3201
Fallout 76
  • Kroki105
    Van egy olyan heti küldi, hogy "Find silo code pieces". Ezt hogy kell? Én úgy képzeltem el, hogy a csipogó ghouloktól szedem el a kódokat, már kettővel össze is futottam azóta, de 0/3 maradt a számláló. Ez bugos, vagy rosszul képzelegtem?
  • PiszkosFred
    Bethesdaval elszaladt a szeker. Gennyesre kerestek magukat aranylag jo, de inkabb nepszeru jatekaikkal, majd hatradoltek, mondvan megvan a recept, ezt kell csinalni. Csak idokozben a technika, az elvarasok, a gameplay komplexitas iranti vagy, stb. fejlodott/felerosodott, de ok a nagy "hatradolesben" nem foglalkoztak ezzel.

Aztan jott a FO76, amely egyebkent nem egy rossz jatek, de azon tul, hogy minimum kb 5-10 evvel ezelotti technikai megoldasokkal dolgozik, szinte semmi sem koszon vissza a jelenkori elvarasokbol... Nem beszelve a marketinges faszsagokrol, amelyet a korabbi legjobb PR osztallyal rendelkezo ceg ugy kovetett el, hogy ha szandekosan akarnad sem tudnad magad ennyire melyre leasni a kozosseg szemeben... :)

Nagyon jokor jott a pofon, mert a Starfield es a TES VI. igy talan megmenekul es elvezheto lesz. Csak ehhez az kell, hogy a pofon utan lenn maradjanak a foldon es tenylegesen atertekeljenek es valtoztassanak dolgokat, nem pedig az, hogy felallnak a foldrol a nyolchoz erve es megy minden tovabb a meccs vegeig, mintha mi sem tortent volna.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.18. 12:42:24
  • Irgum76
    mondjuk a nyilvános tesztszerverek az jól hangzik
  • Ryder62
    Én töröltem a játékot. Pár év múlva talán visszanézek, hátha tényleg újragondolják az egészet. Ezt singleként kellett volna kiadni és úgy mellécsapatni egy ilyen multis dolgot, és ha bejött volna akkor fejleszteni egy only multit. Todd azt hitte hogy a Skyrim és Fallout 4 után megválthatja a világot, és bármit is add ki, megeszik a rajongók. Tévedett.

Egyébként ezt még lehetne javítani pl.: behozni a Vault lakó, Enclave, BoS stb frakciókat és külön sztoriszállal ellátni. Egy Enclaves katona ugyan úgy egy bunkerban kezdene, ahogyan egy BoS-os is. Kb úgy mint most a Vault lakók. Ugyan nem válthatnál oldalt de ha egy másik játékos aki Vaultból jött, az ellenfél lenne. Ugyan így egy BoS vs Enclave. Nem kell divatmajmolni és beleerőszakolni ez a logikátlan nyomorult battle royale modot a játékba. Mert ez hogy egy vaultban egyazon vault lakók ütikverik egymás már közröhej.
  • PiszkosFred
    Nos, ugy latszik egy ev nem volt eleg arra, hogy rendbeszedjek az alapot, adjanak uj tartalmakat es kozben fejlesszek a teljes rebootot. En speciel nem csodalkozom, inkabb orulok, hogy nem adjak ki sietve. Raernek.
  • Irgum76
    volt rá egy évük, hogy megcsinálják
    mert már megjelenéskor a földbe döngölték őket
  • PiszkosFred
    Inkabb csinaljak meg jol, mint adjak ki megint felkeszen, a'la bethesda style...

Ugy fest a fejlesztok kezdenek raebredni, hogy tulzasba vittek az elmult evekben, egyre tobb AA vagy AAA projektet halasztanak, mert nem lett kesz idoben es kell meg ido. Es nagyon a kiadok se tiltakoznak.
  • Irgum76
    na fasza én már elkezdtem készülődni a Wastelandersre erre ehhh
    addig menjünk gyakni vagy ismét 3 hónapig nem logolok be
  • PiszkosFred
    Semmit sem tudni egyelore, jovo heten kiderul. Az biztos, hogy nem lehet egyelore modolni es valoszinuleg a modokat hasznalo szerverek kulon lesznek az "official" privat szerverektol, mint minden hasonlo jatekban.

Valoszinuleg ugyanolyan jatekmod lesz egyelore, mint a BR vagy a korabbi survival, annyi kulonbseggel, hogy itt vagy te magad jatszol, vagy meghivod a cimborakat es veluk, kvazi a GTA fele crew sessionnek megfeleloen. Ha van isten, akkor a mobok skalazodnak a jatekosok szamanak megfeleloen, igy kihivas lesz egyedul is es partyban is haverokkal, illetve igy le lehet nyomni barmit a vilagban. De felek, hogy ez tul logikus dontes lenne es igy a bethesda nem gondol ra...

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.17. 19:21:16
  • Kroki105
    Mi ez a privát szerver? Ezért külön fizetni kell? Új karit kell indítani? Ha azt lehet modolni, akkor az már nem fair ha visszatér normálba, mert mi van ha 1 kill/100000 xp modot használja? Nem ürül ki a "normál" szerver emiatt?
  • PiszkosFred
    Na, Wastelanders csúszik 2020 első negyedévére, viszont a jövő héttől jönnek a privát sessionok (modok majd később)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.17. 17:50:47
  • Kroki105
    Mekkora háború volt tegnap! Megcsináltam a napi atomokból az egyszerűbbeket, gyártottam lőszert, már 8000 nél tartottam, abból sose elég. Jól van, ennyi elég is volt mára, megyek dögleni, de akkor bevillant egy nuke felirat! Na jó, azt még toljuk le!
    Az atom kilövője már már az én zsenialitásomat idézte a célzással, de ő legalább az SBQ-ra lőtt. Úgy sikerült betalálnia, hogy a teleportpontok vagy a körben voltak, vagy nagyon messze tőle. Én a caplatást választottam. A kör szélén vártam kicsit, hátha kihúzzák a dögöt, de várhattam volna napestig is. Páncél elő, jöhet a menet, elindultam a viharba!
    Az évezredes tapasztalat azt mondatta velem, hogy jó lesz sietni, megint jön valami atomtáppaprikajancsi, és fújhatom a lootomat. Hát nagyon nem ezt történt (hála a jó égnek!). Talán öten, vagy hatan lehettünk, hívhatjuk az odagyűlteket átlagos játékosoknak, talán nem sértődnek meg. Rám ez mondjuk már dicséretnek is hat. Lőttük a dögöt, de nem nagyon érezte meg, telt az idő is, közben pedig jöttek a skorcshullámok, mindenféle rusnyasággal. Nem is én lennék, ha már az elején nem rogytam volna térdre. (Csak kétszer haltam ) Szerencsére felfigyeltek a kalimpáló ikonra, egy feketepáncélos bajtárs benyomott egy stimpakkot a ... (páncélomba?) Próbáltam aztán a közelében maradni, de mégis megint egyedül maradtam. Rám rontott 3-4 pirosfej, kutya, lurk, anyámkínja, dara-dara-dara... Tárazni elég macera, ha szó szerint minden oldalról ütnek, vágnak. Annyi stimpakszúrás volt már rajtam, hogy ha ittam volna pár korty vizet, nagyszerű szökőkút vált volna belőlem. Valahogy kikeveredtem a tumultusból, de még így is jöttek... Tadadadadadadaaaa..!!! Elhullott egy adag, mire egy hatalmas maflás hátulról. Mi a...? Épp befékezett a nagy rák a furgonjával. Ráfordultam! MUTASD A SZEMED KÖZIT SZARCSIMBÓÓÓÓK!!! HEHEHEHEEE!!! Csakhogy pár lövés után épp akkor tört szét a fegyverem. Na bazmeg! Izé, rákuram, én igazából nem is gondoltam ezt komolyan...
