14 ezer dollár felett a bitcoin árfolyama
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En $13-ert vettem 300 BTC-t 2012-ben 😊 En leszarom merre megy innen LOL
Rosszul tudod:
https://static.bullionstar.com/blogs/koos-jansen/wp-content/uploads/2016/10/Screen-Shot-2016-10-02-at-10.22.17-pm-651x411.png
Az éves igény csak negyede befektetés, de a válság előtt - ami az aranyban is lufit hozott - volt már hatoda is. BTC-ből meg nehéz ékszert faragni.
Ráadásul az aranyhoz képest nem fizikai eszköz. A bitcoin kliensek lekövethetőek, az egész percek alatt betiltható. Elég lesz a teljes nullázáshoz, ha csak pár tehetségesebb terroristacsoportról kiderül, hogy BTC-vel finanszírozták.
https://static.bullionstar.com/blogs/koos-jansen/wp-content/uploads/2016/10/Screen-Shot-2016-10-02-at-10.22.17-pm-651x411.png
Az éves igény csak negyede befektetés, de a válság előtt - ami az aranyban is lufit hozott - volt már hatoda is. BTC-ből meg nehéz ékszert faragni.
Ráadásul az aranyhoz képest nem fizikai eszköz. A bitcoin kliensek lekövethetőek, az egész percek alatt betiltható. Elég lesz a teljes nullázáshoz, ha csak pár tehetségesebb terroristacsoportról kiderül, hogy BTC-vel finanszírozták.
nézd már meg, hogy az otthoni eszközeid nyomtatott áramkörein miféle anyagok fordulnak elő...
a bitcoin micsoda? mi adja az értékét azon a HITEN túl, hogy tegnap volt aki elhitte, hogy 12k-t megér, ma pedig 14k-t is elhiszik?
-> pilótajáték, csak bonyolultabb mint a korábbiak 😊
a bitcoin micsoda? mi adja az értékét azon a HITEN túl, hogy tegnap volt aki elhitte, hogy 12k-t megér, ma pedig 14k-t is elhiszik?
-> pilótajáték, csak bonyolultabb mint a korábbiak 😊
Forza.
http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/20170602_BTC.jpg
Ha annyi BTC-m lenne, ahányszor halottam, hogy a bitcoin lufi, már rég milliárdos lennék.
Ha annyi BTC-m lenne, ahányszor halottam, hogy a bitcoin lufi, már rég milliárdos lennék.
Igen, megugrott az árfolyam, a bányászok meg kapzsik (mint mindenki) , az árfolyam meg azalatt a néhány tíz perc alatt is váltott amíg a tranzakció átment a rendszeren.
A lighting network és a kötelező segwit elvileg meg fogja ezt oldani aztán nem tudom 😊 ... ezért is mondják hogy mivel bitcoin kitermelés mértéke kiszámítható ezért lehet jó befektetés, de jelenleg pont arra nem jó amire kitalálták azaz fizetni vele, túl nagy összeget nem tennék rá.
A lighting network és a kötelező segwit elvileg meg fogja ezt oldani aztán nem tudom 😊 ... ezért is mondják hogy mivel bitcoin kitermelés mértéke kiszámítható ezért lehet jó befektetés, de jelenleg pont arra nem jó amire kitalálták azaz fizetni vele, túl nagy összeget nem tennék rá.
A
Kapcsolódó hír, hogy a Steam dobta a BTC fizetést, mert a magas árfolyam miatt egy darab tranzakció díja 20 dollár felett van.
"várjon meg egy visszaesést és akkor"
Jóslat: nem lesz lényegi visszaesés
Jóslat: nem lesz lényegi visszaesés
"A nanorészecskék kiemelkedő katalitikus aktivitása az arany nanorészecskék esetében a legszembetűnőbb. Jól ismert a tömbi arany (például aranyékszerek, gyűrűk, stb), ellenállóképessége mindenfajta korrózióval szemben, ami igen kicsiny reakcióképességre mutat. Jelentős katalitikus aktivitás tapasztalható ugyanakkor a 3-4 nm átmérőjű aranyrészecskéken, különösen akkor, ha ezek például TiO2, Fe2O3, Co3O4, stb. oxidhordozón vannak elhelyezve (Haruta, 1997). Japánban például "szagtalanító"-ként használják ezeket, mivel már szobahőmérsékleten is jól működnek. Az arany nanorészecske továbbá számos más reakciót is katalizál, mint például a NO redukcióját, a CO2 hidrogénezését, a metanol katalitikus bomlását. Számos egyéb kísérlet szerint ez a hatás a 3-4 nm átmérőjű arany nanorészecskék jelenlétének és az arany/oxid hordozó kölcsönhatásnak tudható be.
Kétségtelenül a jövő technológiáját vetíti elénk az arany nanorészecskék alkalmazása. Megemlítendő például a víz-gáz reakció (az a tüzelőanyag-celláknál játszik szerepet), ami az Au/Fe2O3 katalizátoron a szénmonoxidot távolítja el a hidrogéngázból, mint a tüzelőanyag-cella egyik komponenséből. A reakció kisebb hőmérsékleten gazdaságosabban történik, mint a ma ismert katalizátorokon. Hasonlóan, az arany nanorészecske hatékony katalizátora nyomnyi szénmonoxid eltávolításának hidrogéngázból. Ez azért fontos, mert a szénmonoxid erősen mérgezi a tüzelőanyag-cellában elhelyezett, a hidrogén-oxigén reakcióra szolgáló katalizátort. Ezenkívül az aranykatalizátor a dízel motorok utóégető katalizátoraként is használható, amelyet igen kiterjedten kutatnak (Thompson, 2003; Cameron, et al., 2003)."
Kétségtelenül a jövő technológiáját vetíti elénk az arany nanorészecskék alkalmazása. Megemlítendő például a víz-gáz reakció (az a tüzelőanyag-celláknál játszik szerepet), ami az Au/Fe2O3 katalizátoron a szénmonoxidot távolítja el a hidrogéngázból, mint a tüzelőanyag-cella egyik komponenséből. A reakció kisebb hőmérsékleten gazdaságosabban történik, mint a ma ismert katalizátorokon. Hasonlóan, az arany nanorészecske hatékony katalizátora nyomnyi szénmonoxid eltávolításának hidrogéngázból. Ez azért fontos, mert a szénmonoxid erősen mérgezi a tüzelőanyag-cellában elhelyezett, a hidrogén-oxigén reakcióra szolgáló katalizátort. Ezenkívül az aranykatalizátor a dízel motorok utóégető katalizátoraként is használható, amelyet igen kiterjedten kutatnak (Thompson, 2003; Cameron, et al., 2003)."
Inkább diverzifikálni kell a befektetéseket aki félre akar/tud tenni, az a jó, ha van állampapírja, és részvény és ingatlan alapja ... és az történt hogy egyre elfogadottabb a kriptovaluta is ebben a körben.
Szerintem bedőlni nem fog, de ha (tőzsdei elfogadottság ide vagy oda) soknak bizonyul a mostani árszint, akkor visszaesés lesz -ez könnyen lehet- ha nem akkor további növekedés -szerintem ez a valószínűbb, de nem vagyok benne biztos-
Miért mire használják az aranyat komolyabban? van egy kis használata mert jó vezető az arany, de ez minimális, illetve ékszernek használják, de a nagy része befektetési arany, ami nem másabb mint a bitcoin, csak több mint húszszor többet ér -még-
Szerintem bedőlni nem fog, de ha (tőzsdei elfogadottság ide vagy oda) soknak bizonyul a mostani árszint, akkor visszaesés lesz -ez könnyen lehet- ha nem akkor további növekedés -szerintem ez a valószínűbb, de nem vagyok benne biztos-
Miért mire használják az aranyat komolyabban? van egy kis használata mert jó vezető az arany, de ez minimális, illetve ékszernek használják, de a nagy része befektetési arany, ami nem másabb mint a bitcoin, csak több mint húszszor többet ér -még-
A
Buborékokat nem a bizalom fújja hanem a szűklátókörűség, ők sem bizakodnak hanem
fanyalognak .
" használhatatlan puha fém"
lul
fanyalognak .
" használhatatlan puha fém"
lul
Ha ilyen biztosak vagytok a további emelkedésben, vegyetek, senki nem akadályozza meg. Sok szerencsét!
Az arany market capja 8000 milliárd USD pedig egy használhatatlan puha fém, csak azért mert ritka és értéket tulajdonítanak neki ezért ennyi.
http://onlygold.com/m/Prices/AllTheGoldInTheWorld.asp
A bitcoin szintén ugyanez csak digitális. A market capja 280 millárd dollár ami kevesebb mint az arany huszada.
https://www.worldcoinindex.com/coin/bitcoin
A mostani árfolyam növekedés meg azért van, mert most vezette be vagy fogják bevezetni a nagy tőzsdék.
A gond az hogy ez a nagy érték növekedés pont a fizetésre használatát nehezíti meg, mert 10 percek alatt is már nem annyit ér mint előtte,
http://onlygold.com/m/Prices/AllTheGoldInTheWorld.asp
A bitcoin szintén ugyanez csak digitális. A market capja 280 millárd dollár ami kevesebb mint az arany huszada.
https://www.worldcoinindex.com/coin/bitcoin
A mostani árfolyam növekedés meg azért van, mert most vezette be vagy fogják bevezetni a nagy tőzsdék.
A gond az hogy ez a nagy érték növekedés pont a fizetésre használatát nehezíti meg, mert 10 percek alatt is már nem annyit ér mint előtte,
A
"semmi nem támasztja alá ezt az értéket"
Semmi sem támasztja alá ezt a kijelentést.
Semmi sem támasztja alá ezt a kijelentést.
Na akkor még egy évig nem lesz új videókártyám. 😞
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
← ElőzőOldal 2 / 2