Idegen lények és a kompetencia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Érdekes kis olvasmány. Persze akárki írhatta..
Kedvenc részem belőle: " Északon Ontario környékén Kanadában "kis" emberekről beszélnek még ma is, akik egy föld alatt élt nép volt."

2012 07.12-én utaztam haza az Air Canada járatával Torontóból 2 átszállással Budapestre. Ha nagyon kutakodnék, még a repjegyeket is elő tudnám varázsolni, mert semmi ilyesmit nem szoktam kidobálni. A lényeg: Ontario elég nagy részét bejártam (nyilván nem a teljes részét). de ilyesmi feltételezést senkitől sehol ott még csak nem is hallottam.
Az ilyen sztorikra szoktam én idézni egyik kedvenc filmidézet-mondásomat:
"Nem kell mindennek bedőlni mcFly!"<#hehe>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Azért kezdtem úgy, hogy vessünk egy pillantást a légkörre..
Itt van a belseje: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/08/egy-meglepo-tanulmany-szerint-fold.html
Számtalan van angolul is, de a magyar között ez a kereseteb.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Kiváló videó !
Ahogy mondja, 10 év múlva talán már azt is tudják, hogy a Naprendszer összes bolygója lakott.
Ha az NWO topikra jártak volna, már 10 éve tudhatnák <#nevetes1>

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Tudsz te logikusan is gondolkodni.
Hogy a naprendszerek központi napjai másképpen formálódnak e, arról még nincs infom, de elképzelhetônek tartom, hogy hamarosan egy új fénybe kerülhet, aféle "csillagkapu", ami összeköti ezt a világot az ezen túlival.

Nem csak azért laknak a bolygók belsejében, mert ott fejlôdtek ki, hanem azért is mert ott védettebbek, és kellemesebb az élet.

Erről gondolom van véleményed.
Vagy szerinted hazugságok halmaza???
" A bolygók formálódásakor ugyan is jelen van az a bizonyos "sötét anyag" ami egy dióhéj szerű kéreggé formálja a még folyékony masszát és egy üreges labdává válik."
Szerinted akkor ez az összes bolygóra érvényes a világűrben???
Hiszen gondolom a "sötét anyag" mindenhol ott van, volt.
A gázbolygók esetében ez hogyan érvényesül, avagy a Nap kimaradhatott-e ebből a hatásból.???
Azt azért vedd figyelembe, hogy ha a "sötét anyag" hatása ilyen óriási, a Nap , és a többi csillag sem maradhatott ki a körből.
Ha ez valóban igaz, akkor talán ezért sem látnak a csillagászok a naprendszer bolygóin életnyomokat, mert azok az üregekben fejlődtek ki.
Erről mi a véleményed????
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.11.12. 15:21:27
Zephyr Retiring
Ez a cikk nem a Föld üresgességével foglalkozik..

Basszus neked lehet igazad.😊))
Ha már az "ujvilagtudat.blog" is foglalkozik ilyennel, akkor nagyon is lehetséges, hogy a Föld belül üreges.
Legalább is én hajlok rá, remélem a többiek is.
Bár azt azért ne feledd, hogy valóban tudatosan változtatjuk a környezetünket, hiszen köztudott, hogy azt minden módon szennyezzük, és mégsem teszünk ellene szinte semmit.
Ráadásul a legnagyobb szennyező, USA, ki is lépett az egyezményből.
Na de szerintem semmi baj, hiszen úgy is megyünk a föld alá😊))--------izé--😞((((
Na de ha már a Földnél tartunk, vessünk egy pillantást a légkörre is. Úgy tíz éve még, amikor a chamtrails ról diskuráltunk, az is a konteó kategóriába tartozott. Lássunk csodát, ma már ez sem elmélet, hanem tény. Így lesz ez a HAARP al is, az üreges Földel is, az idegenekkel, meg minden mással is.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/11/mar-nem-osszeeskuves-elmelet-hanem-teny.html

Na ezt a verziót tanítják a megvezetôs oskolákban.. de te mát ismered a frankót is.. (te kis ravasz)

Ez jó ötlet <#eljen> látod mindig tanul az ember..

"Veled is azt tanították a zoskolában, hogy a Föld közepében láva van ?"
Hát bizony csúmyán átverték, mert:

Én a helyedben belépődíjat szednék😊))
Zephyr Retiring
Sebaj, kedves szenzsermen tanár úr. Majd ha lesz kedved elmagyarázhatod.
Legfeljebb nem értek majd veled egyet<#wave>

Veled is azt tanították a zoskolában, hogy a Föld közepében láva van ? Akkor téged is átvertek. A bolygók formálódásakor ugyan is jelen van az a bizonyos "sötét anyag" ami egy dióhéj szerű kéreggé formálja a még folyékony masszát és egy üreges labdává válik...

