Destiny 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezt mondja: Bunker offline: Clear this bunker of combatants.
Pl nekem a steamen teljesen rendben van hogy a forsakenre az overall mostly pozitiv mig a shadowkeep egy gyengébb mixed...
Amúgy ha a steam review szerinted használhatatlan (a fenti megkötésekkel, tehát overall és jól megindokolt inuszos reviewek) akkor mi az ami szerinted jó? Azon kívül hogy mindent megveszel és kipróbálsz. Nézel 24 órás gameplayt?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aki jobban benne van ennek az új szezonnak van valami értelme pass vásárlása nélkül?
Rasputinnál mindenhez season pass required ez a trial of osiris pvp egyáltalán nem hoz lázba akkor kb. semmi újdonság lehet grindelni az eddigieket?
És egy elsőre orgazmikus trailer, ami pár hónap múlva visszanézve csak egy szégyellnivaló nutnak fog tűnni.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2020.03.03. 16:23:02
Pedig volt rá idő és nem az utolsó nap kellett volna utánanézni.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.01.14. 10:08:41
Most a heti bounty powerful gearert edz, alig lövöldöztem bő egyórát már az is 70%-on áll.
Belépésnél irt valami heroic missiont a mercuryn de arra nem jöttem rá hol kéne azt megtalálnom...
Kezbesiteni csak a triumphoz kell, de azokat is meg lehet bounty nelkul csinalni.
Benezted szerintem, a Dawning event az ami veget er jovo het kedden.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.01.08. 08:35:44
A masik dolog, a powerfull reward az nem +1, azt veletlenszeruen generalja +1tol akar +10ig, nekem az uj szezonban az elso powerfull +7 lett. De van itt meg mas is. A korabbi evekben a Destiny is arrol szolt hogy eljutsz a max item/power szintre es mehet az endgame. Ez az ido mulasaval oda vezetett hogy a profi szintezok nagyon gyorsan eljutottak max power szintre es utana nem maradt mas csak a gyujtogetes, hogy begyujtse az uj fegyvert, pancelt de akkor mar nem volt hova tovabb. A Shadowmoon eljovetelevel mar csavartak ezen is, mostmar 3 szintje van az elerheto powernek, soft cap 900, hard cap 960 es aztan efolott van a pinnacle reward, elvileg 970ig ebben a szezonban es meg ehez jon az artifact szintek power bonusza. Tehat most a "szintezes" meglehetosen maceras, jo sokaig tart, akinek ez a celja jol el van vele.
Azt mondod tiszta grind? miert a Warframe nem ugyanez lett? olyan ocsmany grind mint amit a Kuva Lich-ek jelentenek, na ahoz kepest a Destiny meg hagyjan...
Ugrabugra, warframe-be is az igazan skilles jatekosok olyan "ugrabugra"-t tudnak/csinalnak amit az atlagos jatekos kb szajtatva nez, itt is eleg komoly resze a jateknak, meg lehet szokni, ha neked a jelenlegi ugrabugra sok akkor az Ascendant challengek azok tutira nem neked valok lettek volna. A Riskrunneres kuldihez kepest a Whisper kurvara nehezebb es a Zero Hour se eppen konnyu. Van aki szereti van aki utalja, meg lehet csinalni/meg lehet szokni. Szerintem ne akard osszehasonlitani a Destiny-t a Warframe-el mert teljesen mas iranyba fejlesztenek, azon kivul hogy looter shooter nem igazan hasonlitanak. Az egyetlen kozos elem a gyujtogetosdi, ha ez a resze kedvedre valo akkor sokaig lehet jatszani a destiny-vel is, ha kozossegi ember vagy akkor meg ott vannak a nightfall dungeonok meg a raid-ek.
Igen ezt kihagytam, hogy csinálj két Altot és akkor minden sokkal könnyebb, de ez Mi ez Black Desert online?
Off: kínomban leszedtem a The Cycle-t ugyanaz és egész más mint ez, próbálom kitapasztalni, hogy abban a napi 1-2 órában melyikben lehet hosszabb távon is haladni....
Csináld amihez kedved van, ne a számot bámuld.
Amúgy az ugrálós küldi véletlenül nem a Riskrunnert adta? Mert az nekem a favorit PVE fegyverem, a chain lightningje brutális azaprónéppel szemben.
Glimmer a legnagyobb hiánycikk aktív játékosként. :-(
Köszi az infót időközben én is rákerestem és kb. ugyanezt találtam... DE most meg más miatt keserített el a játék.
Szóval powert cap 900 ig minden király dinamic generetic missions mint a guild wars 2-ben, adventurok, patrolok meg ezer más dolog csak mész lősz és esnek a jobb cuccok haladsz szépen. Aztán 900 hit és sárga csillagos - nem félreérteni - missionok amikből megcsinálsz x-szer ugyanazt, hogy egy darab eggyel jobb cuccot kapj mint az aktuális szinted. WHAT?! Oké én is túl könnyűnek éreztem a levelinget a Warframe után na de ez? A clanba lépés hátha úgy könnyebb jesszus mekkora baszakodás bungie acc, ott forum ilyet mindjárt 2020-ba lépve...eleve kevesebb bolygó van mint a Warframbe de ha nincs ott a power gear feliratú quest akkor oda kb. felesleges menni 900 után tiszta grind, nyírj ki x menő-manót bowwal, ami nincs is és ha 8 ehhez hasonlót ledaráltál akkor kapsz egy pluszos felszerelést hááát ez így free to play gamenek is gyengusz innentől...
Ui: megszereztem az első exotic fegyóm na az is biztos még egyszer nem kezdenék neki a missionnak ha ugrálni akarok ide-oda ott a Super Mario nem fps játékot indítok!
A legjobb amit javasoltak az hogy Tangeld Shoreon a dagadt Spidernél vásároljunk be planetary nyersanyagokat.... phaseglass/alkane dust/simulation seed.... 1000 / darabért adja, rotálódik hogy éppen mit.
A simulation seed különösen jó befektetés, mivel a Merkúron Brother Vancenél beválthatod reputáció növelésre, amiből eshet ugye fegyver (ezt bedarálhatod legendary shardra), alkatrész vagy mod komponens is.
Bár mindenkinél lehet reput növelni a spidernél vett anyagokból, azt írják darabra Vancenál a legolcsóbb a repu növelés, igy nálaa leghatékonyabb a glimmerért vett anyagok bedarálása. Mondjuk erről nem vagyok meggyőződve, le kell majd tesztelni (50 darabot evett meg egy szintért, nem tudom ez változik e szintenként illetve a többiek mennyit esznek).
Mindenesetre most komment írás közben seggére vertem a 250K glimmernek (napok óta maxon állt) rohadt gyorsan elment 😊, kaptam 3 mod komponenst, némi legendary darálni való cuccot, az egyik még masterworkös is lett... 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.12.28. 13:04:28
Megcsíptem a 900-as powert de közben meg kigyűlt a 250 ezer jégkocka is... szóval mire lenne érdemes ezt a glimmert elverni?
Amúgy a leviathan raid nekem sem ment egyedül ami nem is meglepő mikor 6 emberesre írja.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.19. 22:29:21
Sanya20071#2455 ez az accom.
-A jelenlegi szezonhoz önmagában csak silverért tudsz venni Passt.
-Shadowkeep vételével is megkapod az aktuális szezon Passt, de a többit nem. 90 nap múlva már a 3. szezont kapod meg, rá 90 napra meg az utolsót.
-Deluxe editiont hivatalosan már nem lehet kapni Bungie-tól, mert +30 USD-t kértek a +3 szezonért, de már csak +2 szezon lenne benne, így a silveres megoldás olcsóbb.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.12. 11:30:01