3201
Fallout 76
-
Irgum76 #2281 ha statikusan dísznek rakod ki akkor tényleg ne stashből foglaljon
de ha stashből foglal akkor visszaveheted és használhatod a cuccot illetve kiteheted vevő csalogatónak amit meg is vásárolhatnak
nekem is az ocd decor-os módszer tetszene inkább
ja és remélem ezek a kiállító izék nem kerülnek majd 1000 atomba
-
#2280 Egyebkent nem kell 1 misiert kirakni, eleg 30 000+1 kupakert :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.08.09. 16:14:55 -
#2279 Ne a vendorba rakott cucc legyen sulytalan - direkt ezert irtam neven nevezve (meg ha el is irtam a nevet es kimaradt egy "c") -, hanem a display rack cuccai, vagyis a falra felszerelt fegyver, pancel, anyamkinja. Az megis csak a falon van, vagy allvanyon, stb. nem a ladaban, nemde? :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.08.09. 16:13:47 -
Irgum76 #2278 ezeket könnyen kiskapunak használnák a fifikás játékosok
nincs hely a stashben? kirakom 1 milláért a vendor ládába úgyse viszi el senki stb -
Kroki105 #2277 S akkor beleszámít a dobozba, és az építési limitbe is?
De ha már volt példa , és az vált be (harcolták ki), miért nem úgy csinálják?
Menedzseljem okosan, akkor legalább a robotpénzt növeljék meg... Komolyan elveszi a kedvem hogy egy rakás cuccom van, és nincs hova tenni, nem tudom eladni. Nem azért gyűjtögettem, hogy eldobáljam. Kilépek a játékból, és megvárom a következő napi kupakadagot, mert nem akarok eldobni véletlen pl egy rakás ólmot, amit nagy nehezen összekapartam.
Vagy inkább egy jobb ötlet, javítsák ki a bugokat! A bubbleállványaikat feltolhatják maguknak, esetleg a hajukra kenhetik, stb... Armorból kilépésnél (már nem először) befagy a karakter? Se előre, se hátra? Altf4, de visszalogolni lehetetlen, mert partyba vagyok. Ki kell lépnem belőle hogy visszaengedjen? Nesze neked addigi játékmenet... (jó, tegnap pont befejeztük, mázli volt)
Az iránytű teljesen ellentétesen mutat? Abból veszem észre, hogy nő a kijelölt célpont távolsága! (Arra gondoltam hogy azért mert piásan nézem, de az sem logikus, mert nem mattrészeg a karakter, akkor meg max északkeletnek megyek észak helyett, nem dél felé.) Már próbálok belemagyarázni mindent, hogy hátha...
Nem sorolom, mert uncsi írni is, olvasni is (gondolom). Játszottam már néhány mmo-t, de ez... Olyan érzés néha, mint mikor privátszerveren kipróbáltam a wow-ot (kis túlzással)
Ott van még a legendary itemek esete. Na most az mi, hogy az a vakondizé még a büdös életben nem adott jó fegyvert? A napi 150et általában (nem mindig) kiveszem az automatából, és soha egy fasza fegyver.... De a lootból se. Amim van elfogadható, azt vendorból vettem.
Ok, eléggé maximalista vagyok ezen a téren, egy lőfegyver ne adjon már +40% közelharcolást, vagy ételsúlycsökkenést.
Lehetne olyan, hogy (ha nem is hármat), de pl egy statot cserélhetnél. Vagy esetleg kiválaszthatod milyen fegyvert szeretnél, és arra kapod a random statot. Értem én hogy lottó a dolog, de legalább olyan puskán lottózzunk, amit használni is szeretnénk. Azt sem lehet erre mondani, hogy "fú de akkor csak egyféle fegyveeeer lesz maaaajd". Igen baszki, mert így aztán tényleg változatos hogy csak minden 6. ember nem gatlinggel mászkál
Azt is észrevehetnék, hogy a statok 90%a szart se ér, ha van egy-két űbertáp, mindenki azt szeretné....
