Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit később, de talán: én is 1st-ös vagyok, de nekem nem a privát szerver a lényeg, hanem hogy nem kell szórakozni a tárhellyel - pláne a Fluxokkal. Igaz, most 1200 lett a kapacitás, de némely cucc így is elvisz sokat, a junk-láda meg mindent elnyel, s ha kraftolni/építeni kell, nem az fog fájni 😊 És ha egy jó cuccot akarsz összehozni 3*-al, akkor sok lesz a selejt, kell az alapanyag hozzá
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2021.02.17. 19:26:07
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
dotnetfx35.exe
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Összekötni valahogy?
De a Steamnél is meg a Bethesdánál is elmehetnek a picsába.
A microsoft oldalon sok okosság van de letölteni linket nem találtam
A frame izét töltöm le
az már helyre hozza vagy navigálni kell ?
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Vagy, ha esetleg a konfig ment szet, nevezd at a mydoku/fo76-ban a fallout76.ini-t es a gamprefs.ini-t, ekkor ujrageneralja mindkettot default beallitassal.
100 % siker vagy mi
egy oldalt láttam hogy ellenprizzem és telepítsem de nem működött

A steam fájl ellenőrzés lement.
A repair gomb a steamben van ?
Vagy nyomj egy repairt, mert lehet install közben romlott el vmi, megesett már ilyen.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.17. 18:03:48
Pont ez van csak magyar nyelven:
https://www.youtube.com/watch?v=UCMY1tiq21k&feature=emb_title&fbclid=IwAR1kwggB1i15_Hjia4MDFHCJdKoqXMr9sCdFXfqVX0yBNg06SgULkndkHL8
Steam nem talált fájlhibát
Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.02.17. 18:02:35
Steam elindul
Fallout 76 elindul de rögtön le is áll. Hibaüzenet nélkül.
Mit tegyek ?
Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.02.17. 17:18:29
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.13. 13:25:10
Mind a steames verzió, mind a bethesda kliens ugyanazt az adatbázist használja, de csak a karaktereket, a progresst és a szerzett/unlockolt felszerelést illetően. Az ATOM (mikrotranzakciós fizetőeszköz) és az előfizetés (Fallout 1st) részét viszont külön, azért, mert a steamen és a bethesda boltban is saját bevételt generál ezek értékesítése, így az előfizetés is külön van kezelve a steam által és külön a bethesda.net-es kliens által.
Nekem van Bethesda.net-es és steames verzió is, bármelyikbe belépve ugyanott folytatok mindent, csak az ATOM és az előfizetői státusz ami, eltér.
Vagyis, amikor a game pass-szal elkezdted, te is regisztráltál egy bethnet-es fiókot és azt használod. Na most ehhez feltétlen kösd hozzá a steames fiókodat (lépj be a bethesda.net-re és ott az account menedzsmentben van account linkelés opció) és akkor szerintem, ha megveszed a steamen a FO76-t, akkor te is tudod folytatni ott, ahol abbahagytad. Viszont a megszerzett atomjaidat valószínűleg buktad, ezért azt érdemes még elkölteni a game pass előfizetéssel. Természetesen MINDEN megmarad, amit unlockoltál az Atom shopban (skinek, extra bútorok, építőelemek, stb.), ezek mennek veled, csak az ATOM és az Fallout1st (előfizetés) marad, azt már a steamen kell újra megújítanod/beszerezned.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.12. 09:47:02
1 INT ha jól emlékszem akkor +2% XP-t jelent, teljesen mindegy, hogy honnan jön, csak az éppen aktuális INT érték számít - ezért pl érdemes enni menta cukorkákat is ha mész darálni nagyobb létszámú helyekre (esetleg daily opsba, bár ott csökkentett xp jön/mob). Egész korrekt bónuszt lehet építeni perkekkel, legendary armorok bónuszaival, buffokkal, stb.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.09. 12:03:38
University nekem működik (PC), pont a napokban csináltam a raider/settler küldetéseket a választásig (ezek miatt jártam ott párszor). De twitteren láttam olyan konzolos videókat (XB1 talán), amikor belépve az egyetemre visszadobta a játékost a spawnpontra az egyetem elé.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.09. 09:53:16
Pl a Vault tech Universitybe.
A csapatok: a Casualnál a +4 intelligence mire jó ? Scrappeléskor ?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.05. 20:37:18
Daili Op missionokból legalább esett már 5m lőszer a gatlin gunhoz, egyébként csak gyors utazgatok a vendorok között hátha akad valakinél...
Weaponhoz kettő, armorhoz egy (vagy fordítva, fejből hirtelen nem tudom pontosan). Aztán ha a kapott legendary effekt nem tetszik, gyártasz újat, és újat és újat, seperc alatt elmegy az összes module, mire a random generátor kidobja azt, amit szeretnél.
Az Ammo converter jó dolog, mert a pontokat helyfoglalás nélkül tárolja nem úgy mint a lőszert. Aztán ha kell akkor lehet konvertálni. De elég rossz az átváltás és érdemes nagyobb mennyiséget pontokra cserélni. Persze ez véletlenül sem egyforma, nehogy meg tudd jegyezni, pl. a 10mm-ből 240 db, a .44-s más, a .45-s megint más...
Ami a bajom újabban:
Legendarí module-t vettem (kaptam ?) hármat, de hiába néztem a neten, nem jöttem rá hogy tudom aktiválni.
A másik hogy jó sok Atomicért vettem Green Thumb Bundle-t de se plant nem látok se a bázisépítésben nem látok új opciókat.