1141
Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
  • TokraFan
    "Részemről elég bizonyíték maga a könyv is amit publikált. A megfagyott vízmolekulák fotóival."

Na látod, ez itt a lényeg! Tudásról beszélsz, de semmilyen szinten nem akarsz tudni semmit, Te valójában HINNI szeretnél. Ha olvasol egy könyvet amit fel tudsz fogni (mert nyilván, a valós tudást elsajátítani nagyon sok munka és tanulás, valójában nehéz is, ahhoz nem elég néhány fotót és videót megnézni), és az olvasottak még tetszenek is valamely okból, akkor te _hinni_ akarod, hogy ez igaz és neked ennyi elég is! Valójában az igazság kiderítését kifejezetten elutasítod, mert ha a hited tárgyáról kiderül, hogy marhaság, akkor összedől az álomvilágod amit nem tudnál feldolgozni! Ez egyébként pontosan az a pszichológiai jelenség, melyet egyebekben a vallások is kihasználnak!

Emoto: Ha tehát holnap valaki ír egy könyvet, vagy összevág egy videót arról, hogy gravitáció nincs, ez csak egy világméretű összeesküvés, majd ezt maximum azzal támasztja alá, hogy pár fotón bemutat tárgyakat és embereket melyek lebegnek, majd a videón szintén bemutatja őket amint lebegnek, akkor kész, te ezt el is hitted, neked ez elég, tehát holnap simán kiugrasz az ablakon, hiszen birtokában vagy az "igazi" tudásnak ezért bajod nem eshet ha leugrasz a toronyházból? Az írásodból egyértelműen ez derül ki!
    Az, hogy Te valójában nem mersz kiugrani az ablakon, valójában éppen azért van, mert ragadt rád némi valós tudásanyag is, tán még az iskolában fizika órán! Az átverések viszont simán a halálba taszítanának, mert nem akarsz meggyőződni arról semmilyen tudományos módszerrel, hogy a fotón/videón általad látott "csodás lebegő tárgyak és emberek", valóban léteznek-e, vagy csak valaki egy ótvarosat hazudott, pl. azért, mert a könyvének/fotóinak/filmjeinek eladásaiból él!
    Emoto is pont itt tart, sajnos sok az olyan képzetlen és megtéveszthető ember, akinek elég, ha olvas egy könyvet néhány szép képpel.

"Magyarul 2017 decemberéig ez senkinek sem sikerült még és Emoto is csak photoshop képekkel illusztálta könyvét átverve ezzel a fél világot és kismillió tudóst?"

Teljesen másról beszélsz! Emoto a képei alapján levezetett egy elméletet, melyben a víznek intelligenciát tulajdonít. A képei azért nem bizonyítják ezt az állítását, mert nem tudta bemutatni és bizonyítani, hogy a könyvében a fotón látott kristály képét nem másik 1500db-ból választotta ki, éppen azért, hogy igazolja a hamis állítását! Ugyanis ha kiderülne, hogy arról a vízmintáról készült 1000+ kép, és nagyon nem mindegyik csodálatos és mondjuk egyáltalán nem hasonlít a misztikus vallási templomra például, akkor máris borul az egész zagyvaság, amit felépített!

Semmiképpen nem bántani akarlak, csak megértetni veled, miért vagy naiv és hiszékeny és ez miért nem lehet semmiféle tudás alapja!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.12.12. 22:37:21
  • maki85
    Erről mi a véleményed???
  • BladeW
    Az én olvasatomban pont az ellenkezőjét mondja a cikk, mint amit te mondtál:
    fénymolekulák képesek egy időben egyszerre több helyen is megjelenni, osztódni, majd újra összeállni mindenféle emberi közbeavatkozás nélkül.

A cikk (és az eredeti angol is) pont arról ír, hogy a "molekula" hasonlóan viselkedik mint a normális atomos anyag, ami nem rendelkezik az általad fent említett tulajdonságokkal. Sőt. A cikkben azt állítják, hogy a molekulát tudósok hozták létre, szó sincs arról, hogy ilyet a természetben eddig megfigyeltünk volna. Tehát az "emberi beavatkozás nélkül" sem állja meg a helyét.

Szerintem csak random beírtad a keresőbe, hogy fénymolekula, a kulcsszóra behozott egy találatot, amit te belinkeltél, hogy nesze fénymolekula, nekem volt igazam, mert igenis létezik.
  • Zephyr Retiring
    Apropó jut eszembe ennek kapcsán..

Volt egy érdekes beszélgetős műsor a lélekvándorlásról nemrég.
    Természetesen azok meg se nézzék, akik képtelenek nyitottak maradni, vagy másképpen gondolkozni néha a megszokottól..
    Bő fél óra, érvekről és ellenérvekről úgyhogy kell rá némi időt fordítani..

Lélekvándorlás a kvantumfizika fényében
  • Zephyr Retiring
    2013-as hír (katt)
    Egyesek megnyugtatására, a cikk első mondatából elérhető a hír eredeti forrása is.

A minap családi fotók után kutattam, tehát már fotó-kutató (kereső) is lettem...
  • Irasidus
    Azt se tudja mit beszél, ennek a szellemi környezetszennyezésnek és ego-túltengésmek nem itt lenne a helye. Kutatónak képzeli magát, mert rákeres zenékre, össze-vissza beszél, fake-oldalakról tájékozódik, és ha belemész a részletekbe akkor letagadja azt is, hogy ő valaha írt volna bármit is, vagy állított volna valamit.
  • BladeW
    Fénymolekulák? Wut??
  • Saintgerman
    Hitelesnek. Megegyezik az én ismereteimmel is.
    Annyit azért még hozzá tennék, hogy az árchonok manipulálják a féreglyukakat is. Amikor az energia (vagy lélek) elhagyja a testet, elidőz egy kicsit még mielőtt beszálna a "csőbe". A lyukból annak a végtelen szeretetnek az illúziója igérkezik, amire egész életedben vágytál. Ne szállj be a lyukba ! Az egy csapda ! Az árchonok elferdítették a csövet, visszairányítják ugyan oda ahonnan jössz, és így reszájkolják az energiádat, mint egy úratölthető elemet. Ha nem szállsz be és a másik irányba indulsz, áthelyezhetik a bejáratot az ellenkező oldalra is, ahonnan szintén visszakerülsz.... Amit tehetsz az az, hogy állandóan ismételed, hogy: én vissza akarok az eredeti forráshoz....
    Sok szerencsét
  • Zephyr Retiring
    Mondjuk pont ezt a példát említettem két hsz.el lentebb :)

Érdekes elmélet, nekem szimpatikus.
    Bár ha igaz ez a párhuzamos világok/életek dolog, és ami itt kimarad, az ott beteljesül, amott meg már megtörtént, akkor a lehetőségek kismillió garmadával kecsegtet :)
    Hiszen ebben az életben én most itt vagyok jelen ebben a közösségben, de egy másik életemben meg ugyanekkor (mivel nem is hallottam még az SG fórumról) épp egy tandemugrásra készülök valahol Guatemala hegycsúcsai közelében..
    Vagy a seggemet süttetem Jamaica forró tengerparti homokjában :)

Persze el tudom képzelni, hogy ez vagy amaz történik most velem, ezzel nincs is semmi gond..
    A gond azzal van, hogy mindezt csupán az SG egy regje mögül képzelem magamról :D

Persze a slusszpoén az lenne, ha mind a jamaicai, mind a guatemalai énem ugyanekkor meg azt képzelné, hogy Zef néven valahol egy SG nevezetű virtuális valóságban van jelen szellemi síkon :D
  • maki85
    Köszönöm:)
    De arra még mindig nem válaszoltál, honnan tudsz ennyi "bizalmas" dolgot róluk???
    Mert ismerd be, hogy azokat amiket írsz róluk, csak azok tudhatják, akik vagy közülük valók, vagy közvetlen kapcsolatban állnak velük.
    Ha viszont elárultad őket, akkor nem gondolod, hogy már régen jegelve lennél???
    Meg hát gondolom ez a lebutítás nem csak a genetikai állományra vonatkozna, hanem a szellemire is, ugye???

Te ezt hitelesnek tekinted????

Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.12.11. 01:25:10
  • Saintgerman
    dekódol = megfejt - kirejtjelez

"(és 97%ban lebutítva) -----ez rád is igaz ugye?????" fellélegezhetsz... én is ugyan olyan kretén vagyok mint te
  • Zephyr Retiring
    Egy példa: az fénymolekulák képesek egy időben egyszerre több helyen is megjelenni, osztódni, majd újra összeállni mindenféle emberi közbeavatkozás nélkül. Keressek hiteles forrásokat, vagy meg tudod oldani?
  • Saintgerman
    Max Planck elég hiteles ? Mer ha nem, van még egy pár másik is...

"„Engem, aki fizikus vagyok – olyan ember, aki az egész életét egy teljesen prózai tudománynak, az anyag tanulmányozásának szentelte –, biztosan senki nem tartana fantasztának. Az atom tanulmányozása által mondom tehát, hogy NINCS OLYAN DOLOG, hogy ANYAG!!! Minden anyag csakis egy atomi részecskéket mozgató erő következtében áll elő és marad egyben, mely erő egyben tartja a legkisebb naprendszert, az atomot. Az egész univerzumban nincs azonban intelligens és örökkévaló erő, azt kell tehát feltételeznünk, hogy e mögött az erő mögött van egy öntudatos, intelligens Elme és Szellem. Ez a valódi eredete az anyagnak.” (Kurt Eggenstein: The Prophet J. Lorber Predicts Coming Catastrophes & the True Christianity. PU Valkyrie Publishing House, 1984)"

http://divinity.szabadosadam.hu/?p=14088
  • Zephyr Retiring
    Részemről elég bizonyíték maga a könyv is amit publikált. A megfagyott vízmolekulák fotóival.
    Vagy azt akarod mondani, hogy ilyen technológia még napjainkban sem létezik? Magyarul 2017 decemberéig ez senkinek sem sikerült még és Emoto is csak photoshop képekkel illusztálta könyvét átverve ezzel a fél világot és kismillió tudóst?
    Mert ha igen, akkor az ipse poszthumusz Nóbel-díjat érdemel :D
  • TokraFan
    Erről a konkrét hülyeségről még nem hallottam, de ígérem, utánanézek!
  • TokraFan
    Tény, hogy vannak dolgok a kvantumfizikában, ami az eddig ismert fizikai törvényeinknek ellentmondanak

What???? Kérhetnék eme állítólagos tény igazolásához egy hiteles forrást?

A kvantummechanikai felfedezések egyike sem mond ellent az eddigi fizikai ismereteinknek. "Klasszikus körülmények kozott", ma is pontosan olyan jol működik a Newton-i fizika, mint eddig. Az, hogy kvantum állapotban mi történik, egy egészen más történet!
    De várom a kijelentésed alátámasztását...sose lehet tudni! :)
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.12.10. 17:54:05
  • TokraFan
    Az tudományos bizonyítás alapját sem érted sajnos. Nem az a baj, hogy valaki (akár Emoto), ötletel, vagy ha úgy tetszik, kutat valamit, hanem az, hogy amennyiben azt nem a tudomãnyos kritériumok alapján végzi, akkor az eredmény nem bizonyíthatja az elméletét.

Mondok egy példát: kis Géza kitalálja, hogy képes kímélni egy élelmiszer un. "Energiáját" (most attól tekintsünk el, hogy ez mit jelent, nézzük önmagában az állítás vizsgálatát).
    A tudománytalan verzió az, amikor Kis Géza ír egy könyvet arról, miszerint képes egy réz pálcával megállapítani az élelmiszer pozitív avagy negatív kisugárzását. Nem tesz mellé bizonyítékot, csak kijelenti és kész.

Ezzel szemben a tudományos bizonyítás célja annak kiderítése, hogy Kis Géza kijelentései valósak, vagy elmebajos képzelgések. Ehhez a nagyon egyszerű kettős vak kísérletet hívhatjuk segítségül. Megkérjük Kis Gézát, hogy mérjen ki nekünk 1db pozitív energiás élelmiszert és 1db negatívat. Kis Gézát kiküldjük a testlaborból, majd egy független ember segítségével elhelyezzük mindkét mintát egy lefedett edény alá, így azokat senki nem láthatja. Az embert is kiküldjük a laborból, és behívunk egy olyat, aki nem tudja, hogy melyik fedél alatt, melyik minta van. Behívjuk Kis Gézát is, és megkérjük, hogy látatlanban is mérje ki az egyébként általa már korábban kimért mintákat. Ha a mérést elvégezte, ellenőrizzük az eredményt és felírjuk egy táblázatba. Legalább 10-szer elvégeztetjük a kísérletet, változatlan módon! Ha a végeredmény az, hogy Kis Géza 100%-ban ugyanazt a mintát mérte pozitívnak és negatívnak látatlanban is, mint korábban, akkor Kis Géza állítását bizonyítottnak vehetjük és elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy Géza képessége hogyan és miért működik! Ha az eredmény nem 100%, akkor Kis Géza hazudik!

No, Emoto esetén teljességgel hiányzik a bizonyítási folyamat, tehát esetében az egyes pont áll meg. Erről beszéltem korábban is. Ez nem támadás irányában, hanem egy tény! Ezt a tényt figyelmen kívül lehet hagyni (ahogyan pl. Te teszed), és ennek ellenkezője, ahogyan én teszem. Ennyi a történet.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.12.10. 17:41:27
  • maki85
    Már ne haragudj, de te ezeket honnan tudod ennyire tutira????
    Ja, és mi a fene az a dikódolják??? Sokat használod.---------"mivel ők nem a mi öt ézékünkel dikódolják"

Amúgy persze igazad van, hogy nem a mi érzékszerveinkkel, hanem az öt sajátjukkal.
    (és 97%ban lebutítva) -----ez rád is igaz ugye?????
    Te szoktál félni a sötétben???????

Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.12.10. 16:29:20
  • Saintgerman
    Na,.. ez egy jó ötlet

Azzal talán még ki lehetne bővíteni a kérdéseket, hogy hogyan reagál egy tanult (diplomás) és hogyan egy oskolázatlan. (mivel itt is ólálkodnak 'teleagyúak')
    A többi kérdés nem is annyira megválaszolhatatlan, mivel a válaszok nagyrésze már elérhető mindenki számára.

Hogy másként viselkednek e az idegenek ? Szerintem mi viselkedünk másként mint ők, mivel mi vagyunk az experiment nem ők.

"ott is előfordulhat szkepticizmus?" A mi általunk értelmezett szkepticizmus nem, mivel ők nem a mi öt ézékünkel dikódolják "ezt a világot"

" Ott van hit? " Hit igen, de vallás nincs. (az előbbre haladottabbaknál) Ők az "Első/Fő" Teremtőben hisznek. (Pan Creator)

" Van megértés? Vagy irigység? Kétkedés? Öröm és bánat?"
    Az összes entitás (mi is) a pozitív és a negatív energiának a megnyilvánulása (mint a jin-jang) A pozitív megnyilvánulást jellemzi az empátia, és mivel egy kollektív tudatuk van, teljes megértésben élnek. Irigység nincs, nem is lehet, mivel nincs magán tulajdon.
    Az öröm és bánat inkább ránk földiekre jellemző, mivel mi 22 magasabban fejlett lény DNS éből vagyunk összerakva. (és 97%ban lebutítva) Az andromedai megfigyelők éppen ezt a két dolgot nem tudják hová tenni bennünk.

A negatív entitások (az árchonok) már nem a mi D-kben vagy síkunkon ('démonok világában') vannak, de manipulálnak minket akár fizikális megjelenésben is. Ők teljesen empátia mentesek, és maguk között sincs egyetértés. Teljesen destruktív a gondolkozásuk, nem ismernek felelőséget a tetteik elkövetése iránt. Nekik nincsen meg az a teremtő képzeletük sem mint nekünk, és ez az, ami miatt manipulálják a miénket... Egyenlőre még,... de már nem soká...
  • Zephyr Retiring
    Következő a témához kapcsolható elmélkedési alap lehetne az emberi viselkedés tanulmányozása :)

Pl. hogyan reagál az ember arra, amit nem ért.
    A számunkra ismeretlen intelligens idegen lények másként viselkedhetnek? Más világokban ahol van értelmes élet és kimagasló intelligencia, vajon ott is előfordulhat szkepticizmus? Ott van hit? Van megértés? Vagy irigység? Kétkedés? Öröm és bánat?
    Vagy ezek inkább csak ránk emberekre lehetnek jellemzőek? :)
  • Irasidus
    "A kutató alatt, legtöbbször a tudóst értjük, de nem minden esetben kell tudományos végzettség a kutató munkához. ... Én például bakelit lemez és azonbelül zenekutató is vagyok, mert csak az általam kedvelt zenéket kutatom világszerte. "

LOL. :D

• Zephyr Retiring
    Még egy apróság..a kutatókról.
    A kutató alatt, legtöbbször a tudóst értjük, de nem minden esetben kell tudományos végzettség a kutató munkához.

Konkrétan az emberiség egy igen alacsony százaléka "tudós személyiség" (keress rá google-al, kik ők és mi jellemző rájuk)
    Emoto is ilyen személyiség volt, és csak a maga örömére kutatott amikor rájött, hogy a megfagyasztott víz molekulái különböznek. Gondolj bele, előtte ki a fenét érdekelt, hogy a megfagyott víz szerkezete (akárcsak az emberek ujjlenyomata) ennyire különbözik egymástól..

Én például bakelit lemez és azonbelül zenekutató is vagyok, mert csak az általam kedvelt zenéket kutatom világszerte. A mese, a vers, a kabaré és egyéb zenét nem érintő bakelit lemezek nem foglalkoztatnak. Viszont ha rábukkanok egy általam már vagy 30 éve keresett zenére fekete korongon, megfigyelem ki a kiadó, mi a kiadási év, van e sérülés a korongon illetve a lemezborítón, és persze azt is megfigyelem, hogy az adott zeneszám melyik ismert vagy elfeledett verziójáról beszélünk.
    Belelkesülök, pedig ez csak egy hobbi.

A munkám teljesen más jellegű, köze sincs a zenéhez. Inkább a konvekciós nyomás iránya és százaléka, vagy az oszcillációs mozgás sebessége jelemzi. Tehát teljesen más a kettő. Sőt még a versírás sem okoz problémát néhanap, pedig az már egy harmadik és teljesen más terület. Ez utóbbit ugyan nem lehet kutatni csak csinálni :)
    Tarts beképzeltnek ha akarsz (ez nem igazán hat meg), de én elég jónak érzem magam mindhárom "szak"-területen.

Emoto is csak ilyen kutató volt. Tudós személyiség.
    Ennyit szerettem volna még kifejteni a kutatómunkáról általánosságban :)
  • Irasidus
    Csodás dolog amikor likvadász - hírhedt - kamuhíroldalakt oldalakat linkelsz, mint érv. Mint a képen is írva van, az ilyen hülyék miatt...
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.12.09. 18:58:19
  • Saintgerman
    "Na igen, a józan paraszti észből következett az is, amikor Józsi Bá felmenője üres aggyal -ámbár józan paraszti ésszel-, felnézett az égre, és mivel úgy látta, hogy hozzá képest a Nap mozog az égen, rögvest le is vezette, hogy a Nap kering a Föld körül, amit ráadásként még laposnak is hitt. Oszt mégse úgy van....no, A józan paraszti ész kb. ennyit tud! Period! "

Józsibá ugyan úgy téved mint te, és a többi "teleagyú". Az egyik így látja, a másik úgy, de mindketten csak egy illúziót láttok, azt, ami az agyatok hátsó felén jelenik meg, egy pár cm2 képben. Odakinn pedig semmi sincs.. (mielőtt bonyulultá válna, te magad, a tested is az)

(3:30)

Itt pedig a NASA tudósai igazolják az "elméletet" 10-15 évvel később.

https://www.youtube.com/watch?v=p_kE3080N1Y

A világháló kétélű fegyver. A szabad információ áramlat a mi hasznunkra van ugyan, de ugyan akkor egy totális legfigyelő és ellenőrző eszköz is. Nem csak a kollektív emberiségre, de az egyénekre is egyaránt. Ha megtörténik az egyén teljes lefigyelése és "bebörtönzése" vissza tudják állítani az info áramlatot a kínai szintre.

"Még ebbe sem gondolsz bele?" Na és te bele gondoltál ezekbe ?
  • Zephyr Retiring
    Úgy látom, egyesek visszasüllyedtek a dedós szintig..illetve talán sosem léptek onnan tovább..kár.

Az értelmesebb érdeklődőknek olvasnivalók a témához kapcsolhatóan:

Lehetetlen, mégis működik: a NASA térhajtóműve ellentmond a fizika szabályainak

Schrödinger macskája

Bentley-paradoxon

Ikerparadoxon

Fekete lyuk

Időparadoxon

Kellemes elmélkedést, a kétkedőknek meg mérgelődést
  • Irasidus
    "Tény, hogy vannak dolgok a kvantumfizikában, ami az eddig ismert fizikai törvényeinknek ellentmondanak. "

LOL. :D

Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2017.12.09. 08:03:31
  • Zephyr Retiring
    Nem minden szándékos vagy akaratlan ferdítés az oktatásban. De akad ami igen. Olvass lentebb vissza erről, nem fogok ismételgetni. Tény, hogy vannak dolgok a kvantumfizikában, ami az eddig ismert fizikai törvényeinknek ellentmondanak. Vagy csak nem tudjuk mi miért történik, illetve nem ismerjük még az ok okozati összefüggéseit sok mindennek.

A valós tudás alatt én nem arra az idézőjelesre gondoltam. Konkrétan a vízzel kapcsolatosan megfigyelt észrevételezésekre. Mivel említett hazai doki találkozott élőben Emotoval is, így úgy vélem nem csak az időjárásról beszélgettek.
    Én csak a vidit mutattam, tiltakozni te kezdtél a valós vagy valótlan tartalma miatt.
    Mindketten elmondtuk mit gondolunk erről.

Ami Emoto személyét és munkásságát illeti, szerintem egy ember több mindenben is jártas lehet, nem zárja ki a bölcsészet a fizikát. Két külön dolog, ne kösd őket össze.
    Magyar dokink is eredetileg zongoraművész volt, de más is érdekelte szerencsére. Még díszdoktorrá is avatták a valódi doktori végzettsége mellett.

Amúgy elég sok mindent megértek és felfogok szerencsére.
    Csak sokszor más szögből figyelem a dolgokat mint mások. De így volt ezzel Emoto is, és vagyunk még páran :)

Amúgy nincs fotelem..
  • TokraFan
    Na igen, a józan paraszti észből következett az is, amikor Józsi Bá felmenője üres aggyal -ámbár józan paraszti ésszel-, felnézett az égre, és mivel úgy látta, hogy hozzá képest a Nap mozog az égen, rögvest le is vezette, hogy a Nap kering a Föld körül, amit ráadásként még laposnak is hitt. Oszt mégse úgy van....no, A józan paraszti ész kb. ennyit tud! Period!

Azt meg értelmezni sem tudom, hogy az internettel nem volt szerencséjük az un. titokzatos elnyomóknak! Hiszen miért nem nyomták el még születésekor? Miert nem likvidálták az alkotókat? Hogy van ez? Azt írod, bárkit likvidálnak aki veszélyes rájuk, de pont egy olyan technológiát meg gond nélkül hagynak fejlődni, ami az eltitkolás és elnyomás ügyét legjobban veszélyezteti? Most komolyan! Még ebbe sem gondolsz bele? Nem beszélve arról, hol született a HTTP. Az elméleted alapján azt a helyet aztán maximálisan uralniuk kellett volna. Teljes a káosz itt a fejekben kérem szépen!
  • TokraFan
    Egy darab érvet nem hoztál fel azzal kapcsolatban -mással kapcsolatban sem-, miszerint Emoto nem tudta bemutatni a tudományos igényességgel végzett és dokumentált eredményeit. Arra sem sikerült válaszolni, hogy egy bölcsésznek mitől kéne értenie a fizikához, kémiához és egyéb vonatkozó reál tudomanyokhoz, ami alkalmassá tenné valódi kutatómunka elvégzésére.
    Meg arra sem, hogy ha az állítólagos "valós tudást" világméretű összeesküvés keretében mindenki elől eltitkolják, komoly, magasan képzett emberek elől is, akkor te kis noname akárkiként, mégis honnan tudod otthon a fotelban? Mert megnéztél egy videót a csövön? Komolyan érdekel!

De kérdezek konkrétabban -egyszerűbben, amit talán még te is megértesz-. Véleményed szerint, az iskolában tanultak mind hamisak, átverés az egész. Fogadjuk ezt el egy pillanatra és válaszolj arra, hogy kiugranál-e holnap az ablakon, mondjuk a tizedik emeletről? Csak hogy igazoljuk, miszerint a gravitációról, testek súlyáról, gyorsulásról és egyebekről tanultak is mind csak egy átverés volt, vagyis te nem fogy szétkenődni a talajon, hiszen mindez kamu! Nos, mikor ugrasz?
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.12.09. 03:35:52
  • Saintgerman
    Ez a kreténeknek szólt, nem az olyan haladóknak () mint te vagy..
  • maki85
    "Hisszük, hogy a világ és a földönkívüli civilizációk képviselői hamarosan hivatalos kapcsolatot létesítenek egymással. Úgy gondoljuk, hogy egy nyílt és tömeges kapcsolatra kerül sor," - mondta Kolbaşı.

Na látod ez a különbség a tudomány és a "többi" között: hisszük
    Az Urat is hisszük

Amúgy pedig nagyon kár volt ezt az emberkét felhoznod, hiszen te is tudod, hogy már évezredek óta kapcsolatban vagyunk velük, sőt a Galaktikus Tanács is működik, ő pedig azt mondja, hogy léphet??????????????????
    "Erhan Kolbaşı, az osztály tanára és a Sirius UFO Űrtudományi Kutatóközpont alelnöke elmondta a Doğan hírügynökségnek, hogy az emberiség "10 vagy 15 éven belül" kapcsolatba léphet földönkívüli lényekkel."

GONDOLKOZZ!!!!!!!!

Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.12.08. 23:19:08
  • Zephyr Retiring
    Részemről egész elfogadhatónak tartom ezt a kezdeményezést. Sosem lehet tudni, akár hasznos is lehet egyszer majd..
    Ami az idegen létformák elleni agresszív fellépéseket illeti, totálisan egyet értek az ipsével magam is: a Földünket megszálló és embereket igába hajtó idegen létformák idejövetelét magam is nevetségesnek tartom.
    Ezeket a konspirációkat csak a média által generált félelem akarja elhitetni velünk. Lehet élni szép és békés jövőt is, nem csak olyat, amit az amerikai katasztrófafilmeken láthatunk.
  • Saintgerman
    Valaki kérdezte tőlem nem rég, hogy mikor veszik fel velünk a földönkívüliek velünk a kapcsolatot hivatalosan is. A törökök úgy néz ki, hogy 5-10 évvel korábbra saccolják mint én:

http://ujvilagtudat.blogspot.de/2017/12/egy-torok-egyetemen-ufologiat-es.html
  • Saintgerman
    Ahogy magad is írod: "egy jogász tán még a gravitáció fogalmával sincs tisztában"

Pontosan. Darabokra szedik az egészséges értelmet, és felesleges szemetet töltenek a fejekbe a józan értelem helyett. "Józsi bácsi" még előnyben van velük szemben, ha ugyan még oskolája sincs, de a józan paraszt esze az még meg van.

"ilyen világméretű eltitkolásoknak semmi alapja nem lehet" A világháló valóban nehéz helyzet elé állította őket, de annak arányában kell lebutítani a nyájat, és bekeményíteni a szabadságot.

"az általad "valós tudásnak" aposztrofált valami mögött nemhogy gyakorlati, de még elméleti levezetés sincs"

Persze, hogy nincs ! Már mint a nagy nyilvánosság előtt. Aki olyannal jön elő, ami veszélyezteti az elit világhatalmát, azt egyszerűen likvidálják, a tudást pedig felhasználják ellenünk. (pl. Tesla-HAARP)

Na de ahogy a másik topikon írtam, én nem akarok meggyőzni senkit sem, csak felhívni a figyelmet arra, amire én felfigyeltem. Szerintem nincs értelme kettőnknek diskurálni, úgysem jutunk egymáshoz közelebb. A jogász-fizikus példádon azért elgondolkodhatnál, hogy bem Józsi bácsi áll e közelebb kettejül közül az "Akasha rekords" tudáshoz.
    Még egy jó tanács: első lépésként tanuld újra az elmúlt 250 év történelmét kezdésnek, mert anélkül nem csak nem érthetsz meg semmit sem, de még kérdéseket sem tudsz feltenni önmagadnak
  • Zephyr Retiring
    Alapszinten érveltem. Említettem egy témában igen csak szakértő és jártas magyar doktort, de simán elsiklottál felette :)

Addig is míg tudásod bővít(het)néd - de persze mindketten tudjuk, hogy sosem fogod - szíves örömest olvasom lebilincselő fantazmagóriáid, mert magam is nagy mókakedvelő hírében állok...

Nem vagyok hívő (de ha az lennék, akkor ezt nem is állíthatnám, hogy nem vagyok), én csak a tényeket ismerem. Ellenben veled, aki (már látom) meg sem próbálja megismerni.
    Ezen szomorkodhatnék, de nem teszem. Kellenek a szkeptikus egyének is a tudomány fejlődéséhez :)
  • TokraFan
    "Amellett kutató is volt, aki japánban bölcsészettudományból nemzetközi szakon szerzett diplomát."

1, Nem volt kutató!
    2. A bölcsészet mióta egzakt reál tudomány? Mi köze annak ahhoz, hogy képes-e egy alapvetően fizikai és kémiai folyamatot bizonyítani? Ha én lediplomázok/doktorálok jogászként, akkor szerinted már nyugodtan publikálhatok kémia/fizika szaktudományban vagy akár az orvoslással kapcsolatban? Nyilván nem, mert a jogtudománynak az ég világon semmi köze nincs a fizikához, ennél fogva egy jogász tán még a gravitáció fogalmával sincs tisztában. Nem is kell neki, mert nem ezt tanulta! Emoto semmi olyat nem tanult, ami alkalmassá tette volna tudományos kutatómunka elvégzésére. Nem is végzett ilyet természetesen!

"Szép ellentámadást indítottál ellene, bár teljesen feleslegesen."

No, látod, ez a jó példa a HIT vs. Science alapú gondolkodásra! Én az ég világon senkit nem támadtam semmivel, tényeket írtam le, amivel lehetne éppen vitázni érvekkel megtámasztva ahogy én is tettem -ez mondjuk neked nem sikerült-, de harcnak csak az tekinti a mondandómat, aki vallásos alapon egyfajta hívője Emoto-nak, vagy bármi másnak.

Világszerte az egyik legnépszerűbb víz-szakértőként tartják számon még most, halála után is.

És ez egy érv azzal szemben amiket én leírtam? Világszerte a Sandokan-t is sokan szeretik, aztán mégsem gondolom, hogy ettől még esetében művészetről beszélhetünk.

"Eddigi tudásod alapján erről a témáról, nekünk egyelőre nincs további megbeszélnivalónk."

