1141
Ha vannak idegen lények, UFO-k, földönkívüliek - nevezzük is őket akárhogyan - mi emberek miben vagyunk messzemenően jobbak náluk? Gondolok itt leginkább képességekre és adottságokra.
-
Alienxperiment #685
Ez a cucc működik, de maga a "feltaláló" sem tudja, hogyan. Ezért, meg mert igazából nem akarta sem elterjeszteni, sem megfejteni, csak a befektetők pénzét elkölteni (fejlesztésre 0 összeget fordított, eldorbézolta az egészet) életben hagyták. -
Alienxperiment #684 Hogyne, majd bemondatom a híradóba, személyesen antónia és szellőpista fogja tolmácsolni a népnek, hogy szopatják őket már 100éve. (már régebben, csak az olajjal kb. 1890 óta, Tesla a XIX. sz. végén megoldotta az olaj nélküli energiatermelést, vezeték nélküli továbbítást, stb..)
Most tényleg, ki hiszi el, hogy az utóbbi 100-120évben semmilyen telálmány nem született, ami rég a múzeumba küldené a robbanómotort meg a gőzgépet???? (az atomerőmű egy kib*szott nagy és veszélyes gőzgép, a többi robbanómotor, főleg dízel az iparban, a civileknek benzin, kivétel a vízerőmű, ott a generátor egyből adja az áramot a szélerőművek drága játékok, más meg nincs megengedve a parasztoknak)
Utoljára szerkesztette: Alienxperiment, 2018.01.09. 19:06:14 -
TokraFan #683 Egyértelműnek tűnik! -
Irasidus #682 Ezt hívják kognitív disszonanciának. -
fonak #681 Mindent elhisz, ami beleillik a prekoncepciójába. -
TokraFan #680 "Az olaj csak azért érték, mert minden nem olaj alapú energiatermelő eljárást/találmányt felvásárolnak vagy eltüntetnek."
Ez is erősen konteó szagú. Mutatnál ehhez a kijelentéshez valamilyen hiteles forrást, hivatalos vizsgálati anyagot, bizonyítékot?
Egyúttal neked is feltenném a kérdést -amire bár eddig senkitől nem kaptam választ-, hogy te mi alapján szűröd az információkat? Hogyan szelektálsz? Vagy kérdés nélkül mindent elhiszel, amit valahol olvasol/látsz? Ismét komolyan érdekel! -
#679 Nem kell bankot alapítanod. Váltó hazai alapinfók itt.
(lényeg a 3. bekezdés alatt)
Itt pedig beletekinthetsz pár dubai fiatal egy átlagos napjába..
Egy ideig ők még biztosan nem jutnak koldusbotra
Egy témát érintő cikket is hoztam: Több milliárd élhető bolygó lehet a galaxisunkban
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.06. 16:16:38 -
Alienxperiment #678 Ezt az adósságlevelet/váltót most hallom először, de nem próbálnám ki, mert valahogy nincs kedvem 10-20évig bíróságra járni. (lehet, hogy igazad van, de a bankoknak több és jobb jogászuk van, és a bíróságon az számít. Meg hogy nem tűrik a konkurenciát)
Még a nagymenőket is simán meghurcolják amikor pénzkölcsönzéssel próbálkoznak. (lásd mindenféle "befektetési" cégek bukása)
Ehhez minimum részvénykibocsátás (questor) kell vagy bankot kell alapítani. (postabankot, hahaha)
Az olaj csak azért érték, mert minden nem olaj alapú energiatermelő eljárást/találmányt felvásárolnak vagy eltüntetnek.
Normális esetben az olaj ma már csak kenőanyag lenne meg műa. alapanyag. Az oaljhoz kell az is, hogy csak dollárért add el, és legyél jóban az usával, az sem árt, ha van saját finomítód, különben Venezuela sorsára jutsz. -
#677 Alaphiba van már az első mondatodban, így az abból kikövetkeztett szövegkörnyezet sem valós..
Adósságlevelet (nálunk váltó néven fut, de ugyanaz) a polgárjog szabályai szerint bárki bárkinek kiállíthat. Magánszemély is magánszemélynek, tehát akár én is neked. Én pénzt adok kölcsön neked, és te aláírásoddal garantálod nekem, hogy egy határozott időpontra kamatostul visszafizeted.
Kamatostul, és aláírtad. A polgárjog alapján, ha nem fizetsz ki határidőre, vihetem akár a házadat is.
Magyarországon 1995-ben módosult utoljára a váltó-törvény pár részlete a polgári jogban, de az alaptörvény továbbra is kimondja: bárki bárkinek adhat, illetve bárki bárkitől át is vehet váltót a szokásos alapfeltételekkel (18. életév például stb..)
Ma az arany mellett már az olaj is példaértékű "aranyáron" kel el. Nézd meg, hogyan élnek ma azon a földrészen, ahol olaj van.
