Fallout 76
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De valamikor megjátszhatunk megint egyet, esetleg szóljon, akit még érdekel, gyorsan megvan az egész.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
de használhatod kültérre-beltérre
most ez az egyetlen amit padlószőnyegként tudsz használni
kültéren meg a füves részek hepehupáit tudod kiegyenlíteni
(felteve, hogy erre a 600-as Astroakarmire gondoltal a C.A.M.P. szekcioban)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.28. 23:43:22
De végülis van benne igazság, csak kicsit fura, ugye az f4-be a vöröske mindent szétszed már a puskájával.
Nem dramatizáltam, a tényeket írtam. <#vigyor>#vigyor>
A rakétánál tényleg azt hittem, ott is lesznek majd ilyen világító szarvasok, meg állatok legalább (a golfpályás ghoulokból kiindulva). De tényleg semmi se volt. Az az egy bosszocskácska meg rögtön megdögölhetett, mert az az egy hely volt jelölve a piros körben, nem lehetett nehéz kiszúrni hol van. Majd legközelebb kevesebbet "tollászkodok" a táboromban, miután kilőttük a rakétát<#idiota>#idiota>
Tény, hogy a sniper stílus nem mindenhol hasznos megoldás, de könyörgöm: egy rakétasiló lerohanásánál mégis mit vársz? <#zavart1>#zavart1> <#crazya>#crazya> Melyik filmben láttál (okés, Chuck Norris és Steven Segal kivételével) olyat, hogy ezer ellenfél ellen elég egy szem ninja? <#bee1>#bee1> Ha überbrutál SárkányGenyaAsszony az ellenfél, akkor értem én, hogy egy szál bugylibicskával szeretnéd kiszedni belőle az afrikot, de tank ellen se mész messzire egy Desert Eagle-lel, bármennyire is az a kedvenced 😊 ezzel nem ellent mondani akarok, csak szerintem a megközelítés kicsit más.
Szóval, igen vannak hibái, de szerintem ha nem akarsz EndGame event-eket, akkor tök jól el lehet bulizni vele - én élvezem a SpaceMarine stílusú hangulatot 😊 Ha kell még nuke-quest, szólj, én élveztem, mehetünk még egy kört <#hawaii>#hawaii>
A nuked területhez: szerintem vagy 20 embert betettél a hintába, hogy a NagyBüdösSemmi közepére dobtad be - elképzelni nem tudták, mi a franc az oka, hogy valaki odacsapott egyet, azóta is keresik szerintem a neten a TITKOT <#taps>#taps>
btw: ma nem tudom, mi volt de beugrottam reggel eladni és három nukit durrantottak el a szerveren, minháromszor SBQ is jött és kb 5-7 percig éltek - esett 3 prime plan is, de sajnos egyik sem GatlingGun-hoz 😞
Kénytelen vagyok, muszáj, és kötelező gatlingszerű űrhajóágyúkkal menni a legerősebb dögök ellen. Ez hihetetlen baromság, kötelező páncélos gatlinges lovagnak lenni ha akarsz valami komolyabbat. Arra például egyik agytröszt sem gondolt, ha pl a kedvenc puskámmal kilövöm a szemét a repülőragyának (vagy bárminek), az lepottyan, aztán széjjelverhetem egy husánggal? Akár..! Nem, a hatalmas élményt az kell hogy adja, hogy 10 lovag ész nélkül tolja bele az ólmot, aztán egyszer majd csak leesik. Hát nem fantasztikus élmény?<#nevetes1>#nevetes1>
Próbáltam a puskás harcot erőltetni a robotok ellen a silóban is. Az igazság hogy leküzdhető lenne vért izzadva, elvégre az lenne a végső küldetés, de egy gatlinggel ujjgyakorlat. Vittem a Dragon puskát, és a levert, de inkább csak nézőként voltam jelen, aki még a computerpaneleket sem találta meg a sötét sarkokban. <#zavart1>#zavart1>
A Dragon puska a játék leghasznavehetetlenebb fegyvere, az kiderült. Nagyot sebez, az ok, de mire betölt újra, addigra a megrongált assaultron nem csak újraépíti magát, hanem kioperálja a vakbelem is.