    Hátra arc, spuri, nyakamban a lábam! Ja, majd futás közben megjavítom, nem igaz? Szerencsére eszembe jutott hogy nálam a pótfegyver! Sajna az csak csókolommal tud köszönni az alap puskámnak, de valahogy leküzdöttem a rusnyaságot. Akkor vettem észre hogy igencsak eltávolodtam a csata közepétől. Javítottam, aztán futás vissza. Kb 4szer kellett megjavítanom a fegyverem, és előttem vagy 3000 golyót.
    Volt egy szituáció, mikor a bunker tetején álltam, előttem az eSBéQrva, én meg tolom a fejébe az ólmot rendíthetetlenül, közben püfölnek a pirosfejek, és tisztára mintha mindenki eltűnt volna. Az életem az fogyott, talán lag volt, de akkor nem hatott volna a stimpak (az én jó öreg barátom) Mindenesetre az "utolsó ember" feeling megvolt, de aztán valahogy visszatértek a semmiből a többiek is, és kenték bele ők is.
    Sajna a vége bukta lett, 3 milliméter hp-nál elrepült a dög. Volt amelyik játékos mutogatta lefele a hüvelykujját, de most mit mutogatsz baszd meg, ne mond hogy jobban élvezed az 5 sec alatt döglő bosst?! Ráadásul vagy egy tucat csillagos szörny jött ez idő alatt, 6 db csillagost kapkodtam fel a harc közbe, sajna nem volt idő keresgélni, a végére meg eltűnnek a hullák itt. Még úgy is megérte, hogy a sárkány elrepült a legvégén..
    (Jó, persze, rosszul esett hogy épphogy elmenekült, de ezzel együtt is jobb volt mint az átlagos bosskillek)
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.10.17. 14:18:01
  • Kroki105
    Én is csak gyártottam magamnak arra a 76 pirosfejre. Nem kell hogy csillogjon-villogjon a sok csillagtól.
    Tervet hozzá whitespringben tudsz venni, az egyik robottól. (ha nem találnál puskát.)
    Pirosfejek meg morgantown repterén vannak, vagy a hosszú alagútban ami elvisz keletről nyugatra. Sőt a kapukat is őrzik páran. Meg persze a fissure sitoknál, csak ott előbb le kell kapni a repülőgenyát. Én legalábbis itt lődöztem őket.
  • Irgum76
    jó, hogy mondtad nekem is van még egy csomó atomom amit betudok farmolni scorchokból meg scrapból
    párat már régebben megcsináltam a nyílpuskás kifejezetten mókás volt de pl töltögetős fegyverem nem volt akkor még így az kimaradt
    (most sincs de már fillérekért lehet venni)
  • Kroki105
    Gyűjtögettem tegnap atomot, van ez a 76 skorcskill mindenfajta fegyverrel.40-40 atom,, de van amelyik 80at is ad, pl a black powder. 76 pikpak megvolt (meg is haltam szégyenszemre, beszorítottak a sarokba, de nem volt annyi eszem hogy fegyvert cseréljek) . Már csak két 40es marad közelharcos fegyverekkel.
    Aztán nézem hogy van ám ilyen robotosba is, csak hogy ott 1100at kell "ölni" fegyverenként. Ott azért hunyorítva is ránéztem 12szer, hogy az biztos 1100? Nem kommentálnám... De a legszebb, az a 7600 óra eltöltése a játékban 20 atomért! Kicsit be lehetett szíva aki ezeket kitalálgatta, vagy egyel többször ejtették fejre kisgyerekként. (mégis kommentáltam)
  • Kroki105
    Én a tervekkel úgy vagyok, hogy ami nincs meg elnyomom, néhányat berakok az árusgépembe, a többit meg hozzávágom egy kis playerhez
    Árultam már 4 gépből is, majdnem teli volt planekkel. De szerintem marhaság, a sok plan is marha sok helyet foglal a dobozban, és töredékét tudod eladni, az a néhány kupak nem éri meg.
