3171
Fallout 76
 • PiszkosFred
  #3171
  Plusz egy hetig ingyen is kiprobalhato Prime elofizu nelkul is. (plusz minden Fallout jatekhoz jon valami kis extra)
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.04. 07:57:42
 • Darun
  #3170
  Gondolom a Fallout 25 éves évfordulója miatt a játék ingyen behúzható Prime-ról.
 • Norbertboy
  #3169
  Van már magyarítás a játékhoz!

 • Alanw
  #3168
  f76 update
 • SaGa
  #3167
  Ha elpakolta volna akár a ládába a növényeket vagy a beépített alapanyagokat, akár a mentett építmények közé, nem morogtam volna, de egyik helyen se maradt belőlük semmi. Mindegy, túlélem, csak akkor eléggé bosszantott.
  Az építési sugárral kapcsolatban is vannak gondjaim néha. Amikor leraknám a tábort, azt mondja, ide nem lehet, mert összeérne valamivel. Rendben, odébb megyek.
  Viszont láttam olyan „tábort”, amit valaki az egyik városi házzal épített egybe. Konkrétan azzal a házal, ami Flatwoodsban a Red Rockettel majdnem szemben van, átellenben a halott pap mobilházával és mellette áll egy motordiagnosztikai pad, rajta egy akkuval. Ezt így hogy?
  Vagy egy másik a repülőtér melletti vasútállomásnál, konkrétan rá a sinre.
  Utoljára szerkesztette: SaGa, 2022.01.03. 17:59:53
 • Alanw
  #3166
  Annyit még a talpalatnyi helyröl hogy igazábol az épitési sugarad a mérvado..tehát ha valaki más táborának a sugara csak egy kicsit is belelogna tiedbe,az már ütközés...
 • PiszkosFred
  #3165
  >> "Lehet, ha kerestem volna másik szervert, akkor nem vész el a cucc? "

  Igen.

  Amikor belépsz egy szerverre, mindig megnézi, hogy foglalt e a hely, vagyis, hogy le tudja e rakni a bázisodat. Ha nem szabad, akkor megkérdezi azt, amit. Ha ilyenkor új szervert keresel (vagyis ezt válaszolod), akkor a következőre beléptet automatikusan és ott megint megnézi, hogy szabad e a hely. Ha nem keresel új szervert, hanem költözöl, ahogy tetted, akkor jöhet az alábbi probléma, amibe belefutottál. Ugyanis a bázis nagy részét átrakja ugyan, de lesznek olyan külső elemek, amelyeket nem tud. Ezek vagy visszakerülnek a stashba (stored fülbe - főleg a gépek és építmények, azok sose tűnnek el, csak max akkor, ha nem te építetted, hanem valaki másnak engedted meg, hogy építsen a bázisodon), vagy a food/drink menüpontba (lásd pl a kukoricát, tatót, stb-t növényeket, amelyek alapjaiban fogyasztható cuccok, csak palántának is használhatod őket).
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.01.03. 15:18:53
 • SaGa
  #3164
  Bocs a magamnak válaszért: maradni ugye nem tudtam, mert a kliens kiírta, hogy ezzel a szerverrel nem tud kapcsolatba lépni, és ki is lépett. Újra kellett indítani a programot, ott lerakott valahová, ahol foglalt volt a helyem, így odébb kellett költözni. De azt már ezen a szerveren belül, nem kerestem másikat.
  Utoljára szerkesztette: SaGa, 2022.01.03. 15:07:08
 • SaGa
  #3163
  Amikor jelezte, hogy ide nem tudja letenni, megnéztem, hogy miért, láttam, hogy valakinek ott a bázisa, elmentem odébb párszáz méterrel és oda lepakoltam a sajátomat. vagyis átköltöztem. Lehet, ha kerestem volna másik szervert, akkor nem vész el a cucc?
 • PiszkosFred
  #3162
  "Igen, valaki pont ugyanarra a tenyérnyi helyre telepítette a sajátját. Mindegy, volt már ilyen. De most egy kellemetlen mellékhatás is csatlakozott. A már jól kiépített ültetvényemből gyakorlatilag csak a BOS torony maradt meg a benne és rajta lévő építményekkel, bútorokkal. Minden, ami körülötte volt eltűnt a semmiben. "

