113
Post Scriptum - The Bloody Seventh
-
Darun #113 Hogy tudtad letölteni, ha még nem vetted meg? -
RODLEE #112 Most akarom megvenni steamen! Van az alap játék,meg az updater! Mind a kettő kell? Kösz! -
Madi92 #111 Ha steamen töltötted le, akkor hogy kérne aktiválási kódot, ha egyszer már megvetted? Valamit benéztél.
Ha ingyen volt, az meg a PS SDK lesz, ami egy modding tool. -
lammaer #110 Akkor passzolom. -
RODLEE #109 Igen gondolom,csak úgy megy az online része a dologban! -
lammaer #108 Legális forrásból? -
RODLEE #107 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne letöltöttem a játékot,és aktiválási kódot kér! Ezt milyen úton módon működik? Előre is köszönöm a választ! -
#106 Nem hiszem, hogy nemzetiségfüggö az, hogy ki anyázik meg ki nem. Ugyanakkor biztosan egyszerübben, és ami a lényeg: pontosabban el lehet kommunikálni squadon belül ha mindenkinek ugyanaz az anyanyelve. -
Madi92 #105 Én öszíntén megmondva nem szívesen játszom magyarokkal.
40-1 szerveren jó kis csapatmunka szokott lenni, lehet gyakorolni az angolt is.
Örülök hogy nem kell hallgatni, "de honnan a k*anyádból lőtt le megint?" és társait. -
#104 Van esetleg olyan magyar squad/társaság akik rendszeresen játszanak? Sokat játszok német szervereken, elvagyok vele, de SL-hez már nem érzem elég jónak a nyelvtudásom, ezért jó lenne hazánk fiaival játsznai :) Próbáltam STEAM-en keresgélni de nem találtam magyar csoportot, csináltam is egyet Post Scriptum Magyarország néven, ( https://steamcommunity.com/groups/psmagyar) ha esetleg valaki csatlakozna. -
Gascan #103 sztem ha osszehasonlitunk egy jo meccset PSben egy jo meccsel HLLban a PS jobb -
Madi92 #102 Ps topicban milyen válaszra számítasz? :D -
Gascan #101 ez -
etejedu #100 Sziasztok! Ez vagy a Hell Let Loose? -
Gascan #99 en is ott szoktam jatszani, tobbnyire jo csapat van ... szinte csak ez miatt jatszom ezzel a jatekkal :) -
Madi92 #98 Ha megy az angol, akkor elég egy szimpatikus szervert keresned. Én pl a 40-1 vagy Rip szervereket ajánlom, szinte mindig jó squad társakat lehet kifogni. -
#97 Január 12-ig free play van,tegnap mentem pár kört és nekem tetszetősebb, mint a Hell Let Loose. Szóval jelenleg squad társakat keresek a játékhoz a szabadidő kellemes eltöltésének céljából. -
Gascan #96 jo lett ez az uj patch ... kulon orulok h azt irtak h uj helyszineken dolgoznak :) -
#95 Volt eddig is páncélzat modellezés, csak az volt a baj hogy nem volt belső részegység amiben megakadjon a lövedék. Gyakorlatilag a motort és a lőszert lehetett sebezni(ezért volt hogy minden telitalálat azonnal felrobbantotta a tankot ammo hit animációval, minden mellé találat meg "lepattant"), minden más kvázi átment, vagy lepattant, illetve valami béna HP számítás alapon egy idő után kifingott a tank az amortizáció miatt.
tldr: Eddig nem "bugos" volt a sebzés rendszer hanem simán félkész és határszar, a béta sima HP alapú modellje jobb volt, konzisztensebb, ha sokkal egyszerűbb is. Most rendbe rakták amit igazából szeptemberre kellett volna, de na, örülhetünk hogy valamikorra sikerült.
Utoljára szerkesztette: s1lkforrent, 2019.01.22. 18:40:21 -
Gascan #94 szupi :) -
Kurfürst #93 Új járművek (Puma, amcsi Sherman), bajonett, új térkép, és ami a legjobb - végre lesz a járműveknél rendes páncélzat modellezés és a legénység, belső komponensek is sérülhetnek. -
zoltang #92 Van egy kis akció.
https://store.steampowered.com/app/736220/Post_Scriptum/
Post Scriptum vásárlása
-25%
27,99€
20,99€
Post Scriptum Supporter vásárlása
-25%
49,99€
37,49€ -
#91 UE4-el konkrétan mindenki szív mint a torkos borz
ARK, PUBG, Conan Exiles mind szoptak vele mikor az átlag játékénál nagyobb térképet és sok játékost kellett volna megmozgatni egyszerre. Offworld vezére nyilatkozta nemrég, hogy nagyon retardált mobil-VR irányba próbálták tolni az Unreal motort és alap dolgok nem voltak kész, mikor a Fortnite hirtelen sikeres lett és össze kellet kapni magukat. Azóta többet fejlődött a motor mint azelőtt összesen.
De ha már balfaszság épp a periscope is kitett magáért, szóval csúsztak szépen, ez rendben is van, de ők tökös gyerekek és kiadták mikor megígérték. Aztán csodálkoztak hogy jön a negatív visszajelzés úthenger mikor alig fejlődött bétába lépése óta.
A fő gond hogy nem várták meg míg kész lett volna az Arnhem térkép, a jenki frakció az ő kisebb térképeikkel együtt, addig a nagyon szidott és tényleg bugos páncél-sebzés rendszer is ki lett volna kalapálva(az átütő képesség és lövedék lepattanás benne van már a játékban, de a tank részegységeiből CSAK a motor és a municíó létezik, így vagy azokat eltalálod szerencsével vagy EGYÁLTALÁN nem tudod megsérteni az ellenfél já rművét) és mindenféle térkép optimalizációra is maradt volna idő. -
#90 Peidg egyik videóban mintha láttam volna.Akkor lehet rosszul emlékszem. -
Sherlock03 #89 Szia, szerintem távcsőnél nem igazán lehet vele nagyítani, de viszont javasolták a FOV kisebbre állítását, így nagyobb területen látszódhat a távcső maga. -
#88 Puska távcsővel hogyan lehet nagyítani?Láttam videókba de,nekem nem jött össze eddig.Sima puskánál tudok,de távcsőnél nem. -
#87 Ezért lenne jó magyarokkal nyomulni.Nem lenne ilyen gond. :) A szakaszvezető meg ha tud angolul, akkor beszélhet a többi szakasszal. :D -
Madi92 #86 Pedig ez az a játék ahol nagyon sokat elveszítt az értékéből ha az alap angol nem megy. :(
Én is megérzem, mert úgyan megértek mindent, de ha válaszolni kell akció közben akkor én is belegabalyodom. Gyakorlás hiánya sajna. -
#85 Jó lenne magyarokkal menni.Sajna az angol nem megy nekem. -
Madi92 #84 Jönni fog még sok minden.
Én ma mentem 1-2 kört. Végig ment a kommunikáció, jók voltak a squadleaderek meg commander. Új pálya is lett, vagy én még nem láttam korábban...:D
Én nagyon élvezem. 1 meccs simán eltart 1,5 óráig, ha nagyjából kiegyensúlyozottak a csapatok.
Mikor belépsz Squadba, meg kell kérdezni, hogy az SL ott van-e és csinálja amit kell, ha nem kapok választ, akkor már megyek is másik squadba. Sajnos megesik, de ma nagyon jó volt. -
Gascan #83 magyar jatekosokbol nem fogsz megelni :)
johetne gyakrabban is javitas ... sztem Unreal enginnel nem nagyon tudnak mit kezdeni, nem csak itt de a Squad, Insurgency is sziv vele -
#82 Közben megvettem a játékot. :) Nem egyszerű elsőre. -
#81 Folyamatosan van amúgy a játékban javítás?Vagyis foglalkoznak vele?Mennyi magyar van a játékban? -
Gascan #80 eros CPU kell hozza ... azert en remenykedtem h javitanak valamit az optimalizacion a beta alatt de semmi -
#79 Igen nézegettem már ezt is régebben. -
#78 Sokan a gépigényt hozzák fel és optimalizálás terén háborognak. Persze vannak olyan apróságok, hogy a házakba, ha bemehet az ember nem nagyon van bútor vagy ilyesmi. Még ajánlom figyelmedbe a Hell Let Loose játékot, de most eléggé hírcsend van. De az alap koncepció szerintem jó. Azt is kipróbáltam. Hell Let Loose-ba sokkal jobb a pálya kidolgozása. Ott látszik, hogy azzal elég sokat foglalkoztak.
De van egy amatőr felvételem egy meccsről a Post-ból. 57. percnél látni milyen szép egy robbanás. :)
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.08.10. 00:25:50 -
#77 Köszi!Nézegettem videókat.Bejön a játék azok alapján, csak ahogy nézelődöm neten,eléggé vegyes a felhozatal. -
#76 Sok minden nem változott a béta óta, de dolgoznak Arnhem térképén és az amcsi oldalon. Ezek még nincsenek benne. Kicsit gépigényes legalábbis sokan azt mondják. Egyik legjobb ww2-es game szerintem. Mondjuk még annyira sokat nem toltam vele.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2018.08.10. 00:02:55 -
#75 Sziasztok!
Most,hogy kijött a játék írnátok róla véleményt?Szemezgetek vele.Red Orchestra 2-t nagyon szerettem, és sokat játszottam vele. -
Gascan #74 nekem az arnyekozas akasztja ki az FPSt (supersamlingrol nem is beszlek!) ... 8 FPS kulonbseg van high vagy medium FPS kozott... erdekes h high meg cimatic kozott alig van kulonbseg
nem lenne rossz ez a jatek, neha egesz jo! ... de ebben a rendbszerben a szakaszoknak nincs sok ertelmuk ... a Squad jatek abban jo h mivel paran ra vannak szorulva egymasra, igy mindenki kommunikativ (jo szerveren)