3123
Fallout 76
 • oneal1
  #3123
  kipróbáltuk tegnap működik minden.
 • harras25
  #3122
  Az őrtornyaink egymást lőtték .....
 • oneal1
  #3121
  na ez királyság!!!

  Köszönöm!
 • PiszkosFred
  #3120
  Igen, de csak akkor, ha egy "privat" csapatban vagytok es nem public teamben, vagyis a regimodi invite modszerrel legyetek csapatban. Plusz van megkotes az atomshopbol beszerzett termekekre is, elvileg nem rakhatsz le olyat a cimborad taboraban, amivel o nem rendelkezik. Elvileg azok a dolgok, amelyeket te epitettel hozza az o bazisahoz, azok megmaradnak logout utan is (maximum scrapeli, ha mar nincs ra szuksege), bar ezzel kapcsolatban voltak valtoztatasok mar.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.06.28. 13:36:50
 • oneal1
  #3119
  köszönöm, ez király oldal, olvasom ezerrel! :)

  Ami kérdés mert elsőre nem láttam leírást erről.

  Lehet esetleg mással szövetkezve közös bázist építeni?
 • Alanw
  #3118
  Ptu.hu-nézelődj..kis olvasgatás után képben leszel
 • oneal1
  #3117
  okés köszi! :D

  Tegnap feltettem, beléptem egy szerverre, hát őőő hirtelen azt sem tudtam, hogy mivan, rakat új dolog, ráadásul az irányításból is elszoktam.
  Na majd hétvégén :)
 • PiszkosFred
  #3116
  Az még most is alapszabály, bár a fireproof 3-as perk segít a túlélésben, ha pedig van dense mod is a chesten, akkor meg már bármilyen robbanás szinte meg sem kottyan. (bár a mod esetében arra figyelni kell, hogy PA-ba ugorva a Chest mod deaktiválódik, mert "lekerül" rólad arra az időre a cucc) :)
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.06.23. 16:47:04
 • oneal1
  #3115
  :D :D

  Csak arra emlékszem, hogy brutál nagyot sebzett és vigyázni kellett ,hogy közelre nem szabad lőni! :D

 • PiszkosFred
  #3114
  Igen, bár még most is elég komoly sebzést ki lehet hozni belőle. Többször haltam az elmúlt hónapokban amiatt, hogy dara közben valaki váratlanul elém ugrott és vele együtt pofánlőttem magamat is :)
 • oneal1
  #3113
  reménykedünk benne mert akármennyire is fallout fan vagyok, ez akkor úgy kevésnek tűnt elsőre :)

  A robbanós fegyvereket nerfelték közben?
 • lwb
  #3112
  Akkor tele lesz új tartalommal, készüljetek fel. Egyébként jobb is lett a játék sokkal.
 • oneal1
  #3111
  köszi az infókat!

  Wastelanders előtt hagytuk abba!
 • PiszkosFred
  #3110
  Ha meg utána, akkor érdemes várni 2 hetet, mert július 6 körül jön az új BoS "dlc", akkor megint változnak a dolgok némiképpen.
 • lwb
  #3109
  Kérdés, hogy mikor szálltatok ki. A Wastelanders előtt vagy után. Ha még előtte, akkor érdemes belenézni, mert egy rakás új contentet fogsz találni.
 • oneal1
  #3108
  sziasztok!

  Megjelenés utána 2 hónapig nyúztuk a játékot aztán mikor elfogyott a tartalom akkor félretettük.

  Most ránéznénk újra, hol érdemes utána olvasni, hogy mi változott, mivel bővült?
  Vannak esetleg modok amik ajánlottak?

  Köszi előre is!
 • PiszkosFred
  #3107
  Elvileg idén még jön a BoS főszál folytatása, aztán jön az új helyszín, leak alapján vissza washington DC-be (FO3). Hogy teljes map lesz e, vagy csak valami kisebb speciális event, mint a szintén kiszivárgott "expedition", azt passzolom. De tény, hogy jelenleg semmi sem tartja a játékban azt a játékost, aki már beletett 100+ órát. Még a season rewardok sem mozgatják meg az embert annyira, mint az előzőekben.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.05.11. 15:13:27
 • harras25
  #3106
  engem nem zavar a manga