Na de tényleg nincs kedvem 12 év után újrakezdeni magyarázni... <#szomoru2> következő alkalommal talán majd a "jó" iskolába fogsz beiratkozni...
Utoljára szerkesztette: Saintgerman, 2017.11.11. 20:07:28

Zephyr Retiring
Olvasd és aztán vonj le következtetéseket.

Antarktiszon okosabbak lakhatnak? Hát, ha egy jegesmedve is lehet okosabb...mint mondjuk a hal, amit megeszik, akkor ja.
Minden egyéb esetben, akinek egy csepp esze is van, inkább melegebb éghajlatra utazik, mintsem oda<#hehe>

A Föld belsejében élet..hmmm...földrajz alapismeretek ugrik be hirtelen. Ha akadna is élőlény aki átjut a litoszféra rétegein, az asztenoszféra közelében, tuti szétfőne. Azokban a rétegekben keletkezik valahol a tűzhányókból is feltörő láva, emlékeim szerint.

Az állatok között rögtön utánunk, emberek után 9 fajt tartanak számon, mint intelligens faj. Itt megismerheted őket
Jómagam a tehenekről és a bonobókról mondjuk sosem gondoltam volna..<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.11. 19:53:10

Akkor marad 15% feltérképezetlen rész, ahol nálunk akár még okosabbak is lakhatnak. (mondjuk Antarktisz)

Viszont a Föld belseje (ürege) 100% ban feltérképezetlen (a mi számunkra). És ha valóban üreges a Föld, akkor ott is kell legyen élet. Miért ne lehetne magasabb szintû civilizáció ott, mint itt felül ? De én még abban sem vagyok biztos, hogy idefenn az állatok között az ember a "legintelligensebb" faj. <#szomoru1>

Zephyr Retiring
2011-es becsült adatok alapján a szárazföldünkön 6,5 millió, a tengeri világainkban pedig 2,2 millió, akkor még 85%-os arányban fel nem térképezett és nem dokumentált faj élhetett körülbelül.

Ezen ~8,7 millió (+- 1,5 millió) fajból az emberi faj intelligenciáját elérő, vagy azt meghaladó értelmes fajok száma: zéró. Önmagunkat nem számítva.

Na itt a baj, hogy csak egy bolygóról van konkrét infód, és az is 99% ig téves.. <#szomoru1> Te tudod a fajok számát ? én nem.

Egy rossz példa még nem a világvégét jelenti.😊
Zephyr Retiring
Érthetőnek érthető. Viszont nekem csak egy bolygóról van konkrét infóm. Földnek nevezik. És mint tudjuk, az itt ismert fajok száma jelenleg..

Ha elég fejlett, elég békés és együttműködő fajok élnek, még több is meg tudna lenni egymás mellett ennyi bolygón. Mellesleg, lehet a fajok társadalmi rétegek szerepét töltik be és egyikből sincs olyan sok. Remélem érthető, amit írtam és nem harapják le ezren ezért is a fejemet.😊
Te azt hiszed, hogy neheztelek rád valamiért is??
Nem kedves Saintgerman!!
Ha te nem lennél, én kitalálnállak, vagy csinálnék egyet, mit egyet, százat-ezret😊)))

"De ha ti tévedtek és nekem van igazam, akkor Isten irgalmazzon nektek"
Ezt azért bővebben is elmagyarázhatnád😊))
Mert téged mi fog megvédeni tőlük???
Arra pedig gondolni sem merek, hogy beépített vagy, és azért fogod megúszni------------------------(?!)
Zephyr Retiring
Bocsánat, hogy beleszólok, de hagy emlékeztesselek a "titkos" Thor projektre.
Ott konkrétan csak 9 világot emlegetnek..nem túl kevés az még 83 ismert fajnak is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak onnan tudom, hogy most néztem meg. Szuper kis mese..persze nem hisszük el mi se..

<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.08. 14:00:22

Ahol semmi nem történik, arra reagálni se kell.. <#idiota>

Amíg te ezt itt leírtad, az idô alatt is már kettôvel többet ismernek.. <#alien2>

Nagyon szívesen. Remélem hasznodra lesz.

Örülök, hogy jól szórakozol <#bohoc>
Tudom, hogy hülyének tartotok, lehet, hogy igazatok is van. Na és akkor mi van ? Eggyel több hódkóros szédeleg odakinn...
De ha ti tévedtek és nekem van igazam, akkor Isten irgalmazzon nektek.. <#nevetes1>

Én próbáltam kérdezni, hogy itt még is miről folyik a beszélgetés, a végén kiderült, hogy semmiről. Ők maguk vallották be, viszont egymást úgy dicsérik, mintha kötelező lenne. A vége azt lett, hogy nem válaszoltak a kérdéseimre, mert ugye túl kellemetlen volt... Ez tényleg gumiszobába való.

Ja, ez egy jó hely, ahhoz képest hogy "tudomány, technika és gazdaság" a neve, van benne egy-két gumiszobába való elmeroggyant topik. Érdekes módon ezek meglehetős átfedést mutatnak azokkal, ahol Saintgerman osztja az észt. <#fejvakaras>
Kara kán
Na, már látom, hogy ide is be fogok kukkantani. :-D

Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!