Legyen azért egy pozitív összhasonlítás is, ez még így is ezerszer jobb játék (nekem legalábbis), mint pl a startrek online (amivel legutóbb mmo-ztam) a hatalmas bejárható, felfedezhető területeivel, építési lehetőségével, ha elég korlátolt is. Ott is van hatalmas bejárható/repülhető terület, de értelemszerűen sokra nem mész vele. Ott ha elérted az 50et, akkor még ez volt a max talán, jöhetett az agyatlan farmolás, csakhogy +24el nagyobbat sebezzen a franctudjamilyenfézerágyúd, és nagyobb dps-t toljál a borgeventen a kockába, mint a többi.... és ennyi... (persze azóta változhatott (2 kockát kell lőni esetleg?)) Egy ilyenhez képest az f76 szuperjó
Persze, ok, ez azért szubjektív. -
#2276 Hat, a credit plafon kozeleben en speciel lelovom a boltokat szinte azonnal. Meg akkor is, ha istenigazabol kolteni sem koltok mar semmire sem, igy akar ha tulcsordul a limiten egy eladas miatt a kupakjaim mennyisege, attol sem mennek a falnak.
Az, hogy a stashbol arulunk, az a vilag legnagyobb baromsaga, szerintem is, bar valahol persze ertem a technikai hatteret is.
Siman meg lehetne oldani, szerintem, hogy a boltok sajat tarhelyet kapjanak, egy nagy kozos shared inventoryt, mondjuk egy a hazba lerakhato egyedi "cargo rack" jellegu ladat, amelyhez kapcsolodnanak a vending masinak. Ennek a ladanak mondjuk lenne egy max 150-200-as sulylimitje (perkek nem hatnanak ra, mint a stashre).
Es akkor onnantol kezdve te menedzselned azt is, mint a stasht, te dontod el, hogy mi fer bele, mibol mennyit arulsz, stb. Talaltal 3-4 30+ kilos agyut? Hat, eladhatod, de akkor az viszi a budzse felet. Van tobbszaz tervrajzod? Tedd bele mindet es meg lesz helyed melle rakni mast is. Es igy tovabb.
Ha pedig nem akarnak kulon "stasht", akkor legyen az, hogy marad minden a regiben, de a display rakba rakott cuccok sulya legyen 0 a stashban abban a percben, ahogy kiraktad disznek... :) -
Irgum76 #2275 ja félreértettem az építési keretre van beígérve az emelés
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.08.09. 14:34:19 -
Paradoxon74 #2274 És pont ezért nem jó a jelenlegi user-vendor rendszer sem. Mert 0.25 a súlya egy nyüves plan-nek. Ha el akarsz adni, akkor sok opció kell, az viszont viszi a helyet. Én most adtam oda egy lvl 26 karakternek vagy 30-50 plan-t, mert csak foglalta a helyet az értékek elől
És itt bukik meg a rendszer duplán, mert a pénzzel amúgy sokat nem lehet csinálni, ha elérve a plafon már a boltozás is értelmetlen... -
#2273 Igen, a cikkben is irjak, hogy bele fog es a stashbol hasznalod majd, de attol meg bizok benne, hogy meggondoljak magukat es nem :) A testver csapat (ZOS) is igy kezdte, aztan bekerult az ESO-ba 360 egysegnyi tarolo doboz, amely a korabbiaktol ellentetben a banktol (ottani stash) fuggetlen volt. Es mindez azert, mert ragtuk a fuluket sokaig es meggyozoen. Mondom, bizni lehet benne, de sanszos, hogy lofaszt sem kapunk, csak a szokasos "ne gyujtogess, hanem menedzseld okosan a stasht" valaszt.
"Adding items to a Display works much like assigning items to Vending Machines or a Fermenter. Once you’ve built a Display in your C.A.M.P. you can assign items to it directly from your Stash and they’ll appear for all your visitors to admire." -
Paradoxon74 #2272 Bele fog - es lesz limit is, tarolonkent meg osszesen is. -
Irgum76 #2271 azt is emelni fogják
legalábbis ezt mondták a QuakeCon-os interjúban -
#2270 Bizok benne, hogy nem, de sanszos, hogy igen :) -
lammaer #2269 Gondolom a store limitbe azért ezek továbbra is beszámítanak.... -
#2268 Ideje volt mar.
Add even more personal touches to your C.A.M.P. and flaunt the gear you’ve collected during your travels in the Wasteland with Display Cases. In Patch 12, we’re adding a number of different cases, stands, and racks that you can use to exhibit items like your favorite guns, melee weapons, magazines, bobbleheads, junk, and more!
Teljes lista erre (emelkedik a caps limit is)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.08.08. 17:27:11 -
Kroki105 #2267 Én próbálom értelmesebbre tartogatni.