    Amúgy eddig nem volt akkora "gond" ez a kupakhalmozódás, amíg nem volt normális fegyóm, összevissza vásárolgattam a vendorokból a különböző jónak gondolt fegyvereket, persze mind szar volt (azért árulják ) Playertől egyetlenegy jobb cuccot vettem, egy 2shot handmadet, az azóta is ott van pótfegyvernek, ha az alap beszarna harc közben.
    De amióta megvan a junkie robbanós fixer, nem nagyon mustráltam a játékosok cuccait. Láttam a yt-on olyan fixert ami bloodies volt, na az pár damage-el többet tud, nagyon táp, de az 1hpval ugrándozás nem az én terepem. Kicsit kisebbet lövök, ami még így is elég nagy, cserébe van hp csíkom. Kicsit ellenszenves volt ez a junkieskodás, néhány mínuszstatot bead, meg karikás szemeket, de nem vészes igazából. A damage kárpótol.
    Vajon egy 5csillagos robbanóskártya mennyivel ad többet a robbanásokhoz a fegyón, érdemes kimaxolni? Asszem 2 vagy 3ig megcsináltam, de nincs hely maxolni, ahhoz nagy statátrendezések kellenénk.
  • Irgum76
    itt xboxon hétvégén nagy kiárusítás van azért
    én pár napja kezdtem el gyűjtögetni a kupakot előtte nem használtam szinte semmire csak gyorsutazásra meg pár tervre vendortól
    így lett 6 ezrem amiből vettem 2-ért egy jó kis suhit 3 csillagos szuper pöröly
    meg vettem pár tervet pl 60-as PA-hoz jetpack tervet 100 kupakért
    de ultracite tervek is 1000 körül mennek láttam 500-ér meg 2500-ért is szóval most van értelme hét közben gyűjtögetni aszt hétvégén szerver hoppingolni
  • Kroki105
    Azért mert a te játékod bugos....

Így elsőre tényleg röhej lenne, de gondolj bele, sokkal több dolog nincs meg az atomshopból, mint ami megvan. Csak mi járnánk jól ha ingyen lenne minden régi cucc. Ilyen nyilván nem lesz.
    Aki pénzért vette az atomot az biztos bután nézne, aki gyűjtögetett, az csak az idejét szarta el. Bár ahogy írtam, legalább ennyi cél van a játékban.
    Legalább a kupak lenne szintkorlát nélkül, vagy a láda mélysége lenne sokkal nagyobb. Még a gyűjtögetés élményét is elveszik.
    Megint ott van, hogy 18k kupakom van, és totál fölös az egész. Egyrészt kitenni árulni is érdekes, mert ha megveszik a cuccot, máris ott leszek hogy közel a 30k limit. És nincs mire költeni... Az igazán ütős cuccokat nem igen árulják vendorba, mert egyrészt többet érnek a 30k-nál, másrészt a 30k limit miatt elveszne a kapott pénz. Szóval elvásárolni sem tudom már.
    (A karakter 30ezer kupakot cipel egyszerre, ez mekkora faszság, ha belegondolsz így a valóságban? Ezzel az erővel akkor lehetne 1000000 is. De akkor mi a 30k-nak a lényege?)
  • Irgum76
    ja meg az lenne vicces, hogy a wastelanders megjelenésekor simán planként vehetőek lennének ezek a cuccok amire most költjük az atomot...
  • Irgum76
    "Sikerült a red rocket fotózás is, távolról kell, hogy benne legyen a redrocket felirat"
    én fotóztam olyat amin nem is volt felirat mégis megadta szóval ez az elmélet bukott :)
  • Kroki105
    A falat azt én is begyűjtöttem, bár így utólag fölös, egyet se raktam le. Meg tegnap az armorszínek voltak felesbe, azt megvettem, mégse sárgába nyomuljak a bányászarmorommal A következő az a koponyás karók lesznek 200 ért. Kínos kicsit hogy mégis van cél a játékban, és az ez Mondjuk ezen felbuzdulva tehetnének be több napi atom questet. A macerásakat amúgy sem csinálom.
