242
Total War: Thrones of Britannia
  • betyar40
    Ja még egy ha valamely MOD-ot letöltöm a Steamen keresztül akkor a régi játék módosul amit elkezdtem vagy elölről kell kezdeni? Sajnos a fiammal csak most kezdtük el a Total wart:)
  • betyar40
    Találtam a steam mühelyében jó pár MOd-ot és kiegészitőt de nem tudom melyiket érdemes letölteni. Ami nem tetszik hogy a sereg és az egységek kinézete nagyon egyforma és nehéz őket megkülönböztetni. Illetve hogy nincs benne vér de találtam olyan MOd-ot ami meg túltolta a vért azt sem tetszett.Szóval ha tudnál ajánlani valami klassz kieget az jó lenne.
  • betyar40
    Én szeretem ezt a korszakot ezért akarom letolni a vikingekkel tudsz nekem mondani valamilyen MOD-ot packot ami elérhető? Link vagy bármi. S nem tudom ingyenes vagy nem? Kösz a segitséget!
  • Yag
    Rome II höz képest egy f@stalicska. Nem is értem, hogy miért nem gondolják, hogy legalább az Attila szintjét meg kellene ütnie. De sajna szerintem azt se. Rome IIhöz képest meg nem is merem hasonlítani. És ez csak nettó játéktechnikai és mechanikai tétel. Semmi külalak vagy kinézet.
    Kénytelen az ember MODokat használni amiben legalább ballanszolják az ilyen hülyeségeket.
  • betyar40
    Azért azt megjegyezném rengeteg érthetetlen dolog van a játékban. Már majdnem egész irország az enyén a vikingekkel,de még mindig 2000 a bevétel hiába van rengeteg városom és településem fejlesztve. Az elején 1500 bevétel volt 3 telepeüléssel. A sereg létszáma 5 commander és kb 2000 fő de még mindig zéró food határán mozog az ellátás közben meg a birodalmam 10 x akkora. Nem beszélve hogy van egy fattyú karakter a játékban aminek nem lehet növelni a influencét hiába csinálsz bármit ami szerintem elég furcsa. Mivel a király fiaai meghaltak muszály volt egyet örökbefogadnom:)
  • Montanosz
    köszi,köszi :-D
  • Yag
    Lehet olvastad már, máshol de megosztom veletek. Azért nem készült el még egy sem, mert nem lehet készre csinálni. Legalább is így ahogy most van, nem. Max egy használható verziót lehet belőle előállítani és játszani vele. Törzsgyökeres TotalWaros vagyok és anno a Rome 1-hez kezdtem el apróbb dolgokat MODolni. Egységneveket stb. A ROME II-be blokk szövegeket fordítottam, de igazából az Attilla magyarítását már egyedül kezdtem el saját szórakoztatásomra és kedvtelésemre. Azt kell megérteni hogy ez egy folyamatos "verseny" a fejlesztőkkel. Minden kiadott DLC vagy frissítés az egész addig elkészült munka átfésülését igényli és ha úgy van akkor az addig elkészült szövegek nulláról való összehasonlítását. Beszúrnak, kivesznek belőle sorokat akár több százat is és ha csak egy nincs a helyén a képernyőn már nem jelenik meg.

Nem panaszként írom de akárhány felhívást intéztünk fordítás segítségért vagy tesztelésért érdektelenség miatt csak magam maradtam. Pont annyit fordítom amennyit játszom vele. Mostanában a Rome II 19Pach-el játszom így a Britannia kicsit háttérbe szorult. Mondhatnám azt is, hogy a négy játékot szimultán fordítom (az túlzás inkább fogalmazzunk úgy hogy ápolgatom) mikor melyikhez van kedvem.
    Shogun II., Rome II., Attila, Britannia, és ha kijön a három királyság azt is elkezdem. A Warhammerekhez készítettem egy menüt de mivel egyáltalán nem játszottam vele így azt nem tudom már figyelemmel kísérni.
    Sajnálom, ez van. Egyedül ennyire fussa :)
  • Yag
    Steam-en feliratkozol, vagy Data mappába másolod és/vagy MODmanagerrel beüzemeled.
  • Montanosz
    Ehun-e :-D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu/
  • Daermon
    Nem tudtam, hogy készül. De nem is gondoltam, mert nem láttam még olyan TW játékot, amihez elkészűlt volna :D
  • Montanosz
    készül, már 20% körüli, de közben rájöttem mod manager kell neki :-D
  • Daermon
    Magyaritás sztem nincs.
    Vér meg van, legalábbis nekem ingyen települt egy DLC formájában már nem tudom mikor.
    Amúgy, ha megszokod rájössz, hogy nem is rosszak a változások. A PO-t elsőre én se értettem, de aztán rájössz, hogy egyszerűen számol. A Minor Settlement rendszer meg nagy jó.
  • betyar40
    Lehet akkor nekem egy kicsit nehézkes majd belejövök. Van magyrositás? Illetve nem tudjátok miért nincs benne blood azaz vér a csaták úgy egy kicsit unalmasak:) kösz a segitséget!
  • Montanosz
    a magyarítás fájlt, *.pack, hova kell másolni hogy működjön a dolog? mert semmi info fájl nem volt melléje a zipben
  • Daermon
    Az egyik legjobb rendszere van szerintem, kifejezetten egyszerű :D Csak meg kell szoknod.
  • betyar40
    Ez total war rész engem kikészitett, érthetetlen az egész játék.. Főleg a loyalitás,pablic order, és a hűség része, na meg a az élelmiszer ellátás. A loyalitást vagyis a hűséget elveszted ha elfoglalsz a fiaddal egy ellenséges várost. Most mi van??!! S minden hübérsemnél csökken. Ha fejlesztem a várost és a körök végén emelkedne 2-4-6 ponttal a public order azt sem mindig adja meg! Ha háborúba mész csökken minden a kaja a sereg minden pénzbe kerül ami rendbe van , de miért csökken a közrend és a loyalitása a kormányzóknál és a sereged vezetőinél? Érthetetlen. Ráadásul a seregedet élelmiszer ellátásáha is baromi nehéz főleg a vikingeknél minden városomban az élelmiszert és a városfejlesztés húztam mégse tudok fentartani egy 12 és egy 6 fős sereget. Vicc. ha meg hóditani akarok elvesztem az embereim hűségét akik azonnal lázadnak mint kormányzok és elvesztem a hátországot. az egész játék úgy ahogy van el van baszva. Már a 4. néppel próbálom s nem lehet fejlődni.
  • LAnders
    Ma délután jön a végleges frissítés, valamint a Blood, Sweat & Spears ingyenes dlc:

https://www.totalwar.com/blog/thrones-of-britannia-allegiance-update

https://www.youtube.com/watch?v=ug9EAEX3Qrs&feature=youtu.be

Utoljára szerkesztette: LAnders, 2018.08.29. 12:07:41
  • Darkman86
    Üdv!
    Próbálta már valaki az Allegiance béta update-et? Ha igen, akkor mik a tapasztalatok?
  • LAnders
    Több néppel is játszottam, szerintem ez egyáltalán nem probléma. Ha jól értelmezem, több szintű győzelmi feltételrendszert állít a játék, és bár valóban van rövidebb jellegű, gyors győzelmi feltéltel, de nyugodt szívvel tovább lehet folytatni a játékot, hogy egy másik, grandiózusabb célt is elérj.

Ami szerintem inkább gond, hogy nagyon sok tartománynál kifejezetten unalmas a vazallusokat, birtokokat menedzselni, de ez inkább általános TW "betegség". Nem értem, nagyobb birodalmaknál miért nem lehet automatizálni egy-két olyan opciót, amit a játékos amúgy is mechanikusan alkalmaz.