De nem is logikus ez a fegyver. 4 csöve van, és 500at sebez, ellenben az egycsövű társával, ami 400at. Na most nem vagyok egy matekzseni de a 4x400=500 -as egyenletben nekem valami sántít. Az már túl op lenne, gondolta a népszerűédesanyjú készítő, és megtette 500nak úgy, hogy a töltőanimációkor azért 4szeres időben élvezhetjük, amíg újratölt, ami miatt egy hasznavehetetlen szar lesz.
Van a fegyvereknek egy érdekes tulajdonsága, a kopás, elfogy a csík, javíthatod. Na ez ennél a fegyvernél úgy van megoldva (valószínű, mert hihetetlen gyorsan tönkremegy) hogy mind a 4 cső +1 lövésnek számít. Én olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy two shot fegyverem volt. Szerintem az is plusz lövésnek számít ebben az esetben, gyakorlatilag 8 lövést eresztettem meg 1 ravaszhúzással. (és igen, bent van a kopásgátlókártya az int stat alatt.)
Próbálok nem egyenkaraktert csinálni, de nem lehet mást, csak gépágyús őrültet játszhatsz<#idiota>#idiota>
A sok rinya után amit már letoltam az előző kommentekben is, ki kell mondjam én is (sajnálattal) : HIHETETLEN SZAR EZ A JÁTÉK!!!<#nevetes1>#nevetes1>
A másik oldalról azért ott van az is, hogy szerintem jól szórakoztunk amíg letoltuk a rakétakilövős küldit Paradoxonnal. Jó, kimondom, ő csinálta, kinyírt mindenkit, én meg töltögettem végig a puskám serényen, ami ráadásul pikpak szétesett <#nyes>#nyes> A végén sikerült a rakétát is kilőnöm a pálya közepére, ahol gyakorlatilag semmi sincs. <#vigyor>#vigyor> De egynek jó volt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.28. 16:31:56
De, mindez egyelore csak koncepcio, messze meg a megjelenes es igy valoszinuleg rengeteget fog meg valtozni.
amit viszont nem hallottam egyikőjüknél sem az az unique perkek amiket lvl 50 fölött lehet szerezni és leosztható másik karakterednek is
de ezt lehet teljesen félreértettem
majd Fred kijavít ha nem így van
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2019.07.28. 09:18:34
akkor jutott eszembe, hogy akkor indul a küldetés ha egy sister hulláról leveszed ezt a kendőt
korábban megkaptad
Szóval inni kell..<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.07.27. 20:21:27
* Scomcomputers the future of computing!*
de nem sokat árultak el a privát szerverekről
meg úgy általánosságban sem nagyon adtak ki infót
de Kroki örülhet augusztus 20.-tól ki lehet tenni a bobbleheadeket meg a magazinokat dekorációnak
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.27. 18:37:31
A jobb alsó sarokban az a pezsgő pohár mit jelent...még új vagyok nem régen kezdtem neki...<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: scomcomputers, 2019.07.27. 18:32:10
* Scomcomputers the future of computing!*
- hamarabb jonnek, mint sem gondolnatok.
Ma lesz az egy oras FO76 eloadas, ha mazlink van, a Wastelanders mellett esetleg esik arrol is szo egy fel mondat erejeig.
a privát szereverek a lista végén voltak és azóta a lista csak egyre hosszabb a lyukak tömködése miatt
illetve eléggé ködösítettek körülötte, hogy hogy is lehet majd privát szervert létrehozni, modólni
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.07.26. 21:23:11
Nem tudom hány mod van fenn, 100- nál több. Érződik is, mikor építőmódba váltok 10-15 sec eltelik mire minden elemet betölt. Hihetetlen fura volt, mikor f76 ba gombnyomásra váltott.<#nevetes1>#nevetes1>
Na igen, a karakterkinézet. Idióta dolog, hogy nem engedték a skineket át a f76ba, mert ugye a 2 játék egy és ugyanaz. Még (az alap) Nate skin hulláját is megtaláltam a játékban egy powerarmorba tuszkolva. Mondjuk azért ennek is van egy másik oldala, hiába lehetett volna áthozni, marha sokan használnak/használunk f4 be modokat a karakter skinekhez (én mondjuk az összes f4es companont is átalakítottam). Modok nélkül az én karakterem egy cseppet sem hasonlított volna.
Én is úgy gondolom, hogy hiányzik az a karakter. Idétlennek tűnik, de belegondolva a filmeknél is előnyt élvez az a film, amelyikben a kedvenc színészed szerepel. (Mondjuk nekem nincs olyan hogy kedvenc <#idiota>#idiota>, de olyan azért akad akit jobban kedvelek. Az ő filmjeiknél, ha a végén nem is nézem meg, általában utánanézek hogy ez mégis milyen.) Falloutot meg kínoztam 1-2 éve, megszerettem a karaktereket, szívesen folytattam volna a 76ot a 4es szereplőjével(skinjével).
Egész jól sikerült, a 76osban elkészíteni elég macera lenne<#zavart1>#zavart1>:

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.07.26. 21:10:31
Krokié az érdem 😊
#2158 vegigneztem megegyszer most a 100-ert 😉 amugy meg <#eljen>#eljen> <#taps>#taps>
btw csesszetek meg a kepeiteket a hazikoitokrol mert nagyon meghozzak a kedvem h ismet letoltsem <#banplz>#banplz> (csak tartok tole megint meddig elveznem)
F4ben szemelyesen olyan 2-300 orat tolthettem el epitkezessel 2,5 vegigjatszas alatt ugy h nem elveztem kulonosebben, plane nem ugy mint Kroki 😄 es igaz az vhol h megepitetted es absz semmi celja nem volt de itt legalabb valoban mas is lathatja ha arra jar. (viszont uj jatek kezdesnel rogton hianyzott meg az a bindzsa kinezet is amit elozoleg osszebarkacsoltam 😊 )
Gondolom, valami supa'-dupa' móddal, mert az alap F4+DLC-kben ilyen építőelemeket nem láttam 😊
Szeméthalomcity is épült nem egy, de tudod hogy van ez, ha épül 15 átlagos, és 2-3 kurva jó, akkor nem az átlagosokkal fogsz "büszkélkedni". (Még akkor se, ha a nem átlagosak egy kicsivel másabb stílusban is épülnek.)
Akármennyire is utálom magam, én se tudom rá azt mondani hogy szar. <#idiota>#idiota>
Azért nem lenne rossz, ha az f76ba is raknának néhányat ezekből a cuccokból. Visszakanyarodnék oda, hogy ha a játékos már neonfeliratokat tud biggyeszteni a leprafészkére, akkor hasonlót miért ne tudna építeni? Ok, nem lvl1-en, de egy 400as már megkaphatna néhány hasonló elemet. Akárcsak ha belülre is. Kívülről ugye nem tanácsos nagyon csilivilit építeni, de belül miért ne? (Ha nagyon benne akarunk maradni a szerepben.)
Persze hogy sokat kellett vele szarakodni, de most a 2-3 (vagy épp amennyi) órába nem halomra lőttem a népet, hanem ezen "dolgoztam".
Van az a Minecraft nevű játék, ronda mint a bűn, és ki kell mondjam, a survivalos részét én is hülyeségnek tartom. Van ilyen témába ezerszer szebb, jobb játék. (Plusz okádhatnékom volt tőle, akárhányszor próbálkoztam vele.<#buck>#buck> Szó szerint a forgástól.) Na de akik legóznak vele! Olyan alkotásokat hoz létre némelyik, hogy futkorászhatok az agyam után, mert folyton eldobálom. Ezerszer többre becsülöm, mint aki csak fortniteozik (hasracsaptam) a játékideje alatt. És úgy hogy igazi értelme egyiknek sincs...
Majd megpróbálom az f4es településeket lefilmezni, 3 már ott van a jútubon. Az a baj, ha jó a minőség, akkor rohadt nagy a méret, ha kisebb a méret, akkor meg randa.
(lett is belőle egy jó nagy flém egy elborult gyerekkel)
de így egybe látni tényleg monumentális jó sok "meló" lehetett vele
tényleg szuper de az én jobb szeretem a junkos kinézetet de ez csaj ízlés kérdése
gratula hozzá ment a like 😊
(Amúgy most tudom ám, hogy a F4-es házikómat vérig sértetted. Lefrankóztad ezeket az istállókat.<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>)
Tudom, egyszer már írtam hogy nem izgat a nézettség, és ez így is van, de akkor is elérem a 100 megtekintést.<#idiota>#idiota> Úgyhogy belinkelem ide is: