Far Cry 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Jó játékot! <#nevetes1>#nevetes1>
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ott van a steam, tehát össze van kapcsolva,
Battletag: coolpet#2467
Én a Division első részét vettem meg valamiért a Steam-en és nem emlékszem, hogy kellett volna kódoznom.
Megkerestem a vásárlásról szóló, "Köszönjük a Steames vásárlásodat!" levelet és nekem is csak a szokásos infók vannak benne, Uplay kód nincs.
Az Epic-en vettem meg a Division 2-t. Ott sem volt gond. Összekapcsoltam a fiókokat és a játék megjelent az Uplay-en.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
A steames tájékoztatóban azt írják, ha kell a kulcs, ebben az emailben van, és hát nincs....
Az ubisoftos oldalon nincs semmi különös, csak aktiválni kéne a játékot a megvásárolt termékkulccsal, amit úgy látszik elnyelt a steam, és igazábol a semmiért fizettem.
Azt írják nézzem meg a https://help.steampowered.com-ot. Na ott nincs semmi, és vége a történetnek.
Nem hiszem hogy én vagyok az egyetlen a világon aki itt vette meg. Remélem lesz megoldás. Írtam nekik, nem tudom fognak-e válaszolni.
Remélem valami egyszerű megoldáás van, és csak el van dugva valahol mint pl. az epic-nél, csak ott könnyen elérhető.
Én Epic Store-ban vettem, és az Epic Game Launcherben ha elindítom, követeli az Uplay Connectet.
Felrakod, és talán ott lesz a librarídban.
Ha kulcs-al telepítetted, vagy van a game-hez kulcs, akkor a library-ban jobb klikk a gamén, manage, cdkey-s
Egyébként biztos hogy a steamen vetted? Vagy online kulcsot vettél, csak Ubistore-hoz nem Steam globalhoz?
Steam-en vettem, ha elindítom átrak az ubisoft-hozm, ahol aktiválbi kéne, de honnan szedjek kódot?
Vásárlásnál nem kaptam, csak ott volt a steam könyvtárban, telepítettem, de most nem tudok játszani.
Gondoom, valahogy meg kéne jeleníteni stem-en a kódot amit vettem, talán valami billentyűkombinációval, mert a menüben nincs ilyesmi.
Kár hogy Stallone nem adja az arcát a Rambohoz az lenne a királyság pedig
Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.09.10. 21:31:22
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2021.09.10. 14:30:52
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Nézd már meg 2k ultrán a metro exodust, mert egy játék eldöcög néha 50 el attol még ez egy szar kártya 2k-ra"
Nekem nem egy játék döcög el néha 50-el, hanem a legtöbb játék 50-60 körüli fps-el megy 2K-ban... nem tudom mi a faszért nem lehet elhinni, amikor még képeket is mutatok róla, ráadásul túlhúzott felbontással. Nagyon is kényelmesen el lehet játszani 2K-ban az RX 580-al, és 2 éve, mióta megvan ez a kártya, minden játékot 2K-ban futtattam vele, és soha nem volt lassú sebesség, vagy frame drop. Ha így lett volna, akkor leveszem full HD-ba, vagy az alá.
Amúgy meg totál nem izgat, hogy elhiszel-e egy tényt, mert az attól még tény marad. Mondjuk lehet, hogy 1%-al erősebb a kártyád, nekem viszont a konfigom összes többi része sokkal erősebb mint a tiéd. De nem is ez a lényeg, hanem amit mutatok, az pedig arra enged következtetni, hogy megvannak 2K-ban azok az fps értékek, (50-60) amelyekkel már kényelmesen lehet játszani egy játékot.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
FC3 Ubinál ingyé van szombatig, inkább azt zsákoljátok be ha még nem tettétek meg 😊
Kár azon vitatkozni ,hogy kinek mi a jó. Aki világéletében 30-60 fps között játszott mert az neki megfelel ,miért kell kritizálni?
Anno a Crysis 1-et 18körüli fps-el vittem végig ..az élmény a játék miatt kegyetlen jó volt akkoriban messze vert mindent a grafika eleve tetszett is a game. Még így foshulladék fps-el is öröm volt játszani.. Amíg volt VGA-m én is 40 körül töltam mindent az 1070Ti-mel mert minden létező opciót fullosra tettem, ha volt 4k felskálázás akkor azt is. Engem nem érdekel a sokcsillió fps. Tudom hogy jobb hisz láttam "átéltem" de mégis leszarom. Ha majd valaha lesz csúcs VGA-m még az élet során és jobb monitorom ami nem 60hz-es akkor is minden csutkára fogok tekerni és inkább tolok mindent max grafikával mint 144fps-el..Persze az ezer éves régi kedvenceimnél adott lesz,de a többinél nem. Az hogy erről mások mit gondolnak engem kicsit sem érdekel mivel nekem jó így. Szóval ezen felesleges vitatkozni
Kíváncsi lennék nálad, hogy fut!
Miért, talán RX 580-asad van, mint nekem?
"jah tényleg szuper a 25 fps, mondjuk kinek mi a super"
Neked valami "25fps-szindrómád" van, hogy feszt a 25 fps-nél vagy leragadva? Nézd már meg, hogy a SS4-et 3200x1800-ba futtattam, ami jóval nagyobb a 2K-nál, és még így is 50-60 fps-eket produkált a kártya. Hihetetlen, hogy még mindig nem bírod felfogni, hogy miről beszélek.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Mellesleg szerintem a W3 filteres képes sokkal szebb, mint az általad favorizált kifakított szarság... nem is tudnám a jobb oldali kinézettel játszani ezt a játékot, szvsz a bal oldali színvilág sokkal jobban áll neki.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ha claimeled, megmarad 😊
Olvasás látom nem megy
" De a legújabb játékokat is 2K-ba játszom, a legnagyobb beállítások mellett és szuperül futnak"
jah tényleg szuper a 25 fps, mondjuk kinek mi a super
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2021.09.09. 18:53:27
ez a barna filter megfigyelhető a witcher 3, dying light, stb. játékoknál is. 1:48-nál ha nem látod ezt az erőteljes barna hatást akkor vegyél fel szemüveget. semmi köze a naplementéhez vagy hol játszódik.
de itt egy videó, hátha a gyengébb gondolkodásúak is megértik miről van szó:
https://www.youtube.com/watch?v=YWWiw3T-vno
itt tekerj 9:00-hoz. bal oldalt látható a W3 barnás filteres képe, amit a jobb oldalon kijavítanak. ha láttál gameplay videót a FC6-ból ott ugyanúgy észrevehető a barna tinta, ami szerencsére reshade-dal orvosolható
t
itt a bizonyíték, hogy igazat mondtam...
Serious Sam 4... ez még csak nem is az elmúlt 5-8 év játéka, hanem konkrétan még egy éve sincs, hogy megjelent, és még jóval tovább is van húzva a felbontásom a 2K-n, és még így is megvan a stabil 50 fps, néha 60 fölé is ment. Pedig erről a játékról még az sem mondható el, hogy annyira jól optimalizált lenne, ugyanis eszi a vasat, mint a fene. Ennyit arról, hogy nem jó az RX 580-as 2K-ban. Szerintem inkább csak olyan kártyák ügyében nyilatkozzál, amiről van tapasztalatod is.

Sokan persze hogy mondják hogy nekik jó a 30-60közötti mivel évekig a 60-75hz volt konstans a minitoroknál. Sőt állítom a gamer világ nagy többsége ma is ilyenekkel tolja csak. Majd amikor ezek 144-165hz re váltanak és lesz is gép ilyen sebességre, majd akkor jönnek rá, hogy bazz mi a szart csináltam én évekig (szívatta magát magyarán)
Nekem még nincs csak szaros 60hz meg most vga sincs csak integrált de haver 3080jánál láttam pár címet 144fpsel..
Nem kurvára mindegy, hogy 24 vagy 25 alatt veszi észre? Van olyan témával foglalkozó irodalom, ahol 25-öt írnak. Ebbe belekötni már tényleg csak fingreszelés.
"de az nem azt jelenti hogy a szemed ne érezne különbséget 25 és 60 között."
Megint a szövegértelmezés problémája... a 25 fps FELETTI értékek különbségéről beszéltem, (40,50,60), nem a 25 és a 60 közötti különbségről...
"Ha 50 alá megy valami tartósan akkor már élvezhetetlen az egész"
Ne vicceljél már... ha pl. tartósan 48 fps-el fut egy játék, akkor ettől élvezhetetlen lesz? Mondj még ilyen stand up comedy-be illő poénokat, röhögni szeretnék.
"1997 óta játszom játékokkal, olyan szar gépem volt hogy a delta force 1-et 8 fps-el vittem végig (kb mert akkor még azt se tudtam mi az), ami 15-el ment az már megváltás volt, a 25 fps az nem más mint mazohizmus."
Értsd már meg, hogy a 25 fps-t a határérték példájaként hoztam fel... nem azt írtam, hogy nekem annyival fut. És akkor mi van ha 97 óta játszol játékokkal? Én meg 1992-ben kaptam az első PC-met. Lehet itt pöcsöt méregetni, de a lényegi kérdést tekintve nem vagyunk vele előrébb.
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2021.09.08. 20:51:48
Az emberi szem a szaggatást amúgy is csak 25 fps alatt veszi észre, kvázi teljesen mindegy, hogy 40, 50, vagy 60 fps-el fut egy játék, mert a szemed a 25 fps feletti értékeket már nem nagyon tudja egymástól megkülönböztetni, hanem mindegyiket folyamatos mozgásnak látja. Az én szemem meg nem légyszem, hogy még a 100 fps-t is szaggatásnak lássam, hanem számomra a 25 feletti fps már stabil, folyamatos mozgás.
Más és nem csak neked 😊. Nekem még csak most tűnt fel, mert kb. annyi jelentőséget is tulajdonítottam neki az elmúlt 18 évben 😊, hogy eltűntek a nevek mellől a rangok, plecsnik, vagy hívják bárhogy. Utoljára még volt 3 vagy mennyi korona a nevem mellett, de úgy látom, hogy most senki neve mellett nincs.