Far Cry 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Savaran
Kizárt dolog hogy stabil 60 fps-el menjen bármilyen tripla A cím, az elmúlt 5-8 évből, csak egy példa, Witcher 3 asszem 2015-ös, gtx1060-al ami még egy picit erősebb is mint az 580 bizonyos játékoknál, van amiben nem, de kb egy szint, na már most 1080p-ben van meg a stabil 60, 2k-ban elhasalna mint a sz@r, az hogy az rx580 jó 2K ban az olyan vicc mint a legendás 1500-as lada ami csak 7 litert eszik, ez a röhögve sírjunk, vagy sírva röhögjünk kategória.

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Danecay
Nem gondolom, hogy a 64GB RAM és a procid jelentősen befolyásolná a kártya teljesítményét. A 16GB-nak bőségesen elég kell, hogy legyen, és az is, a procim terhelése játékok alatt jellemzően 20-50%, a videokártyáé viszont inkább 100% közeli, ami az jelenti, hogy VGA limitem van, a procim pedig egy RX580-nál jóval erősebb VGA-t is képes lenne kiszolgálni, kihajtani. Mondjuk egy Half-Life 2-vel nekem is meglenne a 144FPS 1440p-ben <#awink>
A felskálázós kérdésemre nem válaszoltál, és abból kiindulva, hogy régebbi játékokkal játszol nagy felbontásban arra következtetek, hogy nem a AMD FidelityFX Super Resolution alapon megy a felskálázás.

Synchronous
Jah, azt én nem mondtam, hogy a legújabb játékokkal játszok 1440p/144Hz-en. Ezek jóval régebbi játékok. De a legújabb játékokat is 2K-ba játszom, a legnagyobb beállítások mellett és szuperül futnak. Mondjuk nálam négyszer annyi a RAM mint neked és a proci is újabb modell.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Danecay
Nem tudom, Neked valami nagyon jó RX580-asod lehet, vagy nem egyforma játékokkal játszunk 😊 Az 1440p és a 144Hz kicsit erősnek tűnik. Nálam pl. a 4,5 éves szintén Ubis Ghost Recon: Wildlands, inkább a stabil 50 FPS-t produkálja, de néha akár ez alá is beesik 1440x900-ban is, közepes-magas vegyes beállítások mellett, nem, hogy 2K-ban 144Hz. Egy Fortnite, vagy hasonszőrű játékról még el tudom esetleg képzelni, hogy így fusson egy ilyen VGA-n, de egy élethűbb megjelenítésre törekvő játéknál már kevésbe. Jó kis kártya ez, nem mondom, hogy nem, de annyira azért nem 😊 Nekem egy Sapphire Nitro+ példányom van egyébként, egy AMD RYZEN 5 2600X procival, és 16GB 3200MHz-es memóriákkal megtámogatva.
Felbontást mivel szoktál skálázni 4K-ra, ez az AMD FidelityFX Super Resolution elérhető már egyébként, és ha igen milyen játékoknál, vagy pl. a SAPPHIRE TriXX-et használod erre a célra? Bár utóbbi használata esetén is a 4K-ra való felskálázáshoz, 3264x1836-os felbontást kell jetékon belül beállítani, ami kapásból több még az 1440p-s felbontástól is, amit eleve kétkedve fogadok 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Danecay, 2021.09.08. 13:33:31

Bokafix2
Te ugye még nem töltöttél el trópusi szigeten egy estét?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Savaran
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Naplemente.
arról nem beszélve, hogy az első dolgom lesz egy reshade-t használni amivel eltűntetem ezt az idióta "barna tinta" effektust, hogy a francba nem szúrja ki a szemét a fejlesztőknek???

mintha egy napszemüvegen keresztül játszanék, sötétíti-barnásítja a színeket, tudja valaki mi ennek a retardált effektnek a neve?
Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2021.09.07. 04:59:56

t

Synchronous
1440p-hez is tökéletes az RX580. Azzal tolok 2K-ban minden játékot, ultra beállítások mellett és tökéletesen fut ezen a karin. Legtöbbször még röccenés sincs. Egyedül akkor van probléma, ha virtuális szuperfelbontással játszok és feltolom 4K-ba a felbontást. Ott már kihallatszik egy-két halk "bazdmeg" a kártyából, egyszóval pörgeti a ventit rendesen és lassabbnak is érződik a mozgás, de még ilyenkor sincs framedrop, csak látszik hogy már nem fut olyan sebességgel, de még éppen játszható marad.
Mondjuk ebben a felbontásban amúgy is csak próbaképpen toltam néha a játékokat, ráadásul a 144 Hz-et is bukom, ha eddig felviszem a felbontást, szóval marad a jó öreg natív felbontás, ami 2K.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

FC 6 PC Trailer

Maxtreme
Ahogy elnézem a videót, ez is csak a szokásos receptet követi... ahogy közeledik a megjelenés, egyre "csúnyul" az adott játék....

Maxtreme
szokásos ubishit optimizáció(hiány)...

nem a gépigénnyel van a gond hanem, hogy maga a játék egyáltalán nem szép videók alapján

a FC5 lehengerlően szép volt, sőt még ma is szebb egy reshade-del mint az FC6

t

Danecay
Annyira nem vészes azért, szerintem. Kb. egy középkategóriás vasat kér 1440p-hez Ultra beállítások mellett. VGA-ban az RX580-asommal elmaradok a követelményektől, de 1080p-hez még az is jó lehet magas beállítások mellett is. Na meg aztán AMD szempontból ott van az AMD FidelityFX Super Resolution, amit feltételezem támogat majd a játék, ugyanúgy mint ahogyan nVidia oldalon a DLSS-t, mi bajunk lehet? 😊

Kemény, mint a kád széle. Megkéri a vasat keményen. Nem túl biztató.
Far Cry 6 gépigény

Minimum Requirements for 1080p 30 fps Low Preset
AMD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-4460
AMD Radeon RX 460 / Nvidia GeForce GTX 960
4GB of VRAM
8GB of RAM (Ubisoft recommends a dual-channel setup)
60GB of Storage
Windows 10 64-bit

Recommended Requirements for 1440p 60 fps Ultra Preset
AMD Ryzen 5 3600X / Intel Core i7-9700
AMD Radeon RX 5700 XT / Nvidia GeForce RTX 2070 Super
8GB of VRAM
16GB of RAM (Ubisoft recommends a dual-channel setup)
60GB of StorageWindows 10 64-bit

Ultra Requirements for 4K 30 fps Ultra (Presumably With Ray Tracing)
AMD Ryzen 7 3700 / Intel Core i7-9700
AMD Radeon RX 6800 / Nvidia GeForce RTX 3080
10GB of VRAM
16GB of RAM (Ubisoft recommends a dual-channel setup)
60GB of StorageWindows 10 64-bit
Savaran
Nekem nagyon olyan mintha az 5. részt összeházasították volna New Dawn-al, nagyon elmegy az egész ilyen komolytalan fortnite stílusba.

Kipróbáltuk a Far Cry 6-ot, de mennyire ragadt el a forradalmi hangulat? (Gamestar)

KIPRÓBÁLTUK: Far Cry 6 (IGN)

Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.01. 07:20:41
coolpet

Battletag: coolpet#2467

mégvadabbdisznó

És hol? Mert én sehol nem látok a New Dawn-ban NG+-ot. A FC5-ben ott van, de New Dawn-ban nem találom. És új játék kezdésnél lenulláz mindent, és elölről kell kezdeni a karakterépítést és a fegyverbeszerzést.

De szép bauxit, honnan van?

AMD FidelityFX Super Resolution Partner Showcase Ep. 7: Ubisoft & Far Cry 6

https://hu.ign.com/far-cry-6/69250/news/video-az-amd-uj-technologiajaval-meg-szebb-lesz-majd-a-far-cry-6

Itt az SG-n amúgy sincs sok értelme, halott az egész.
Danecay
Akkor nincs 😊

Bokafix2
A 6-dik részről van külön topik? Mert nekem a kereső nem dobja ki.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Akkor nem törlődik az elért eredmény.
Savaran
Van

New+ nincsen benne?
mégvadabbdisznó
Üdv

New Dawn-nál meg lehet azt csinálni, hogy mikor új játékot kezdek, akkor megmarad a profilom, vagyis a felépített karakter és a megszerzett fegyverek? Vagy mikor újrakezdem, akkor az egész addigi törlődik?

De szép bauxit, honnan van?

coolpet
Nem olyan sokszor 😊
területenként olyan 3-4x

dalmar
Ebben a játékban mennyiszer rabolnak el?Mert már igen kezdem unni....

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Próbáld meg a Gamecopyworld-ön, hátha van hozzá trainer.
Szia!

Esetleg kipróbálhatja a The Crew 2 nevű játékot, lehet benne vezetni, hajókázni és röpködni is, és nagy, nyílt világú játéktere van.

Üdv.:
M. Tibor
ximix
Régen voltak játékokhoz "Trainer"-ek, lehet ehhez is van valami, így első keresésre láttam olyat amiben az ellenség fegyverét kilehet kapcsolni, nem tudom segítene-e. Sajna nem ismerem a játékot.
A "Trainer"-ekel azért óvatosan, néz körül hol van megbízható forrás, már ha az mellett döntesz.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.08.03. 17:35:57
coolpet
Sziasztok!

New Dawn.hoz vannak konzol parancsok?
Fiam kátszik vele, de nem szeretem ha öldököl. Viszont imád vezetgetni, röpködni.
Nincs valami konzol parancs, hogy kikapcsoljam az enemy AI-t?

Fallout 4-ben megy a TCAI, de itt nem tudok ilyesmiről.

Köszi!

Szerintem ez csak egy újabb rókabőr lesz, hasonló színvonallal, mint az előző részek.
Montanosz
végre ugy látom a sztori meg a megvalositás is lesz már olyan jó mint a boiling point annak idején

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

grebber
Seth
Leaked trailer
CG trailer, úgyhogy gameplay nincs benne. Nameg franciául van, úgyhogy semmit nem értek belőle 😄

PSN ID.: Beegabor

Savaran
Minden játékban ugyanaz, a uplayben meg tudod nézni mit kell csinálni hogy kapj

coolpet
Ubisoft Coin-okat hogy tudok szerezni New Dawn-ban? 100 van, végigtoltam, minden 100%, archivmentek is, ruhák is, kivétel 1db ami az FC5-höz kapcsolódik

coolpet
Azt mondjátok meg, ha végigviszem a New Dawn-t, akkor meg tudom e csinálni a hiányzó archievmenteket, vagy kedzhetek új játékot?

Nem akar valaki felvenni friendnek?

Uplay: coolpet1801116

coolpet
Ehh.

Ubisoft Support - Changes to support in relation to COVID-19
In the light of the current situation, we are temporarily restricting our support to live chat only.

We appreciate your patience in this time and invite you to consult our available support articles.
* Chat is currently unavailable. Please choose another support method.

Az ubinál is fel van tüntetve hogy része a 3. rész. a goldnál, és a season pasnál is van írva

"Includes Far Cry®3. "
coolpet
Sziasztok!

Hogy találo online challenge-hez játszótársat? Az online menüben csak ad friend és add group van ,de nem látok publicot.

jofer
Pár perce kaptam ímélt tőlük, hogy mennyire voltam elégedett azzal, ahogy megoldották az ügyemet. Ha nincs további panaszom, akkor 5 napon belül zárolnák a ticketet. Mindegy, így is, úgy is 12.45 euróért veszett jó deal volt ez.
[Ennél jobb csak az AC😮dyssey + Season Pass volt 19 euróért, ami tartalmazza az AC3 Remastert, aki meg tartalmazta Liberation HD-t. Kár, hogy utóbbi nem standalone játék. De, ne legyek telhetetlen.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB