41
-
Skylake #41 E rendezvény valószínűsíthető célja olyan társadalmi szegmensek véleményvezéreihez dörgölőzni, akik kívül esnek a propaganda-erőtér médiumjain. Kormányzati tekintetben aprópénz a dolog.
Másik dolog a visegrádi négyek jelenlétének besulykolása, különböző társadalmi és gazdasági erőterekben. Pszichopata törpenérónk rájött arra, hogy mivel akkora világhatalom vezére nem lehet, mint a pomádésfejű húgyagyú baromarc a nagy víz túloldalán, pedig éppen erre vágyna, ezért egy államszövetséget kell létrehoznia, és így, szépen lassan furkálódva, szalámizva, meg sz*rkeverve szerezhet nagyobb hatalmat, ami a beteg pszichéjének oly nagyon köll, egyre inkább pozícióba préselve fel önmagát, e szövetség informális majd később formális vezetőjeként.
Pártunk és kúrmányunk valószínűleg egyre nagyobb problémája, hogy egyre jobban erősödik egy olyan médiaerőtér jelentősége, ahol nem lehet az "információk" besulykolását és ezek segítségével a választók következetes idomítását olyan következetességgel megoldani azzal, hogy médiumokat vesznek maguknak. Ez a rendezvény ezért érheti meg.
Nagy szerencse, hogy a drága Miniszterelnök Úr, és kamarillája olyan magasban szárnyal, és valóságérzetük annyira torz, hogy a véleménykontroll XX. századi megoldásinál jobbat nem tudnak kitalálni - illetve minden olyan próbálkozásuk, amely a társadalmi élet privátszférához is valamennyire kapcsolódó szegmentumait érintik, nevetséges kudarcot vallanak (lásd pl. Nemzeti Párválasztó, vasárnapi boltzárral kapcsolatos csúfos visszavonulásuk.) De nyilván próbálkozni fognak, mivel az online, nézőpontjukból nem centralizálható média óriási veszélyt jelent számukra hosszú távon. A fiatalok a Facebook-ot nézik. Szívük szerint betiltanák (XX. századi megoldás), de szerencsére nem tehetik meg. Totális öngól lenne nekik. Hát csak hagy szoruljanak!
Persze ha betennének egy Counter Strike: Assault on Soros Army DLC-t, amit a Zuckerberg Műveknél messze innovatívabb Mészáros Informatikai Zrt. fejlesztene le, úgynevezett közbe-szerzési eljárás keretében, mindjárt egyértelműbb lenne a szándék. -
TokraFan #40 Szerintem egy moddal beteszik Sorost a CS:GO-ba, a végcél -fődíjért- pedig az ő virtuális likvidálása lesz.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.01.12. 03:12:53 -
Grifid71 #39 Remélem tomikánál ott lesz a kedvenc kokós szelencéje is, akkor biztosan mókás kis sorosozással és migráncsozással fogják megnyitni az eseményt. -
#38 Ja, szoktam nézni a nagyobb versenyeket (amin ők sajna ritkábban vannak ott). Fazeben is játszik magyar, vagy magyar származású kinek hogy tetszik + a mousesportsban van cseh és szlovák játékos, VP full lengyel, így elég jól lefedték a V4-et -
duke #37 Mert az ugy nevezett ellenzek az elmult 8 evben kivetel nelkul ugyan ugy reagalt barmire amit a kormany mondott, igy eleg konnyu megjosolni mit fognak mondani. -
#36 Egyrészt igaza van Cat-nek teljes mértékben.
Másrészt ez: "A cikk írás (gondolom, cikkírás akar lenni) alapvető kritériuma a függetlenség." a hét vicce, és nem viccelek. -
#35 Nem minden nő kurva. Azért, mert a környezetedben az a jellemző, még nem mindenkinek az anyukája árulja a testét.
Meglehetősen infantilisnak kell lenned ahhoz, hogy a kormányzati e-sport befizetés helyetti iskolafelszerelésre költést merő demagógiának fogod fel. -
gforce9 #34
https://eu.lolesports.com/en
https://www.toornament.com/games/fifa18
https://play.eslgaming.com/clashroyale/global
Nekem úgy tűnik, hogy mindegyiknek hagyománya van. :) -
Moha Mahnian #33 Ezek a játékok mennyire alkalmasak e-sport bajnokságra?
A CS-t még értem, de a többi? Nekem nagyon alkalmatlannak tűnnek! (Persze, miből ne lehetne, de egy nemzetközi eseményt alapozni valamire elég más tészta.) -
gforce9 #32 Böröcz Bence játszik a Hellraisers-ben. DeadFox nicken. Én nagyon érdeklődve várom, hogy "hazai pályán" milyen eredmények lesznek. -
Cat #31 Fordítva ülsz a lovon: nem SG kezdett el politizálni, hanem a kormány kezdett el a számítógépes játékosokkal foglalkozni. Aztán hogy miért éppen most, azt mindenki tippelje meg maga. -
Sir Cryalot #30 Ez nem naiv volt hanem mimóza,
ilyen álságossággal megtámogatva amitől felmerül hogy a mimózaság csak látszat , a cél meg az elhallgattatás.
A finkelsteini örökség.a machiavellizmus, nárcizmus és egyéb szeméilységzavarok felszítása miatt jó lesz az öveket bekötni a következő hónapokban . -
ToxiMaxi #29 "A cikk írás alapvető kritériuma a függetlenség. "
Mégis melyik univerzumban? Nagyon naiv vagy ha azt gondolod, hogy ez létezik.
-
Atyuska #28 Az SG.hu mióta politizál?
Eddig politikailag független oldal volt.
A cikk írás alapvető kritériuma a függetlenség.
Én nem állok egyik oldalon se, de csalódtam most hatalmasat az sg-ben! -
#27 Ugy beszelsz mintha amugy tudnad, hogy hova rakjak az adod minden egyes centjet. Nem tok mindegy, hogy itt nyuljak le vagy az olimpian vagy az epitkezesen vagy az airracen? -
LAnders #26 Vegyes érzelmeim vannak.
Egyrészt egyértelműen látható a politikai zsákmányszerzés, ami lehangoló.
Másrészről viszont az, hogy pl. a focira költött évi százmilliárdos nagyságrendű közpénz töredékét most először erre a célra fordítják, relatíve inkább pozitív hír. Tekinthetjük a kisebbik rossznak. -
Sir Cryalot #25 "5farkúdiáklányfarkas" :D
én már csak egy átlagos "millenniallt" látok ott :( -
kalapos01 #24 Nem hiszem, hogy bárki vitatná, hogy korrupt vagy náci vagy rasszista, szerintem ebben konszenzus van, ezért is maradhatnak hatalmon, de mi ez a defenzív hiszti? Szerintem a gondok itt vannak bizonyos embereknél, hogy rögtön ellenséget keresnek. Bármi történik, magukból indulnak ki, és azt gondolják, hogy más úgy fog reagálni, ahogy ők reagálnának fordított esetben.
Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.01.11. 09:02:55 -
kalapos01 #23 És lélegeztetőgépet is lehetne belőle venni. Tényleg, a demagóg kurvanyád hogy van? -
Vidra52 #22 310 milliót eltudtám osztani az iskolák között wc-re, mosdora, tisztitószerekre és takarító személyézetre! -
#21 Mondjuk nekem a honlap most nem igazán jön be, de sebaj.
"a CS: GO-nál négy csapat kvalifikáció útján kerülhet be, további négy pedig meghívást kapott: ők a Virtus.Pro, a Hellraisers, a mousesports és a FaZe Clan"
-
duke #20 "Nagyszabású e-sport eseményt szervez a kormány "
Remelem az ellenzek majd esz nelkul tiltakozni fog ellene, mert ha a kormany akarja akkor az ugyse jo, es biztosan korrupt., es persze naci, meg rasszista. -
Neocortex #19 Kicsiben volt itthon is kezdeményezés, pl TheVR pistiék csináltak PUBG kupát, kis csarnokban, közönséggel, nyereményekkel -
#18 Piaci alapon eddig is lehetett volna, de úgy tűnik nem éri meg. -
gforce9 #17 Alapvetően egyetértünk. De ebben az őrült világban már ment pénz sokkal rosszabbra is :) -
gforce9 #16 Jó csak focistákkal ellentétben van néhány igazán tehetséges esportoló magyarországon, akik jelenlegkülföldi csapatoknál találták meg a kenyerüket :) Nagy különbség :) -
#15 jaja, a focidzsilliárdok is má' akkora hasznot hoznak mára, hogy vébétnyerünk, önellátó a foci, pluszos a költségvetés, gyerehazafiatal se kell! :D
ne légy má ennyire hurráoptimista, ébresztő, dátumcsekk! :D
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.01.10. 22:33:20 -
#14 "kevesebb jut tolvajok kezére"
mert ezt talpig becsületes nemzetfiak szervezik, építik, szépítik.... ühüm. mint minden mást is.
Utoljára szerkesztette: arty, 2018.01.10. 22:30:08 -
TokraFan #13 Az e-sportot szívesen látom, de ne az én pénzemből rendezzék -főleg, mert vélhetően megint borítékolható a túlszámlázás a csókosoknak-! Maga a jelenség nem tetszik, hogy adópénzből megy. Azzal nincs gondom, hogy itt is lesz ilyen, de legyen piaci alapon. -
gforce9 #12 Ne légy olyan szigorú. Egészen biztosan kampányfogás is. De a későbbiekben esetleg hasznos is lehet, mert ilyen Mo-n nagyközönség előtt nem nagyon volt.
Utoljára szerkesztette: gforce9, 2018.01.10. 21:31:32 -
TokraFan #11 Az biztos, cirkuszt a népnek! Mindig mondtam, hogy mai napig működik ez! -
bandypappa #10 "Ezen felül pedig, nem ártana tájékozódnod kissé, mert ilyen rendezvényeket igen ritkán -kvázi soha-, nem rendeznek adóbevételekből!"
Sose állítottam ennek az ellenkezőjét.
Ettől függetlenül sokan fogjuk jól érezni magunkat az eseményen. -
TokraFan #9 Lószart nem ismertek fel azon túl, hogy a TV-t már nem néző -tehát a kormányzati agymosásból kimaradó- fiatalokkal is kezdeni kell valamit, mert perceken belül választók lesznek.
Ezen felül pedig, nem ártana tájékozódnod kissé, mert ilyen rendezvényeket igen ritkán -kvázi soha-, nem rendeznek adóbevételekből! Ezek annak rendje és módja szerint, szponzori támogatással -cégek, intézmények- segítségével történnek. Semmi másról nem szól ez megint, csak a kormánypropagandáról és vélhetően néhány csókos "túlszámlázós" pénzeléséről.
Dajcs tompika újabb ámokfutása...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.01.10. 20:45:34 -
#8 helyes, nehogymár csak az építőipar szedje meg magát az állampolgárok pénzén. -
bandypappa #7 @neocortex
@razor27
Javaslom, hogy a drága időtöket ne pazaroljátok olyan témákra, melyek túlmutatnak nagyságotokon. Mi a pórnép, pedig örülünk annak, hogy a gamer társadalmat is felismerik kormányzati szinten és támogatják. -
Neocortex #6 Dettó, kezet fogni sem tudnak tisztességesen mert nem találják el egymás tenyerét, ezek a rendezvények olyan magas koncentrációban sugározzák a szekunder szégyent hogy képtelenség 5 percél tovább nézni -
Myers #5 Mint minden ilyen esetben azt kell keresni, hogy hol és kinek történik a kifizetés. Lehet, hogy csak eFoci meccseket fognak rendezni, csak a Vidi és a Puskás indulhat és a döntőt is ők fogják játszani. :) Kettejük között fognak szétosztani 319 milliót, a maradék 1 pedig Tominak kell.
Esetleg a meghívott csapatoknak utána lehet járni, hogy nem nyomják-e őket külföldi baráti erők. Pl a lengyeleket Kacsinszkiék. :) -
#4 Jézusom... hogy vegyél valakit komolyan úgy hogy egy 5farkúdiáklányfarkas izé áll mellette? Nekem kellemetlen. Megmondom őszintén még kíváncsi is lennék egy ilyen rendezvényre, még ha nem is vagyok oda a felsorolt videojátékokért. De amilyen szociálisan megreccsent alakok tűnnek fel ilyenkor, oh boy be nem tenném a lábam, még nevetni se.
Az hogy az adómból megy... na bumm, legalább kevesebb jut tolvajok kezére hah. -
gforce9 #3 Hát ez meglepett, mindenesetre nálunk ez eléggé el van hanyagolva, pedig közönsége szerintem lenne.
Szoktam én is csgo és sc2 meccseket nézni, pedig egyikkel sem játszom aktívan, de nagyon érdekesek és szórakoztatóak.
A szponzorációk miatt elég nagy pénzek is forognak már az esportban, nálunk eddig mostoha gyerek volt. Lehet változni fog? Vagy csak a választások előtt a fiatalok körében szimpátiaébresztés és a következő ilyen majd 4 év múlva lesz? -
Cat #2 Éppen véletlenül a választások előtt. Ahová az állam beteszi a mancsát, ott nem sok jó terem.