A világ leggazdagabb embereit láthatod arrafelé Ferrarikkal, Lamborghinikkel..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.06. 06:20:51 -
#676 OFF
Egy klasszikus a pénz témában
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Alienxperiment #675 Nem egyenrangú az adós és a bank, mert a bank teremthet pénzt, kölcsönözhet, kamatot szedhet, te meg nem. Így a bank képes "kitermelni" akár a 100milliárd Ft-ot is idővel, (résztartalékos rendszerrel könnyű) te viszont hiába tartozol ugyanannyival, az mégsem ugyanaz. Ha az összes bank állami tulajdon lenne, akkor még esetleg érthető lenne, hogy elviszi a házad (de egy igazi állam persze nem venné el a saját polgárától a saját házát) mert pl. a kamatot nem fizetted ki, (ami menet közben változott, LOL) de az összes bank magánbank. Amelyik állami, az meg nem foglalkozik pénzkölcsönzéssel, főleg nem magánszemélyek részére. Korrekt cserealap az egyforma kellene , hogy legyen a világ minden részén, (pl. arany, ez nem teljesen jó, mert ahol a földben van arany, azok érdemtelenül gazdagok lennének) vagy valami elektronikus, ami senkinek nincs a tulajdonában. (nincs aki csak úgy teremthet, csak munkával vagy valami szellemi/fizikai termékkel, kamatos kamat sem lehetne, tőzsde, pénzügyi "szolgáltatók" sem) -
#674 Értem hogyan érti, de ha megfigyeled, ő kizárólagosan kijelenti, hogy a pénz adósság és pont. Zárójelben megjegyzi, hogy közben cserealap is, de ő nem arról beszél. Világos.
Én meg a cserealap részéről beszéltem. Gondolom az is világos.
És ha már itt tartunk, ugyanakkor adósság törlesztő vagy kiváltó eszköz is lehet.
Ami a kamatos kamatot illeti, az visszafele is igaz. A bank kölcsön ad nekem 1Ft-ot, amit nem fizetek vissza mert...csak...és 100 év múlva van 100milliárd Ft adósságom.
Mindkét állítás (ő ad pénzt nekem, vagy én adok neki) ugyanarra a koncepcióra épít: valaki használja valaki pénzét. És ennek ára van. -
Alienxperiment #673 A pénz adósság: ezt úgy érti, hogy a résztartalékos rendszer miatt a te pénzedből is (ami a bankban van) is hitelt ad (pénzt "teremt") a bank.
(Minden számlán levő 1Ft-ra 20Ft hitelpénzt tud "teremteni", mert errefelé csak 5% a kötelező tartalékráta. Ha mindenki ki akarná venni a pénzét, akkor törvényszerűen csődbe menne a bank, ha nem lenne az MNB aki ilyenkor "kisegíti", mint a Postabanknál.)
Ezt csak ő teheti meg, mert neki van hozzá joga, így hoztak törvényeket, hogy valakinek jó legyen. (központi bankok rendszere, pénzkibocsátás kizárólagos joga, stb..)
A másik nagy trükk a kamatos kamat. Beteszel 1Ft-ot, és 100év múlva van 100milliárd Ft-od, pedig semmit nem tettél érte.
Mindkettő az ókori pénzváltóknál bukkant fel először. -
TokraFan #672 "Ha elolvasod a könyveit és megérted az üzenetét, akkor lehet, hogy már nem fantázia lesz az, amit ma még annak tartasz..."
Akkor nem lesz fantázia, ha kilép a regényíró kategóriából és az állításait bármivel alá is tudja támasztani!
Furcsa, hogy tudásról beszélsz állandóan, de a bizonyítás fogalmának alapvető értelmét és szükségességét mégsem vagy képes felfogni!
Komolyan kíváncsi lennék, mi alapján szűröd ki az un. "tudást" a rengeteg, tényszerűen is létező hamis információ és állítás közül? Mert normál esetben erre jelenleg csak a tudományos igényességgel végzett bizonyítási eljárásoko alkalmasak, amit ugye elutasítasz. De akkor hogyan szelektálsz? Szimpátia alapján? Pl. honnan tudod, hogy David nem a gyíkoknak dolgozik és éppen félrevezet téged? Komolyan érdekelne...
-
#671 Egyelőre a 2005-ös általad ajánlott könyv mondandóit emésztgetem
Ha megengeded pár szó sebtiben róla tőlem így, hogy már átrágtam magam a második fejezetig..(kicsit hosszúra nyúlhat, bocsi..)
Igazság szerint nem nagyon akartam én ebbe belemélyülni, de úgy voltam vele, hogy érdemben csak akkor tudunk miről beszélni ennek kapcsán, ha magam is átolvasom pontosan miről is cserélünk eszmét.
Rögtön még az írás elején már szerencsére ki is fejti Dávid bácsi, hogy miért is született meg ez a könyv. Az író már kisgyerekként sem tudta elfogadni az addig megtapasztalt életét. Ezt ezer ok kiválthatta a családi vitáktól a szeretet hiányáig, a szülők megkeseredettségétől a környezetéig ahol felnőtt, illetve ahol gyerekeskedett. Ezért gondolkodni kezdett arról, hogy vajon mi lehet a megoldás? Létezhet e olyan élet, ami akár még őt is boldogsággal és elégedettséggel töltené el? Hát persze, hogy létezhet. Ezért is van fantáziánk.
Itt most pár gondolat tőlem is, ami Dávid kezdő sorai közt bukkantak fel gondolataimban:
Meg tudom neked mutatni, hogyan kell átúszni a folyón, és azt is, hogyan kell felmászni a hegyre.
De azt nem tudom megmutatni, hogy merre van a te folyód és a te hegyed. Arra neked kell rájönnöd.
Dávid, ahogy bárki más is tett volna a helyében ha ilyen gondolatok foglalkoztatják, megpróbálta felmérni a környező világ működését.
Illetve megérteni azt, mitől érezzük ilyen "szarul" magunkat. És itt a kulcs!
Ha közlöd a körülötted élő/lévő megkeseredett világgal, hogy te tudod, hogyan tudnák magukat jobban érezni, akkor természetesen oda fognak figyelni rád, hiszen ki ne akarná jobban vagy még jobban érezni magát? Elméleted helyességéről pozitív visszaigazolásokat és megerősítéseket kapsz, ami által egyre magabiztosabb és egyre megszállottabb leszel: "én mondtam, hogy igazam van! figyeljetek! ne legyünk birkák! ne csak nézzünk, lássunk is!" stb..stb..és ebben tényleg van ráció..
Az Illuminátusok, a pénz és a társadalom kapcsolata.
A bank csak adósságot ad, pénz nem létezik.
Minden hónapban megkapom a fizetésem, amiért megdolgoztam. Ha akarom, egy összegben mindet fel is vehetem. A kispárnám alatt is tarthatom ha akarom, tehát nem csak adósság lehet a pénz, hanem értékes csereeszköz is amiért vásárolhatok dolgokat, szolgáltatásokat, David Icke könyvet (ezt mondjuk elfelejtette az író) vagy akármit. Még egy apróság: 2011-ben úgy vásároltam a jelenlegi lakásomat, hogy bementem a bankba, kivettem készpénzben annyi pénzt, amennyit szükségesnek éreztem a ház megvételéhez és az azzal járó egyéb költségekhez. A pénz (amiért korábban megdolgoztam) kifizetésre került a régi tulajdonos kezébe tanúk és ügyvéd jelenlétében, amihez mindketten ragaszkodtunk. Tehát nem adósságért vettem ezen otthonomat sem. A bank megtudakolta a készpénz kifizetés napján, hogy nem akarok e esetleg átutalást kifizetés helyett, mert egyszerűbb és gyorsabb. Megkérdeztem, hogy de ugye kivehetem készpénzben is a most megigényelt összeget ha én úgy akarom. A válasz igen volt.
Hogy ki irányítja a bankokat? Ki fér(het) hozzá még a mi saját pénzünkhöz? Őszintén: ki nem szarja le, ha minden úgy működik, ahogyan én szeretném? Minek kell ezzel egyáltalán vergődni? Tudom, tudom..mert szarul érezzük magunkat és tudunk tenni ellene..
Na itt van az a pont, amiben Dávid bával egyet tudok érteni. Tényleg tudunk tenni az ellen, hogy szarul érezzük magunkat.
De nem úgy, hogy belemélyülünk Dávid bá "világjobbátevős" tréningjébe, ami az egyik legnagyobb konteós elmélet hirdetője.
Lásd fentebb, ami írtam két sorban a folyódról és a hegyedről. Amit Dávid kifejt illetve megoszt a könyveiben, az az ő folyója és az ő hegyei. Neki kell megküzdenie velük. Sokan követik, mert ez nekik is jó megoldásnak tűnik. Dávid erőt, bizalmat és támogatást kapott, ami arra ösztönözte, hogy megírja azt a huszonvalahány könyvét. Amiben gondolom szintén kifejti, hogy mitől lehet jobb életünk?
Pedig ezt már ebben az egy könyvébe burkoltan ki is fejtette:
Ne a körülötted lévő világ dolgaival foglalkozz, mert az nem a te feladatod. Önmagaddal légy békébe. Olyan munkát válassz, ami feltölt és örömmel tölt el, olyan fizetésért ami minden kívánságodat fedezi. Olyan hobbit, amit hasznosnak és kielégítőnek tartasz önmagad számára. Ennyi.
Én itt tartok most. A nagyvilág dolgai (beleértve az illuminátusok működési területeit) nem érdekelnek. Sem az, hogy a munkámért kapott pénz definíciója szerint mi. Az életem teljesen rendben van azáltal, ahogy élem az életem. Elégedett és boldog vagyok. Örömmel tölt el, hogy megadatott számomra az egészség, amivel dolgozni tudok egy olyan környezetben, ami támogat és megbecsül, ahol kiabálás helyett végtelen türelem és szolidaritás létezik. És mindezt magamnak köszönhetem, mert úgy formáltam az életem, hogy erre a szintre eljuthassak.
Ettől függetlenül, mint fentebb írtam is miért, Dávid lehet mankó sok más embernek ez nem vitás. A hitvilágban is ugyanígy működnek a dolgok. Sokaknak kell a közösség ereje, mert egyedül gyengének és elveszettnek érzik magukat egy "mocskos" világban.
Ugyanezen kohézió miatt vált életképessé a dianetika is amit gyűlölhetünk, de akkor is 50 évig bestseller maradt..
Az sem akart mást, mint egy jobb világot azoknak, akik önmaguktól nem képesek ezt megtalálni..
