626
-
Flyingparadise #260 A Tv is egy mika amin tolom. csak, hogy tovább romboljam a kedélyeket. :) -
Flyingparadise #259 Bench mennyi? -
#258 Nem olyan szép az de legalább fut valóban -
#257 Így is lassan már egy raklap kell 1db videokártyához, ha tömnék bele a magokat, akkor még úgyse férne bele egy midi házba. Egyébként meg a 980Ti-vel elég szépen fut 4k-ban minden maxra húzva. -
#256 Mondjuk az számomra érthetetlen ,hogy ezeket a dual cumos támogatásokat miért szorították ennyire a háttérbe holott a jövő majd ez lesz a jővő hogy több magosak lesznek a VGA-k is. De az még nagyon a jövő zenéje. -
#255 Igen, és ha kicsit droppol az FPS, akkor még mindig bele lehet tolni 3-4 1080Ti-t. Elvégre az botrány, hogy 4k-ban ilyen szarul fut.
(Jaja, savanyú a szőlő, stb. whatever.)
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.06.07. 23:31:21 -
#254 1080 Ti SLI? Az szép kis gép lehet. -
Flyingparadise #253 Ok nem szóltam csak a frame ratet kellett feltolni. De minek van az alapból levéve mindenesetre lényeg hogy most már rezzenéstelen. -
Flyingparadise #252 Nem tudom miért nem lehet írni egy olyan motort mint Dying Light. Grafikába Nekem az a csúcs. Üti ezt az biztos.... -
Flyingparadise #251 Ja most néztem meg 3840x2160 ba 64 az everage 55 a nin 75 a max fps. akkor mi ez a szaggatás? -
Flyingparadise #250 Sziasztok valami nekem nem egészen stimmel. Ha lefuttatok egy benchmarkot akkor 95 néha 100 fölé is megy. Csak patch re vagy nem elég neki a 16 giga memóriám erre tudok gondolni. Amúgy 1080 Ti SLI. Nem örülök mert SLI-s játékokkal eddig nem volt gond ez meg egyszer tökéletesen fut egyszer meg szaggat. Mi lehet ennek az oka. Mintha új helyeken szaggatna amúgy. -
#249 Szerintem is állati :D Nem tudom a többiek mit vártak. Az egyiknek az a baja, hogy túl nehéz a másiknak meg az, hogy túl könnyű :D -
#248 Szerintem csak kettő nehéz, engem szórakoztattak. -
Kotomicuki #247 Pontosan, nekem majd 20 percembe került, mire sikerül kikászálódnom belőle, mer' annyira eldugták az abból való kilépés-gombot, így elmondhatja magáról, hogy ezzel "játszottam" a legtöbbet a játékban...
Ha nem volna ennyire pengére kihegyezve, ill. a nehézségi szintekkel együtt változna az "időlimit" is, akkor még valóban volna némi "content" szaga, így csak még egy idegesítő elem a "játékban"! -
#246 Az egyik legjobb content a játékban :D Nem az ő hibájuk, hogy neked nem sikerül :( -
TomBond #245 Én is feladtam. :-(
-
#244 Nem muszáj megcsinálni. ;-) -
Arsenal95 #243 Aki kitalálta ezeket a Clutch Nixonos kuldeteseket az megbaszhatja a jo kurva anyját. -
Kotomicuki #242 Szinte mindig van,íme egy! ("bal fönt lenyit" a mi-micsoda)
De ezeket önállóan illik megkeresni az interneten! -
TomBond #241 Van ehhez valami térkép. amin be vannak jelölve a "templomok" amiket fel kell robbantani? -
Borg #239 bal klikk az egéren -
Alanw #238 ujrahuzas pont csak a legvegso esetben...nem pedig elsonek :-)
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2018.06.02. 11:33:32 -
Piko888 #236 ezek szerint veled van a gond, nekem az első pár óra után túl könnyű volt.
Magam szabályoztam pl azzal, hogy csak pisztollyal vagy íjjal játszottam.
