3201
Fallout 76
  • Paradoxon74

Mibe futottam tegnap este bele:

Természetesen egyedül, gombászás közepette rámköpött ez a gané, a haverjaival együtt. Lőszer már nem sok volt nálam, kb. minden kifogyott (nem sokat vittem, tényleg csak gombászni indultam), kalapács volt a végén már. Sikerült az össz HP kb. 70%-át leverni róla, de a hammer nem sokat sebez ugye, hosszú menetre készültem. szerencsére érkezett két júzer még valahonnan, velük sikerült bevégezni a maradék 30%-ot.
    Csúf egy jószág, időnként visít egyet, te meg rohansz, amerre látsz és lefial 3-4 Véndigót is időnként. A mázli, hogy a pink erdőben randiztunk, nem bírt kijönni egy tisztásról én meg el-elbújtam a fák között.
    És bár hosszú és kimerítő harc volt egyedül, nagyon nem éri meg, mert a drop csúfabb volt, mint a lény.
    Egyszer letudtam, de keresni ezt a nyavalyást nem fogom :)

A képek minőségéért bocs, a fényképező pont ben volt nálam (ellopta a láda), este meg más fény nem volt, mint a bright headlamp, ráadásul sugárzott is...

UI: nem jeleníti meg nálam a linkelt képet sem, csak ha url-t linkelek...
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.22. 16:22:21
  • PiszkosFred
    Az imgurra meg csak regelni sem muszaj ha csak alkalmi feltoltesrol van szo, siman csak "new post" es csokolom, mehet a tallozas/rahuzas/vagolaprol beillesztes, stb. 20 megas kep/200 megas video erejeig. Regelni akkor erdemes, ha meg akarod tartani es/vagy galleriaba rendezed a kepeket.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.22. 11:22:55
  • Andule
    Passzolom. En is imgurt vagyok kenytelen hasznalni mert tok eselytelen, h 10-12 megas kepeket toltogessek ezzel a motorral. Egyszer kell regelni vmi hulye nevvel es 30as hosszusagu jelszoval es kesz. Nem kerdez ra meg anyukad bugyimeretere is szoval korrekt eddig nekem az az oldal.
  • Paradoxon74
    Másnak is van gond a képfeltöltéssel? Egy ideig minden gond nélkül ment, de most nem jelenik meg semmi :(

Tudom, imgur meg miegyéb, de akkor is idegesít, hogy ide most miért nem - oda meg regelni kéne, stb...
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.22. 08:44:49
  • Kroki105
    Az nem oxigénpalack... abban málnaszörp van.

... nem is, gumibogyó, azért ugrik akkorát.
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2020.05.20. 18:33:50
  • Kroki105
    Még nem próbáltam, de szerintem lejön róla, és a ládába kerül. Maj meglesem.
  • Andule
    Igen, nekem is ez van h csak limlomot vag hozzam, de nem fixen 3*os nyujtofakat kene adogatniuk fixen a hencsiknek a napi lotifutijukert? (vagy azt csak almodtam?) A keptol meg megikjedtem bakker! :D

Yep, nekem is ra kellett jonnom, h adhatok en ra barmit szebb az nem lesz. (Max szerzek egy zakot a fejere meg 6 uveg whiskyt egy tucat Jettel higitva ... )

Tippre ugy mukodik a logikaja, mint egy magazinallvany.
  • PiszkosFred
    To clarify, our Seasons in Fallout 76 are going to be free for all our players. We may add extra Fallout 1st bonus rewards in the future, but want to focus on getting Season 1 in game first and seeing your thoughts.

Sorry for confusion on this.
  • PiszkosFred
    Oh, pont tegnap találtam meg azokat a polgárháborús ruhákat és egyenruhákat, vittem is az összeset a vitrinekből :)

Btw mi lesz akkor, ha ráadok egy ruhát, majd elbontom a "személyi tárgyát" és új allyt rakok be? A ruha marad a stashben ugyanúcs, csak msot már hozzárendelés nélkül, vagy megjegyzi a kliens ruha/karakterenként, vagy a következőnek "előhívott" ally is ugyanabban a ruhában lesz, örökölve a beállítást?
  • Paradoxon74
    Neked miért van egy kis oxigénpalack gumizva a fejedre?

Amúgy nem tudom, kinek rosszabb most. Neki, mert úgy néz ki vagy neked, aki folyton ezt látja otthon :D
  • Kroki105
    Tegnap nem csináltam, ma próbáltam ki először a napi űrhajóst. Nekem se adott 3 csillagost a végén, sőt semmilyet se. Csak a szokásos szemét a jutalom. Nem kommentálnám, elszaladnának a betűk
    De végre lehet már barbizni vele, juhé
    Gyorsan hülyét is csináltam belőle:

Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2020.05.20. 15:15:38
  • Paradoxon74
    Az űrhajós meg megruházva is pont olyan "szép" marad, mint az űrzsákruhában
  • Paradoxon74
    De az NPC-s "kommunikáció" továbbra is csapnivaló :( gyorsan beugrottam a napi Goldos cuccokra - több idő ment el, mig beszélni tudtam azzal a szerencsétlen Ward-dal meg Halszálkával, mint amig megcsináltam a nyűgjeiket.
  • Kroki105
    Nicsak, nemcsak mi vettük észre ezt :D
  • Paradoxon74
    Kroki, néccsak, mit találtam:

"Project Paradise: Fixed an issue that could sometimes prevent Project Paradise from completing after killing the Alpha Predator."
  • Paradoxon74
    "Weapons: Gatling Guns now correctly display a fire rate of 20 in the Pip-Boy."

Ezt sikerült gyorsan kijavítani
  • Andule
    Az ally ismetelheto/napi kuldiknek nem kotelezoen kene egy 3*os szart adniuk teljesiteskor? (btw ha akartok kinotokban rohogni olvassatok el a patch notes-t. a kedvencem mikor azt irjak javitottak egy bugot es rogton bele is futok. :D )
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.19. 22:58:54
  • Kroki105
    Ó hogy az a.... Már felkészültem tegnap, hogy megépítem a tetőkertet, csak egy fikarcnyi repu kellett a settler friendlyhez. Wardbácsi köszönte szépen a dailyt, de a reput megtartotta. Nnézhetjük úgyis, hogy az x szer megcsinált questet x+1edjére már ő sem díjazza. Hiába no, elunta már ő is.
  • Irgum76
    kertvígiben a budi magazin tartóval :D
    nagy ötlet
  • Andule
    haz folyt mert 10 kepet lehet egy posztba es nincs elonezet h erre rajojjek elobb ^_^
  • Andule
    >>"Képeket lőhetnél, örömmel és kellő kíváncsisággal nézem mindig mások kreálmányait."
    Abszolut semmi extra, funkcionalitasra mentem ra fokepp. A kepek keszulte utan 1-2 nappal vettem meg az elso tapetamat de meg nem csicsaztam ki azota se a helyet.
    (sok kep alant)

es a tegnapi "Kill a legendary at a fissure" golfozas vegeredmenye szamomra (3 utessel elraktam a lyukba):

Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.16. 15:57:49
  • Paradoxon74
    Tapasztalat: Wade-es küldetésénél azt mondani a raider-nek, hoyg fizess és megtarthatod nem bölcs döntés. Drop semmi, pénz semmi, Raider repu marginális, Settlers meg le is von - így támogassuk a békés megoldásokat a hentelés helyett...
  • Paradoxon74
    Most látom csak, a Kínai Lopakodó Búvúrruha minden, csak nem kicióccó, ha nem szerezted meg a quest-sorozat alatt. 4000+1650 gold a kettő együtt...
  • Kroki105
    Nyilván nem te vetted el, meg még van is egyelőre.
  • PiszkosFred
    Nem én vettem el a kedved, szerintem. Ez eddig sem volt jobb, most sem jó, és nem is lesz jobb :) Én fél évig alig léptem be, most a Wastelanders miatt aktívan játszok, de már nem sokáig, szerintem. Kezdem unni megint azokat a baromságokat, amiket te is leírtál. De, ezek a játékok ilyenek. Egy ideig elviseli az ember és szórakoztat, aztán muszáj szünetet tartani, mielőtt átmegy dühbe az egész. Én így szoktam, legalábbis.

A héten speciel felraktam újra a Jedi Fallen Orderst, meg belekezdtem egy Clone Wars teljes újrázós maratonba, úgyhogy szerintem nyárra megint swtornál kötök ki. Így az ESO/Greymoor mellett elleszek egy ideig, aztán jöhet más. FO76 meg majd meglátjuk, hogy mit mutat a Season és az Update20 érkezésével.

Az a 15 euró nem sok, steam szerint egy hónap alatt beleraktam a Wastelandersbe 83 órát, és bár ebből volt jó pár óra inaktív main menü is (amióta lekapcsoltam a menü zenéjét, néha alttab után elfelejtem, hogy fut a játék), de ennyit megért és odaadom nekik. Még ha a teljesítmény alapján nekik kellene fizetniük, akkor is :D
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.15. 20:27:33
  • Kroki105
    Szerintem is tényleg az lesz... de hát van sok játék a világon.
    És most vetted el a kedvem az egésztől, már nincs is kedvem szintet lépni se. Pedig tegnap volt vagy 5 az xp eventtel.
    És nem kapnak több pénzt ezért a fosért lol.
    "Személy szerint a Scrapbox miatt én bármikor hajlandó vagyok kifizetni a 15 eurót" így temiattad is szar a játék Pénz megy nekik, atomshop pörög, a játék meg kit érdekel?
    5 percenként jön egy bug, logikátlanság, baromság, nevetséges dolog, egy vicc az egész. Ha nem fallout lenne, (és nem élvezném még hogy szétlövök egy "hordáseventet" is lazán), már rég hagytam volna az egészet. (Nyilván egyedül nem nagyon erőltetném, mint ahogy itt is hagytam anno, de elbohóckodni társaságban elmegy)
    Megcsinálom a küldit, nincs repu? Leadni a questet csak szerverugrással lehet? (vagy meg kell várni míg felébred reggel!!!!!!! hiába ürítek 5 tárat a hátába, nem érdekli, ő alszik épp!!!
    Inventory átláthatatlan, addonozni kell a kártyacseréhez hogy ne und el magad. Buffokat nem mutatja a képernyőn, már ezerszer lejárt, de észre se veszem. Egyesével kell lootolni 100!-as nagyságrendű hullahalmokat, már görcsöl az ujjad, és a fejed koppanása az asztalon ébreszt. Ha benézek purveyorhoz, fölpörög a ventilátor a gépben mint a bolond. A legendary beváltásnál szinte soha (nem, inkább soha) nem kapsz értelmeset, ha droppol egy csillagosszörny valami tárgyat, néha már szarok rá ha nagyon messze pottyan le, mert tuti hogy egy sétapálca (baszki sétapálca!!!), vagy egy zsebkés lesz benne... Ennyi erővel droppolhatna csillagos konzervmájkrémet is, azt is ugyanannyi hatékonysággal használnád. Lenne a statja -1 agi és perma hascsikarás.. Ja, és nem elég hogy használhatatlan cuccot ad, ha mégis használható lenne, az 100 százalék hogy nagyobbat tudsz ütni a puskával szerű... Megveszed a repus receptet, juhé most már kiszenvedted a cuccot, lesz egy jó kézvédőd. Egy nagy fityiszt! Kaptál egy receptet, és abból random stattal legyárthatod a felszerelésed, 500 legscrap, és egy rakás legyártott idióta statú hulladék. Amit mellékesen átadni, eladni se tudsz (NPC -nek se)...
    Pl esoban megszerezheted a fegyvered, ami kell, grindolod a transmutot ugyan, de akkor is olyat csinálhatsz ami neked tetszik... Itt meg vársz a jószerencsére, vagy épp nézed a vendorokat, amik lehetnek épp bugosak is. Jó fegyvert persze nem tesznek bele, mert ugye az szerintük többet ér mint a kupak cap felső határa...Felső határ!! mert ha eléred a 30k-t, onnantól elgurul a többi, igaz...? Csethiány hab a tortán...
    Nem sorolom, már uncsi Tessék, lehet fizetni érte, megérdemli a játék is, a készítők is.
    De majd jó lesz, majd jönnek a hírek, majd húha, meg odasüss, hát de majd a jövő tervei, meg huhú, hát odanézz... Igen, wastelandernél is huhú volt, és látjuk mi van (muhaha lett)..
    És félreértés ne essék, ha megérdemelnék a pénzt, egy szót se szólnék. Eso-nál is megvettem az alapot, ugyan kigoldoltam 2 dlc-t, de egyáltalán nem zavar hogy sokmindent nem érhetek el, mert nem vagyok eso+, mert az azért nem rendelkezik ennyi hibával szerintem. De itt...? De itt zavarna ha tartalomért fizetni kéne a fentebb felsoroltak fényében
    Mindegy, megyek lövöldözni...
  • PiszkosFred
    Ma felkeresett a Traveling Merchant... pontosabban nem engemet, hanem surgos dolga akadt es valoszinuleg en voltam a legkozelebb. :)
  • Kroki105
    A lőszer sose árt. Ez mondjuk nem teljesen igaz, de akkor is.
    Brutál gyorsan fogy, még a sínszögek is, kár hogy abból nem tudok "végtelent" tárolni, mert nehéz. A lézerem meg nem egy oneshot cucc.
    Én az imgur-t használom, oda feltölti a képet, és csak linkelem ide. Harmadjára mindig sikerül a beillesztgetés
    https://fallout.fandom.com/wiki/Wastelanders_reputations Itt 75 reput ír a fényképezősre, nem olyan sok, bár azért jól jön. Itt még le se dobhatod a küldit, hogy újra kezd, ha bebugolt..
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2020.05.15. 19:32:01
  • Paradoxon74

Valamiért most nem megy a képfeltöltés...
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.15. 19:07:51
  • Paradoxon74
    Az impulzív taktikai visszavonulás volt, kéremszépen!
    Könnyű a magas lóról, akarom mondani gép tetejéről kiröhögni az egyszeri bakát. Amikor az amúgy is darálós-rohangászós hentelés közepén lezergel 5 DC (ebből egy Legendary), akkor az életösztön sok mindent betriggerel de utána jön a

Tényleg, csináljak lőszert, hogy legközelebb tudj is mivel puffogtatni odafent? Nem szeretném, hogy unatkozz :D
    Amúgy ez az XP-mentes parti röhej. A drop - nagyjából - még megvan, de tény, hogy aki rohangászik, az sokat nem fejlődik. Legközelebb cserélhetünk, egyelőre az XP engem nem mozgat meg, megint 30+ a felhasználatlan kártyák száma.

Grat az RRR-hez (Radiation rumble Rekord). Egyedül nekem valahogy nincs kedvem nekiállni - ma eladtam cuccokat, a Vendor majdnem hitelért ment, annyi hulladék jött csak abból össze és akkor még nem néztük a többit.

Megvan mindkét bandával a neighbourly level, de még nem néztem meg közelebbről, mit ad a Settler oldal - a Raider nem egy galamblelkű népség, ők erre nem adtak semmit.

ADavenport féle fotós nyomorultságot nem bírom betriggerelni. Már legyártottam ott az orra (érzékelője) előtt egy új gépet, filmekkel, de továbbra is csak csevegni akar az az alkatrészhalom. Net népe sem mondott használhatót ezen kívül, tudjafene, mi ment félre...

Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.15. 19:01:43
  • PiszkosFred
    > Onnan már csak egy lépés a f1-eseknek dupla építési lehetőség(lásd eso), és a könnyes búcsú

Márpedig ez lesz, hiszen már most is látszik, hogy a játékot az F1 fogja fenntartani, ha fennmarad egyáltalán, ahhoz meg kell némi extra is. Személy szerint a Scrapbox miatt én bármikor hajlandó vagyok kifizetni a 15 eurót, csak hogy ne kelljen menedzselnem az inventoryban a junkot - mint a a F1 előtt (lusta és öreg vagyok már ehhez) -, de másnak ez kevés lesz. És itt jön majd be a képbe esetleg az, hogy a F1 tagságért cserében kapsz nagyobb budgetet, vagy például a jövőben érkező kontent egy része fizetős lesz, amelyet vagy atomért szerzel meg, vagy euróért, vagy berakják az F1 mögé - az ESO-ban bejött és nagyon jól működik, miért ne tennék be ide? Mégiscsak a Bethesdáról beszélünk, akik még a modokért is pénzt kértek volna anno :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.05.15. 17:37:14
  • Kroki105
    Onnan már csak egy lépés a f1-eseknek dupla építési lehetőség(lásd eso), és a könnyes búcsú
    Nem nagyon szeretném, meg azt se hogy megmondják hova építhetek. Most egyelőre még a hova nem a jellemzőbb. Pl tegnap találtam olyan fasza helyeket megint, ki is próbáltam, zöld volt az elsőnek letehető kis bizbasz. Persze nem tudok odaépíteni, mert akkor szét kéne szednem a mostanit, ami egyre vagányabb, és nem érdemel bontást.
    Még mozgat a lup, nő a limit, nagyobb váram lehet.

Megdöntöttem a radiation rekordot, 4 ből 4 túlélte. De ha többen vagyunk, és szedjük is az orét, egyedül már lehetetlen lenne az áradatot kordában tartani.

Jó menet volt a tegnapi 3 személyes, kár hogy Para sisakot viselt, hatalmas fotó lehetett volna a "rémült fejjel felugrok a szekrény tetejére, mert üldöz 5 halálmajom". De miután elmúlt a hirtelen pánik, rendre tanította őket, bár akkor már az egyik mérnököt pécézték ki.
    Utolsó 2 percben már csak a lézerrel simogattam a hordát, minden muníciót ellőttem, de az utolsó embert sikerült megvédeni. Jó volt egynek..
    Tényleg, ennek vajon van max limitje? Mennyi ellenség jöhet ha 4en, vagy épp 10en vagyunk? És ha még maxolják is az ore mennyiséget. Persze, mint már volt róla szó, ez is idiótán van megoldva, mert aki az orét szedi, egy deka xp -t nem kap, mint Andule, miért vonzana az bárkit? És még partyba se kap, ami aztán végképp érthetetlen... Mondjuk a tegnapinál a végén már neki is kellett kalimpálnia a kalapáccsal, hogy az utolsó ember túlélje
  • Irgum76
    cicákkal, kutyikkal
  • PiszkosFred
    Instanced Interiors: mivel instanceolt, ezért valószínűleg nem fogja terhelni a servert (vagy nem a world servert) és így szerintem még tovább építhetsz, még több lesz a budget, illetve ezzel tényleg el tudod zárni a házadat a külvilág elől. Illetve, mivel instanced, mint a story a wastelandersben, ezért lehet, hogy ezt a "minden játékosnak egyedi" dolgot akarják berakni egyedi npckkel és/vagy velük és a világgal kapcsolatos döntésekkel, esetleg egyéb egyedi tárgyakkal, eszközökkel, automatikákkal, stb. De csak tipp.
  • Andule
    Legendary perks: akar barmi is lehet, meg az is h balanszoljak kicsit a dolgokat es kiveszik az ertelmetlen filler szarok tomkeleget de az is (amire az eddigiek alapjan inkabb tippelnek) h beraknak vmi 15-25-50 szintenkent valaszthato ubertap vackot amivel azt szeretnek szorgalmazni h menjenek vissza a nepek Whitespringbe/Radiation Rumble-be/etc zombit farmolni a gyors szintekert.
    Publis teams: egy embernek olyan ket napi munkaja lehet sztem de teny h masfel eve esedekes mar.
    New Legendary boss event: Ujabb max 2 nap melo brainstormingot is beleertve leven ha jol latom egy SM Colossus lesz ergo megvan h nez ki, hogy ut, stb azt kell kiagyalniuk h pontosan milyen extrakat tud es milyen mobokat spawnoljon slusszpoenkent.