  Csak a tisztánlátás kedvéért:
  - Amikor jelezte a progi, hogy foglalt a hely, akkor leraktad a bázist egy másik szabad helyre (kvázi átköltözél) és akkor tűnt el a veteményes, vagy a kliens kérdésénél, miszerint maradsz vagy keresek másik szervert az utóbbit választottad és oda belépve láttad, hogy hiányzik a veteményes?
 • SaGa
  #3161
  Tegnap két meglepetés is ért. Az első kellemetlen volt. Néhány óra után aszondja a porgram, hogy elvesztette az irányítás képességét, mert a szerver nem elérhető. Átrakott egy másikra, ahol közölte, nem tudja felhúzni a bázisomat, de ingyé lerakhatom bárhova. Igen, valaki pont ugyanarra a tenyérnyi helyre telepítette a sajátját. Mindegy, volt már ilyen. De most egy kellemetlen mellékhatás is csatlakozott. A már jól kiépített ültetvényemből gyakorlatilag csak a BOS torony maradt meg a benne és rajta lévő építményekkel, bútorokkal. Minden, ami körülötte volt eltűnt a semmiben. A már termőre fordult 30-30 muttfruit, corn, tato ültetvényem, a víztisztítók, generátorok, minden. Se elmentve, se "elraktározva" semmi. Kezdhetem elölről a növénygyűjtést, meg a csavar keresgélést. Abból mindig hiány van. És a robotok se tartanak belőle raktáron. Az ültetvény a ragasztó főzés miatt kell, mert az a másik, ami állandóan kell és alig van belőle.

  A másik viszont kifejezetten kellemes meglepi volt. Visszalépés után, úgy 25. szinten csináltam egy casual teamet, amibe beszállt egy 396-os körüli szinten járó játékos (meg még két másik, de azokat nem láttam) és meglepő módon jött is velem mindenhová. Beszélgetni ugyan nem tudtunk, de valahogy pillanatok alatt megvolt az összhang. Vicces volt, a karakterem nő, gyanítom emiatt bemutatkozásképp dobott nekem egy haloween kosztümöt boszorkánykalappal. Én pont előtte tettem szert az íjra, elkezdtem azt használni. Előnye, hogy nem kopik, ellentétben a többi fegyverrel. Plusz, mivel IRL is íjászkodtam (a csigás íjam és a nyílpisztolyom még meg is van), ahol van ilyen, azt használom. A csatlakozott kolléga már csigás íjjal jött, meg valami nagyon hangtompított gépkarabély szerűvel. Mikor látta, hogy íjászkodva csinálom a feladatokat, ő is elkezdte azt használni, csak a legdurvább helyzetekben kapott automatára, ahol már én is előhúztam a 45-öst. Lenyűgöző volt, ahogy minden külön egyeztetés nélkül, tökéletes összhangban tudtunk dolgozni. Amelyik scorcherbe, feralba kettőt is bele kellett lőni, ott hol én lőttem az elsőt ő a másodikat, hol fordítva. A nagyobbakat is felváltva küldtük meg egy-egy nyílvesszővel, míg el nem hullott. Ő követett engem, mert az én questjeimet csináltuk és olyankor a jelzéseket én látom, merre érdemes menni, de ha valahol elmentem volna valami érdekes mellett, integetett, vagy lőtt egyet, hogy figyeljek rá és jelezte, merre lenne jobb. Meg védte a hátam, míg egy terminállal vesződtem. Ha észrevettem a távolban valami ellenségest és átmentem "rejtőzködőbe", ő is átváltott, előhúzta az íjat és ketten cserkésztük be az ellent kétfelől. Az a kb másfél-két óra, míg így párban csapattunk, kifejezetten hangulatos volt. Ezalatt fel is másztam 25-ről 33-ra.

  Ja, az íj. Az elsőre nagyon megzavart, hogy sikerült a játékba egy nem létező, "balkezes" íjat összerakniuk a fejlesztőknek. Vagyis a tükörképét a valódiaknak Normálisan az íjat a bal kezünkben tartjuk és jobbal húzunk, a célzó tüskék és a kifutó az íj markolatának bal oldalán van. Itt meg pont fordítva.
  Utoljára szerkesztette: SaGa, 2022.01.03. 10:40:54
 • Ellaberin
  #3160
  Ejj beírom itt, hogy megvettem és nekiesek, erre - hába voltam itthon az ünnepek alatt - elő se vettem.
  Azért egy

  BUÉK!