Majd fogom még folytatni a könyvet a második fejezettől, mert mint lentebb már jeleztem valakinek: kedvelem az érdekes fikciókat.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.05. 09:40:53 -
Saintgerman #670 David Icke első könyvét "The Biggest Secret"" et, még úgy 2001 ben olvastam németül, ami tényleg megváltoztatta a világot.. legalább is számomra. Aztán a többi könyvét már előre rendeltem a nyomdából még melegében angolul. Az ajánlott könyv három nyelven is megvan.
Valóban jól és érthetően fogalmaz David, de ugyan olyan jól beszél is, akár hét órán át egyfolytában. Ha elolvasod a könyveit és megérted az üzenetét, akkor lehet, hogy már nem fantázia lesz az, amit ma még annak tartasz...
Ha már megemlíted, nem megyek el Sherrilyn Kenyon mellet szó nélkül, pedig eddig sosem hallottam róla. Lehet, hogy azért mert, nem olvasok fantastic fiction-okat ? Fantáziája szerintem Sherrilyn-nek vak van Davidnak pedig egy szélesebb sávszélessége, amit dekódol.
Hogy ha csak ránézek erre a könyvére: Archeron akkor minjárt szembetűnik, hogy az Archon szó manipulatív változata. Az Archon szó pedig az Ó arabban a dzsinn (Jinn), vagy az afrikai Chitahuri stb..
Avagy a valóság homályos ismeretéhez hozzárak egy kis fantáziát, és az emberek (inkább birkák) zabálják, mert ez nem tudományos, és így nem veszélyezteti a ketrecüket, amibe bezárkóztak.
Hogy ha az Archonok vagy Dzsinnek valódi eredetére vagy kíváncsi, akkor inkább Rosemary E Guiley -t ajánlom, ő már közel hatvan éve kutatja őket, és irt is vagy hatvan könyvet róluk ami nem sci-fi, hanem történelmi tanulmány. -
#669 És még egy érdekes nézőpont..idézem:
"Az intelligens ember nem törekszik arra, hogy az anyagi univerzum bármely bolygójára eljusson."
Kész, ennyi. Mert meghal.
De a legjobb rész most jön:
"..Ha azonban valaki a yoga-rendszer segítségével akar eljutni a felsőbb bolygókra, az megfelelő testre tesz szert a belépéshez. Ezt a földön is láthatjuk.."
Szóval ha én intelligens vagyok, maradjak csak itt a Földön a seggemen, de ha mégis el akarnék jutni "felsőbb" bolygókra...
Ja, Születésen és halálon túl. ha érdekel valakit esetleg..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.04. 10:51:05 -
#668 Köszi, lekaptam a netről, el fogom olvasni..
Jó kis fantáziavilága van ennek a Davidnak. Jól is fogalmaz, de ez egy írónál sosem hátrány..
Ha már kiolvastad és ennyire kedveled az írói fantáziát, nem mehetsz el szó nélkül Sherrilyn Kenyon mellett sem.
Igaz, ő már egy ideje a georgiai egyetemen is oktat (aminek a közelébe sem engedik David-et), de ezt ne tekintsd versenynek..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.04. 09:29:07 -
Alienxperiment #667 METOO! -
Alienxperiment #665 Manipulálnak mindent és mindenkit. (legalábbis megpróbálják, aki beveszi az meg le is nyeli)
Ha lehet, akkor miért ne? Kérdezné az egyszeri NWO aligazgató. Ha így is lehet lopni, akkor így is fogunk lopni. A paraszt meg hadd vakuljon, és még fizessen is érte. (nem tudom az ISS tényleg létezik-e még, vagy már lelőtték a p*csába valakik, (a hologramja még látható) esetleg valami egészen más folyik ott, és azt nem lehet bemutatni? Muszka elvtárs (elon musk) biztos többet tud erről, de nem beszél. Most pénteken lövi fel valakinek a titkos rakományát: (Black Knight megfigyelő műhold?)
Utoljára szerkesztette: Alienxperiment, 2018.01.03. 18:09:56 -
#664 Azért bizonyítéknak én nem nevezném ezeket,
bár akadnak nehezen megmagyarázható furcsaságok.
Ez például megtörtént események alapján készült:
Én előre nem tudtam, a film végén adták meg sorra az infókat, hogy kivel mi történt azóta.. -
maki85 #663 Komoly tudósok bizonyítják, hogy létezik túlviág.
Érted???, Komoly tudósok!!!!!!!!!!!! -
maki85 #662 NA ne mááááá!!!
Most tudod, hogy mi történik velünk vagy sem, mármint a gyíkok által????
Egyszer úgy beszélsz, mint aki a minden titkok tudója, és aki nem követ téged az hibbant, most pedig még azt sem tudod "milyen szintről vagyunk manipulálva"???
Nos, akkor én segítek: földszintről
Szívesen:))) -
TokraFan #661 És mindezt egy youtube videóról tudjuk, mint minden mást (ahová köztudottan bárki tölthet fel anyagot, akár elmebetegek is). Bizonyítani nem kell, láttuk a videjjón és ennyi elég.
Összefoglalom: Miközben az egész emberiséget, emberek milliárdjait képesek irányítani az állítólagos gyíkemberek akik az üreges Földben laknak, addig noname Józsefet mucsaröcsögén valamiért nem tudják, mert ő tudatára ébredt minden igazságnak önmagában attól, hogy adott esetben egy másik 3 kerekű hablatyolt valamit egy videómegosztón! Értem!
