880
Destiny 2
  • undY1ng #840
    Igazából egyelőre csak megakartam volna lesni a játékot, hogy mizu. Anno nagyon beszippantott csak túl sokat toltam egyhuzamban és így hamar "el is ment" tőle a kedvem. Viszont ugye most csak a Forsaken kiegemmel nem sokat fogok tudni kezdeni ahogyan írtátok is.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.11.28. 14:47:17
  • Sunrider924
    Szerintem neked most csak a Beyond Light kell, a Shadowkeep az annyira nem erdekes, nem nagyon van aktivitas ami odakuldene, ellenben a Beyond Light az nagyon komoly grind lesz, arra keszulj fel.
  • undY1ng #838
    Akkor most ki kéne perkálni egy 70 ojrónyit. :(
  • MerlinW
    Csak ha játszani szeretnél vele :) Sztori kiegek.
  • undY1ng #836
    Üdv! Forsaken volt az utolsó kiegészítő amikor még aktívan játszottam. Az azóta kijött 2 kieg szükséges a játékhoz?
  • Scooter
    Nem tudja valaki, hogy a büdös picsába lehet a Cosmodrome mission-t törölni, és újrakezdeni? Fasszopó Quest Archive-ban felvettem, de nekem akarom ezt egyelőre végigtolni. F-el meg nem lehet törölni, hogy később újrakezdjem.
  • ziiu
    Sziasztok. A Ninjon klán szeretettel vár minden új és régi játékost nemtől, kortól, vallástól és bőrszíntől való tekintettel.
    A klánhoz itt tudsz csatlakozni: https://www.bungie.net/en/ClanV2/Chat?groupId=3865304
    Kis baráti közösségünk Discordja: https://discord.gg/GeQEFq
    A Destinynin kívül a főbb multi játékaink a Warframe és a Siege. Ha van kedved akkor gyere és csatlakozz egy igazán elbaszott :D baráti társasághoz.
  • Scooter
    Köszi a tippet! Egy Traveler's Judgement 5 sidearm-al, és overload rounds fegyver mod-al, sikerült kinyírnom egyedül a 2 mocsok Overload Captain-t. Valahogy elkerülte a figyelmemet ez a fegyver mod.
  • akosmakos
    Overload-os sidearmot, vagy SMG-t ajánlok, azzal be tudsz vinni annyi lövést, ami megállítja őket - a sima karabély (autorifle) nem mindig jó erre, de ha nagyon nem megy, keress egy cimbit és ketten már megoldható.
  • Scooter
    Az elsőt sikerült legyőzni. Viszont a második menetnél 2 kibaszott Overload Captain-n van, akiken nem fog semmi.
  • akosmakos
    Nem a boss, hanem a 2-3 kisebb champion enemy, akiken vagy overload, vagy barrier, vagy unstoppable buff van. Ezeket a megfelelő fegyver modokkal tudod leszedni. Elvileg kaptál egy artifact-et, azon lehet a módosítókat beállítani, majd a fegyverekre külön-külön feltenni.
  • Scooter
    Valaki tudna segíteni a bunker megtisztításában? Anélkül nem tudok továbbhaladni. Egyedül meg rohadt nehéz, mert a boss újratöltődik.
  • Maala
    Bitekbol kifejleszted az adott bunker 1-2-3. szintu skilljeit, amiert kapsz 1-2-4 csipet, amivel mar tudod huzni a bunker szintjet. 1 szint 7 csipbe kerul.
  • Scooter
    Valaki el tudná mondani, hogy az istenbe lehet az új szezonban a bunkereket fejleszteni? Hiába csinálok napi küldetéseket a Rasputin-nál, nem nő a rank csíkja. A Seraph Tower-eknél hiába kapok ilyen szezonális warmind bits-eket, ha a rank-omat nem tudom növelni.
  • Scooter
    Megoldva. Egy upgrade aktív volt, csak nem vettem észre. F*szom!
  • Scooter
    Nem tudja valaki, hogy a Seraph bunker-t, hogy a tökömbe lehet upgrade-elni? Nekem bug-os ez a rész. A kibaszott bunker offline és a hátsó ajtót mögött nem a szobát nem tudom megtisztítani, mert nem lehet kinyitni. Nem aktív az ajtó, nincs rajta zászló. Az se működik amit írnak, hogy váltsak karaktert, mert annál is ugyanez van. Tehát nem tudom a bunkert upgrade-elni.
    Ezt mondja: Bunker offline: Clear this bunker of combatants.
  • lammaer
    Miért ne lenne jó a steames értékelés? Persze a kezdeti rage tsunamit általában célszerü ignorálni, sde hosszútávon én inkább alapozok a steames tömegek véleményére (FŐLEG ha jól megindokolt leírások vannak - azt általában ignorálni szoktam amikor vki nem ir semmit vagy azért muniszolja mert neki épp nem indul el).