  -ot nyomok :D
 • Papa01 #3159
  Köszi a választ, most a hetekben nem igazán játszottam, de hamarosan újra előmászok a bunkeremből... :)
 • harras25
  #3158
  Ja már láttam.
 • PiszkosFred
  #3157
  Nem szuntettek meg, csak ma erkezik az uj "kieg"/season, ilyenkor nincs heti ebben a par napban. Jovo heten keddtol megint lesz ugy, mint eddig.
 • harras25
  #3156
  Újabban ha belenézek egy komputerbe kicsi a kép, alig látom. Miért lehet ez ?
 • harras25
  #3155
  Megszüntették a heti kihívásokat és bővítették a napikat ?
  Szerintem régen jobb volt.
  Ha kevés időm volt akkor is ki lehetett aznap pörgetni max egy óra alatt, a hetit meg ha időm volt.
  Tegnap órákig tartott a daily challenge is.
 • aemus
  #3154
  Nagy kedvenc volt a Fallout 4 a hibái ellenére is, a Fallout 76-al inkább kivártam, nemrég a "gazdaságos" csomagolást választottam én is (10eu).
  Folyamatosan nyomon kísértem a játék fejleményeit, a botrányos indulástól a már nagyjából fogyasztható változatig.
  Tulajdonképpen a Fallout 4 köszön vissza, kibővített, feljavított online változatban, a játék 80-90%-ban ennek az elemeit használja, véleményem szerint.
  Kisebb hibák azért akadnak : néha lefagy a billentyűzet és az egér, vagy kilép a játék.
  De összességében már fogyasztható ez a digitális tartalom.
 • Ellaberin
  #3153
  Ejj, vasárnap bukkantam rá a Steamen, hogy akciós. Még induláskor bevezető áron 7 000-ért adták a MM-ben DVD-n, akkor még kivártam, sok volt a fanyalgás. Aztán meg szépen felkúszott az ára 17 000-re - hagytam is.

  De most 3.800-ért azonnal megvettem - háromszor , köszönhetően a PP és a Steam párosának, de már visszaadták :)
  Anno az ingyenes idején reggeltem, de hamar hagytam a faxba, mert - gondolom - fullra futott a Beth összes szarvere (nem elírás). De most neki állok -meglátjuk mi lesz :)

  A Fallout4-be sosk-sok órát bele tettem, magam sem tudom mennyit, főleg mert az elején virágboltos verziót használtam, aztán meg újra újra lett húzva, nem mindig vitte magával az óraszámot. Remélem mostmár van abban az állapotban, hogy nem bánom meg.
  Úgy hogy üdv újra! az atom múlt jövőjében, illetve annak a jövőnek a jelenében- vagy hogy is van :D
 • PiszkosFred
  #3152
  Ha van két egyforma kártyád, azokat egyesítheted és akkor lesz egy szinttel nagyobb. Vagyis két azonos * kártyából csinálhatsz egy ugyanolyan, de ** -os kártyát. Azt hiszem "rank up" az opció neve a játékban.

  Páncélt és fegyvereket munkapadoknál javítom. De, csak azokat tudod javítani, amelyek számodra is elérhetőek, vagy ismered a tervrajzukat/tudod gyártani, vagy rendelkezel a szükséges szakmai perk kártyákkal. Emellett érdemes használni a Fix it good és a Weaponsmith kártyákat, hogy jobb durabilityt kapj, plusz használd a Gunsmith perket, hogy kevésbé csökkenjen a durability használat közben.

  A repair kiteket én nagyon ritkán használom, akkor is csak vészhelyzetben, ha nincs a közelben munkapad és levertek rólam valamit.
 • Papa01 #3151
  Abban tudnál segíteni, hogy egy adott kártyát hogyan lehet fejleszteni? Pl, 10%-al több teherbírás kártyán lévő csillagokat hogyan lehet növelni?
  Illetve a fegyvereket Te hogyan javítod? Van néhány javító csomagom, de azt inkább vésztartaléknak használnám, a fegyverjavító állomásokon meg nem aktív soha a javítás.