Mindezzel együtt számomra az egyik legjobb TW epizód.
  • sakkay
    Na ott van a gond ezzel a játékkal, hogy ma kezdtem egy kampányt legendaryn, az egyik legnehezebben játszható néppel-Northumbria-és 16.30-ra megvan az egyik fajta győzelem.Ez nagyon gáz! Miféle TW az, amit 6 óra játékkal győzelemig lehet vinni! Maga a játék amúgy tök jó lenne, de valami el van baxva rendszer szinten.
  • Hunor1
  • Hunor1

Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.06.09. 08:47:50
  • sakkay
    Ja én is ez olvastam aztán.
  • PrasCo
    Nem tudom, honnan az infó, de megkockáztatom, hogy vagy a hírszerkesztő nem olvasta el rendesen a forrást, vagy én. Abban ugyanis - elvileg? - azt írják, hogy bár valóban lesz ilyen vonzata, emellett választható lesz a "Classic mode" is, amiben a már megszokott módon, testőrséggel fognak szerepelni a történelmi személyek.
    Kicsit úgy kell elképzelni, mintha választhatnál, hogy egy képzeletbeli, korai görög államokkal foglalkozó játék narrációját Homérosszal akarod-e lekövetni, vagy egy történelemkönyvvel.
  • sakkay
    Óóóó faxomat....
  • Daermon
    No akit érdekel a TW Kína annak infó: a jàték 2019re csúszott, valamint nem teljesen történelmi lesz:
    “Érdemes lehet még megjegyezni, hogy a fejlesztők elárulták, nem törekednek a teljes történelmi hűségre. A Three Kingdoms ugyanis egy 14. századi történelmi regényen alapszik, és mint ilyen, szerepelnek benne különféle generálisok emberfeletti képességekkel, akik egymaguk is teljes ellenséges osztagokkal tudnak végezni.”
  • Yag
    Nem izgultam csak biztos akartam lenni :)
    Köszi az infót.
  • Hunor1
    nálam is annyi. szóval akkor megvan a peccselésed ne izgulj :)
  • Yag
    hát érdekes ...
    Nálam : v1.0.0 Build 11578.1381861
    nálatok ?
  • Hunor1
    vagy megnézed a wood kernt , aki gerilla tulajdonságot kapott.
  • Hunor1
    igen.
  • Yag
    Hogyan tudom ellenőrizni, hogy megtörtént a frissítés ? Látszik a verziószámból a jobb felső sarokban ?
  • Daermon
    Automata, 700mb.
  • Hunor1
    telepíteni nem kell. szerintem automatikusan letölti.
  • Yag
    Ez a pach frissül a játékba vagy tölteni és telepíteni kell majd ?
  • Hunor1
    hát igen, de a legnagyobb baját nem orvosolja a játéknak sajnos. ez pedig már megint a kibaszott passzív AI ! több kampányt is abbahagytam mert ha leverek 1-2 ellenséges sereget szinte megbénulnak, nem védekeznek, nem toboroznak új sereget .no meg annyira hülye hogy egyáltalán nem üzen hadat nekem ! már legalább is azok akik eleve a térképen vannak. igaz a vikikng fosztogatók persze igen, de azokat kifárasztom, leverem. kár hogy nem 2 full hajót küldenek.
  • Daermon
    Jó nagy patch.
  • Yag
    Nem. Egy külön fájlba rakom a fordítást. BTW_local_hu.pack. ... lényegében a local_en.pack másolata csak a felesleges részeket vettem ki belőle és amíg nem írom át magyar betűkkel a táblák sorait addig az eredeti szöveget jelenik meg. Ha nincs nálad a BTW_local_hu.pack fájl akkor esélye nincs a játéknak magyar betűket mutatni :)
  • Hunor1
    jó de a .loc fileoknak nem kéne magyar nyelvűnek lenni ? én megnéztem őket és full angol szöveg van bennük.
  • Yag
    Ok, látom valószínű hogy a steames feltöltésnél van valami gubanc amit nem tudom milyen hiba. Eleve a feltöltésre vonatkozó hiba vagy csak a frissítésre ? De akkor valószínű már eleve a feltöltést se veszi.
    Tudja valaki hogy mi ez a hiba ?

Failed to update mod in Workshop! (Error code : 8) mire vonatkozik a nyolcas kód !?

Egyszerűsítünk. Ide fogjuk feltölteni ahonnan le tudjátok tölteni, bemásolni a Data mappába és tudjátok használni.
    http://www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu/

Sorry. De én innen nem látom hogy hibás lenne, mert a saját mappámban ugye benne van a MODosítás és müxik.