626
-
robicarlos6 #505 GC 2021: Sztorielőzetesen a Far Cry 6
-
#504 Nincs benne -
#503 #497
És hol? Mert én sehol nem látok a New Dawn-ban NG+-ot. A FC5-ben ott van, de New Dawn-ban nem találom. És új játék kezdésnél lenulláz mindent, és elölről kell kezdeni a karakterépítést és a fegyverbeszerzést. -
robicarlos6 #502 AMD FidelityFX Super Resolution Partner Showcase Ep. 7: Ubisoft & Far Cry 6
https://hu.ign.com/far-cry-6/69250/news/video-az-amd-uj-technologiajaval-meg-szebb-lesz-majd-a-far-cry-6
-
Zsoxx #501 Itt az SG-n amúgy sincs sok értelme, halott az egész. -
#500 Akkor nincs :) -
#499 A 6-dik részről van külön topik? Mert nekem a kereső nem dobja ki. -
JonasSandor #498 Akkor nem törlődik az elért eredmény. -
#497 Van -
JonasSandor #496 New+ nincsen benne? -
#495 Üdv
New Dawn-nál meg lehet azt csinálni, hogy mikor új játékot kezdek, akkor megmarad a profilom, vagyis a felépített karakter és a megszerzett fegyverek? Vagy mikor újrakezdem, akkor az egész addigi törlődik? -
hunbalee #494 Far Cry 6 to Feature Ray Tracing, Variable Rate Shading, and FidelityFX CAS -
#493 Nem olyan sokszor :)
területenként olyan 3-4x
-
#492 Ebben a játékban mennyiszer rabolnak el?Mert már igen kezdem unni.... -
Zsoxx #491 Próbáld meg a Gamecopyworld-ön, hátha van hozzá trainer. -
mtibee #490 Szia!
Esetleg kipróbálhatja a The Crew 2 nevű játékot, lehet benne vezetni, hajókázni és röpködni is, és nagy, nyílt világú játéktere van.
Üdv.:
M. Tibor -
#489 Régen voltak játékokhoz "Trainer"-ek, lehet ehhez is van valami, így első keresésre láttam olyat amiben az ellenség fegyverét kilehet kapcsolni, nem tudom segítene-e. Sajna nem ismerem a játékot.
A "Trainer"-ekel azért óvatosan, néz körül hol van megbízható forrás, már ha az mellett döntesz.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.08.03. 17:35:57 -
#488 Sziasztok!
New Dawn.hoz vannak konzol parancsok?
Fiam kátszik vele, de nem szeretem ha öldököl. Viszont imád vezetgetni, röpködni.
Nincs valami konzol parancs, hogy kikapcsoljam az enemy AI-t?
Fallout 4-ben megy a TCAI, de itt nem tudok ilyesmiről.
Köszi! -
Zsoxx #487 Szerintem ez csak egy újabb rókabőr lesz, hasonló színvonallal, mint az előző részek. -
#486 végre ugy látom a sztori meg a megvalositás is lesz már olyan jó mint a boiling point annak idején -
#485 Minden, amit a Far Cry 6-ról jelenleg tudni lehet -
#484 Leaked trailer
CG trailer, úgyhogy gameplay nincs benne. Nameg franciául van, úgyhogy semmit nem értek belőle :D -
Zsoxx #483 Far Cry 6 -
#482 Minden játékban ugyanaz, a uplayben meg tudod nézni mit kell csinálni hogy kapj -
#481 Ubisoft Coin-okat hogy tudok szerezni New Dawn-ban? 100 van, végigtoltam, minden 100%, archivmentek is, ruhák is, kivétel 1db ami az FC5-höz kapcsolódik
-
#480 Azt mondjátok meg, ha végigviszem a New Dawn-t, akkor meg tudom e csinálni a hiányzó archievmenteket, vagy kedzhetek új játékot?
Nem akar valaki felvenni friendnek?
Uplay: coolpet1801116 -
#479 Ehh.
Ubisoft Support - Changes to support in relation to COVID-19
In the light of the current situation, we are temporarily restricting our support to live chat only.
We appreciate your patience in this time and invite you to consult our available support articles.
* Chat is currently unavailable. Please choose another support method.
-
Anonymusxx #478 Az ubinál is fel van tüntetve hogy része a 3. rész. a goldnál, és a season pasnál is van írva
"Includes Far Cry®3. " -
#477 Sziasztok!
Hogy találo online challenge-hez játszótársat? Az online menüben csak ad friend és add group van ,de nem látok publicot. -
#476 Pár perce kaptam ímélt tőlük, hogy mennyire voltam elégedett azzal, ahogy megoldották az ügyemet. Ha nincs további panaszom, akkor 5 napon belül zárolnák a ticketet. Mindegy, így is, úgy is 12.45 euróért veszett jó deal volt ez.
[Ennél jobb csak az AC:Odyssey + Season Pass volt 19 euróért, ami tartalmazza az AC3 Remastert, aki meg tartalmazta Liberation HD-t. Kár, hogy utóbbi nem standalone játék. De, ne legyek telhetetlen. -
Vidkun #475 A kiadóval szerintem nem volt gond. Az Ubisoft fórumon a részükről is – Epic Store-os panaszokra reagálva – meg lett erősítve, hogy a Season Pass-nak része a Far Cry 3.
Az Epic barmolt el valamit. A saját store-jukban is úgy árulták az FC5 Goldot, hogy annak része a FC3. A vásárlók ennek fényében vették meg. Az ember érthetően nem örül annak, ha vesz valamit, s azt hiányosan kapja meg. Annak meg végképp nem, hogyha ezt szóvá teszi az eladónak, akkor kioktatás és hülyének nézés a reakció. Az Epic ügyfél- és panaszkezelése teljesített kritikán alul (nagyon finoman fogalmazva). A fórumokat visszaolvasva, "tragikomédia" a műfaji megnevezése annak, amit az Epic ügyfélszolgálat előadott az elmúlt hónapokban. -
#474 Akkor mindenki örül? Az ovisok sírása szűnni látszik, az Epic fellélegzik a nem refundok miatt, az Ubi számolja a lét. És az SG-s FC5 topik újra a csend és béke szigetévé válik. ;-)
-
#473 Ne érts félre,én is megértem. Csak itt már olyan siránkozás ment mint egy óvodában. Visszamondom+így az Epic,úgy az UBI. És mielőtt körbejárták volna a problémát már ment is az ítélkezés. Az itt a vége fuss el és a boldogan éltek természetesen megvolt csak pár nappal korábban.
#jofer! Megértem és igazat adok neked (is) és mindenki másnak akit "átvert" a kiadó ezzel. Az üzenetem nem arról szólt,hogy igazad van-e vagy sem. -
#472 #Vidkun! Örömhírrel szolgálok. A hsz-ed után ránéztem, és megadták nekem is a FC3-at. Külön öröm, hogy Deluxe Edition, pedig Standardra számítottam.
#Grebber! Köszönök minden segítséget, tanácsot. Emelem kalapom.
#Béluska74! Nem a szaros FC3-ról szólt a fáma, nekem konkrétan a FC kollekcióból csak ez hiányzott a New Dawn-on kívül. Konkrétan emiatt vettem Goldot, amúgy elég lett vna az alap is. Plasztikus példával élve: becsábítanak egy autókereskedésbe, hogy vedd meg ezt az autót, a gyártó ajándékba adja bele a digitklímát, aztán mikor kifizeted, akkor mondják, hogy csak manuális van benne. Gondolom, neked is zokon esne. Nem pedig megvonod a vállad, hogy hát így jártam, mert a gyártó csak kedveskedni akart... :-) -
#471 Én tudod részben megértem.
Nekem ugyan már megvolt az FC3, sima kiadás, de vagy 5x kitoltam, és kimaxoltam. Nagyon jó.
Kicsit másabb a sztori, kicsit más köntösben, más élményt ad.
Ha valakinek még nem volt meg, és a Sale szerint járna, akkor miért ne lenne jogos a reklamáció?
Ha rendelsz egy videokártyát, ami mellé jár season pass kódkártya, de mikor megjön nincs benne, és te reklamálsz, az eladó bolt meg a vállát vonogatja, hogy nem tud mit tenni ez van, te hogy állsz a dolog mellé?
Az árukapcsolás jó dolog, és te azért fizetsz amit ajánlanak.
Szerintem is helyes ha helyt adnak a reklamációjuknak, és ha fáj is nekik akkor is megadják amiért fizettek. -
#470 Annyira kell nektek a Far Cry 3,hogy visszamondanátok miatta egy újabb játékot is csak azért mert nem kaptátok meg? Ez egy kis kedvesség a kiadó részéről semmi más. -
Vidkun #469 Nekem első ticketnél refundot ajánlottak. Arra válaszul csatoltam egy képet arról (pirossal bekarikázva nekik), hogy aktuálisan is fel van tüntetve a store-jukban, hogy a FC5 Gold tartalmazza Season Pass-t, ami pedig az FC3-at (szintén pirossal bekarikázva), csupán annyi megjegyzést hozzáfűzve, hogy ez így a vásárlók számára megtévesztő. Erre válaszként annyi jött, hogy a refundot ajánlják számomra, s bunkó módon még részletezték is, hogy lépésről-lépésre hogyan kell azt végrehajtani. Kb. 1 órával később új üzenet jött (valószínűleg elsőnek két ticket-et nyithattam) egy másik "alpha"-tól, amiben az a sablonválasz volt, hogy hétfőnként manuálisan adják hozzá az FC3-at a fiókokhoz.
Reddit-en és az Ubisoft fórumán is olvasgattam. Volt, aki ezután az üzenet utáni hétfőn se kapta meg, s utána is leveleznie kellett, majd nagy nehezen megkapta az FC3 standardot. Újabb levelezés... majd nagy nehezen meglett neki a deluxe. Bevallom én eddig az Epichez pozitívan hozzáállók közé tartoztam. Arra jutottam, hogy kivárok jövő hétig, s ha nem kerül hozzáadásra az FC3 a fiókomhoz, akkor refund lesz az FC4 Gold-dal együtt (azt is megvettem), inkább megveszem őket máshol, s a jövőben vásárlás szempontjából nagy ívben kerülni fogom az Epic Store-t.
Ma olvastam, hogy többeknek hozzáadták a fiókjukhoz az FC3 Deluxot (valakinek 3 hét után), ill. volt aki levelezéssel elérte, hogy megkapta az FC3 standardot, s most hozzáadták neki a deluxot is. Most este kíváncsian léptem be, s nálam is hozzá lett adva a FC3 Deluxe. Epic Store-ban és az Uplay-en is megjelent, úgyhogy "happy end". :)
Utoljára szerkesztette: Vidkun, 2020.06.13. 00:07:29 -
#468 Semmi. A 3. levelem után közölték velem, hogy bármennyi ticketet nyitok, akkor sem része a Gold Editionnek a FC3 CE. És minden levelet, amely a fiókomról érkezik és a FC5-tel kapcsolatos figyelmen kívül hagynak. Felajánlották a refundot, ha meg nem kell vissza a pénzem, akkor csendesedjek el. [Persze udvariasan közölték ezt].
Haljlottam volna a visszatérítésre, de mivel már csak 1 nap volt a szélből, így még az olcsó Goldtól is elesek. Amúgy tényleg egy csomó embernek megadták, gondolom megunták és ezért keményítettek be.
Amúgy, fura ez az egész, mert jogos lett volna a kérésem. Simán megtévesztették az embert... -
Vidkun #467 Sikerült valamire jutni? Hasonló cipőben járok. -
#466 Én nem is tudtam higy ilyen promó van, megvettem Epicen az FC5 goldot 12 euroert. FC3 meg volt már uplayen, szóval ez nekem így nem érdekes.