power armort meg hozzá pár alkatrészt és megcsináltam 2-3 hosszabb küldetést. Sokan írják hogy emberi npc-k nélkül unalmas és mindig ugyanaz az egész.... Hát nem éreztem ezt sehol, meghallgattam vagy 20 holo tapet és elolvastam elég sok levelet de valahogy sose éreztem a beszélgetések hiányát. Viszont optimalizálni erősen kellene, már lowon játszok de ugyanúgy néha 30-40fps van ami borzalom. MSI afterburnert benyomtam hogy megnézzem mi hogy üzemel és háááát erősen optimalizáció hiánya van, CPU használat 60-80% között ugrált a GPU meg 20-80% tehát valami nem kóser a motorral, ezt remélem javítják.
Tessék egy gameplay. A wow az 256K kb. ez meg 1Mb körüli.
Utoljára szerkesztette: Although, 2018.11.03. 22:24:27
A marketing az a Bethesda, mitn kiado feladata, ott Hines es a tobbiek inteznek mindent, reklamot, filmeket, trailereket, hypeot, barmit ami PR.
A jatekot magat a Bethesda Game Studio kesziti, ok csak a jatekkal foglalkoznak es esetleg 1-2 vezeto az, aki elmegy pr rendezvenyekre. Attol, hogy Hines nyomja a sodert a streamen, vagy celebeket szerveznek le csutortokre (LOL), attol a BGS sracok dolgoznak a meloban, nincs rajuk hatassal.
A penzt a PR-ra meg a jatekra pedig a Zenimax Media adja, azok tulajdonosai meg multimilliomos filmes producerek, es egyeb uzletemberek (eleg csak Jerry Bruckheimerre gondolni, vagy Robert Altmanra), akik azert nem hulyek, gondolom ezert is nyomjak a PR-t ennyire, mert erzik, hogy szukseg van ra, maga a jatek nem adja el magat annyira segitseg nelkul.
ha a gerilla márketingbe kevesebb időt és energiát fordítottak volna és inkább a hibákat javítgatták, csinosítgatták volna nem lenne ennyi elégedetlen vásárló
mert ugye ez már egy alfa és béta teszten átfutott produktum
és azért valljuk be nem egy igazán szép játék gyakorlatilag a wow -nak szebb már a grafikája
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2018.11.03. 20:55:42
-fav
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo