Idegen lények és a kompetencia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kedvenc részem belőle: " Északon Ontario környékén Kanadában "kis" emberekről beszélnek még ma is, akik egy föld alatt élt nép volt."
2012 07.12-én utaztam haza az Air Canada járatával Torontóból 2 átszállással Budapestre. Ha nagyon kutakodnék, még a repjegyeket is elő tudnám varázsolni, mert semmi ilyesmit nem szoktam kidobálni. A lényeg: Ontario elég nagy részét bejártam (nyilván nem a teljes részét). de ilyesmi feltételezést senkitől sehol ott még csak nem is hallottam.
Az ilyen sztorikra szoktam én idézni egyik kedvenc filmidézet-mondásomat:
"Nem kell mindennek bedőlni mcFly!"<#hehe>#hehe>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Itt van a belseje: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/08/egy-meglepo-tanulmany-szerint-fold.html
Számtalan van angolul is, de a magyar között ez a kereseteb.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Ahogy mondja, 10 év múlva talán már azt is tudják, hogy a Naprendszer összes bolygója lakott.
Ha az NWO topikra jártak volna, már 10 éve tudhatnák <#nevetes1>#nevetes1>
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Hogy a naprendszerek központi napjai másképpen formálódnak e, arról még nincs infom, de elképzelhetônek tartom, hogy hamarosan egy új fénybe kerülhet, aféle "csillagkapu", ami összeköti ezt a világot az ezen túlival.
Nem csak azért laknak a bolygók belsejében, mert ott fejlôdtek ki, hanem azért is mert ott védettebbek, és kellemesebb az élet.
Vagy szerinted hazugságok halmaza???
Szerinted akkor ez az összes bolygóra érvényes a világűrben???
Hiszen gondolom a "sötét anyag" mindenhol ott van, volt.
A gázbolygók esetében ez hogyan érvényesül, avagy a Nap kimaradhatott-e ebből a hatásból.???
Azt azért vedd figyelembe, hogy ha a "sötét anyag" hatása ilyen óriási, a Nap , és a többi csillag sem maradhatott ki a körből.
Ha ez valóban igaz, akkor talán ezért sem látnak a csillagászok a naprendszer bolygóin életnyomokat, mert azok az üregekben fejlődtek ki.
Erről mi a véleményed????
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.11.12. 15:21:27
Ha már az "ujvilagtudat.blog" is foglalkozik ilyennel, akkor nagyon is lehetséges, hogy a Föld belül üreges.
Legalább is én hajlok rá, remélem a többiek is.
Bár azt azért ne feledd, hogy valóban tudatosan változtatjuk a környezetünket, hiszen köztudott, hogy azt minden módon szennyezzük, és mégsem teszünk ellene szinte semmit.
Ráadásul a legnagyobb szennyező, USA, ki is lépett az egyezményből.
Na de szerintem semmi baj, hiszen úgy is megyünk a föld alá😊))--------izé--😞((((
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/11/mar-nem-osszeeskuves-elmelet-hanem-teny.html
Hát bizony csúmyán átverték, mert:
Legfeljebb nem értek majd veled egyet<#wave>#wave>
Na de tényleg nincs kedvem 12 év után újrakezdeni magyarázni... <#szomoru2>#szomoru2> következő alkalommal talán majd a "jó" iskolába fogsz beiratkozni...
Utoljára szerkesztette: Saintgerman, 2017.11.11. 20:07:28
Antarktiszon okosabbak lakhatnak? Hát, ha egy jegesmedve is lehet okosabb...mint mondjuk a hal, amit megeszik, akkor ja.
Minden egyéb esetben, akinek egy csepp esze is van, inkább melegebb éghajlatra utazik, mintsem oda<#hehe>#hehe>
A Föld belsejében élet..hmmm...földrajz alapismeretek ugrik be hirtelen. Ha akadna is élőlény aki átjut a litoszféra rétegein, az asztenoszféra közelében, tuti szétfőne. Azokban a rétegekben keletkezik valahol a tűzhányókból is feltörő láva, emlékeim szerint.
Az állatok között rögtön utánunk, emberek után 9 fajt tartanak számon, mint intelligens faj. Itt megismerheted őket
Jómagam a tehenekről és a bonobókról mondjuk sosem gondoltam volna..<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.11. 19:53:10
Viszont a Föld belseje (ürege) 100% ban feltérképezetlen (a mi számunkra). És ha valóban üreges a Föld, akkor ott is kell legyen élet. Miért ne lehetne magasabb szintû civilizáció ott, mint itt felül ? De én még abban sem vagyok biztos, hogy idefenn az állatok között az ember a "legintelligensebb" faj. <#szomoru1>#szomoru1>
Ezen ~8,7 millió (+- 1,5 millió) fajból az emberi faj intelligenciáját elérő, vagy azt meghaladó értelmes fajok száma: zéró. Önmagunkat nem számítva.
Nem kedves Saintgerman!!
Ha te nem lennél, én kitalálnállak, vagy csinálnék egyet, mit egyet, százat-ezret😊)))
"De ha ti tévedtek és nekem van igazam, akkor Isten irgalmazzon nektek"
Ezt azért bővebben is elmagyarázhatnád😊))
Mert téged mi fog megvédeni tőlük???
Arra pedig gondolni sem merek, hogy beépített vagy, és azért fogod megúszni------------------------(?!)
Ott konkrétan csak 9 világot emlegetnek..nem túl kevés az még 83 ismert fajnak is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.08. 14:00:22
Tudom, hogy hülyének tartotok, lehet, hogy igazatok is van. Na és akkor mi van ? Eggyel több hódkóros szédeleg odakinn...
De ha ti tévedtek és nekem van igazam, akkor Isten irgalmazzon nektek.. <#nevetes1>#nevetes1>
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Ha fel akarom hergelni magam, vagy esetleg szeretnék egy óriásit röhögni, netalán arra vágyom, tátsam a pofámat, hogy a 3. évezredben is találni ilyen ifjakat (hidd el többen vannak, mint hinnéd), akkor elolvasok egy-két Saintgerman hsz-t.
Nekem segít, próbáld ki te is😊))
Mellékesen már arra is gondoltam, hogy ő egy nagyon ravasz troll.
Így legalább foglalkoznak vele.
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.11.07. 22:11:57
83 ismert idegen faj
Szerinted melyik lehet az igaz??????
Kissé nagy az eltérés.
Pedig mindegyik nagyon hiteles hírforrás😊))
http://goodethungary.blog.hu/2015/08/11/alex_collier_az_univerzum_teremtese_es_a_foldi_kiserlet_az_andromedabeliek_szerint
Andrew Bartzis felsorol neked akár 10 ezret is belôlük, de mi hasznát veszed ?
A fajok szortimentjérôl meg talász elegendô listát a neten.
https://www.youtube.com/watch?v=HKj6M1UHS7U
A kapcsolat felvétel inkább rajtunk múlik, mint az idegeneken. Ha te meg tudod mondani, hogy mikorra redukálódik le drasztikusan a "rebakakocsis" féle elmélet az emberiség tudatában, akkor én is pontosabb részleteket tudok mondani a kapcsolat felvétel idejében és kimenetelében.. <#bohoc>#bohoc>
Egyáltalán, hol van róluk valami lista és leírás?
Arra továbbra sem adtál választ, hogy szerinted mi következik a nyilvános kapcsolatfelvétel után..
Hagyjuk most a titkosított szupertitkos félhivatalos bejelentéseket. Egy ex védelmi miniszter is éppúgy beszélhet sületlenségeket, mint egy ex elnök, vagy politikus. Nem?
Paul Hallyer ex kanadai védelmi és hadügy miniszterének a kijelentése nem elég hivatalos ? Vagy a Disclosure Projekt több tucat katonai vezetôinek a tapasztalatai sem elegendôk ? Ôk ismernek vagy 130 idegen fajt, akik jártak itt, vagy ma is itt vannak.
Szerintetek miért nem ezzel kezdik a TV híradót ??
https://www.youtube.com/watch?v=IWfKfuuj6Jo
Mert az néha megeshet ugyan, de azért csak visszatalálunk az idegen lényekhez és a kompetenciához..vagy nem? 😊