626
  • Danecay
    Úgy vélem enne nem nagyon örülök. Az AC-t is ezért hagytam abba. Persze ez szubjektív dolog de nekem ez valahogy nem bejövős.
  • wedge31
    Szerepjátékos elemekkel jön a Far Cry: New Dawn
  • Zegi Norbi HUN
    "When the world falls into the flames we will rise again" , a trailer alapján úgy tűnik ez nem vált valóra. :)

Mások szerint ez egy re-skin, ugyanolyan középszerű lesz mint a 3. rész óta mindkettő FC, az Ubinak hagyni kellene végre ezt is az AC-t is stb de szerintem ez egy szuper dolog, hogy a franchise történetében először van egy folytatás és pont az 5. részből. Ami számomra a sorozat legjobb része lett eddig, mind a sztori, a karakterek, a képi és főleg a zenei világa miatt.

Ha merészek az írók, akkor Joseph miután ráébred, hogy mekkorát tévedett és hibázott segíthetné a "főhősünket" az ikrek elleni harcban és eközben persze a saját megváltásért is küzdhetne. Faith is visszatérhetne immár felnőttként, bár ehhez nem fűzök túl sok reményt tekintve a már így is átírt befejezést a karakteréhez. :/

Én már nagyon várom a játékot. Remélem ismét Dan Romer és Hammock csinálja a zenei részét, mert valami elképesztőt alkottak az 5. részhez. :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.01.18. 11:03:12
  • Danecay
    Játszódni gondolom ugyanott játszódik, nem tudom mennyire lesz kiterjesztve a térkép.
  • Rita79
    Attól függ mekkora térkép és játékidő potenciál van benne. Ha minimum akkora mint a FarCry5-ben, akkor számomra mindegy, hogy bőrlehúzás vagy sem, a lényeg, hogy ismét FarCry-ozhatok.
  • Borg
    Azért nagy sherlockok ezek, hogy kiadnak új gépigényt, amikor csak bőrt húznak le a FarCry5-ről. Nem meglepő módon egy az egyben ugyanaz is a gépigény :D
    Ezt a new dawnt max dlc-nek szabadna hívni szerintem. Ingyen.

De az biztos, hogy nem az én játékom lesz...
  • grebber
    New Dawn gépigény:

Minimum (720p, low settings):

Processzor: Intel Core i5 2400 @ 3.1 GHz vagy AMD FX 6350 @ 3.9 GHz
    Memória: 8GB
    Videokártya: Nvidia GeForce GTX 670 (2GB) vagy AMD Radeon R9 270X (2GB) vagy jobb
    Tárhely: 30 GB

Ajánlott (1080p, high settings):

Processzor: Intel Core i7-4790 @ 3.6 GHz vagy AMD Ryzen 5 1600 @ 3.2 GHz
    Memória: 8GB
    Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 (4GB) vagy AMD Radeon R9 290X (4GB) vagy jobb

4K (30FPS, high settings):

Processzor: Intel Core i7-6700 @ 3.4 GHz vagy AMD Ryzen 5 1600X @ 3.6 GHz vagy hasonló
    Memória: 16GB
    Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1070 (8GB) vagy AMD RX Vega 56 (8GB) vagy jobb

4K (60FPS, ultra settings):

Processzor: Intel Core i7-6700K @ 4.0 GHz vagy AMD Ryzen 7 1700X @ 3.4 GHz vagy hasonló
    Memória: 16GB
    Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1080 SLI (8GB) vagy AMD RX Vega 56 CFX (8GB) vagy jobb
  • hawkie22
    Aki még nem szerezte be esetleg a játékot, most Ubi-nál akció van, 36€-ért (eredeti ár 89,99€ - nem tudom, mennyi most a forint-euró árfolyam) beszerezhetö a Farcry 5 Gold Edition és mellé megkapod ingyé a Farcry 3 Deluxe Edition-t. :)
  • lastmohican
    Sziasztok. Most fejeztem be a játékot másodjára. Készítettem videót az összes Outpost felszabadításáról: https://www.youtube.com/watch?v=hgZQc73xhTo&list=PL8avqYjFc8mnsulrTLCoXfzXv4B7t1B33. Egy-kettő egész frappánsra sikeredett szerintem (pl: https://www.youtube.com/watch?v=l9I-i3Lpln4&list=PL8avqYjFc8mnsulrTLCoXfzXv4B7t1B33&index=3).
    Utoljára szerkesztette: lastmohican, 2018.12.10. 11:23:17
  • NEOreg3
    steam-en már elő lehet rendelni PC-re, 2 hónap múlva jelenik meg
  • Zsoxx
    Szevasz Monti! Hogy megy a rulett?
  • Zsoxx
    Ez csak konzolon lesz egyenlőre, úgy tűnik.
  • Montanosz
    A játék során ugyanazt a területet járhatjuk be, mint a Far Cry 5-ben - irják a cikkben itt a sg-n
  • Borg
    Hát igen, de a videóból nem egyértelmű, hogy ez most ugyanazon a terepen játszódik e.
  • grebber
    Nem egy új rész csak az 5 után játszódik...De igen régen így nézett ki egy kiegészítő egy játékhoz..ma már egy teljesen új játéknak adják el őket.. De nem is baj hátha végre olcsóbbak lesznek a régiek
  • Borg
    Ez most akkor egy DLC az 5-höz?
  • wedge31
  • jarlaxxe
    Ha ilyen mad max szerü posztapokaliptikus játék lesz akár még jó is lehet.
  • wedge31

Jobbik esetben egy FC5 spin-off / folytatás lesz, rosszabbik esetben csak egy dlc.
  • Metalmilitiakid
    Ha valaki szenvedne ezzel. Feladatkezelőben be kell zárni bármilyen RGB vagy LED fény kezelő progit a gépeden mert az EasyAntiCheat valamiért csalásnak veszi.... Általában a háttér alkalmazások közt van valahol.
  • Metalmilitiakid
    Hali!
    Kedden este játszottam a játékkal minden tök jól ment. Nem voltam itthon máig, ma bekapcsoltam a gépet és már nem indul el a játék. Próbáltam fájl ellenőrzést, végigment hiba nélkül. Uplay és gép restart az se segített. Rendszergazda futtatást adtam a Uplay-nek hátha, az se működött.
    Feldobja az indító ablakot, a Uplay-ben kiszürkül a Játék gomb. Annyit ír hogy mentett állások szinkronizálása majd eltűnik. Akkor úgy tesz 2-3 mp-ig mintha töltene, majd visszajön rendes kékre a Játék gomb a Uplay-ben és ennyi. Induló folyamatok között se jelenik meg a játék.
    Van valakinek valami jó ötlete?
    Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2018.11.02. 18:48:37
  • Zsoxx
    Zombik? Micsoda eredeti ötlet! Ja várjá...
  • grebber
    Far Cry 5 - érkeznek a zombik!
  • JonasSandor
    Hát nagy kár.
  • grebber
    Egyelőre nem hiszem. Sem a 4-hez sem a primalhoz nincs még...
  • JonasSandor
    Magyarítása lesz neki?
  • chase
    Sziasztok!
    A Clutch Nixon-os küldetések beletartoznak az adott területen lévő összes küldetés halmazba?
    Pl.: Ha egy területen az összes küldetés száma /52, akkor az 52/52-höz teljesíteni kell az ott lévő Clutch Nixon-os küldetéseket is?
  • JonasSandor
    Hát nem tegnap belenéztem egy kicsit azt a tehenes küldit találtam könnyűnek 1 pont kéne hozzá hogy megnöveljem a tárhelyet.
    A 3-dik részében ki lehetett dobni a felesleges baromságokat akkor itt is csak ki lehet, és nem kell visszamenni eladni őket.
  • grebber
    Most már biztos vagyok benne,hogy ezeket direkt csinálod
  • JonasSandor
    Hogy lehet kidobni a batyuból a sok szart?,nem tudok egy küldetést miatta megcsinálni, mert tele van az a fos tárhelye.
  • kutyakiki81
    Bár a Lost on Mars volt az általam legkevésbé várt DLC, azt kell mondjam jól elszórakoztam vele.
    Tetszett a humorra, és a "homokra nem lépünk, Tremors feeling"

Fegyverekben lehetett volna fantáziadúsabb is, és ez is olyan,mint az előző DLC, hogy mire belejöttem, már vége is lett :(
  • grebber
    FC 5 Lost on Mars, megnézhető az első egy óra
  • Voltan
    :)
  • Zsoxx
    Biztos valami fidesz-közeli vállalkozó lehet, vagy ő vagy a rokona.
  • Voltan
    Tök jó! Légy szíves írd le az összes ingó és ingatlan vagyontárgyad értéket, tételesen plíz. Annyira kurvára érdekel.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.06.20. 09:15:32
  • Kotomicuki
    Biztos, hogy nem: ahhoz túl mélyen bele kéne nyúlniuk a fejlesztőkörnyezetükbe - azt lecserélni, az összes eddigi programkódot újrafordítani, újratesztelni , ilyesmik -> nekik túl nagy munka-, idő- és pénz-ráfordítás, de haszon belőle alig, mivel egyre kevesebben birtokolnak olyan gépeket.
    Maga az alaptechnológia 2006-7-8-as (SSE 4.1-4.2 - még a 45 nm-es CPU-kkal jött ki), ami most már több, mint 10 éves és már akkor is "csak" az AMD szívatása, visszafogása volt vele a fő cél... (a kékeknek legyen olyanja, ami a vörösöknek legjobb esetben is csak a következő generációban lehet - ha egyáltalán megengedik nekik azt)

Lassan örülni kell annak, hogy win 7-en elindul bármi is, hála a picipuha és a zintel (meg a többiek a kartell(ek)ből) ráhatásának/már kóros pénzéhségének (értsd: "nagyon szeretnék", ha legalább 1-2 évente új gépet vennél - teljes körítéssel - és ezért bármilyen, akár törvénytelen, vagy a jó ízlésnek ellentmondó tettre képesek)!
  • sorler
    Igaz, hogy nem indul el olyan cpu-n amin nincs SSE 4.1?

problem vs problem

Adnak ki szerintetek javítást?
  • Flyingparadise
    Azért erre én még várok pár patchet.. AZ, hogy 75-100 fps a bench azt bedroppol. Más játékok a maffia 3 tól kezdve a mass efect 4 en át a nem sorolom van vagy 20 játék a gépemen. semelyikkel sincs gond. Mondjuk Valószínüleg a tv miatt vagyok ilyen érzékeny Nekem 40 fps az szaggatás ezen a 65 colos oleden.
  • Flyingparadise
    Mellesleg óriási röhely, hogy, low ugyanúgy néz ki mint ultra.
  • Flyingparadise
    Tuningolod a 4790k-t. Nekem a proci a gép gyengesége. Amúgy az alaplap is. MSI 170A GamingM9. Sajnos ez a Skylake(I76700k) egy nagy trutymó. Szerintem egy olyat mint a tied csúnyán meg tudna rántani ez a lap..