  Köszi a válaszokat! :)
 • Papa01 #3150
  Köszi a leírást. Meglett a hátizsákom, a reptéren találtam meg a tervrajzot. :) Szerencsére ott össze tudtam gereblyézni a hozzávalókat méghozzá a LVL10-est! :) Mondjuk én picit többre számítottam, csak +10-el tudok többet cipelni...
 • PiszkosFred
  #3149
  A kis hátizsákot megkapod a fő küldetés közben (ha követed az Overseer naplóját és utasításait) valahol a Morgantown reptér közelében.
  A hagyományos hátizsákot meg a cserkészektől tudod beszerezni.
  Szintet nem tudom, előzőnél szerintem nincs, a másodiknál azért egy 20+ környéke nem árt, mert ott kell majd harcolni is pár alacsony szinten komolyabb ellenféllel.
 • Papa01 #3148
  Köszi szépen a részletes leírást, ráállok a a STRENGTH-re és megkeresem a hátizsákos küldit. Nagyon magas szint kell hozzá?
  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.10.27. 17:54:11
 • PiszkosFred
  #3147
  De, a kettő együtt működik. Amikor szintlépés után választasz egy kártyát, akkor azzal együttal a SPECIAL-ra is raksz 1-1 pontot, legalábbis amíg az 50-es szintet el nem éred.

  Ruhák (apparel kategória) olyan skinek, amelyeknek nincs speckó hatásuk, viszont elrejtik a felszerelésedet, kvázi úgy tudsz különféle ruhában játszani, hogy nem vesztes statok. Ez a transmog rendszer a FO76-ban.

  Teherbírás:
  - Minél több pontot teszel a STRENGTH-re
  - Rajtad levő bizonyos páncélokra raksz zsebeket (pockedet vagy deep pocketed)
  - Megcsinálod a küldetést és szerzel egy hátizsákot
  - Megszerzed 30 szint körül az Excavator PA-t, azt hordva +100 helyet kapsz
  - Eszel és iszol olyan kaját/piát, amely ideiglenesen ad némi kapacitást (sörök önmagukban is)
  - Carry boostert használsz, ez is ideiglenes megoldás.
  - Olyan perkeket/kártyákat választasz, amelyek csökkentik egy-egy cucc súlyát (pl 90%-ban csökkented a stimpak és egyéb gyógycuccok súlyát, akkor lehet nálad minden ilyesmi és alig lesz súlya, miközben a bankodban ezek teljes értékkel kerülnek tárolásra)
  - Olyan felszerelést hordasz, amelyek szintén rendelkeznek kategóriára vonatkozó súlycsökkentéssel (lőszer, stb.)
 • Papa01 #3146
  Köszönöm, így sikerült én is feltettem F1-re. :)
  Abban tudnál segíteni, hogy a karakterem fejlődése csak a kapott kártyák fejlesztésével és pakolásával lehetséges? tehát önmagában pl az erőt nem tudom fejleszteni, ha szintet lépek?

  Illetve van egy Haloween-es ruhaszettem. az jó valamire, vagy csak poén?
  És végül a teherbíró képességet hogyan lehet növelni?
  Köszi a választ! :)
 • PiszkosFred
  #3145
  A settings - controls - menuben nezd meg, hogy melyik gombra van nalad az "emote" opcio bindelve. Nalam F1, azt hittem ez a default, de akkor nem :) Amit te mondasz, az akcios gyorsmenu, ez amit en, az az emote/emocio gyorsmenu.
 • Papa01 #3144
  Igen, ez a kör nekem bejön de teljesen üres, és csak fegyvereket , gyógyszert stb, tudnék betenni, ilyen kommunikációs lehetőségeket nem. Azt hogyan kell? :) Képzel, ma egy játékos megdobott egy jó kis mesterlövész puskával és hozzá 1000 db lőszerrel! :) Nem semmi!

  @Alanw:
  Érdekes, nekem login nélkül is bejön... egyébként a az SG Steam topicja, onnan van a linkelt hsz (34432):

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!


  Most láttam először ilyet, gondoltam megosztom (elsőkezes infó, haverrel történt meg).