Remélem lesz majd olyan is. -
Paradoxon74 #2266 Vicces ez a táska - de ez legalább megéri nekem a nehezen szerzett atomot :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Paradoxon74 #2265 Igen, változó időnként, sokan járnak erre ezért :) De a kettőt végigportyázva elég kellemes mennyiség jön össze, pláne, ha az ott levő rezidens ellenfeleket is rendreutasítod :)
Eastern Regional Penitentiary - bent az udvaron hever egy jó adag. Ez a hely északkeletre van Vault 76-tól egy kicsivel.
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.08.07. 07:58:40 -
Kroki105 #2264 Köszi.
Igen, én is néztem jútubon ezt a konditermes cuccot, négyszer, ötször át is logoltam másik "világba", de mindig üres volt.
Dél- keleten van egy bánya, ott sok ólom van viszonylag. Ezért kérdeztem hogy a páncél hogy adhat dupla bányászatot, azzal már elég szép adag lett volna. Bár így is bejött sok vagy 30 ore -
Paradoxon74 #2263 SzabiK és FantaKola nevek elég magyarosnak tűnnek, a minap láttam őket -
Paradoxon74 #2262 Ólomra én két helyet szoktam meglátogatni (esetleg szerver-ugrálás, ha kell): A tűzoltóság konditerme és a börtönudvar. Kb. 150 ólom jön össze, ha minden csillag együtt áll :)
Meg akkor nem hajigálom el, gyűjtöm neked. -
Kroki105 #2261 Megvan, úgy szoktam csinálni, csak az a baj hoigy mind nehezebben összeszedhető alapanyag. A ballisztikusnál ólom, acél, lőpor. Itt csak az ólom a macera, acélból özön, lőport lehet gyártani. De plazmánál más a helyzet. Pedig tetszik.
Max úgy tolom, hogy leverezek míg nem lesz özön plazma lőszer, aztán csere . -
Paradoxon74 #2260 Megvan már az Ammosmith kártyád (2)? Azzal érdemes, jóval nagyobb mennyiségben tudsz gyártani. Plusz érdemes betenni a SuperDuper kártyát (3) is, mert erre is jó, időnként kettőt adagot gyárt egy helyett (kaja, lőszer OK, de bulk-ra nekem nem működött eddig). -
Kroki105 #2259 Frissítés: az előbb beléptem eladni a cuccokat, láttam egy bányászeventet, letolom gyors. A fúró összes puttonya üres volt.
Van az a páncél, ami megduplázza a kibányászott ércet, az a questes, sárga (asszem). Na most az nekem elveszett, egy dc nél, vagy nem tudom. Megépítettem újra, de az mintha már nem adná duplán a bányászatért kapott cuccot. Ez normális? Vagy csak az alap volt ilyen, és így jártam? -
Kroki105 #2258 Nem csodálom hogy marha kevés ember rohangál plazmával. Rossznak egyáltalán nem rossz. Vettem egy 2shot verziót, henteli a mutit, a robotot, a gghoult, ( a bogarakat nem igazán szereti valamiért). Ha ésszel csinálod, a töltény se fogy vészesen. Viszont a töltényt gyártani: réz, ólom, műanyag! És persze egy rakás belőlük... Majdnem a legmacerásabb cuccok.
Gyakorlatilag a farm közben ellődözöm az előző farmból készített töltényeket. Na jó, nem, de majnem
Amióta a savkitermelőre építettem a bázisom, pár napja, nem volt bányászevent. Nagyon megérte...
Fú, majd olvasztom az ércet észnélkül, aha... -
Paradoxon74 #2257 Azokat szoktam megcsinálni, ami könnyű és sok. De túl sok tervem van ahhoz és kevés időm, hogy kergessek kontinenseken át 10 izékét, fejenként egy atomért :D
írok majd pm-et, ha átkerült a fő karakterre a cucc és egyeztetünk (hétfő magassága valószínű). -
Kroki105 #2256 Köszi! Majd ha föllépek, megkereslek.
Ó, értem, kipróbálom majd a fotóizével is, köszi.
Egy egész hét áll az ilyeneknél a rendelkezésre, nem egyfolytában csinálom. De nekem oly mindegy merre bóklászok, így még jutalom is jön. Természetesen nem éri meg, ebben egyetértünk. -
Paradoxon74 #2255 Nem fotózni kell, hanem a fotó-módot használni (menüből, nem fényképezővel) az én értelmezésemben -
Paradoxon74 #2254 Némelyiket szoktam, de ezek a fotózós/részegedős/tökömtudja milyen izéket kihagyom. Ami könnyebb, azt behúzom, de 10 atomért órákat elkuffantani nekem nem éri meg :) -
Paradoxon74 #2253 Hello!