Parádés!
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.01.03. 02:59:57 -
Saintgerman #660 Azoknak lenne káros, akik élősködnek rajtunk, és manipulálnak minket. Ha csak a színfalak mögött lévők pánikjára figyelsz, láthatod, hogy mennyire zavarja őket a család, a nemzet, az emberi összefogás, vagy a tudat ébredése... Szerintem először arra kell ráébrednünk, hogy milyen szintről vagyunk manipulálva, és csak majd utánna jön az, hogy nekünk mi az előnyös.. -
Alienxperiment #659 Ha csak és kizárólag nemesített (hibátlan) DNS-sel rendelkezők szaporodhatnak, akkor ez eleve kiszűrne egy csomó problémás embert, mert nem születnének meg. Ha 120-as IQ lenne az átlagos, akkor vaslogikával hamar kikövetkeztetné a nép, hogy mi a helyzet. Ez vajon kinek lenne káros? Ha egy faj immunis a parazitákra, akkor ott nem lesz parazita. Ehhez persze először fel kell ismerni, hogy sokan a paraziták miatt viselkednek úgy ahogy. (a normálistól eltérően)
Lehet, hogy az idegenek között is rengeteg ilyen köztigazda van, ami ránk nézve qurvaveszélyes. (mint pl. a Goa'uldok) -
TokraFan #658 Mi bajod a GalCivvel? Ez egy kiváló stratégiai játék! Amit -viszonylagos bonyolultsága okán- jellemzően felnőttek játszanak te szerencsétlen agyhalott! Ha már ennyire sötét vagy, legalább utánanézhetnél annak amiről zagyválsz, mert így megint csak bénázol itt össze-vissza.
Inkább beszélj arról, hogyan juthat el valaki odáig, hogy gyíkemberekről és üreges Földről vizionáljon? Ez egy alapvető születési rendellenesség, vagy esetleg túlzásba kell vinni a brazil szappanoperák bámulását az agykapacitás ilyen szintű nullára redukálásához? -
Alienxperiment #657 Ha beleszólhatok, az emberek nem csak a fizikai agyukkal gondolkoznak, hanem valami mással is, amit nem tudunk mérni, mert nem ebben a fizikai térben van. Tehát, ha egy sérült agyú valaki meghal, akkor az teljesen normális lesz azon a fizikai síkon. (nem úgy, mint itt) Hogy miért születik meg egy sérült ember, az kérdéses. Lehet karma, vagy annyira sérült a szülei genetikai anyaga, hogy ezt sikerült kihozni belőle. -
Saintgerman #656 Ezt te magad írtad a saját Galactic Civilizations 3 topikodon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én small-t (sőt, tiny-t) is használok high-tech rakétákkal felszerelve. Olcsó, és nagyon gyorsan gyártható. Starbase-ek ellen mindig bevetem őket. Állandóan van pár direkt ilyen squadronom. Médiumot és large-ot is bőven tolok a flottába, mivel sokkal olcsóbban gyárthatók és sokféle célra építhető rájuk hajó. A huge dupla hitpoint-al és capacity-vel rendelkezik, de rohadt lassan gyártódik.
Több flottát szoktam építeni, más-más célra. A small/tiny flottát egyfajta gyorsreagálású egységnek használom. Ez nem fog leverni egy komolyabb ellent, de arra tökéletes, hogy gyorsan oda tudom küldeni ahol éppen baj van, mert feltartja az ellent addig, amíg oda nem ér az erős fő flottám. Bázisok mellé is ilyen squadronokat teszek kiegészítő védelemnek.
Van csapásmérő flotta is, abban zömében huge és large hajók vannak, de ott is használok kicsiket. 50db kicsi elsőként ereszti el a rakétáit az ellenre, mire ezek becsapódnak már tüzelnek a nagyok is, ráadásul az ellen flottájából is lefoglalnak egy csomót, akik addig sem a nagyokat veszik célba. Ez így jóval hatékonyabb, mint a csupa huge hajó. Szerintem.
De igazából ezt mindenki a játékstílusa alapján szokta összerakni magának.
és te 49 éves vagy hogy ha 10-14 éves lennél, akkor még talán megfelelne a szellemi színvonaladnak, nem is lenne semmi baj, csak az, hogy ide jársz trollkodni. De ha még is 49 lennél, akkor az már egy veszélyes szellemi visszamaradás, ami ebben a korban már nem orvosolható. Tehát, ha 14 éves vagy akkor a fórum szabályai szerint illegálisan vagy itt, ha pedig 49, akkor meg azért maradj a saját topikodon, mert a többi között ott még elvegyülsz..
-
TokraFan #655
Pont ennyit ér a te "tudásod"! -
TokraFan #654 Hehe, a jó öreg "Ez van kiadó". Ezekkel már akkor találkoztam, amikor megalpították a kiadójukat, kb. 2004 környékén. Klasszikus tudathasadt társaság. A félistenként kezelt Ghislaine Lanctot első könyve tele van hülyeséggel, aki értőn olvas nem csak kérdés nélkül szívja be a marhaságot, az kb. a tizedik oldal után rájön, hogy a nő nem 100-as, és a felépített meséje csak úgy hemzseg az ellentmondásoktól. Ennyit megint a tudásodról. De mesélhetnék neked mást is, nem egyszer vitáztam a kiadó tulajdonosával. Beszédes az un. "érvrendszere"... -
Saintgerman #653 Hogy mi a tudás ? Kinek ennyi, kinek annyi. neked elég ennyi: -
TokraFan #652 "A szabadság szó alatt én elsősorban a tudást értem, és a tudáshoz szükséges információhoz való korlátlan hozzáférés"
Aha, és tudás alatt mit értesz? Mert az eddigiek alapján egyértelmű, hogy a 8 elemit sem végzett Ifj. Józsi a Hegyről videóit pont úgy falod kérdés nélkül mint bárki másét, a bízonyítás -saját bevallásod szerint-, nem szükséges és felesleges is, neked elég, ha egy elmebeteg zagyvál valamit egy videón, ha az a csőre van feltöltve, számodra már a tudással egyenértékű "bizonyos igazság".
Esetedben még a tudás definíciója is hiányzik! Mi a tudás? Amit a Youtube-on látsz? -
Saintgerman #651 Innen vágtam össze: http://www.ezvankiado.hu/INFINITE1-3.pdf Most már, ha kedvet kaptál, akár el is olvashatod a könyvet. Mer ugye a jó pap is holtig tanul, azt még is bután hal meg.. (vagy ő is csak hitte, hogy meghal ?) -
#650 Csak földi években lehet annyi. Itt viszont idén még csak 12 :)
Egyébként megesik néhanap, hogy valaki halandóként még 80 felett is tanulni akar új dolgokat..szerintem (ha megélem) én is..
Szóval idézet...hát, akkor azért volt olyan jól megfogalmazva a koncepció :) -
maki85 #649 "Egy nap majd kiváló előadó leszel (lehetsz)"------------------63 éves
"Egyébként jól írsz, nekem tetszik"------------a kezdő, és a befejező mondat kivételével idézet
De amúgy jól tolja a srác a talicskát.
Van neki hozzá sütnivalója!!!!!! -
#648 Elmerengtem egy kicsit így év elején, így kimaradt még pár infó az előbbiek mellől..
Árpád-kori muszlim települést tártak fel Orosháza mellett
Ezt csak azért mutatom, mert sokan megkérdőjeleznek minden hírt, ami nincs tudományosan elismerve és alátámasztva..
Nevezett múzeumtól úgy cirka 25-30 percre lakhatok még bicajjal is, tehát a hír igaz. A múzeum is látogatható
A lentebb említett dokumentumfilm beszámolt még egy korabeli építésvezető írásos papirusztekercseinek előkerült maradványairól is, ami alapján sok rejtély titka fellebben az építés eddig ismeretlen technológiájáról.
Egy példa: nem csak az oldalán guruló fatörzseken szállították a köveket a folyótól az építkezés helyéig, hanem előre telepített fagerendákon, amit sínszerűen lefektettek és azon gurultak a rönkök. Ha nem így csinálják, a homokban elsüllyedtek volna a guruló farönkök.
És erre is csak nemrégiben jöttünk rá, amikor fizikailag is rekonstruálni szerettük volna a korabeli feltételeket..
Illetve talán sohasem jövünk rá, ha nincs az újonnan felfedezett írásos emlék..
És ha már írás és Egyiptom, ma már azt is tudjuk, Így halt meg Tutanhamon
Akinek a sírjában talált érintetlen feliratai közt is szerepel a túlvilági élet mechanizmusa.
Akkor? Ez is hogyan férhet bele egy virtuális, csak elmei szinten létező világképbe?
Kezdem úgy érezni a semmi-valami-reinkarnáció vonulatból a "semmi" lassan kezdi értelmét veszteni.
De még mindig ott a "valami" és a "reinkarnáció"..a két legerősebb csapattag
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.01.02. 11:27:47 -
#647 Na ezen sorok tartalmi összességét nevezem én észérveknek tehát azon dolgok összességének, ami ellen az ember nem sokat tehet.
Mármint ha igaz a mesélés által kapott információ. Persze tudományosan ezt jelenleg még nem állíthatjuk, így maradnak az észérvek
Egy nap majd kiváló előadó leszel (lehetsz), hiszen már használod az interaktivitást is mondandóid között.
Egyébként jól írsz, nekem tetszik. Persze attól még lehetnek benne hiányosságok, amiket akár szándékosan is elhallgat az ember.
Például az álom az álomban részből is kihagytad DiCaprio 2010-es Eredetét, ami minden bizonnyal a téma egyik legjobb képi bemutató eszköze. De egyúttal a legnagyobb ellenérve is, hiszen csak egy sci-fi
Remélem, azért nem adod fel és ecseteled még idén is a holografikus világegyetem esszenciáját,
úgy, ahogy te és az általad követett személyek is látják..
Én nemrég néztem egy 2 részes doksifilmet egyik kedvenc megunhatatlan témámról a piramisokról.
Azon belül is a Királyok völgyéről, ahol már elkönyvelték többször is, hogy minden sírt felfedeztek, tehát érdektelen a hely tudományos szempontból..