  Eneba-n vett (több ezer szavazatos 99%os eladótól) New World játékot vette vissza steam kb 2 nap használat után

  link

  A sztori még nem teljes, de jelen infók alapján sztem az történt hogy az eladó lopott hitelkártya adatokkal vehette a játékot steamen, miután a hitelkártya tulaja kiszúrta atranzakciót és visszavonatta, a steam meg elvette a játékot.

  Ilyet élőben még nemláttam, azért érdekes.

  Az öröm az ürömben, hogy ezek szerint a steam nem fog globálisan kinyrne egy accot ha néhanap ilyen történik, csak a problémás játékot bukja az ember.
  (az hogy az eneba erre mit lép, az érdekes, ha lesz további konklúzió megírom)  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.10.25. 17:43:33
 • Alanw
  #3143
  Link nem látszik...
  Látom,bizonytalan vagy.Az óvatosság érthető.Akkor természetesen a Paypalos fizetés ajánlott.
 • PiszkosFred
  #3142
  Nalam PC-n F1-re van rakva az emote "kerek" es ugy tudsz kommunikalni. Bizonyos reszekben tobb is elfer, ott neked kell kivalasztani, hogy melyik legyen az aktiv a gyorsmenuben.
 • Papa01 #3141
  Képzeld egy nagyon magas szintű tag adott néhány tervrajzot és egyéb dolgokat. :) Integetett is, de nem tudtam neki visszaintegetni, úgyhogy csak örömömben ugráltam fel-alá.. :D
  Láttam a neten, hogy egérgörgővel van egy menü, ami erre szolgál, de nekem az szinte teljesen üres... hogy tudok visszaintegetni?

  Köszi a választ! :)

  @Alanw:
  Hát, nem is tudom: Link.
  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.10.24. 12:07:29
 • Alanw
  #3140
  Nem kell parázni,G2A kerüld,a többi rendes hely.
 • Papa01 #3139
  Köszi a sok tippet, próbálkozom! :)
 • PiszkosFred
  #3138
  1. Idovel lesz ra perk, addig egyel meg mindent, amit talalsz. Elotte azert fozd meg. Vizet tudsz csinalni folyobol, csapbol, stb. csak szinten forrald fel elotte. Megeheted es ihatod "nyersen" is, csak akkor fertozest kockaztatsz plusz a sugarzas is noni fog. Kesobbi szinten mar nem lesz erre gondod, nyersen eszel mindent, plusz lesz taborod es abban le tudsz rakni kutakat, vagy vizkitermelo gepeket, akkor mar nagyuzemben lesz tiszta vized is.

  2. Barhol. Eleinte erdemes kisebb szintu teruleten, mert neha megtamadjak ellenfelek, es ilyenkor jobban meg tudod vedeni. Barmikor atrakhatod mashova a bazist, nem vagy helyhez kotve. Ha meglatsz egy szep es hangulatos helyet (vizpart mellett a viztermeles is jobb), akkor hajra, epits! :) A feladatnal sem szamit, hogy hova, barhova lerakhatod a C.A.M.P. egyseget, azzal mar kesz is lesz a feladat.

  3. Eleinte kuldetes es minden szart adj el a robot/npc vendoroknak, a napi 1400 kupak keretosszeget mindig meritsd ki. Jo penzt ernek a granatok, sult husok, kenyszerzuboonyok es golf ruhak (ezek appareal jelleguek), de szinten jo penzert megy el minden gyogyszer vagy egyeb vitamin - bar ezekre eleinte nagyobb szukseged lesz, mint kesobb, amikor mar le sem hajolsz ertuk, annyi lesz. Alacsony szinten adj el mindent, amit talalsz es amely esetleg nem rejt ritka nyersanyagot.

  Nyersanyagok esetben fontos tudni, hogy azokat nem tudod alapbol eladni a robotnak. Elobb kotegelned kell oket, vagyis amolyan "csomagban" tudod csak eladni. Ezek a "BULK" jellegu cuccok, amelyeket a munkapadnal tudsz megcsinalni. Pl egy rakas coppered van, mindegyik felesleges szamodra, de eladni azt nem tudod kupakert, csak masik jatekosnak. De, ha abbol csinalsz 10-essel Bulkot, akkor azt mar el tudod adni a vendornak.