Az én tudásom valós, a tiéd nem létezik. Ezzel együtt, miután a tipikus hívő magatartás összes típusjegyével rendelkezel, egyet kell értenem abban, hogy a te szinteden további eszmecserének én sem látom értelmét! Ha megtanulsz legalább alapszinten érvelni, szívesen folytatom! Harag absolute nincs!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.12.07. 21:03:06
  • TokraFan
    "Ugye nem gondolod, hogy érdekük velünk megosztani a tudásukat ? Ha pedig ez így van, akkor az is világos, hogy tűzzel vassal visszatartsák tőlünk a tudást, és az új felfedezéseket. (kivéve ami nekik is érdekük)"

Nyilvánvaló, hogy alkalmazott szinten számos titkos project lehet, ehhez nem kell összeesküvésekben gondolkodni. Azonban, az elméleti tudás eltitkolása alapvetően lehetetlen, tekintettel arra, hogy már a jelenlegi tudásunk is olyan szinten összetett, hogy azt néhány ember (tudós), nem képes egybn átlátni. Nem véletlenül dolgoznak az egész világon átívelő módon, az adatokat megosztva. Egy bizonyos terület, egy bizonyos kutatási folyamatának egyetlen fázisához is, számos más kutató korábbi és/vagy párhuzamosan zajló munkája szükséges! A tudományos fejlődés alapfeltétele, az adatok és információk feltétel nélküli szabad áramlása! Enélkül LEHETETLEN ma már tudományos munkát végezni, aki jártas valamely tudományban -és nem csa fotelből képzeleg a világról-, az pontosan tudja, hogy önmagában emiatt az ilyen világméretű eltitkolásoknak semmi alapja nem lehet. Eltitkolhatnak egyes projecteket, fejlesztéseket, de komplett új elméleteket és felfedezéseket nem! Éppen azért tévednek a konteósok, mert a tudományt egy központosított valaminek kézelik el, holott nem így van. Ha bármit el akarnának titkolni, akkor a legkézenfekvőbb megoldás az lenne, ha a kommunikációt bénítanák meg, mert az nagyban lassítja, akár el is lehetetlenítheti a fejlődést. Ezzel szemben az internet -mely kezdetben csak a tudományos laborokat, egyetemeket kötötte össze-, éppen az információ minden korábbinál szabadabb áramlását teszi lehetővé, ami a tudományos fejlődés szempontjából kifejezetten előnyös!

"A dolog veszélye szerintem éppen a hivatalos verziók megkérdőjelezés nélküli elfogadása."

Na látod, ettől lesz konteó! Ugyanis, alapfeltétel a megkérdőjelezés, anélkül fejlődés sem lenne. Amit te itt nem értesz -pedig kiemeltem korábbi hozzászólásomban-, hogy az általad "valós tudásnak" aposztrofált valami mögött nemhogy gyakorlati, de még elméleti levezetés sincs, ami megállná a helyét! Azért fogadjuk el a tudomány állításait -mely egyébként is csak addig az, amíg esetleg meg nem cáfolja valaki, ami nemhogy tilos lenne, hanem éppen ellenkezőleg!-, mert ezek működő elméleteken alapulnak, valamint gyakorlatban kísérletekkel megismételhetően is bizonyítottak.
    Azzal nem lehet mit kezdeni, ha valaki egyszerűen csak kijelent valamit.

És ugye ott van az is megint, hogy az egész világ elől eltitkolnak dolgokat, de a szomszéd Józsi bácsi és "fény klubja" elől nem sikerült, ők valahonnan mégis "tudják a tutit". Ez már önmagában akkora ellentmondás, hogy értelmes ember itt tovább is lép, hülyeségnek titulálva az egészet! :-)
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2017.12.07. 20:43:55
  • Saintgerman
    Mind hasznos, csak még nem mindnek vetted hasznát
  • Saintgerman
    Ha netán ő nem ismerné el László Ervint, akkor én elismerem Ervin ugyan is már a '80as években tisztában volt a Galaktikus Föderáció létezésével, ami nem volt kis dolog anno otthon..
  • Zephyr Retiring
    Amellett kutató is volt, aki japánban bölcsészettudományból nemzetközi szakon szerzett diplomát. Egyébként alternatív gyógyászatból nem csak ott lehet doktorátusit szerezni, ahogy azt ő is tette egykoron..

Szép ellentámadást indítottál ellene, bár teljesen feleslegesen.
    Világszerte az egyik legnépszerűbb víz-szakértőként tartják számon még most, halála után is.

Egy tipp: vedd fel privátban a kapcsolatot dr. László Ervinnel, ő is találkozott vele (remélem őt már valamennyire elismered mint igazi doktort) és a sok ellenséges félrebeszélés helyett, valós tények (és tudás) birtokába is juthatsz.

Eddigi tudásod alapján erről a témáról, nekünk egyelőre nincs további megbeszélnivalónk.
    Remélem, azért nincs harag :)