  megtettem hogy kipróbáltam a falloutot, hát ez nem lett az amiért maradnék
  és ennyit tényleg megtettek eddig kéthavonta is, most minek kellett ehhez öt ?
  Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.05.11. 12:52:00
 • Cassell
  #3105
  Egyetértek, magam is többet vártam mint jóformán csak az új seasont amiben lehet a rewardokat unlockolni, a camp eddig sem hozott lázba még teteje sincs mindenütt a sajátomnak:) a youtube-on fennlévő videóknál ahol az volt a kérdés, hogy érdemes e most visszatérni inkább nem volt a végső konklúzió.
  Más játék, de én a Genshin Impactot tolom most vagy 1,5 hónapja ha a kezdeti mangás ellenérzésen túl tudsz lendülni, egész jól el lehet vele tölteni az időt.
 • harras25
  #3104
  Csak ugye kiszoktam a játékból és az van, hogy menjek vissza ugyanabba amit amúgy épp eluntam.
  És akárhogyis, hónapokat vártunk erre és nem látszik hogy úgy összességében megérte. Sőt.
 • PiszkosFred
  #3103
  Megjelenést ne kösd össze a fejlesztési idővel :) A Bethesda GS a FO76-tal is ráállt arra az útra, mint tette azt az ESO-nál, vagyis fixen negyedévente dob ki "nagyobb tartalmat", ami lehet rakás QoL cucc összeszedve (ez volt most), vagy sztori, vagy map, vagy új bármi. A legutóbbi frissítés semmi olyan új dolgot nem hozott, amit eddig nem láttunk, viszont a meglévő tartalmat kiegészítette pár kényelmi megoldással (camp slot, respec, housing kiegészítők, stb.).

  Az egyetlen újdonság talán a Daily Ops új "decryption" féle játékmódja, amely megint olyan, hogy újdonságnak hat, de valójában ugyanaz: bár új helyszíneken, de ugyanaz a hentelés időre, csak sokkal idegesítőbb a folyamatos fogócskával és az esetleges Savage Strike debuffal, ami miatt úgy fekszel meg bizonyos buildekkel, mint a kisangyal.

  Én naponta belépek félórácskákra, lenyomok 5 challenget és kész, logout, ennyi pont elég is. Bár néha belefutok egy-egy zseniális campbe, akkor viszont ottragadok megint ennyire :D
 • harras25
  #3102
  nos tegnap rámentünk egy órát.
  van ami változott
  a hibák nem
  és annyira nem éreztem át mi tartott két vagy három hónapig fejleszteni
  holnap vonnák a havidíjat, de azt hiszem inkább lemondom
 • PiszkosFred
  #3101
  Ma (most van a karbantartás) kezdődik.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.04.27. 14:07:45
 • harras25
  #3100
  Lett valami az új szezonból ?
  Múlt hónapban elfelejtettem leiratkozni a Fallout 1st előfizetésről.....
 • harras25
  #3099
  Szomszédok azok szószerint vagyunk, ott mellettük ütöttem tábort a sziklán :)))))
 • PiszkosFred
  #3098
  Foundationről beszéltünk és Wardról. Náluk csak egy napi/daily küldetés van, a "Vital Equipment", amelyet Ward ad és amelyben mindig vissza kell szerezni valami bizbaszt, amit éppen ellopott egy Blood Eagle vagy egy Raider csapat. Mivel a vault kifosztásán már túl vagy és a hivatalos Foundation sztori végét elérted, ezért csak ezzel tudod (tudnád) a reput növelni (plusz a fotós napival az Overseer házban, de az független és ott te döntöd el, hogy melyik oldalt akarod fotózni és azt árulni, ki felé akarsz reput növelni), de azt mondod, hogy Ward nem áll szóba veled. Ezért kérdeztem azt, hogy nem lehetséges e, hogy felvetted anno ezt a napit, csak deaktiváltad és azóta is ott van a feladatok között, csak nem vetted észre? Mert ez esetben érthető lenne, hogy Ward nem ad újat addig, amíg ez nincs kész.

  Ami számomra fura, hogy a Vault 79-es rablás után még mindig "csak" friendly a repud, meg mertem volna esküdni arra, hogy az addig vezető összes feladat miatt legalább egy neighborly szintre eljut az ember, de ez csak egy tipp, nem garantált, hogy tényleg :)

  BoS az más, a Brotherhood az ezt követő kieggel érkezett, ők nem nagyon szólnak bele a raider/settler repuba, maximum a hozzájuk való csatlakozásnál kell kidumálni a számukra szart sem érő settler/raider "előéletünket"...
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.19. 13:43:14
 • harras25
  #3097
  a BoS-os ?