  Nagyon fontos perk a "Hard Bargain", azt az elso kozott szerezd meg, mert mindent dragabban tudsz eladni es olcsobban tudsz megvenni a vendortol, ha aktiv a buildedben. En minden biznisz elott berakom, majd utana kiveszem (mert kell ahely masnak, de arra a par percre fontos, amikor eladom a szemetet). Emellett erdemes enni mentat is, azt, ami charismat ad, mert a maga charisma attributum is segit a kereskedesben.

  Plusz csinalj meg minden eventet, ami a szinteddel elerheto es aktivalodik, azok is hoznak sok XP-t es kupakot.

  4. Igen. Barmennyire is hihetetlen azutan a szarcunami utan, amit a jatek kapott, de a kozosseg nagyon jo es osszetarto. Kisebb szintu karaktereket mindenki segiti, penzzel, tervrajzokkal, Power armor darabokkal, stb. Nyilvan vannak itt is idiotak, veluk nem kell foglalkozni, kevesen vannak es ha bekapcsolod a pacifist mode opciot, akkor tenni sem tudnak semmit ellened.
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.23. 02:13:23
 • Papa01 #3137
  Még nagyon tanuló fázisban vagyok! :)
  Abban tudnál segíteni, hogy
  - Elég hamar éhessé, szomjassá válik az emberem. Ezt h lehet jól menedzselni?
  - Egyik feladat a saját bázis építés. Hol érdemes?
  - Hogyan lehet pénzt keresni gyorsan és sokat? :)
  . Létezhet, hogy egy elég magas szintű online szereplő odajött elém és integetett nekem? :)

  Köszi a válaszokat!

  Egyébként a játék grafikája szerintem gyönyörű! És a küldik is tetszenek, csak, kár, hogy nem magyar a játék! :)
  Utoljára szerkesztette: Papa01, 2021.10.22. 18:19:50
 • PiszkosFred
  #3136
  Persze, anélkül is tökéletesen élvezhető a játék - ha elfogadja annak hibáit és hülyeségeit. :) Ami a raktárat illeti, idővel, amikor majd lesz rengeteg nyersanyagod, akkor majd picit mikromenedzselni kell azt, de nem vészes a dolog, addigra már tudni fogod, mit kell elrakni és mi az, ami könnyen beszerezhető, ennél fogva felesleges felhalmozni.
 • Papa01 #3135
  Köszi, ezt akkor kihagyom, de a játékot, így akciósan megveszem! :)
 • PiszkosFred
  #3134
  Lenyegeben egy kenyelmi szolgaltatas, havi 14 dollar kornyeki aron (fejbol nem tudom, 13-15 korul van). Uj tartalmat nem kapsz vele, vagyis ugyanazon a jatekteren vagy, ugyanazzal a tartalommal mint a tobbiek, de pl kapsz
  - egy feneketlen crafting alapanyag tarolot (scrapbox), amelybe vegtelen mennyiseg fer es igy felszabadul egy rakas helyed a raktarodban
  - kapsz havonta 1600 atomot
  - kapsz neha egy-egy extra skint
  - kapsz egy ideiglenes tabort, amelyet gyorsan le tudsz barhova rakni es amely kvazi respawn pontkent mukodik. Ennek mar most nem sok haszna van, hiszen amiota tobb camped/taborod is lehet, sokan erre hasznaljak a masodik tabort.
  - elerhetove valik a privat vilag, amelyre csak TE lephetsz be, es azok a barataid, akiket engedsz.

  En a scrapbox es a private world miatt fizetem, es mara ott tartok, hogy egyik nelkul sem tudnek nyugodtan jatszani, ugy megszoktam :)
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.10.22. 15:18:11
 • mike01010101
  #3133
  Nagyon ellenséges voltam a játékkal, mert nem vagyok egy multiplayer rajongó. Rögtön megvettem, de egy percet sem játszottam vele. Egy pár hónapja kínomban felraktam és azóta nem tudom abbahagyni. Ha figyelmenkívül hagyom a multiplayer részt, a többi játékost, akkor ez igazából egy végtelenített Fallout 4 pár új feature-rel. A perk kártya rendszer zseniális. Persze már a játék árának többszörést elköltöttem atomokra :)
 • Papa01 #3132
  Köszi a választ! Ez az előfizetéses dolog mit takar pontosan?