Köszönöm szépen.
Saintgerman egy áldás az Isten ege alatt!!!!!!!!!!!!
Ha fel akarom hergelni magam, vagy esetleg szeretnék egy óriásit röhögni, netalán arra vágyom, tátsam a pofámat, hogy a 3. évezredben is találni ilyen ifjakat (hidd el többen vannak, mint hinnéd), akkor elolvasok egy-két Saintgerman hsz-t.
Nekem segít, próbáld ki te is😊))

Mellékesen már arra is gondoltam, hogy ő egy nagyon ravasz troll.
Így legalább foglalkoznak vele.
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.11.07. 22:11:57
"Ők ismernek vagy 130 idegen fajt, akik jártak itt, vagy ma is itt vannak."

83 ismert idegen faj

Szerinted melyik lehet az igaz??????
Kissé nagy az eltérés.
Pedig mindegyik nagyon hiteles hírforrás😊))
Szándékosan nem választottam én egyet neked, mivel egyik sem hibátlan. De ha már újra kérdezed, inkább személyeket ajánlok, akiknek direkt kontaktusuk volt velük. Az egyik Alex Collier (a magam korából), a másik Corey Gode, akinek hatalmas terjedelmû info van a blogján. Ha valóban érdekel a téma, ajánlom ezen kutakodni.

http://goodethungary.blog.hu/2015/08/11/alex_collier_az_univerzum_teremtese_es_a_foldi_kiserlet_az_andromedabeliek_szerint

Ez lassan szerelem kettőtök között.😄
Valami konkrétabb forrást vártam, legalább egyet.😊
Semmi gond <#wink> a te véleményed biztosan közelebb áll az átlaghoz mint az enyém.

Egyáltalán nem sok. Sokkal több is lehet.
Andrew Bartzis felsorol neked akár 10 ezret is belôlük, de mi hasznát veszed ?
A fajok szortimentjérôl meg talász elegendô listát a neten.

https://www.youtube.com/watch?v=HKj6M1UHS7U

Itt van, ezt Pl. a mexikói kormány adta ki: https://www.youtube.com/watch?v=kQVpRSnsplE

A kapcsolat felvétel inkább rajtunk múlik, mint az idegeneken. Ha te meg tudod mondani, hogy mikorra redukálódik le drasztikusan a "rebakakocsis" féle elmélet az emberiség tudatában, akkor én is pontosabb részleteket tudok mondani a kapcsolat felvétel idejében és kimenetelében.. <#bohoc>

Majd amikor az éppen hatalmon lévő elnökök tesznek ilyen bejelentéseket, akkor lesz némi hírértéke az ilyesminek. Már ha az nem félrevezetés lesz.
Nem sok kicsit az a 130 idegen faj, amelyik itt járt?

Egyáltalán, hol van róluk valami lista és leírás?
Zephyr Retiring
Tudom is én, mondjuk valamelyik országos köztévé híradója eléggé hivatalos lenne. De kiegyeznék egy oktatásügyi minisztérium által is jóváhagyott hírrel is 😊

Arra továbbra sem adtál választ, hogy szerinted mi következik a nyilvános kapcsolatfelvétel után..
Hagyjuk most a titkosított szupertitkos félhivatalos bejelentéseket. Egy ex védelmi miniszter is éppúgy beszélhet sületlenségeket, mint egy ex elnök, vagy politikus. Nem?

Látom figyelsz.. <#papakacsint> .. se baj, ha majd mindenki felébredt, felfogsz te is...

Mit értesz hivatalos megerôsítés alatt ? Melyik újságban vagy TV adón kell megjelenjen, hogy hivatalos legyen ? Esetleg kinek a pecsétje kell legyen rajta ? A jelenlegi földi irányításban mely csoportnak az érdeke, hogy a (dolgozó) birkanyáj ismerje a valóságot ?

Paul Hallyer ex kanadai védelmi és hadügy miniszterének a kijelentése nem elég hivatalos ? Vagy a Disclosure Projekt több tucat katonai vezetôinek a tapasztalatai sem elegendôk ? Ôk ismernek vagy 130 idegen fajt, akik jártak itt, vagy ma is itt vannak.
Szerintetek miért nem ezzel kezdik a TV híradót ??

https://www.youtube.com/watch?v=IWfKfuuj6Jo

Zephyr Retiring
Ebben egyetértünk.

Zephyr Retiring
Parttalan alatt az eredeti témától való eltérést kell érteni?
Mert az néha megeshet ugyan, de azért csak visszatalálunk az idegen lényekhez és a kompetenciához..vagy nem? 😊

Zephyr Retiring
Különösebben nem érdekel, de sejtem..

Mivel ez a topik néhány grafomán nick parttalan "párbeszéde", amit feltehetően a Lipót bezárásának köszönhetünk, oda lenne való...