Ez nem cod, itt nem szabad ész nélkül rohangálni az ellenség közt. Fedezék, gyógyítás vagy a segítőd (kutya, párduc stb.) életet menthet, ha használod. -
Kotomicuki #235 De végig idegesítő marad, ami még rosszabb, mintha "kihívást" jelentene - ami pl. a Wildlands-ban azt jelenti, hogy 0 reakcióidejű, sebészlézer pontosságával lövő, kaptártudatú (a pálya másik végéből is tudja mindegyik, hogy te hol vagy és még véletlenül sem másik irányba indul el keresni) terminátorok lesznek az ellenfelek: ők max. 2 lövésből leszednek, miközben neked 4-5 is kellhet és a társaid, akiknek fedezniük kéne téged, hatékonysága is egy jóllakott óvodás szintjét képviseli (a hegyen keresztül lőnek (SS), de egy ablaküveg, tiszta rálátással, már megállítja őket; miközben nálad kicsit jobban bírják a gyűrődést, de csak imitálják, hogy lövöldöznek, ha harcra kerül a sor - a képzetlen felkelők gyilkológépek mellettük és bármelyik kartelltaggal lecserélnéd őket...)!
Sz'al, az ubi-nál is nagyon rájuk férne egy "frissítés", hogy végre egy "normális", élvezhető játékot adjanak ki, mert, ha ilyen ütemben fejlődnek vissza, akkor a következő játékukban már csak a tájat bámuljuk, ha valami "értékelhetőt" is akarunk! -
#234 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem vagyok elégedett a játék végével. Megnéztem a másikat, azzal sem. -
Zsoxx #233 Hány Far Cry-al játszottál eddig? -
JonasSandor #232 Túl gyorsak és mindig olyan helyről lőnek mikor észreveszed őket halott vagy. -
kutyakiki81 #231 Megérkezett a season pass tulajoknak a Far Cry 3 -
#230 Venni kell rendes fegyverzetet, azzal aprítasz mindenkit aki az utadba áll. Hosszabb távokra gépfegyveres autóval kell menni, ha jön repülő vagy helikopter, leszeded 2mp alatt őket. Ha konvoj jön, detto. Nem tudom milyen figyelmetlenül kell játszani ahhoz, hogy valakit 7x, vagy 10mp-ként megöljenek? -
Piko888 #229 Borg is leírta már, hogy csak az elején kell figyelni és óvatosan játszani, pár óra és már nem is lesz nagyon kihívás. -
JonasSandor #228 Na úgy látom nem csak én vagyok kiakadva erre a faszságra hogy méterenként kinyírnak. -
Borg #225 Ez max az elején van így, aztán 20% körül meg már senki és semmi nem jelent kihívást... úgy kell végigcsinálni, hogy direkt szivatod magad, hogy valami izgalom legyen benne... -
Zsoxx #224 Nehézségi fok? -
#222 Örülök, hogy végül megoldotta a problémát. Azóta minden szép 70 fps megvan. -
#221 az utsó win frissítéssel gond volt,több helyről jelezték. nem a maival,az előzővel -
#220 Nos. Kijött ma egy nagy Windows frissítés, 10 percig telepítette. Most indítottam el a játékot fut, mint régen. -
Arsenal95 #219 Hogy lehet konnyen perk pomtokat szerezni?? -
caps lock #218 Nem tudom mi okozhatja a laggot, de nem hiszem hogy a géped lenne a probléma. Nekem jóval gyengébb van (i3-4150, 8g ram, gtx750Ti), mégsem megy soha 40 fps alá. 1440x1080 felbontásban játszom, 4:3 képarány mellett. -
#217 A gépem nem üti meg a minimum mércét.
A processzorral van a gond, nekem I5-2300 van, a minimum I5-2400.
:)
Akkor gépfejlesztésig elrakom, idén erre most nem költök, max az év végén. -
#216 Köszi, ez lesz a következő.