  Azt megcsináltam.
 • PiszkosFred
  #3096
  Mire végére érsz a settlers/raiders küldetéseknek, addig annyi reput kapsz, hogy a friendlynél többnek kellene lennie. Valami bug lesz akkor, vagy nem tudom. Nincs véletlenül felvéve az ellopott cuccos napi küldetés, csak nem vetted észre/inaktívvá tetted?
 • harras25
  #3095
  Hát ez az, hogy nem ad ott már senki semmit.
  Pedig az aranyat mind nekik adtam, mindig hálásak is érte.
  Szóban.....
 • PiszkosFred
  #3094
  Csináld meg esetleg a maradék foundation story küldetéseket is - ha maradt egyáltalán -, mert lehet, hogy azért nem vált friendlyről a következő repu szintre.
 • harras25
  #3093
  Nagy rablás rég meg volt, akkor megyek Davenporthoz.

  Az egész Overseer vonal a nagy szkorcstámadásra felkészüésben telt, én vártam hogy lesz is egy nagy roham.
 • PiszkosFred
  #3092
  Dehogy, mind a két oldalt fel lehet húzni maximumra ("Ally" szintre), döntéstől függetlenül, egyszerre/párhuzamosan.

  A "nagy rablásig" mind a két frakciónak csinálhatod a sztori küldetéseit, azok sok reput adnak, érdemes is vinni azokat párhuzamosan. Aztán amikor eldöntöd, hogy a végső nagy "rablást" kivel csinálod (Siding with Foundation/Raiders), onnantól a másik frakciót már csak a daily repukkal húzhatod. Én Raidereket választottam, azokkal gyorsabban lettem "ally", de a repus Wardos napi küldetést csinálgatva már csak 1-2 lépés van a Fountadion maxhoz is.

  Az overseer házában van egy robot, Davenport vagy vki, annak is lehet csinálni napi feladatokat: fotózni kell raiderhez vagy telepesekhez kapcsolódó dolgokat. Viszont, ha nem egyből a robotnak adod le a fotókat, hanem elviszed az "ellenséghez", akkor mint kis "hírszerző", szintén kapsz reput. A robotnak meg max. mondd azt, hogy ellopták tőled út közben, elhiszi és a 3db Treasury Note-t megkapod így is.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.19. 08:06:33
 • harras25
  #3091
  Foundationnal friendly vagyok és Ward nem ad több küldit. Akkor ez ennyi volt ?
 • PiszkosFred
  #3090
  Igen, legendaryval mehet 15 felé is.
 • harras25
  #3089
  A fegyvercsere se gyorsabb mint a cb-t tölteni

  Tényleg, valahol olvastam vagy hallottam hogy egy skillt max 15-ig lehet húzni. Ez alap, vagy erre még jöhet pl a legendary perk meg egyéb növelők ?
 • PiszkosFred
  #3088
  Én csak egy alternatív tippet adta arra a 76 darab xbow killes challengere, mert azt hittem, nehezen megy. De, ha 1shot minden/a legtöbb scorched, akkor persze tárgytalan a dolog :)
 • harras25
  #3087
  Valahogy a régi fallout érzést adja vissza a lesből egy lövés, ezen a vonalon és az Elder Scrollban is jobban élveztem a becserkészést mint ezt az óriási hentelést.

  Persze ha xp kell vagy eladható cucc még a daily opsnál is jobb a Radiation Rumble
  De nekem kell mindig lemennem a dzsuvába, többieket általában nem érdekli
  Persze így is rengeteg kill jön meg glowing blood
  Utoljára szerkesztette: harras25, 2021.03.17. 13:18:02
 • harras25
  #3086
  Nekem a scrap kitek nem működnek
  és még mindig minden belépésnél újra kell kalibrálnom a keyboardot
 • Cassell
  #3085
  Nekem meg pont kapóra jött ez a szezon csúsztatás, vagy két szint múlva adja az 50 perk pointot az nagy jóság lesz így a héten pont ki tudom venni.
  De hogy én meddig nem vettem észre, hogy nem csak repair kittel hanem sima workbanch repairral is lehet bármit javítani eh...:/
  A másik meg a head lamp volt hogy tabbal lehet aktiválni az sem egyből esett le...
 • PiszkosFred
  #3084
  Lődd le más fegyverrel őket, csak az utolsó 5% HP-t lődd az xbow nyíllal. Vagy, nem is kell lőnöd nyíllal, beleszámolja akkor is, a nyílpuskatussal "bashing-olod" halálra a drágaságokat :) (ez a cserkészeknél is működik, amikor badget kell szerezni valami hasonló kihívással, syringerrel kell kinyírni egy yugait vagymiafene "medvét")
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.17. 12:24:45