    Sikerült a red rocket fotózás is, távolról kell, hogy benne legyen a redrocket felirat, úgy sikerült elsőre.
  • Irgum76
    valamelyik kedves játékos pajtás olyan frankón célzott a nukkal, hogy 4 camp is beleesett a célterületbe a poseidon power plantnál...
    köztük az enyém is gyorsan ki is logoltam nincs kedvem feljavítani azt a nagy hodályt
    de már gyűjtök a raider lakra akciósan vettem abroncsfalat meg abroncs objektumokat
  • Irgum76
    hát jónak nem mondanám
    körbemászkáltam őket lőttem vagy húsz képet egy objektumról és talán megadta
  • Kroki105
    Nekem egyet sikerült, a másodiknál már szétfényképeztem az agyam is, de semmi. Elkönyveltem bugosnak... lehet akkor még is jó
  • Irgum76
    megoldódott de a tököm se tudja mit is kellett igazából fényképezni rajtuk...
  • Irgum76
    a red rocket fényképezést meglehet csinálni?
    mert én több helyszínen is próbáltam kívül-belül de nem adta meg egyszer sem
  • Kroki105
    Fura dolog ez a bossdolog az eventeknél. Most én kerültem a másik oldalra. jött a boss, már integették hogy gyertek, gyertek, én is rohantam, lőttem egyet, és szétesett a wendigo darabokra. őőőőő... Nem így akartam
    Nagyon penge a robbanós junkie fixer, de mint kiderült v94 -ben nem az igazi, Rámrohant a sok genya, és sebeztem magam is (ki is nyírtam párszor magam, de psszt..) Találtam most olyan kártyát, ami véd a robbanástól, egy deka hp se fogy úgy. Bár most meg a 3 Endu-tól (a junkie is cucc levesz egyet) folyton beteg leszek. Bár szerintem a 4 drog + alkoholfüggőség után ez föl s fog tűnni...
    Az lenne a kérdés, hogy egyszerre hány mutációd lehet? Nekem volt gyorsséta/gyorstárazás, és aztán benyomtam a +crit+perceptiont. De akkor az előző nem resetelődik? (Nem kell neki, jó így, csak normális így?)
  • Irgum76
    igaz, de lesz egy saját robotod az azért már menő
  • Kroki105
    Én a füstgépet akartam megvenni. Utánanéztem, azt csak mothman bundle megvétele után kapsz. Szóval egy 1500as csomagot kéne megvennem úgy, hogy abból már van pár cuccom, szóval nem érné meg.
    Szerintem a robotnak nincs sok értelme, úgyis gyűjtesz ész nélkül (mert ugye mást mi a francot csinálhatsz?) Így sincs hova pakolni a sok szir-szart, még 500 atomot is adni rá értelmetlen.
    Nagyon kíváncsi leszek erre az új frissítésre majd, dob e rajta, vagy kuka...
  • Irgum76
    igen a camphez lévő tervek érdekeltek mert már tök klafa kis pusztulatot lehetne építeni dehát atomból nem futja rá
    és igen a protectronra gondoltam akkor az kafa de az is 500 atom...
  • Kroki105
    Armort ad a játék, a díszítő elemeket atomból kell venni.
    A bázisra rakható protectronra gondolsz? Az junkot szed, kb mintha lenne egy szemétteleped a telkeden.
  • Irgum76
    raider cuccokat csak az atomban lehet venni vagy dob játékon belül is?
    a másik az autroton mire jó? rendezi a kertet stb?
  • Kroki105
    Azért ez a játék a végtelen szintjével is kicsit keresztbe tesz az újrakezdésnek. Pár szint, és revolverhős is lehetek újrakezdés nélkül. Csak példa volt, a büdös életben nem láttam még pisztolyos nagyszintű playert.:)
    F4 be hasonlóan láttam mint te, sok kiskari indult útnak a vaultból, de aztán mindig visszatértem a "főhősömhöz" 10-12 szint után. Mondhatni még izgalmas volt a kezdet, hogy túléljük, de aztán mikor haladgattam előre, jött a "á , ezt én már megcsináltam egyszer", ez a falu már fel van építve.... Nem motivált nagyon az se hogy másként döntsek ez alkalommal a döntéseknél. Mikor döntök, én is úgy tennék.
    Viszont itt tök másként gondolom. Há MMO, legyünk miné' nagyobbak!!! Az időt nem pazarolhatjuk holmi kicsikre Persze józan ésszel én is tudom hogy állatság, de mindig ott az érzés. Meg ha szereznék valami olyat, ami nincs meg a nagynak, és nem tudnám átadni... Ok, tényleg kicsit sarkítva van, nem vagyok teljesen őrült.
    Azért tehetnének be valami érdekeset, amiért érdemes lenne nagyra nőni, mert az tényleg unalmas a semmiért, aztán hagyod a fenébe inkább. Azt hagyjuk hogy nagyobb lesz az építési limit. Ha építeni akarok, arra vannak sokkal jobb játékok is szintlépés nélkül. Vagy épp f4 limit nélkül.

Amúgy érdekes része a játéknak ez az építés. Gyakorlatilag semmi értelme, a magad szórakoztatására csinálod. Mint ahogy kiderült a lövegtornyoknak is annyi az értelme, hogy lehúzza az építési csíkot, még csak meg se védenek. A stashboxon és a munkapadokon kívül minden értelmetlen. Sok embert nem is érdekel az egész. Szoktam figyelni néha, odaportol, megnézi a vendort, és húz a picsába, azért sokan körbenéznek. De megcsinálhatnák hogy legyen értelme, mit tudom én, legyen egy like gomb (az egész világ ilyen likebuzi, föl se tűnne), aztán a legtöbbet kapók is kapjanak valami jutalmat. Persze csak egy ötlet. Az a szomorú (számomra) hogy a fasorba se lennék, pedig némely házikóm elég pöpec volt. Néha olyanokat látok, hogy "hűűűű ember, ezt jutalmazni kéne" Persze van az ellenpont, mikor az emberünk felhúz egy hodályt, és tesz bele egy ágyat.
    Jó, mondhatjuk hogy ez már nem falllout, de mindannyian tisztában vagyunk vele hogy ennek a shooter marhaságnak ahhoz már nem sok köze van. (pl húsevent --> nagy taps, vagy kedves túlélők, lőjetek már le pár milla korcsbeastet event --> még nagyobb taps )

Kicsit sok lesz a jóból, de pl valamelyik nap láttam egy gameplayt a daysgone ból. Ott van a zombi horda. Itt is vannak zombik, lehetne random eventként északról délre vonulás, és nyírjál ki amennyit tudsz nagy jutalmakért. (partyba. aknákat telepítve, stb...) Akár. Rendben, elismerem hogy 100-200 zombi egy helyen lefagyaszataná ezt a játékot, de oldják meg valahogy, piros színű baseballütőre van eszük x atomért.
    Mert hát húsevent? Komolyan? Baszki... na mindegy...
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.10.05. 17:50:30
  • PiszkosFred
    Valoszinuleg nekem forditva mukodik az agyam, mint a tobbsegnek, mert en jobban elvezem a jatekokat, amig az uton jarok, mint akkor, amikor megerkeztem es BiS cuccokban apritok :) Utobbi is jo moka, de azt egy ido utan megunom. En szeretek szintezni uj karaktereket, uj karriereket kezdeni a nullarol, de csak akkor - termszetesen - ha kozben van lehetoseg maskent csinalni mindezt (uj buildek, classok, fajok, szerverek, stb. - jatektol fuggoen). Detto ugyanazt vegigcsinalni sokadjara, nyilvan abbol nem kerek.

Attol, hogy uj karaktert kezdesz, attol meg a regi megvan, visszaterhetek hozza barmikor.

A haz lerakas esetben celszeru reszenkent csinalni egy-egy blueprintet es ugy menteni. En is jartam mar ugy, hogy az egeszet nem engedte visszarakni, aztan kezdhettem elolrol. Azota kulon mentem el az alapot, a falakat, az eszkozoket, stb. es ugy epitem oket ujra "elmentett panelekbol".
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.05. 14:58:21
  • Kroki105
    Ez a "visszakapom" a házam, ez gyakorlatilag azt jelenti hogy építhetem újra? Még ha egyben meg is kapom, letenni nem lehet a sok fától, képtelenség kicentizni ugyanúgy. Jó, igazából nem nagy dolog fölhúzni egy újat, főleg hogy a limit is nő, azóta már léptem néhány szintet. Azt figyeltem meg, hogy az építési limit csak akkor aktiválódik (hihetetlen marha volt aki kitalálta), ha átköltözöl. És nem a limitcsík hossza nő, hanem a letett elemek csíkára csökken (ezt olvastam valahol).
    Viszont a karakter nulláról indítása még most sem győzött meg. Képesek vagytok újra planaket gyűjtögetni? Meg nem fog hiányozni a végre összeguberált "baszó" fegyveretek? Eljutottam oda én is, hogy az SB-ket 2-3 sec alatt leszedem a levegőből. Neeem fogjuk ezt eldobni semmilyen ostoba frissítésért. Ok, tudom, ez nem nagy szám, láttam már melee playert 3 sec alatt SBQ-t kivégezni, hozzá képest ovis szinten vagyok, de akkor sem kezdeném előről. Ha ilyet akarnék, akkor F4 megdobálva olyan survival modokkal, amihez képest a 76 egy vicc.
    Amúgy kipróbáltam én is hogy milyen új karit kezdeni (értelemszerűen kiegészítő nélkül) Lvl 2 ig jutott szegény
    Pont ez az, ha legalább egy account stash is lenne, akkor talán... De annyira nem jó ez a játék, hogy kibírjam nulláról újra.
  • Irgum76
    hát én is így reméltem
    de ez az új világ új karakter jó ötlet
  • PiszkosFred
    Hat, en sokaig biztam benne, hogy a Wastelanders kb olyan lenne, mint a battle royale mod, vagyis login utan valaszthato, hogy a regi adventure/survival modban akarsz e jatszani, vagy a wastelanders adventure/survival modban. De valoszinuleg nem igy lesz, hanem csak valtozik a vilag es adaptalodj. Ami szinte biztos, hogy a hazat visszakapja mindenki es ujra le kell rakni a valtoztatasok miatt, de mas "reset" nem lesz.

Ujrainditasnak egyebkent csinalj uj karaktert majd, ahogy irod. Teljesen jo, mivel nem kozos/account szintu a stash, olyan, mintha ujrakezdened az egeszet.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.05. 11:21:44
  • Irgum76
    a nullárólt úgy értettem, hogy egy külön játék opció lenne
    ismét macsétával és pipe pisztollyal felfegyverkezve
    újraélni a játékot
    mert most tényleg nincs semmi értelme új karaktert indítani
  • Kroki105
    Na igen, rég szapultam már a töketlen betesdáékat. Miért nem halhatatlan a pet? OK, harcol, haljon meg a várvédés közbe, de mittomén, 1 óra után respawnoljon...
    Túl sokat szarakodtam vele, míg meglett. Bár a második halálkarom már egyszerűbb volt, tudtam hol keressem, ott csak 10-15 szerver ugrás kellett hozzá. Ami úgy is sok idő volt, mert mire betölt a játék hatszor lemegy a nap. De nem éri meg, megdöglik.
    Főleg hogy a 6 karizma sok, 4 van alapból a lone wanderer miatt. Pakolgathatnám át örökké az újhoz...
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2019.10.04. 16:49:14
  • PiszkosFred
    Hát, akkor a Wastelanders után magadhoz édesgetett/rabolt (oldaltól függ) npc társaidra is kemény világ vár a házikódban :)