Erre jön egy kutató 2006-ban és feltárja a KV 63-ast
Itt most nem arra kell figyelni, hogy volt e múmia a sírban, mert nem ez a lényeg.
Hanem, hogy már korábban elkönyvelték, hogy a Királyok völgye már teljesen feltérképezett és megismert.
Valakinek végre az is eszébe jutott, hogy 2008-ban már talán ideje lenni megtisztítani a KV17-es bejáratának folyosóját is, hátha lesz ott még valami érdekes. És esetleg II. Ramszesz valamint Merenptah sírjai közelében sem ártana még kutakodni..
Hogy a legutóbb feltárt KV 63 környékéről már ne is beszéljek, ahol a már 2000 őszén elvégzett mélyradaros analízis is szabálytalanságokat mutatott a föld alatt..
Ez a digitális létezésünk a világban elmélet is további számtalan újabb kérdéssorozatot vet fel.
Ha minden csak egy hologram körülöttünk, akkor már rég kitörtek volna egyéb idegen bolygók felé az emberi manifesztációk.
Mi ez a "hamarosan" meg "lassacskán"? Ilyen türelemre intő szavak hallatán az ezredforduló tömeghisztije ugrik be elsőként, amikor az 'itt a világvége" volt az aktuális divat.
Aztán az Ontario egyik felén élők hívták a túlsó felén élő rokonaikat, hogy "helló! itt az öcséd beszél a túlvilágról! 3 óra múlva követsz te is engem!"
A szeretet fontos, látod ebben egyetértünk...
De azért gondold meg milyen infókat osztasz itt meg boldog boldogtalannal, hiszen ebben Emoto is egyet értett velünk
-
Saintgerman #646 Igazad van, van valami ami a tudást is felül írja. Ez a végtelen és feltétel nélküli szeretet. És már megint David Icke nál kötöttünk ki, A végtelen szeretet az egyedüli valóság, minden más illúzió c. könyvénél. Ezt a könyvet is gyakran ajánlottam, de most (is) kapóra jön a felvetett kérdéseitekre,mint pl. mi van az élet előtt, vagy a karmára.
"A virtuális valóság-játék egy magasan kifinomult változatában „élünk”, vagy másképpen mondva egy 3D-s illú- ziót nyújtó holografikus Internetben. Az egyik gyakori kérdés, hogy ha mi magunk teremtjük illuzórikus világunkat, akkor miért van az, hogy mindnyájan ugyanazt az alapvető világot látjuk: az utcai jeleneteket, az embereket, autókat, utakat, erdőket és hegyeket? A válasz: a Mátrixot irányító erő folyamatosan jeleket sugároz felénk, és mi egy kollektív valósággá dekódoljuk ezeket – és ezt a kollektív valóságot hívjuk világnak. Ehhez hozzáadjuk a magunk csavarját azzal, hogy különböző véleményt, nézőpontot alakítunk ki arról, amit közösen „látunk”, de mindannyian ugyanabban az alapvető valóságban részesülünk, mivel ugyanazokat a jeleket dekódoljuk a Mátrixtól. Ez a valóság nem odakint van, hanem „idebent” – a fejünkben. Vagy pontosabban fogalmazva, a genetikai adatbázisunkban, a DNS-ben. Ahogy az író, Edgar Allen Poe írta: „Minden, amit látunk, és látszik, csak álom az álomban” („Minden, mi van e bús világon, álomba ködlő furcsa álom” – Kosztolányi - … egy hologram a hologramban.
Az apa és az anya DNS-e letöltődik, az eredmény pedig a kettő elegyét tartalmazó „lemez” vagy program – a baba. Így adódnak át a genetikai jellemzők és hibák is. Egy olyan letöltés, ami számítógépes vírust vagy hibát tárol, átíródik az új „lemezre”, a „következő generációra”. A test egyetlen megtermékenyített petesejtből (programból) jön létre, ami addig másolódik újra és újra, míg a felnőtt embernek 50-100 trillió sejtje nem lesz. Minden egyes sejt ugyanazon utasítások könyvtárát tartalmazza, amiket a sejtek működésüknek megfelelően olvasnak, mint ahogy a számítógép olvas egy szoftvert. A testszoftver olvasója az RNS vagy ribonuklein sav, ami általában egy egyedülálló fonál formájában jelenik meg. Egyszerűen szólva, a DNS olyan, mint egy lemez vagy sablon, az RNS pedig a lézer, ami leolvassa a lemezen található információt, és továbbítja a sejtek felé. Az RNS dönti el egy sejt funkcióját azáltal, hogy kiválasztja, melyik információt olvassa ki a DNS-ből, és szállítja el a sejtbe. Kimásolja az egyik DNS adatkészletet vagy „nyelvet”, és az agysejt lesz; egy másik sorozatot választ, és májsejt lesz. Az RNS egyik része dekódolja a DNS információt, a másik eldönti, hogy melyik információt kell dekódolni. Az RNS teljes megértésétől – hogyan működik, és mi hozza dekódolási döntéseit – még messze áll a hivatalos tudomány. Azonban itt van még egy lényeges kulcs a valóság teremtéséhez. Ezeket az RNS döntéseket meghozhatja a Mátrix a DNS útján, vagy előidézheti a Tudatosság (annak egyéni aspektusa, a lélek révén), ami hatálytalanítja a testprogramot. E döntéseket befolyásolják még mentális és érzelmi hatások, mint a stressz és az érzelmi megrázkódtatások, törések, sérülések és elektromágneses valamint vegyi szennyezés, beleértve az adalékanyagokat ételeinkben és italainkban. Ezek mind megingathatják az RNS olvasási folyamatot, és fordítási hibákat okozhatnak, amelyek elváltozásokhoz vezethetnek. E tényezők mindegyike, és még mások is, hathatnak arra, hogy az RNS hogyan olvassa le a DNS-t, és ez alapvető fontosságú mind a mentális, mind a fizikai egészség, valamint valóságérzékelésünk számára. Ezt lényeges megérteni, mert míg a DNS tárolja az adatokat, az RNS az, aki eldönti, melyiket választja ki, és nyilvánítja meg. A számítógép lemezén ott lehetnek az adatok, de a gépkezelő dönti el, hogy a lemezen tárolt adatok melyikét hívja le, és használja fel. Az RNS a lézerolvasó, ami eldönti, melyik valóságtudatot fogjuk megtapasztalni – mint példámban a hipnotizált Tom, aki képtelen volt meglátni a lányát. Az RNS kiolvasta valósá- gát a DNS-ből a programozott hitnek megfelelően, hogy a lánya nem volt a szobában.
