Total War: Thrones of Britannia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
készül, már 20% körüli, de közben rájöttem mod manager kell neki :-D

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Magyaritás sztem nincs.
Vér meg van, legalábbis nekem ingyen települt egy DLC formájában már nem tudom mikor.
Amúgy, ha megszokod rájössz, hogy nem is rosszak a változások. A PO-t elsőre én se értettem, de aztán rájössz, hogy egyszerűen számol. A Minor Settlement rendszer meg nagy jó.
Lehet akkor nekem egy kicsit nehézkes majd belejövök. Van magyrositás? Illetve nem tudjátok miért nincs benne blood azaz vér a csaták úgy egy kicsit unalmasak:) kösz a segitséget!
Montanosz
a magyarítás fájlt, *.pack, hova kell másolni hogy működjön a dolog? mert semmi info fájl nem volt melléje a zipben

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Az egyik legjobb rendszere van szerintem, kifejezetten egyszerű :D Csak meg kell szoknod.
Ez total war rész engem kikészitett, érthetetlen az egész játék.. Főleg a loyalitás,pablic order, és a hűség része, na meg a az élelmiszer ellátás. A loyalitást vagyis a hűséget elveszted ha elfoglalsz a fiaddal egy ellenséges várost. Most mi van??!! S minden hübérsemnél csökken. Ha fejlesztem a várost és a körök végén emelkedne 2-4-6 ponttal a public order azt sem mindig adja meg! Ha háborúba mész csökken minden a kaja a sereg minden pénzbe kerül ami rendbe van , de miért csökken a közrend és a loyalitása a kormányzóknál és a sereged vezetőinél? Érthetetlen. Ráadásul a seregedet élelmiszer ellátásáha is baromi nehéz főleg a vikingeknél minden városomban az élelmiszert és a városfejlesztés húztam mégse tudok fentartani egy 12 és egy 6 fős sereget. Vicc. ha meg hóditani akarok elvesztem az embereim hűségét akik azonnal lázadnak mint kormányzok és elvesztem a hátországot. az egész játék úgy ahogy van el van baszva. Már a 4. néppel próbálom s nem lehet fejlődni.
Ma délután jön a végleges frissítés, valamint a Blood, Sweat & Spears ingyenes dlc:

https://www.totalwar.com/blog/thrones-of-britannia-allegiance-update

https://www.youtube.com/watch?v=ug9EAEX3Qrs&feature=youtu.be

Utoljára szerkesztette: LAnders, 2018.08.29. 12:07:41
Üdv!
Próbálta már valaki az Allegiance béta update-et? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok?
Több néppel is játszottam, szerintem ez egyáltalán nem probléma. Ha jól értelmezem, több szintű győzelmi feltételrendszert állít a játék, és bár valóban van rövidebb jellegű, gyors győzelmi feltéltel, de nyugodt szívvel tovább lehet folytatni a játékot, hogy egy másik, grandiózusabb célt is elérj.

Ami szerintem inkább gond, hogy nagyon sok tartománynál kifejezetten unalmas a vazallusokat, birtokokat menedzselni, de ez inkább általános TW "betegség". Nem értem, nagyobb birodalmaknál miért nem lehet automatizálni egy-két olyan opciót, amit a játékos amúgy is mechanikusan alkalmaz.

Mindezzel együtt számomra az egyik legjobb TW epizód.
Na ott van a gond ezzel a játékkal, hogy ma kezdtem egy kampányt legendaryn, az egyik legnehezebben játszható néppel-Northumbria-és 16.30-ra megvan az egyik fajta győzelem.Ez nagyon gáz! Miféle TW az, amit 6 óra játékkal győzelemig lehet vinni! Maga a játék amúgy tök jó lenne, de valami el van baxva rendszer szinten.

//www.youtube.com/embed/PgBngI0Py1I
//www.youtube.com/embed/xqtm_0OWjV0
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.06.09. 08:47:50
Ja én is ez olvastam aztán.

PrasCo
Nem tudom, honnan az infó, de megkockáztatom, hogy vagy a hírszerkesztő nem olvasta el rendesen a forrást, vagy én. Abban ugyanis - elvileg? - azt írják, hogy bár valóban lesz ilyen vonzata, emellett választható lesz a "Classic mode" is, amiben a már megszokott módon, testőrséggel fognak szerepelni a történelmi személyek.
Kicsit úgy kell elképzelni, mintha választhatnál, hogy egy képzeletbeli, korai görög államokkal foglalkozó játék narrációját Homérosszal akarod-e lekövetni, vagy egy történelemkönyvvel.
Óóóó faxomat....

No akit érdekel a TW Kína annak infó: a jàték 2019re csúszott, valamint nem teljesen történelmi lesz:
“Érdemes lehet még megjegyezni, hogy a fejlesztők elárulták, nem törekednek a teljes történelmi hűségre. A Three Kingdoms ugyanis egy 14. századi történelmi regényen alapszik, és mint ilyen, szerepelnek benne különféle generálisok emberfeletti képességekkel, akik egymaguk is teljes ellenséges osztagokkal tudnak végezni.”
Nem izgultam csak biztos akartam lenni :)
Köszi az infót.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

nálam is annyi. szóval akkor megvan a peccselésed ne izgulj :)
hát érdekes ...
Nálam : v1.0.0 Build 11578.1381861
nálatok ?

vagy megnézed a wood kernt , aki gerilla tulajdonságot kapott.
igen.
Hogyan tudom ellenőrizni, hogy megtörtént a frissítés ? Látszik a verziószámból a jobb felső sarokban ?

Automata, 700mb.
telepíteni nem kell. szerintem automatikusan letölti.
Ez a pach frissül a játékba vagy tölteni és telepíteni kell majd ?

hát igen, de a legnagyobb baját nem orvosolja a játéknak sajnos. ez pedig már megint a kibaszott passzív AI ! több kampányt is abbahagytam mert ha leverek 1-2 ellenséges sereget szinte megbénulnak, nem védekeznek, nem toboroznak új sereget .no meg annyira hülye hogy egyáltalán nem üzen hadat nekem ! már legalább is azok akik eleve a térképen vannak. igaz a vikikng fosztogatók persze igen, de azokat kifárasztom, leverem. kár hogy nem 2 full hajót küldenek.
Nem. Egy külön fájlba rakom a fordítást. BTW_local_hu.pack. ... lényegében a local_en.pack másolata csak a felesleges részeket vettem ki belőle és amíg nem írom át magyar betűkkel a táblák sorait addig az eredeti szöveget jelenik meg. Ha nincs nálad a BTW_local_hu.pack fájl akkor esélye nincs a játéknak magyar betűket mutatni :)

jó de a .loc fileoknak nem kéne magyar nyelvűnek lenni ? én megnéztem őket és full angol szöveg van bennük.
Ok, látom valószínű hogy a steames feltöltésnél van valami gubanc amit nem tudom milyen hiba. Eleve a feltöltésre vonatkozó hiba vagy csak a frissítésre ? De akkor valószínű már eleve a feltöltést se veszi.
Tudja valaki hogy mi ez a hiba ?

Failed to update mod in Workshop! (Error code : 8) mire vonatkozik a nyolcas kód !?

Egyszerűsítünk. Ide fogjuk feltölteni ahonnan le tudjátok tölteni, bemásolni a Data mappába és tudjátok használni.
http://www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu/

Sorry. De én innen nem látom hogy hibás lenne, mert a saját mappámban ugye benne van a MODosítás és müxik.

Na srácok , megjelent egy igazán jó battle AI mod !! MINDENKÉPPEN próbáljátok ki ! ezek tényleg tudnak valamit ( eddig a warhemmerhez gyártottak modokat, de ott ők az 5 csillagos kategória)
ég és föld ezzel a móddal csatázni. SOKAT javítottak a vanilla AI-n.
a steam műhelyben van , de linkelem is :
Battle AI MOD
Szia Yag. nálam sajnos nem működik. de szerintem elbactál valamit a feltöltésnél. nézem a text fileokat a mododban és MINDEN szöveg angol ... :))
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.05.13. 13:42:34
PrasCo
Na, lényeg, hogy megoldódott! :)
Az volt.