Pl nekem a steamen teljesen rendben van hogy a forsakenre az overall mostly pozitiv mig a shadowkeep egy gyengébb mixed...

Amúgy ha a steam review szerinted használhatatlan (a fenti megkötésekkel, tehát overall és jól megindokolt inuszos reviewek) akkor mi az ami szerinted jó? Azon kívül hogy mindent megveszel és kipróbálsz. Nézel 24 órás gameplayt?
  • Daermon
    Engem sem vonzott vissza most. :/
  • Maak
    Majd most :) en kb ra se nezek erre, elozo season is egy otvar volt, ez meg aztan a nc.
  • Scooter
    Jah, persze! A steam-es értékelések mindig is meghatározóak voltak, meg úgy általában máshol is. Sokszor az olyanok mondanak véleményt, akinek volt benne pár órája. Én nem bántam meg, hogy megvettem tavaly október végén a Forsaken-t, november végén meg a Shadowkeep Digital Deluxe Edition-t.
  • Maala
    Akkor biztos úgy van.
  • Cassell
    Na akkor kuka az egész látom a steam értékeléseknél is jócskán megsokasodtak a negatív reviewek ezzel az "új" kieggel meg redditten is szidják azok is akiknek éves season passuk van, hogy nagy 0 már külön átnevezése is van season of the worthless...

• Maala
    Igen, ha nincs 10 euród 100 napra, akkor kuka minden.
  • Cassell
    Na most csoportvezetőt kérek:)

Aki jobban benne van ennek az új szezonnak van valami értelme pass vásárlása nélkül?
    Rasputinnál mindenhez season pass required ez a trial of osiris pvp egyáltalán nem hoz lázba akkor kb. semmi újdonság lehet grindelni az eddigieket?
  • Maala
    Új szezon oldala.

És egy elsőre orgazmikus trailer, ami pár hónap múlva visszanézve csak egy szégyellnivaló nutnak fog tűnni.

Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.03.03. 16:23:02
  • Scooter
    Meddig tart ez a Dawning event? Elvileg január 14-ig, de este mikor van server reset? K*rva anyját, most néztem utána, hogy strike-al többet lehet farmolni és kéne még a 200-hoz, mert 186-nál járok. Én hülye 3-asával kaptam az Essence of the Dawning-ot, a Mars-on, az Escalation Protocol farmolással. Holott a 16-ot kapni a Strike-al. Mindegy, ha meglesz meg, ha nem, nem. Ahogy olvasom: Europe: 6pm (CEST). Este 6-kor van. Talán ha 16:10-re hazaérek, még meg tudom csinálni a 200-as sütigyártást.
    Pedig volt rá idő és nem az utolsó nap kellett volna utánanézni.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.01.14. 10:08:41
  • PetruZ
    Dawn - Dawning, egykutya... :D
  • Daermon
    Merkúron a sárga ikonok jelzik, és az egyiknél írja, hogy Heroic.
  • Cassell
    Beléptem klánba, de ez az 5000 heti exp limit kb 2-3 óra alatt meg is van.
    Most a heti bounty powerful gearert edz, alig lövöldöztem bő egyórát már az is 70%-on áll.
    Belépésnél irt valami heroic missiont a mercuryn de arra nem jöttem rá hol kéne azt megtalálnom...
  • Maala
    A sparrowos kuldiknel csak 2 embernek kell kezbesiteni, a 150 (es utana fel egeszen 200ig) az csak sutitutesre vonatkozik, kezbesitesre nem.

Kezbesiteni csak a triumphoz kell, de azokat is meg lehet bounty nelkul csinalni.
  • Scooter
    Ja, akartam mondani. A karácsonyi ökörség, ami azért nem rossz. A 150 ajándékcsomag kézbesítésével szenvedek. 109-nél járok. Nem egyszerű de teljesíthető.
  • Sunrider924
    Season of dawn
    Benezted szerintem, a Dawning event az ami veget er jovo het kedden.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.01.08. 08:35:44
  • PetruZ
    A jelen szezon még egy hétig tart, jövő kedden ér véget, aki még akar valamit csinálni, vagy függőben lévő questjei vannak, iparkodjon. :)
  • lammaer
    Háde miért kéne szólóznod ha itt vagyok én? :D
  • Sunrider924
    A lenyeges kulonbseg a Warframe-hez kepest hogy ez a jatek nem solo barat, az endgame nem solozhato, az mindig 6 emberes raid. A Warframebe tudsz olyan eros karit csinalni amivel kb minden solozhato na itt nem errol szol a jatek hanem erolteti a multit. Persze rengeteg minden megy egyedul is, ha megvannak a megfelelo fegyvereid es ismered a karit annyira, hogy melyik build milyen itemekkel mukodik az adott instaban, de nem ezen van a hangsuly.
    A masik dolog, a powerfull reward az nem +1, azt veletlenszeruen generalja +1tol akar +10ig, nekem az uj szezonban az elso powerfull +7 lett. De van itt meg mas is. A korabbi evekben a Destiny is arrol szolt hogy eljutsz a max item/power szintre es mehet az endgame. Ez az ido mulasaval oda vezetett hogy a profi szintezok nagyon gyorsan eljutottak max power szintre es utana nem maradt mas csak a gyujtogetes, hogy begyujtse az uj fegyvert, pancelt de akkor mar nem volt hova tovabb. A Shadowmoon eljovetelevel mar csavartak ezen is, mostmar 3 szintje van az elerheto powernek, soft cap 900, hard cap 960 es aztan efolott van a pinnacle reward, elvileg 970ig ebben a szezonban es meg ehez jon az artifact szintek power bonusza. Tehat most a "szintezes" meglehetosen maceras, jo sokaig tart, akinek ez a celja jol el van vele.
    Azt mondod tiszta grind? miert a Warframe nem ugyanez lett? olyan ocsmany grind mint amit a Kuva Lich-ek jelentenek, na ahoz kepest a Destiny meg hagyjan...
    Ugrabugra, warframe-be is az igazan skilles jatekosok olyan "ugrabugra"-t tudnak/csinalnak amit az atlagos jatekos kb szajtatva nez, itt is eleg komoly resze a jateknak, meg lehet szokni, ha neked a jelenlegi ugrabugra sok akkor az Ascendant challengek azok tutira nem neked valok lettek volna. A Riskrunneres kuldihez kepest a Whisper kurvara nehezebb es a Zero Hour se eppen konnyu. Van aki szereti van aki utalja, meg lehet csinalni/meg lehet szokni. Szerintem ne akard osszehasonlitani a Destiny-t a Warframe-el mert teljesen mas iranyba fejlesztenek, azon kivul hogy looter shooter nem igazan hasonlitanak. Az egyetlen kozos elem a gyujtogetosdi, ha ez a resze kedvedre valo akkor sokaig lehet jatszani a destiny-vel is, ha kozossegi ember vagy akkor meg ott vannak a nightfall dungeonok meg a raid-ek.
  • Maala
    Amíg nem szedem össze a Jötunn-t, hogy tudjam szólózni, addig nem megyek. :-D Az meg bugos volt egy ideig, most meg már rohadtul nincs kedvem menni Forgeba :D
  • lammaer
    Szólj amint mennél a Zero Hourra, megvan csak nem sikerült embereket összeszedni rá :)
  • Maala
    Miért fontos amúgy, hogy elérd a 960-at? Garden of Salvation Raid és a Pit of Heresy Dungeon van 940-re rakva, a többinél mindegy a szinted...
  • Cassell
    Az volt jaja ha pacemakerem lenne akkor lett volna igazi riskrunner:) amit itt össze anyáztam jó, hogy a gyerekek nem voltak itthon:D
    Igen ezt kihagytam, hogy csinálj két Altot és akkor minden sokkal könnyebb, de ez Mi ez Black Desert online?
    Off: kínomban leszedtem a The Cycle-t ugyanaz és egész más mint ez, próbálom kitapasztalni, hogy abban a napi 1-2 órában melyikben lehet hosszabb távon is haladni....
  • Maala
    Lehet, a Whisper of the Worm küldetésére (The Whisper), vagy az Outbreak Perfected küldetésére (Zero Hour) gondolt... Személy szerint az első nagy kedvencem, a másodikat még tartogatom, mert mindig van valami jó, amit lehet csinálni. :-)