Steel Dawn: barmi lehet; Wastelanders alapjan kivancsian varom.
    Daily ops: marhara nem kene vele oszig varni de ha mar kell akkor rakjanak bele kreativitast es rogton legyen min 5 kulonbozo amit mi inditunk, stb. Jojjon minel elobb szvsz

Perk Loadouts: vicc h ez feature-kent van feltuntetve, launch utan ket hettel mar volt ra mod. (Ami miatt btw ki sem tudom probalni a "szuper" BR modot ) Total erthetetlen miert kene erre telig varni.
    Camp Shelters: Hat sok nem derul ki mi is lenne ez konkretan igy akar lehet vmi ertelmes is. (Az "Instanced Interiors" alapjan legalabbis)
    Expeditions: uj napi szarok. Ez is ilyen par napos fejlesztesi melo ranezesre.

Total olyan erzes h van max 8 ember ezen az egesz F76 projecten es ebbol 4 grafikus aki a heti uj atomcuccokkal van elfoglalva, ketto szerencsetlen a bugokat probalja foltozgatni es a maradek kettora van rasozva az osszes uj dolog implementalasa. (es lehet van egy "vezeto" felettuk akinek fogalma sincs barmirol es massziv heroinista igy meginkabb hasznalhatatlan)
    Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.05.14. 19:32:42
  • PiszkosFred
    ...es chat tovabbra sincs :)
  • Irgum76
    na télre be is teszik a perk paklit amit a moderek már egy éve megcsináltak
  • PiszkosFred
    olvasnivalo - 2020-as roadmap
  • Andule
    >>"Ma este egy körmenet?"
    Nekem jo.

>>"Tegnap gondoltam, benézek ide-oda, de néhány 20- os kezdőn kívül alig voltak a pályán, az az egy-két 100+ lvl csóka meg nem volt túl aktív."
    Hat lassuk be azert,h hosszan elnyujtva max ennyi volt ebben az uj kiegben, rendszeres jatekoskent meg kb 1-2 het. Es a gond ott van h nincs mit csinalni tovabbra sem mert a repu farmot nem kell elemezni mennyire elvezetes. Sokat javitott a jatekon a Wastelanders, sokat foltozgattak is de ettol fuggetlen meg mindig bughalmaz tele olyan fejleszto oldali okorseggel h az egyszeri jatekos csovalja a fejet vagy anyaz vermerseklettol fuggoen. A sajnalatos h nem kellene elkepesztoen sokat tenniuk erte, h egesz turheto, elvezetes legyen a jatek de nagy ivben tesznek ra per pill.
  • Paradoxon74
    Ezért építettem én a bázist a Raider-fészek közelébe :)
    Tegnap csak gyorsba letoltam a két napit meg meg adtam enni Szálkának és népi zenekarának. Wade volt az egyetlen renittens, aki megint alig akart szóba állni velem, de az megy gyökér amúgy is, mert a Reput sem adja mindig (vagy csak nem látszik).

Ma este egy körmenet?

UI: egy gondoltat a LfG témakörhöz: szerintem itt azért lenne kissé macerás, mert max kéttucatnyian lehetnek egy szerveren és az édeskevés egy rendes rendszerhez. Tegnap gondoltam, benézek ide-oda, de néhány 20- os kezdőn kívül alig voltak a pályán, az az egy-két 100+ lvl csóka meg nem volt túl aktív.
    Utoljára szerkesztette: Paradoxon74, 2020.05.14. 13:32:33