Most frissített a win, hátha ez volt a gond.

PrasCo
Ugyanez, sosem volt vele gondom.
Nekem sose chrashelt.
Skótokkal a végén már 2 év volt míg egy sereg lejött északról-közben meg ugye a karakterek nem halhatatlanok, eljár felettük az idő nagyon hamar. Igen idegesítő. Ja és rengeteg a kék halál, csak nálam?

Ok. Köszi. Egyébként Seam-re feltöltöttem ha valaki kipróbálná majd, de gondolom ezt már úgy is kitaláltátok.

A 4 kör 1 év? Igen picit zavaró, de túl kell rajt lépni. Annyira nem fontos dolog a dátum :)
Mondjuk az ideális talán az 1 kör/2 hónap lett volna. Fene tudja.
Na hamarabb végeztem. Ami nagy gond eddig az a nagyon elbaxott táv megtétel idő arányában.

OK. Még belenyomo9k pár órát, aztán jön a kritika:)

Sziasztok!

Pár körre volt még csak időm. de igyekszem felfogni mi mindent újítottak az Attila óta ... tetszik az új katonai ellátás rendszer. Jó hogy végre kell élelmezni is őket és nem csak a globális termelésből fedezni a katonai kiadásokat. Az viszont meglepett, hogy az egyes termelő egységek külön vételével sokkal több felé kell figyelni és potenciálisan 3x több célpontot adni az ellennek.

Elkezdtem szerkeszteni a fordítást is, ha nem is lesz teljes, de használhatóvá fogom tenni legalább annyira mint az Attilát.
Majd lenne pár kifejezés amit megvitatnék veletek, nem minden klaffol 100%osan így első ránézésre, inkább feldobom ide kérdésnek és ha van kedvetek, mondjátok meg melyik lenne pontosabb szó az adott területen.
Előre is köszi. G.

Meddig tarthat maximum a kampány? Megleszek hamarosan a skótokkal is, de már 926-ban vagyok. )50 körül végzek kb.

:)

Nálam csak télen van fagy. :D
Nyomom a Skótokkal, az eleje nagyon nehéz, de már faxa:) Viszont sokat fagy..nálatok?

a skótokkal azért nem kezdek újat mert bénák a kezdő egységeik azzal a kis nevetséges pajzsukkal, és emiatt egy csomó egységük nem kapja meg a shield castle formációt sem ami elég nagy hátrány .
Na tessék, és még mondtad, hogy túl könnyú :D
Skótokkal nekem is neccesen indult, és majdnem bele is buktam, de már alakul. 2 seregem van, jó public order, kellemes terület méret. Az északi vikingeket jól elvertem az elején + fellázadtak ellene, ezt kihasználtam. Azóta viszont vele meg a szövetségesükkel bjútifull frejndsipben vagyunk :D
Viszont a 2 kezdő vazallusom már nincs.
Úgyhogy walesiek felé tekinthetek. Oda úgy is van mission, meg arra fele quest is.
De mivel ma Pillars of Eternity 2 megjelenés, így nem tudom mikor folytatom.
no mindegy, később visszanézek rá. lehet hogy az Ír háborújuk bebaszott az én terveimnek (márhogy egy nagy háborúban győzzem le a wessexieket) Közben a skótokkal abbahagytam a kínlódást :) 3 ellenség is támad, elvesztettem falvakat úgyhogy nincs kaja, minuszban a lóvé, -50 körüli az elégedetlenség ! ja egy lázadó sereg elglalta egy falumat, majd szépen felhízlalta magát 16 egységre ! :))) egy kis seregem felmorzsolódott/éhenhalt a csatákban. Persze tudom miért. Egy nagy hibát vétettem a királlyal , mert kalandozásba fogtam és tengerre szálltam hogy a legészakibb vikingeket kipicsázzam. nem kellett volna.... :/