3194
Fallout 76
  • Norbertboy
    #3194
    A sorozatnak köszönhetően most szárnyal ez a játék is.
  • Norbertboy
    #3193
    Most nyolc
    euróért árulják.

    Nagyon sokat foglalkoznak a játékkal és erre a játékra tényleg igaz, szebb mint új korában. :)

    Rengeteg tartalom kerüll be rendszeresen én minden évben visszatérek pár száz órára.

    Csak ajánlani tudom.
  • Darun
    #3192
    8.79
  • aemus
    #3191
    Akciós a játék a Steam-en, 9.99 Euró.
  • PiszkosFred
    #3190
    Ez, vagy ehhez hasonlo nalam is feltunt, de aztan rajottem, hogy alapbol a New fulecske az aktiv a vendornal (tudnam minek?), a tobbire valtva mar tudtam adni-venni. Foleg a heti 150 bulionnal lepodtem meg, gyorsan le akartam tudni, hogy bevaltok 15 darab TN-t a gepben, erre nezem, hogy nincs sehol semmi :) Nem tudom ki talalta ki, hogy a new ott legyen a kereskedelemben is, de kar volt.

    Teljesen ures inventorym nem volt, eddig az a bug elkerult.
  • Darun
    #3189
    Azért ez a mostani frissitéssel bejött inventoris bug elég bosszantó. A játékbalépés után elmész egy vendorhoz és totál üresnek mutatja az inventorit. Ha el akarsz adni valamit, ki kell dobni és visszavenni. Az asztalok scrap nézetben nem látják azokat a cuccokat, amiket belépés előtt vettél fel.

    A Falloutot meg a 3 óta sztem nem a main sztori vitte el, hanem a rengeteg mellékküldi meg az explore. Az meg van benne most is bőven. Mondjuk a Nuka World nekem már az előző részben is a játék gyenge pontja volt, itt sem érzek túlzott késztetést a Nukás scorebordos jutalmakra. De azért van pár vicces új event, a fix legendary droppok meg... van jó meg rossz oldala is.
  • aemus
    #3188
    Még beleraktam 90 órát a játékba, így kb. 399 óra körül járok (lvl 105), ebben a C.a.m.p építés, berendezés, farmolás, perkek, itemek maxolása, trading stb. is benne van. Alapvetően már csak a Scoreboardot érdemes farmolnom, illetve a szórakoztató Eventeken résztvenni. A játékon erősen érződik a Casual jelleg, egy tapasztalt mmo játékos hamar kiismeri magát benne, a nehézsége nem fogható az ázsiai mmo játékokéhoz. Ez egy Casual, bárki által könnyen játszható, félig szóló, félig mmo game, ami remekül szórakoztat a hibái ellenére is.
    A Bethesda nemrég közölte, hogy még 5 évig támogatni kívánja a játékot.
    Szóval, leendő és régi 76-os "villalakók", kalandra fel, karácsonykor biztos ismét akciós lesz, és egy marék mogyoróért megvehető, akinek még nincs.)

    Utoljára szerkesztette: aemus, 2022.12.10. 18:54:15
  • Darun
    #3187
    Mondjuk az a 3-4 perc nem vág földhöz, sajnos a gépem néha elég lassan tölti a fast travelt, szóval időben igazából nem nagy veszteség. A rad rumblinál kicsit igazságtalannak tartom, hogy aki elmegy ultracitet szedni, az közben nem kap xp-t. De ha nincs kiszedve az ultracit, akkor meg bukó az event. Emlékszem, mikor még csak ilyen 30-40. szint környékén voltunk és az event után ott sertepertéltünk a nagyok körül, aztán szedtük fel a kiszórt javakat hogy bedarálhassuk/eladhassuk.

    Mondjuk ahhoz kell egy kis rutin, hogy az ember megtanulja, miből mennyit érdemes tartalékolni. Steel meg wood scrap, nuclear material meg black titanium és adhesiv is van dögivel. Múltkor nem figyeltem és lebukoltam majd eladtam az összes screw-t, aztán két napig azt kellett farmolnom hogy tudjak gyártani.
  • PiszkosFred
    #3186
    Hat, egy ido utan az ember mar tenyleg csak azt teszi zsebre, aminek van ertelme. Rad rumble kivetel, ott az aoe loot miatt onnan sokszor tenyleg setalva kell elvanszorogni a deli hatar melletti vasutallomasra. :D De addig, ami nincs tobb ezres keszlet, addig marad a porszivozas.