Hogy hogyan olvassa az RNS a DNS-t, az eldönti fizikai és szellemi egészségünket is. Dönthet úgy, hogy kiolvas egy genetikus hibát, de úgy is, hogy figyelmen kívül hagyja. Tehát mostantól, amikor DNS-ről vagy DNS hálózatról beszélek, ezekbe a kifejezésekbe beleértem az RNS működését és döntéseit, hogy mit írjon át és kommunikáljon. a Mátrix szuper-hologram sugároz a test hologramnak a DNS-en keresztül. Az RNS aztán eldönti, melyik programot olvassa ki és nyilvánítsa meg, mint „valóságot”. E döntést programozás, mentális és érzelmi állapot és a hitrendszer kombinációja alapján hozza meg, amihez az ébredezőknél hozzájön még a tudatosság is.
A DNS/RNS olyan, mint a kapott adatokra reagáló számítógép. Ezek az adatok jöhetnek a Mátrixból, a tudatunkból, vagy egyéb programokra ható programokból. Az utóbbiba beletartozik a mód, ahogyan az emberi társadalmat manipulálják, hogy hamis valósággal programozzák az embereket. A legtöbb ember oly sok energiát áldoz, hogy megbirkózzék DNS-e öröklött válaszaival, reakcióival, vágyaival és kívánságaival, hogy kevés energiája marad, hogy felnézzen és túllásson az illúzión. A DNS dekódolja holografikus, illuzórikus világgá a Mátrixból érkező jeleket, és szintén kapcsolatba lép más emberek és életformák DNS-ével, hogy megalkossa az emberi kollektív elmét. Ezt a holografikus Internetet – a Mátrixot – hívjuk „Teremtésnek”."
Boldog Új "Esztendőt" egy idő és tévhit nélküli újabb Realitásban .. -
#645 Tudom én, hogy nem lesz hosszú keletű ez a totyik (ami se nem tudományos, se nem technikai),
de azért mi is mind emberek vagyunk és talán belénk is szorult a tudás mellett némi érzelem is (már akibe)
ezért hát (bár kissé korábban a megszokottnál, de) hagy kívánjak sikeres és tanulságos új esztendőt mindenkinek itt is.
Búcsúként az idei évtől, "hoztam" egy érdekes kérdéssort, amin lehet elmélkedni jövőre is egy kicsit..
Ha az ember legfőbb kincse a tudás, illetve annak minél magasabb szintű megszerzése, akkor mi vele a célja?
Ha elérte már valaki egyszer majd az elérhetetlent és övé lészen a világmindenség összes bölcsessége, mit tesz vele?
Ha kiderül, hogy mégiscsak létezik egyfajta intelligens teremtő erő, akkor hogyan tovább? Lesz még ami tovább hajtson?
Ha meg az lesz tudományosan alátámasztva, hogy mi emberek csak az evolúció leszármazottai vagyunk, nincsenek Teremtőink,
csak születünk, élünk tanulunk és meghalunk, aztán mindennek vége örökre? Akkor mi értelme tanulni? Akkor kit érdekel a jövő?
Ez azt vonná maga után, hogy csak egy életünk van, ne fecséreljük el tanulásra, hanem élvezzük azt! Vegyük el ami kell és élvezzük! Dolgozni sem kell, mert minek? Ha meghalunk egyszer, akkor az is csak elvesztegetett idő..
Őszintén, remélem, hogy inkább az bizonyosodik be egyszer, hogy ezen utóbbi tézis csak az emberi fantázia kreálmánya.
Annál is inkább, mert ha az evolúciós emberi fejlődés kizárólagos opció lenne, nem léteznének több ezer éves épületek egy olyan korból, amikor még a televízió sem létezett. Sem mobiltelefonok, sem internet, mégis olyan fejlett matematikai és csillagászati tudás fedezhető fel ott, ami még mai szemmel nézve is tiszteletre méltó..