242
Total War: Thrones of Britannia
-
sakkay #120 Én most vh-vh- mert legendaryn nem lehet nézegetni9. Én is mindjárt végzek wesexel, ott nagyon ki lehet tanulni a gazdaságot. A lojalitásra rámenve látni kinek mi a nyűge és úgy elég jól lehet tartani a hűséget. A war favour elég összetett, random dolgok is alakítják. Békekötés, háborús győzelem, vereség sőt talán a hosszú háborúk ideje is befolyásolja-negatívan-az alakulását. -
Hunor1 #119 várjuk ! De ha valaki kicsit elmagyarázná ezt a war fervour rendszert az sem ártana. az is változik +- irányba sűrűn, de már lexarom :) -
Daermon #118 Northumbria, sima normál. Általában mindig csak normálon játszok, főleg elsőre. -
sakkay #117 Szép!
Kivel voltál, milyen fokozaton? -
Daermon #116 Na megvan az első győzelem :D Ha ráérez az ember, és az elején jól gazdálkodik, utána már könnyebb volt.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2018.05.06. 07:17:05 -
sakkay #115 Már kezdem vágni ezt a loyality rendszert, holnap írom. -
Daermon #114 Na ma olt időm tolni. :)
Azt kell mondjam jó. Ami nem tetszik, hogy a loyality túl gyorsan változik néhat... Valamint nem értem, hogy, ha már van egy vazallusom, miért nem tudom beolvasztani a birodalmamba. Az új Public Order rendszer pedig nem rossz, de inkább fura. Warhammer után meg kicsit szűkebbek a lehetőségek csata terén, de ez megszokható, csak vissza kell állni a realitásra :D Apróság, de hiányzik a diplomácia képernyőn, hogy melyik frakciokkal van kereskedelmi szerződés, meg barátság.
A térkép bőven nagy, a csaták jók, jól optimalizált, nem tölt sokat körönként, jöhetne a szokásos Blood DLC is már. A minor settlement rendszer szokható, nem rossz. A játék hangulata pedig nagyon jó.
Összességében eddig egy (kicsit optimistán a jövőre nézve) 8/10. -
sakkay #113 Ugyanezt gondolom. Érdekes a progi, mélyebb összefüggések is vannak a családlojalitás résznél, nagyon jó-végre megcsinálták-hogy egy nagy vereség után
iszonyat nehéz pótolni az egységeket és lassú is. Hajózás lehetne sokkal részletesebb, és a seregek sebessége a kampányban is faxság, de ezzel lehet élni. -
#112 Úgy rémlik, ~10 órám van a játékban (a teszt miatt), de egyelőre nem volt olyan problémám, hogy niemandok ugrálgattak volna a településeimen. Olyan már adódott, hogy egy távolabbi állam húszas sztekkje megjelent a védtelenül maradt határom mellett, de azt sikerült diplomáciailag elintézni. Nincs tehát még elég tapasztalatom, de úgy érzem egyelőre, jól fekszik a kampány AI. Nem érzem, hogy köcsögösködne (mint pl. az Attiláé), a szövetségek próbálnak együttdolgozni, a haderőállítás miatt pedig érdemi előnyként élem meg, ha az ellenség mezei seregeit megsemmisítem.
Összességében, egyelőre nem érzem szükségét a modnak, inkább kíváncsi vagyok arra a vízióra, ami a fejlesztők előtt lebegett. -
sakkay #111 Amíg nem látom az arányaikat, soha nem módolok. Egyszer minimum végignyomom, aztán jön a mód. -
Hunor1 #110 no mindegy , én jól szórakozom ! :) ja, akit idegesít hogy egy sereg nélküli generális elfoglalgatja a védtelen falvakat, arra már van MOD ! ebben a modban minden falu kap 4 alap garrison egységet . TWC-n van már pár mod de ha kell linkelek . -
Daermon #109 Gondolom nem mindenki vette megjelenéskor. Majd lassan beindul. :) -
Hunor1 #108 bazmeg akkor mi hárman ? :)) azt hittem nagyobb mozgás lesz . -
Daermon #107 Én majd ma-holnap merülök bele :) -
sakkay #106 Nem már én is nyomom. Csak nincsen benne még sok időm. Jó lesz ez... -
Hunor1 #105 semmi ? csak én játszom vele ? :) -
Hunor1 #104 Ja, és állandóan oda kell figyelni az elégedetlenkedő nemeseimre is ! a borotva élén táncol a lojalitásuk ! BÁRMIKOR belázadhat egy két hadvezér/kormányzó . például most lett nagykorú egy fattyú kölköm, hát ő azonnal 2-es lojalitással indul :)) és egyelőre nincs birtok amit odaadhatnék neki.... egy feleséget akartam neki keresni . sajnos azonban a gép egy olyan csajt dobott aki már -1 lojalitást adott volna neki . ok nem kértem belőle, de a lóvét bazmeg így is levonta ! :)) -
Hunor1 #103 East Englével eddig macerás :) mindössze 2 seregem van , többet nem tudok eltartani ! :) a Guthrum serege is csak 17 egység, a másik 12 egység . nagyon oda kell figyelni a kaja termelésre és az egyéb bevételekre ! Ami kurva jó hogy a vazallusok ténylegesen segítenek , küldenek sereget, akár többet is(wessexnél) . Ugye a fő célom hogy kipicsázzam Alfrédot (westseax) , de egyelőre csak lapítok, mert szerintem leradírozna a térképről a vazallusaival karöltve :) VH-VH fokom játszom . -
sakkay #102 Köszi. Jó sok mindenre kell figyelni ami eddig nem volt-hála az égnek-szóval ez már eleve jó pont. -
Daermon #101 Belenéztem gyors, de sok időm nem volt.
Warhammer után szokatlan az egész, főleg UI meg az ikonok :D A portrék és egység kártyák lehettek volna szebbek.
Egy kis csatám volt az hozta a elvárt színvonalat. Grafika szép, és röccenés mentesen futott a játék. Ahogy néztem, hogy a kajára is figyelni kell, így érdekes lesz.
A térkép elég méretes így is, szerintem nem fog hiányozni, hogy nincs világ térkép.
Majd hétvégén lesz időm rendesen leülni, de úgy érzem jó lesz ez. :) -
sakkay #100 Na milyen??Csak holnap érek rá, azért mondhatnátok valamit:)) -
Hunor1 #99 érdekes, nekem már játszható ! :)))) lehet korábban más időzónás helyet adtam meg ? no mind egy elvileg játszható ! -
Daermon #98 Én tegnap előtöltöttem, de úgy néz ki ma el se tudom kezdeni irl miatt :D -
Hunor1 #97 basszameg , meló miatt csak délután tudom élesíteni a játékot . azért ha van közületek aki ma délelőtt már játszhat vele dobjon ide pár sort hogy milyen a gamma. legalább had olvassak róla meló közben :))) -
Hunor1 #96 mint ahogy a Normannok is érkeztek, jól van ez így. faszt se érdekel hogy nem 1066-ban :) -
sakkay #95 Az a szép ebben, hogy Dániából érkezhet inváziós flotta-mint ahogyan érkezett is nem egyszer-így teljesen rendben van. Hiteles. -
Hunor1 #94 Tegnap láttam egy érdekes videót. Wessex kampány vége , minden győzelmi feltétel teljesítve lett . erre megjelentek a Normannok 5 full (elit) sereggel , de már északról is sorjázott 5 fullos Dán sereg a tengeren . a Normannok se perc alatt elfoglaltak 2 várost , és a wessexiek máris bankrupton voltak ! :)))) szóval tartogat a játék a végére némi izgalmat is azért. ja és az Ír szigeteket nem is karcolták, sőt északon Northumbria is jelentős területekkel bírt még . -
sakkay #93 Szerintem itt pont nem, de lehet igen:)
-
Daermon #92 Megy a marketing gőzös, zakatol a hypetrain :D
-
sakkay #91 Nagyon faxa lett, majd kérdezek is mindjárt:) -
Daermon #90 Jó cikk volt, most még inkább várom a startot :D -
#89 Beszúrok némi pofátlan önreklámot. -
sakkay #88 Én nem értem..válaszolok aztán eltűnik!!! Nem rakja ki. Mi a fax ez!!!!! -
Hunor1 #86 leginkább hard-hard vagy kampány VH csaták H. nos igen, vanillával nagyon keveset, azonnal keresem a modokat, vagy magam gyártok néhányat. Az első amit tervezek változtatni az a vár kapuk és barrikádok megerősítése. aztán a csak a "skót" lándzsásoknak adott "square" formációt hozzáadom minden lándzsás egységhez (bár tudom a hülye AI soha nem használja őket...) aztán lecserélem a béna 2D portré képeket ( királyok-hadvezérek-helytartók-feleségek) reális portrékra .
-
sakkay #85 Mondjuk ez azért már nem ilyen egyértelmű. A WH már biztos, hogy ennél jóval okosabb, de talán az Attila sem volt faék ebben a kérdésben. De lehet a módokkal keverem. Az ért jó Ai írni nem ilyen egyszerű. Milyen fokozaton szoktál játszani? -
Hunor1 #84 pedig az az egyszerűbb út nekik, sajnos . azt nem értem ha képes az ember kibaszott jó sakkprogramokat írni, ahol az AI képes az embert is megverni, hogy a faszba nem tudnak egy jó AI-t programozni egy stratégiai játékba ?! csak a legegyszerűbb : a kurva AI (legalább ahol nagy serege van) tartson hátul 2-3 reserve egységet akikkel reagálhatna a játékosok flanking akcióira, mert így baromi könnyű mögéjük kerülni. meg hogy ne az egész serege támadjon be középen 12 egységgel mint valami hangyaboly -
sakkay #83 Valószínűnek tartom, hogy egy csomó aspektusból a legélethűbb Totalwart kapjuk. Csinálják ezt egyfajta tesztből, hogy mekkora keletje lesz. Ha nagyon beválik-bonyolultabb ellátás, tényleges főcsaták, egység képzés realitása,népenkénti igazi különbségek, teljesen más alrendszerek stb_-akkor ez lesz a főcsapás iránya. Vsz még a kínait is behúzzák efelé. Ha nem jön be, akkor megyünk a csillivilli grafika, arany középút felé. Illetve tartjuk azt. Nem szeretném. -
Hunor1 #82 állítólag holnap már pre-load lesz. remélem akkor már tudom böngészni a játék pack fáljjait ! :)
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.04.30. 21:39:32 -
Hunor1 #81 a szarokat meg kihagyták belőle ! :) -
sakkay #80 Úgy néz ki, átvették a jó dolgokat a WH-ból.