Akkor 5 Cobalt, 4 Fluorescent és 5 Yellow kell, ok. Áthozom lassan a fő karakterre, aztán ha ütközünk, megkapod. -
Kroki105 #2252 Szerintem is luxus a padlón tartani.
De most halál komolyan, miért nem ilyenből gyártanak bőrcuccot, kézre, lábra?
Egyelőre csak ennyi van még:
A weekly atomkodást szoktátok csinálni? Van az a hídfotózás, azt hogy kell? Már körbefotóztam alulról, felülről, oldalról, kívülről, belülről, de nem ad be semmit. Lehet rosszul értelmeztem mit kell csinálni, pls help!
A scorchlények fotózása is kész 1 híján, egy szitakötő hiányzik még. Tegnap láttam is egyet egy atombomba bosskillnél. Hárman voltunk a bossra, el is ment. De a bejövő szörnyeket lehetett aprítani. Volt rajtam egy autósrák, mirelurkok, piroskorcsfejek, meg kutyák egyszerre, a repülő ribancról nem is szólva, aki a társalkodónőivel együtt tolta a zöld fingszőnyeget rendületlenül. És akkor pillantottam meg! 3 napja keresem, és ott volt! Én marha leszedtem gondolkodás nélkül, de lefotózni elég macera lett volna ennyi ragyával a nyakamba. Befutottam a bunkerbe, ahol várakozni szoktak az emberek a menet előtt. Leküzdöttem a dögöket, de mire visszaértem, nem találtam sehol a fotóznivalót. Bevállalhattam volna egy halált a képért...
-
Paradoxon74 #2251 Szerintem én is lecserélem a PA-t DC hide armorra
-
Irgum76 #2250 :D -
Paradoxon74 #2249 Amúgy időnként van, hogy a mobok rendezik át az épület falát és akkor javíthatod.
Egy dolog maradt meg amúgy, a DC szőnyeg - ezek szerint az mindent kibír :) -
Paradoxon74 #2248 persze, összeszedtem (90% volt is, csak fa meg acél kellett), megcsináltam seperc alatt, csak nem esett jól ez a tapasztalás -
Irgum76 #2247 a camp masinára ha rámész mindent meglehet javítani egy klikkel
csak alapanyag kell ugye -
Paradoxon74 #2246 írd meg mennyi kell és adok. Cobalt van kevesebb, de a többiből dögivel, 1-2 kell talán / fajta, annyit tudok simán adni
Nem én dobtam, csak kiváncsi voltam, mi történik.. Rá is fáztam a sompolygásra :D -
Kroki105 #2245 Jaj nem, azt hittem te dobtad le a bombát De akkor félreértettem
Kipróbáltad milyen magadra dobni.
Akkor már lehet érdemesebb újraépíteni. Én is a fluxokat hajkurásztam, megvan a radzuhany tervrajza.
-
Paradoxon74 #2244 A másik: most volt "leadás" az event-hez. Lófsz a köbön. Ad vmi xp-t, egy csillagos tárgyat (nekem páncél jött), némi aprót és minden prime = egy scrip.
Ha megyek két kört WS-ben, sokkal gyorsabban sokkal több cucc jön, az tuti. Szóval, nem nevezném motiválónak. De ha kaja kell, arra tökéletes -
Paradoxon74 #2243 Nem javul meg, most vadásztam össze az alapanyagokat - a legfájóbb, hogy Flux-ok is kellettek.
Támogatni nem tudsz, köszönöm! De az tuti, hogy ha legközelebb oda dobják, bármi van, kilogolok, az kutyaélet :D
btw: van még olyan elvetemült, mint te, aki a semmi közepére hajítja a nukit -
Kroki105 #2242 "Én kipróbáltam, hogy nektek ne kelljen."
Örök hála, már kivert a víz, és baromira remegett a kezem és a lábam a kényszertől, hogy lássam.
Ha visszalogolsz megjavul? Egyszer láttam egy hasonlófalú házat, de annak csak egy része volt ilyen lyukas falú. Azt hittem ez is építőelem.
Mér nem szóltál? Jöttem volna támogatni