Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont megtaláltam az újabb hirtelen halál helyét, senki nem lő, senki nem bánt, és meghalsz, és ugyanott, és kampec, és... és most csináltam egy mesteri videót is róla. Event után is ez volt, szóval nem függ össze. A végén azért sikerült lepiszkálnom valahogy a lootomat a lépcsőről. Gőzöm sincs hogy mi ez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán hogy teljes legyen bugkörképünk, kirándulást tettünk Watoga város alatt. Nem kazamatákra kell gondolni, szimplán bepotyogtam a textúra alá, hogy megszemlélhessem e csodás települést. Ugyanabban a körzetben (nem pont ugyanott) háromszor is. A város alatt víz van, lehet pancsikolni, egész addig, amíg véget nem ér a víz, és te lezuhansz a semmibe, ahonnan visszazuhansz a földre. És meghalsz... Köszönjük hogy résztvett a Watoga városnéző túrán. Reméljük újra találkozunk!

(És hogy miért nem működik a spoiler lezárás, az is nagy talány (számomra).)
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.17. 15:26:35
Lefordítottam egy kis részt a patchnote-ból unalmamban:
"Úgy vettük észre, hogy nem ártana még egy kis izgalom az amúgy is hibátlan és nagyszerű játékunkba, ezért -enyhe rajongói nyomásnak eleget téve - visszaraktuk az Fallout76 egyik legnépszerűbb elemét, a dc-t."
<#banplz>#banplz>
(megvan az esélye arra is, hogy az én netem mókázott velem, de szerencsére csekély.)
azt hittem ez az új koncepció, hogy darabokban tárolják a PA részeket
de felpakoltam én is aztán mondom így már oké
mondjuk nekem csak kettő van egy eszkavátor meg egy BH-os
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
gondolom csuklottak a bethesdás anyukák 😊
Kiraktam egyesevel a vazakat, raraktam mindegyikre a megfelelo darabokat, visszavettem, elraktam a stashba.
Volt olyan darab (T60-asbol), amelybol ketto-kettot talaltam az inventoryban, de nem mertem ledobni, mert ha bug, kezdhetem gyujteni elolrol. Kesobb kiderult egy fast travel utan, hogy a "szellem" T60-as darabok eltuntek maguktol, igy meg jo, hogy nem kockaztattam.
ha jól emlékszem gyűjtöd őket
de végre van dekoráló cucc igaz ebből egy komplett virágboltot be lehet rendezni
jó lett volna ha más dekorációs bisz-baszokat is betesznek
de legalább olcsók
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.16. 19:23:31
Loot: Deathclaws now have a chance to drop Deathclaw Hides on death.
A vicces hogy dobott egy baton-t... 3csillagosat...egy Vatsosat... Ki a bús picsának kell egy baton? Ennél már csak a sodrófa lett volna tökéletesebb. Nagy nehezen kinyiffantom, erre baton. Persze ilyenkor nincs dc (nem mintha hiányozna)<#idiota>#idiota>
És ami még ezt tetézi, hogy egy elbukott event végén spawnolt be a lvl 100as birkagenya. A feladat az volt, védj meg egy kullancsot!!! Meg két másik bogarat, talán légy volt az egyik, azokra nem maradt már figyelmem, meg is döglöttek pikpak. A támadók világító grizzlyk, assaultronok, ésatöbbiésatöbbi.... Valaki igencsak fejre esett mikor ezt kitalálta. Közbe a kedves kicsi kullancska fel alá kolbászolt, hogy azért mégse nehéz legyen a feladat, hanem közel lehetetlen. A végére már lett egy társam is, de így is bukta lett. De legalább a kecskegenyát leöltük.
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.16. 17:30:37
Ez nem tervezett karbantartas, a szerver/session fossa magat ossze, mert szar meg mindig 😊 En is jartam mar igy, meg az elejen.

Szerencsés volt a repülő ribi. De legközelebb megkapja.
Csak véletlen szálltam be, a közelben robbant, gondoltam megnézem milyen. Ez volt az első ilyen.
A többi 8-10 játékos is boldog lehetett. Bár azt nem tudom hogy mi lehet az ésszerű magyarázat arra, hogy valaki kilövi az atomot 10 perccel karbantartás előtt.
Ja, és sikeresen meghaltam fél perccel lefújás előtt, az összes szirszarom odalett.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.16. 16:37:58
En is rakosgattam at pontokat a specialban, 150 kornyeken mar nagyjabol a gyujtoszenvedely mozgat a kartyak valasztasanal, nem pedig a szukseg 😊
Ha tudsz ölni normálisan, nincs értelme újrakezdeni. Azt meg csak tudsz, hisz valahogy elutottál oda, ahol vagy. Én nem dobnám a kukába az eddig beleölt időt, de te tod..
(még a férfikarit is nővé tudod varázsolni közben, vagy fordítva <#idiota>#idiota>)<#nevetes1>#nevetes1>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Meglett később a 4. badge is, a tegnapi dailynél is becsúszott egy, és beugrottam egy tábortüzes buli végére is, és az is adott. Fura, mert a pip-boyon nem jelez csak hármat, de a vendorautomatánál már 4 van. Bugos szar...
Vettem egy egylövetű duplalövéses flintát is, 440 a sebzése, de sajna csak 200méterig hat. Az általam legyártott verzió 400+ra hat, ennyi hibája van sajna. Meg hogy csak egycsillagos. Majdnem egyhitelte az óriásmutánsbosst, ami a weekly-hez kell. Lesz az még jobb is...
Van a heti küldetéseknél hogy egy húskampóval vagy mivel kell 5 ghoult kinyúvasztani. Hol szerzek olyat? még sose láttam. Néztem az interaktív térképen is, de ott mindenféle fegyver van, ilyet nem láttam. (persze attól még lehet)
Van még egy kérdés, ha VATSba kened neki a bosst, vagy bármit, akkor a végtagjának van egy külön hpja. A fejnél annak mi értelme? Lábnál látványos, meg a keze is vagy leszakad, vagy elejti a puskát. De a fej mit csinál? Elfelejti a bevásárlólistát? Nekem ugyanúgy szokták tenni a "dolgukat", nincs változás, pedig a fej hp-ja már 0.
Ilyet vettem valamlyik nap, brutál jó, kár hhogy 45ös a szintje:

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.12. 18:29:35
Mutogat nekem a lefeleujjal, meg lövöldöz rám (gondolom a nemtetszését próbálta kifejezni<#idiota>#idiota>) hogy mért lőttem agyon a 2 csillagos dögöt... Hát kapott egy headshootot, és kinyúlt. Najó, lehet 2 volt.<#beka3>#beka3> De most komolyan emiatt hisztizik? 200+os ember, ok, ha kisszintű, akkor azt mondom jogos. Hagyjuk érvényesülni, meg hát neki segítek is, örüljél az elsőnek...
Érdekes mód, mikor az első csillagos dögöt nélkülem kinyírta (mert ugye 2 vagy 3 jön azon az eventen), akkor nem jutott eszébe mutogatni.
Ha 200+on neked ezen múlik valami, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz <#nevetes1>#nevetes1>
Tegnap volt egy másik csóka, level 8on építgette a befoglalt workshopot. Már annyi vizem, meg stimpakom volt mint a rohadás, gondoltam viszek neki, amúgy se tudom nagyon hova tenni. Az elején még értékes tud lenni minden segítség, ez ugye tapasztalat. Odakocogtam a területre, ő le se szar, elrohan mellettem. Én integetek, de háttal ugye nem látja. Már spurizik ki a területről, de most mi van, miért? Mi van baszki, nem vagy szomjas?<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras> Szabályosan elfutott, pedig nem voltam fenyegető. Aztán már nagyon messze volt, utána lőttem, persze mellé, csak hogy a figyelmét visszafordítsam. Ok, ha barátkozni akarsz, nem tuti a legjobb módszer ha lövöldözöl az illetőre, ezt elismerem, de hirtelen jött ötlet volt.<#idiota>#idiota> Meg hát ugye (A VATSNAK HÁLA) vagyok olyan szinten már, hogy kilőjem a csipát a szeméből, ha ez a célom, nem hiszem hogy segít a futás. Persze ilyenkor azért nagyon valószínű a (minimum) 50%os látássérülés, de attól még meg tudom csinálni. <#zavart1>#zavart1>
Megfordult, integetek megint, nem megy tovább, mozdulatlan. Kis idő múlva odaértem, há nyugi haver, csak hoztam neked gyógyszert, meg egy kis vizet...
Ekkor logolt ki. <#rolleyes>#rolleyes>
Ok, akkor majd...
...megiszom én<#pias>#pias>
Ennek ellenére a beígért 'minden stat látszik a csillagos cuccoknál' nekem nem tűnt úgy, hogy jól sikerült - de lehet, elnéztem
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.09. 16:14:29
De akkor majd kínozom a worldizét, az biztosabbnak tűnik. Azt nem is figyeltem hogy van, köszi.
Ha Backpack modokra vadaszol, azokat ugyanugy tokenekert tudsz venni, de ezuttal "Possum Badget" kell gyujteni es azokkal tudsz venni a vendortol mod terveket.

Ezeket meg a World Challenges reszben talalod meg, Possum Badges elotaggal.
Kepeket a netrol linkeltem, nem sajat.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.09. 15:58:09
F4 ben is amint megvolt a mod, onnantól alap volt.
Paradoxon nehogy ne lássad már, te is a szemeddel nézel, mint én, akkor látnod kell. <#nevetes1>#nevetes1> Mikor áttetsző leszel egy fényefekt előzi meg a dolgot. Egyszer még ok, de ha épp lopakodva közlekedek, 4-5 másodpercenként fénylik fel az a szar, az már eléggé zavaró.
Amúgy meg egy baromság, van egy karvádőm ilyen, de attól a lábam, vagy a fejem mi a francért lesz "láthatatlan"? És így van, a puskáról nem is beszélve.
Van egy másik kérdés, ha több akciópont visszatöltés gyorsaságot növelő hacukát hordok, azok összeadódnak? Ha pl az STR ek összeadódnak, ennek is kéne.
Ugyanez a célzással is, bár igaz, hogy amin lehetett, volt/van távcső, de pl a GatlingGun-nal sose céloztam, ott az totál használhatatlan opció.
Tök jó LENNE, csak éppen a kezemben lévő fegyver is láthatatlanná válik, azt jó szórakozást a célzással (sniper scope lehet működne, nekem éppen sima ironsight van 😊 )
Ilyen ökörséget belerakni, na mindegy....<#whatever>#whatever> Az ajtón közlekedő darazsak után nekik már mindent elnézünk. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2019.07.07. 23:33:03
Most nem történt semmi.

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.07. 17:36:50
A régi meg fent a krokodilos tó környéke, arra már sajna mégúgyse emlékszek, de mirelurkokkal küzdöttem azt tudom. Még kicsi voltam.
De annyira nem lényeg, csak kérdeztem, hátha más is járt már így.