9
-
#9 "A tettek és a cselekvés az más kérdés, ott minden mehet."
Erre gondoltam, csak a te korábbi szóhasználatoddal válaszoltam. -
M2 #8 "Mindenért kell verni a tamtamot."
NEM! Ha minden kis szarért vered a tamtamot, abból zaj lesz és az eredmény rosszabb, mint ha semmiért sem vernéd. (tipikus sötétzöld fail)
A tettek és a cselekvés az más kérdés, ott minden mehet. -
#7 Nekem nem úgy tűnik. (Nem magamból indulok ki, hanem a környezetemből).
Mindenért kell verni a tamtamot. Ez is olyan szöveg, hogy amíg a nagy csúnya cégek nem csinálnak semmit a környezetért, addig én sem. De mindegy, nem ide tartozik. -
M2 #6 Talán azért kell bele annyi memória, mert hatszor többször és hatszor több dologra használják az emberek a telefonjukat, mint a laptopjukat. Az Android meg szereti memóriában tartani a háttérben futó alkalmazásokat (így a felhasználónak is gyorsabb a rendszer, mellesleg).
Talán előbb a bolti zacskók miatt kellene verni a tamtamot, a memóriagyártás a 265387-dik a sorban. -
#5 Ahogy mondani szokták, sok kicsi sokra megy... De hogy ez mennyire "kicsi" úgy alleszusammen, azt nem tudom... :D
Amúgy tényleg, a pöcsnek kell egy telefonba annyi memória, mint egy átlagos laptopba, mikor az emberek még a laptopjukat sem használják ki olyan mértékben, hogy indokolt legyen bele annyi memória. Ez is olyan, mint a megapixelezés volt régen. De az csak parasztvakítás volt, ez pazarlás is. -
#4 6GB ram nem kimondottan sok.
Az én telefonomben 8GB van. (igaz negyedannyiba került, mint ez a samsung)
A föld erőforrásait nem a RAM gyártás veszélyezteti szerintem. :D -
rajdi #3 Nekem már van! Egy Kinder tojásban találtam... ;) -
superxepi #2 500000 Ft - ért nem is drága, lehet,hogy rögtön hármat is rendelek !!! -
tom_pika #1 6GB RAM...
Fizess felhasználó! Még nem fizettél eleget! Sose legyél elégedett azzal amid van, a Föld erőforrásai még nincsenek 100%-ra terhelve!