    Elofizetokent ilyenkor jol jon a lerakhato ideiglenes tabor, mert legalabb a junkot nem kell cipelni addig, de anelkul tenyleg csak a seta marad.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.12.05. 14:36:30
  • Darun
    #3185
    Ezt értem is, de egyrészt sokakat pont ez a grindelés riaszt el, másrészt engem alapvetően nem zavarna, de amikor pl betelik a cap (40k), a vendort is lefosztottam már és bejön egy Radiation Rumble és ott a sok Irradiated Bloodpack (ami egymagában 6-700 kupak) akkor meg fáj az ember szive annyi pénzt otthagyni. Sima explore-al nem igazán jön a pénz. A másik meg lehet lenne még időm/kedvem játszani, de amikor ott állok egy public event után +100 kilóval, amit se stashelni, se eladni nem tudok, se scrappelni, inkább kilépek és játszok mást. Mivel hörcsög vagyok, azt nem igazán tudom megállni, hogy értékes cuccokat kiszórjak csak úgy (igy is megesett már, hogy számomra lom cuccokat kiszórtam kezdő/kis szintű játékosoknak, ami igy nem ment kárba, de kiszórni olyat ami másnak még hasznos lehetne, azt pazarlásnak tartom), a porszivózásról már sikerült leszoknom... félig. A kis karival viszont még most is felszedek mindent.

    Lego-t nagyon ritkán craftolok. Fegyvert nem szoktam, mert az értelmes fegyók receptjei még nincsenek meg, vagy nem tudom moddolni őket és ezért inkább a már megszokottakat használom. A láncfűrész már jó ideje az alap fegyóm, de abból is kéne egy vampire. Csak gyártani nem tudok, szerezni meg csak a Pitt-ből lehet. Sok fegyvert meg még ki sem próbáltam (az autogranade launcher is meg van már kb 1 hónapja, hétvégén próbáltam ki de nagyon nem jött be, pedig Aristocrat volt és 40k kupakkal próbáltam Rad.Rumble-n, ahol azért nem nagyon kell célzással bibelődni.

    Szérummal nem igazán akarok kereskedni. Az árak nagyon változóak, de a CAMP-em ilyen szempontból nagyon rossz helyen van, kb senki nem jár hozzám vásárolni (2 hónapig voltak betéve recik 10-20 kupakos áron, de talán 10 ha fogyott egy hónap alatt. Kiszedtem őket és kidobáltam a kukába, mert 30 kilót foglalt a stash-ből) Marsupilami kéne a plusz súly meg az ugrás miatt, abból meg is vettem a recit. De ha jól emlékszem ezek fluxosak, azt is frusztráló grindelni. Meg azok kellenek a PA modokhoz is (meg az underwear-ekhez is) Plusz én no raddal megyek, nincs helyem a low hp-s perkeknek.Kell a súlycsökkentés. Majd talán egyszer, ha sikerül minden olyan felszerelést összeharácsolnom, ami tetszik és jó is, akkor nem fog annyi helyet foglalni a stash-ben a "talán még jó lesz valamire" meg az "egyszer ezt is ki kéne próbálni" tipusú cuccok.
  • aemus
    #3184
    "Ha bizniszelni akarsz, akkor az mas persze, bar nem tudom szerumok mennyiert mennek manapsag"

    290 kupak /db. áron láttam az egyik játékosnál.
  • PiszkosFred
    #3183
    Hat, azert ez egy "mmo", vagyis a grind es a hosszu tavu gyujtogetes az egyetlen, ami mukodik.

    Ami segitseg lehet, az a par hetente erkezo hetvegi mini eventek, amikor dupla mennyiseget lehet kivaltani/eladni, de nyilvan ez is csak pici segitseg.

    En maxon vagyok mindenbol es csak azert veszek neha dolgokat (bullionbol lunchboxot, kupakbol jatekos vendoroktol lomokat, scripbol meg par random 3 csillagos fegyvert elbontani), hogy ne menjen karba semmi amit utana szerzek eventeken vagy rewardkent. Oke, premier ota jatszo(gato)k vele, mar osszejott amit akartam es ami erdekelt.

    Szerumhoz: aktivald a Luckos mutacio megtarto perk kartyat (Starched genes? talan), majd vedd meg jatekos vendortol es ugyanott vagy vele, mintha te gyartottad volna. Ha bizniszelni akarsz, akkor az mas persze, bar nem tudom szerumok mennyiert mennek manapsag. Nem hiszem, hogy valaha valtozik majd a recik ara, evek ota allando az enklave receptek ara is, muszaj "kiseggelni" :)

    Legok eseteben nem jobb a craftingra bizni? A lego core es a hozzavalokat talan konnyebb osszegrindelni, mint a napi limites scripet, mert public eventeket lehet farmolni orrverzesig (15-20 percenkent indul egy mindig).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.12.05. 12:55:43
  • Darun
    #3182
    Köszönöm :)

    Engem most leginkább az zavar, hogy az árakhoz képest az egyes erőforrások maximuma igen alacsonyan van. Tegnap jutottam le a bunkerbe és 17,5k kupak egy szérum recept. Miközben max 40k kupakod lehet és naponta 1400 van a vendornál. A rögös cuccokat még csak egyszer néztem, nem jegyeztem meg pontos árakat, de az is horror, napi max 400 aranyat lehet kiszedni és abból is talán 4-5k a max, amiből talán egy fél PA (recept) ha kijön. Legendary scripből is 4k a max, napi 400 a kivehető, de az is baromira fogy, mert ugye a legendary effekteket random adja és elég kicsi rá az esély, hogy 3 használhatót is rá tud tenni egyszerre. A legendary drop is hasonlóan "nem hatékony", sok játékosnál látom hogy az 1-2 csillagos vackokat még be sem töri, inkább kiszórja.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.12.05. 12:15:13
  • PiszkosFred
    #3181
    Winterspringben van a stamp vendor, a nyersanyagos dailykat ado csaj mogott egy szobaban, egyik egy robot a masik sima ember.
  • Darun
    #3180
    A Pitt igazából olyan, mint egy hosszabb/tartalmasabb Daily Operation. Mondjuk pont holnap ér véget a mostani szezon, volt pár ehhez kapcsolódó challenge. Illetve még annyi, hogy Daily-re akárhányszor bemehetsz, a Pitthez viszont vannak napi küldik, amik "üzemanyagot" adnak és azzal tudsz eljutni a Pitt-be (naponta egyszer, de becsatlakozhatsz másokhoz is). Az új valuta itt a Stamp... aminek a vendorját még nem sikerült megtalálni (nem is nagyon kerestem).

    Ha jól emlékszem, nekem még nem sikerült eljutnom a fő küldiben a végéig, a SS nemrég lett meg, most csináltam az Enclave-t, a BoS már kész. Eleinte inkább az explore-ra mentem, október óta meg a Scorebordos jutalmakat hajtottam.A fő karim nemrég lépte át a 200-t, csináltam egy kicsit is kb 2 hete, ő most 30 körül van. Akikkel eddig játszottam, azok magunták, nekem tetszik, a korábbi részekbe is elég sok időt öltem.

    Elég sok bug van, sajnos olyanok is, amik már korábbi részekben is voltak, de nem sikerült őket javitani (pl a Power Armoros kifagyás). A Pitt-ben is volt egyszer olyan, hogy a végén az ellenfelek beragadtak a spawnon és pár percig sebezhetetlenek voltak. A leginkább zavaró dolog sztem az, hogy az interakció és a PA is egy gombon van és azért amikor Daily-nél heal vagy disarm helyett elkezd kimászni a PA-ból, az mondjuk elég bosszantó. Meg vannak érdekes játékosok is, de ez már nem a játék hibája.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2022.12.05. 11:28:53
  • aemus
    #3179
    Kényelmes tempóban és 1 év kihagyással, a játék fő küldetésszálait befejeztem (lvl91, 309 óra játék, Pc).
    A "The Pitt" kiegészítő és még néhány mellékküldetés hátra van. Szórakoztató, tartalmas játék, bár a kezelhetősége hagy némi kívánnivalót maga után.

    Utoljára szerkesztette: aemus, 2022.12.04. 17:26:55
  • PiszkosFred
    #3178
    Rossz embernek valaszoltal akkor, Darunnak kellett volna. Legkozelebb erre figyelj oda, es akkor nem lesz gond!
  • Kissssss0 #3177
    "Fogalmam sincs mirol beszelsz, ne haragudj. "

    pedig nem rakéta tudomány, elég egyértelműen az általa említett primera reagáltam, nem pedig az ingyenes részére ennek az eventnek, ezt te hoztad fel.

    mit is írtam?
    (hajára kenheti ezt az akinek nincsen prime-ja.)

    nem pedig ezt.
    (hajunkra kenhetjük ezt az ingyenes trialt)

    "A trialnak semmi koze a prime elofizuhoz, egymastol fuggetlen a ketto"

    és én hol írtam hogy bármi köze is lenne a kettőnek egymáshoz?

    Hogy ezért miért kellet így besértődni, hat kérlek, lövésem sincs.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2022.10.04. 20:02:58
  • PiszkosFred
    #3176
    Fogalmam sincs mirol beszelsz, ne haragudj.

    Darun irta, hogy a jatek behuzhato ingyen a Prime elofizetes havi bonuszakent. Erre irtam, hogy emellett van egy egyhetes trial is. Ennyi. A trialnak semmi koze a prime elofizuhoz, egymastol fuggetlen a ketto - max annyi a kapcsolat, hogy az evfordulora idozitettek.

    Ez egy halott jatek, mar a Bethesda is lepasszolta, nem akarnak ezzel mar semmit sem csinalni, az mtx eltartja (bosegesen) es kesz. Evente jon hozza egy mini kieg, par event es kesz, az Atom shopbol gennyesre keresik magukat igy is.

    Csak hat a kovetkezo fallout jatek 10+ evre van innen, nincs mit csinalni, a 25. evfordulo miatt kellett valami "ajandek" a idiota jatekosoknak, es hat mas nincs, beraktak egy trial idoszakot meg kaptal 2 lofasz skint a FO4-ben (CM tartalomkent). Ennyi.

    FO4-et es a korabbi bethesdas FO-kat nem fogjak ingyen osztogatni, mert mind a ketto jo penzt hoz meg most is. A regi 1-2 reszt meg mar mindenki adta ingyen, akinek nincs meg, annak sosem kellett.

    Hogy aztan minderre te miert kommentelted azt a kettot, amit, hat kerlek, lovesem sincs.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.04. 19:29:23
  • Darun
    #3175
    Én egy hónapja vettem meg, akkor akciósan volt 9 euró. Valamikor a nyáron fizettem elő prime-ra, erre most ingyen kapok egy kódot, ami már megvan. Nem is az bosszant, hogy pénzt adtam ki érte, mert 9 eurót nekem már most megért (147 órám van a játékban és 77. szintű vagyok), csak ez zavar, hogy megvettem valamit jó órán, de most megkaphatnám ingyen is. Ilyen nesze semmi... (de nem azért mert sz@r a játék, hanem mert már megvan)
    Am meg Prime-on van egy csomó ingyenes játék (a platformból itélve gondolom indie-k), ha csak egy hónapra előfizetsz, már visszajön az ára a Fallouttal, lehúzod a többi ajcsit is, egy hónapig nézed a Prime Video-t (nekem viszonylag kevés szimpi cim volt, ennyi idő elég is lenne mindet megnézni)
  • Kissssss0 #3174
    mit miért? számtalanszor volt már ingyenes próba időszak, akit érdeket a játék az már réges rég megvette, ezzel már nem fognak új jelentős mennyiségű játékos állományt bevonzani.

    "Primenak ehhez semmi koze. "

    azt is ingyenesen osztogatják?
  • PiszkosFred
    #3173
    Miert? Egy hetig ingyenes probaidoszak van steamen, ki lehet probalni barkinek, Primenak ehhez semmi koze.

    Akinek nem tetszik, legalabb megnezte, arra jo (sokan lesznek ilyenek). Akinek meg megtetszik egy het alatt, az vagy behuzza valamelyik szurke piacrol a most ket forintert felrakott microsoft store-s Prime kodot, vagy behuzza steamen, vagy megveszi valamelyik viszonteladonal akciosan 8-10 euro kornyeki osszegert (jelenleg is ennyi gmg-n es planeten) es folytatja.
  • Kissssss0 #3172
    hajára kenheti ezt az akinek nincsen prime-ja.

    én már azzal is beértem volna ha valamelyik régi fallut játékot ingyenesé teszik 1 napra steamen, de még ennyire se telik bugthesdától.
  • PiszkosFred
    #3171
    Plusz egy hetig ingyen is kiprobalhato Prime elofizu nelkul is. (plusz minden Fallout jatekhoz jon valami kis extra)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.10.04. 07:57:42
  • Darun
    #3170
    Gondolom a Fallout 25 éves évfordulója miatt a játék ingyen behúzható Prime-ról.
  • Norbertboy
    #3169
    Van már magyarítás a játékhoz!

  • Alanw
    #3168
    f76 update
  • SaGa
    #3167
    Ha elpakolta volna akár a ládába a növényeket vagy a beépített alapanyagokat, akár a mentett építmények közé, nem morogtam volna, de egyik helyen se maradt belőlük semmi. Mindegy, túlélem, csak akkor eléggé bosszantott.
    Az építési sugárral kapcsolatban is vannak gondjaim néha. Amikor leraknám a tábort, azt mondja, ide nem lehet, mert összeérne valamivel. Rendben, odébb megyek.
    Viszont láttam olyan „tábort”, amit valaki az egyik városi házzal épített egybe. Konkrétan azzal a házal, ami Flatwoodsban a Red Rockettel majdnem szemben van, átellenben a halott pap mobilházával és mellette áll egy motordiagnosztikai pad, rajta egy akkuval. Ezt így hogy?
    Vagy egy másik a repülőtér melletti vasútállomásnál, konkrétan rá a sinre.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2022.01.03. 17:59:53
  • Alanw
    #3166
    Annyit még a talpalatnyi helyröl hogy igazábol az épitési sugarad a mérvado..tehát ha valaki más táborának a sugara csak egy kicsit is belelogna tiedbe,az már ütközés...
  • PiszkosFred
    #3165
    >> "Lehet, ha kerestem volna másik szervert, akkor nem vész el a cucc? "

    Igen.

    Amikor belépsz egy szerverre, mindig megnézi, hogy foglalt e a hely, vagyis, hogy le tudja e rakni a bázisodat. Ha nem szabad, akkor megkérdezi azt, amit. Ha ilyenkor új szervert keresel (vagyis ezt válaszolod), akkor a következőre beléptet automatikusan és ott megint megnézi, hogy szabad e a hely. Ha nem keresel új szervert, hanem költözöl, ahogy tetted, akkor jöhet az alábbi probléma, amibe belefutottál. Ugyanis a bázis nagy részét átrakja ugyan, de lesznek olyan külső elemek, amelyeket nem tud. Ezek vagy visszakerülnek a stashba (stored fülbe - főleg a gépek és építmények, azok sose tűnnek el, csak max akkor, ha nem te építetted, hanem valaki másnak engedted meg, hogy építsen a bázisodon), vagy a food/drink menüpontba (lásd pl a kukoricát, tatót, stb-t növényeket, amelyek alapjaiban fogyasztható cuccok, csak palántának is használhatod őket).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2022.01.03. 15:18:53
  • SaGa
    #3164
    Bocs a magamnak válaszért: maradni ugye nem tudtam, mert a kliens kiírta, hogy ezzel a szerverrel nem tud kapcsolatba lépni, és ki is lépett. Újra kellett indítani a programot, ott lerakott valahová, ahol foglalt volt a helyem, így odébb kellett költözni. De azt már ezen a szerveren belül, nem kerestem másikat.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2022.01.03. 15:07:08
  • SaGa
    #3163
    Amikor jelezte, hogy ide nem tudja letenni, megnéztem, hogy miért, láttam, hogy valakinek ott a bázisa, elmentem odébb párszáz méterrel és oda lepakoltam a sajátomat. vagyis átköltöztem. Lehet, ha kerestem volna másik szervert, akkor nem vész el a cucc?
  • PiszkosFred
    #3162
    "Igen, valaki pont ugyanarra a tenyérnyi helyre telepítette a sajátját. Mindegy, volt már ilyen. De most egy kellemetlen mellékhatás is csatlakozott. A már jól kiépített ültetvényemből gyakorlatilag csak a BOS torony maradt meg a benne és rajta lévő építményekkel, bútorokkal. Minden, ami körülötte volt eltűnt a semmiben. "

    Csak a tisztánlátás kedvéért:
    - Amikor jelezte a progi, hogy foglalt a hely, akkor leraktad a bázist egy másik szabad helyre (kvázi átköltözél) és akkor tűnt el a veteményes, vagy a kliens kérdésénél, miszerint maradsz vagy keresek másik szervert az utóbbit választottad és oda belépve láttad, hogy hiányzik a veteményes?
  • SaGa
    #3161
    Tegnap két meglepetés is ért. Az első kellemetlen volt. Néhány óra után aszondja a porgram, hogy elvesztette az irányítás képességét, mert a szerver nem elérhető. Átrakott egy másikra, ahol közölte, nem tudja felhúzni a bázisomat, de ingyé lerakhatom bárhova. Igen, valaki pont ugyanarra a tenyérnyi helyre telepítette a sajátját. Mindegy, volt már ilyen. De most egy kellemetlen mellékhatás is csatlakozott. A már jól kiépített ültetvényemből gyakorlatilag csak a BOS torony maradt meg a benne és rajta lévő építményekkel, bútorokkal. Minden, ami körülötte volt eltűnt a semmiben. A már termőre fordult 30-30 muttfruit, corn, tato ültetvényem, a víztisztítók, generátorok, minden. Se elmentve, se "elraktározva" semmi. Kezdhetem elölről a növénygyűjtést, meg a csavar keresgélést. Abból mindig hiány van. És a robotok se tartanak belőle raktáron. Az ültetvény a ragasztó főzés miatt kell, mert az a másik, ami állandóan kell és alig van belőle.

    A másik viszont kifejezetten kellemes meglepi volt. Visszalépés után, úgy 25. szinten csináltam egy casual teamet, amibe beszállt egy 396-os körüli szinten járó játékos (meg még két másik, de azokat nem láttam) és meglepő módon jött is velem mindenhová. Beszélgetni ugyan nem tudtunk, de valahogy pillanatok alatt megvolt az összhang. Vicces volt, a karakterem nő, gyanítom emiatt bemutatkozásképp dobott nekem egy haloween kosztümöt boszorkánykalappal. Én pont előtte tettem szert az íjra, elkezdtem azt használni. Előnye, hogy nem kopik, ellentétben a többi fegyverrel. Plusz, mivel IRL is íjászkodtam (a csigás íjam és a nyílpisztolyom még meg is van), ahol van ilyen, azt használom. A csatlakozott kolléga már csigás íjjal jött, meg valami nagyon hangtompított gépkarabély szerűvel. Mikor látta, hogy íjászkodva csinálom a feladatokat, ő is elkezdte azt használni, csak a legdurvább helyzetekben kapott automatára, ahol már én is előhúztam a 45-öst. Lenyűgöző volt, ahogy minden külön egyeztetés nélkül, tökéletes összhangban tudtunk dolgozni. Amelyik scorcherbe, feralba kettőt is bele kellett lőni, ott hol én lőttem az elsőt ő a másodikat, hol fordítva. A nagyobbakat is felváltva küldtük meg egy-egy nyílvesszővel, míg el nem hullott. Ő követett engem, mert az én questjeimet csináltuk és olyankor a jelzéseket én látom, merre érdemes menni, de ha valahol elmentem volna valami érdekes mellett, integetett, vagy lőtt egyet, hogy figyeljek rá és jelezte, merre lenne jobb. Meg védte a hátam, míg egy terminállal vesződtem. Ha észrevettem a távolban valami ellenségest és átmentem "rejtőzködőbe", ő is átváltott, előhúzta az íjat és ketten cserkésztük be az ellent kétfelől. Az a kb másfél-két óra, míg így párban csapattunk, kifejezetten hangulatos volt. Ezalatt fel is másztam 25-ről 33-ra.

    Ja, az íj. Az elsőre nagyon megzavart, hogy sikerült a játékba egy nem létező, "balkezes" íjat összerakniuk a fejlesztőknek. Vagyis a tükörképét a valódiaknak Normálisan az íjat a bal kezünkben tartjuk és jobbal húzunk, a célzó tüskék és a kifutó az íj markolatának bal oldalán van. Itt meg pont fordítva.
    Utoljára szerkesztette: SaGa, 2022.01.03. 10:40:54
  • Ellaberin
    #3160
    Ejj beírom itt, hogy megvettem és nekiesek, erre - hába voltam itthon az ünnepek alatt - elő se vettem.
    Azért egy

    BUÉK!

    -ot nyomok :D
  • Papa01 #3159
    Köszi a választ, most a hetekben nem igazán játszottam, de hamarosan újra előmászok a bunkeremből... :)
  • harras25
    #3158
    Ja már láttam.
  • PiszkosFred
    #3157
    Nem szuntettek meg, csak ma erkezik az uj "kieg"/season, ilyenkor nincs heti ebben a par napban. Jovo heten keddtol megint lesz ugy, mint eddig.
  • harras25
    #3156
    Újabban ha belenézek egy komputerbe kicsi a kép, alig látom. Miért lehet ez ?
  • harras25
    #3155
    Megszüntették a heti kihívásokat és bővítették a napikat ?
    Szerintem régen jobb volt.
    Ha kevés időm volt akkor is ki lehetett aznap pörgetni max egy óra alatt, a hetit meg ha időm volt.
    Tegnap órákig tartott a daily challenge is.