161
11363732461504593917.jpg
WRC 7 - The Official FIA World Rally Championship video game
  • grebber
    Megint Bundlezva lett a WRC 7 ezúttal a Fanatical Reaper Bundle 5-ben van benne
  • alma2
    pff, ezek aztan mintha suketek es vakok lennenek.
    A sajat "gyari" videojukban a mikroloag, ami mar vagy 3 eve benne van es rohadt idegesito. 48-50. nem, nem a youtube rontotta el.

• sertrex

• grebber
    Elkezdtem a 7-et. Engem nagyon zavar hogy futam alatt nem látom hol állok a többiekhez képest részidőkben...
    Én az az autós versenyzős vagyok aki ha az első kanyart rosszul veszi be már restartolok. Mindig első akarok lenni ha ez egy 6 perces futamon 678 restartot eredményez akkor annyit nem érdekel vagy első vagy sehányadik. Vakon meg ez kurva nehéz :(
    Nem is lehet beállítani hogy mutassa vagy csak én vagyok vak?
  • alma2
    A feltoltott videoban is akadozik a jatek a gyari hibas engine miatt, a jelek szerint iden se cserelik le, de miert is tennek, annak az egytucat embernek aki porog vele.
    Kar erte, pedig jo kis szakaszokat tudnak csinalni.
  • grebber
  • grebber
    WRC 9 - Idén is raliautóba ülünk, méghozzá a nextgen konzolokon is

• grebber
    Humble Just Drive bundlejában most csak 1 euro. Ha eladod a másik kettőt ami mellette van csak 0.33.
    Ennyit megér :)
  • alma2
    na meg egy kis teszteles utan, ertem en, hogy nem egy alom melo egy ilyen szart hegeszteni napi 12 oraban, ennek tukreben meg is latszik, de egy minosegi manager aki beleferhetne a budzsebe, vagy csak egy olyan lelkes jatekos, aki mar jatszott hasonloval
    szoval az elbaszott ffb, amit vegre megcsinaltak az eloz reszben eleg fajo pont, viszont hatarozottan sokkal nagyobb elmeny vezetni az autokat mint az elozoben. Olyannyira mas, hogy nem is kompatiliblis a ketto jatek, visszaulve a regibe, megy faltol falig az ember, a "hulye" fizika miatt. Szoval akar igy is lehet fogalmazni meg kozelebb a dirt rallyhoz. Na nem mintha abban nem lenne uberbena a vizes szakaszok viselkedese, a tipikus tapadas elosztva kettovel, minden helyzetben. Viszont hatso kerekesnel nem jon at az erzes, hogy azt vezeti az ember, na de mindegy is.
    Vegre latja a kulon valtot is, de szegeny nyomi a 8 mikorokapcsolo ellenere kiosztja ra a teljes iranyitast, mintha egy kulon kontroller lenne.
    Persze, ki tudja torolni az ember, csak hat na... azt nem lehet allitani, hogy ez egy valto ne is probalkozzon vele, legalabbis nem talaltam meg. Ennek oromere jatek kozben valtok egyet, ez lesz a default kontroller es mar a kormanyon a gaz nem megy, mert hat mar nem a kormany a default kontroller, igy el kell emelni rola a labad, hogy erzekelje (visszavaltson ra). A kezifekkal tovabbra sem tud mit kezdeni.

Ahol szinten tul magasan volt a lec nekik, megoldani, hogy menjen ESSZERUEN billentyuvel, kormannyal, egerre a menu, micsoda feladatok.. Mert megy mind a harommal, de amikor pl kormanyon nyomkodom a gombot, idetlenul rangatja oda az eger kurzort is, mert ugye mi lesz, ha egerrel nyomom tovabb. Egy ket menu el is akad is... na mindegy. Az engine ugye ugyanaz, az a rohadt mikorolag itt is megvan, barmit csinal az ember, na de oruljunk a lenyegnek meg sokkal-sokkal jobb vezetni mint az elozot. De hoyg ezen mit hegesztettek 2 evig, jo kerdes, ha egy programozo, illetve egy palyadesigner csinalta volna akkor meg ertenem. De a dirt erore kapott, siman mennek a napi challengen annyiran mint a dirt 1 fenyokraban, szoval megint ra jar erre a rud, plane, hogy sok jatekos megcsak most kezdte el tolni a masikat a frissen erkezo vr miatt.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.09.06. 16:40:41
  • alma2
    uj szakaszok, uj fizika ami hatarozottabban jobb, mint az elozo reszben, a grafika nem szepult, erezni a keves poligont es ahogy ossze van rakva a palya, de osszesegeben jol nez ki, de semmivel sem szebb mint az elozo, par apro de fontos modositas, nezetek testreszabhatosaga. Latja a kuplungom is. Nagyon bunteti a palya szelet is, jobban mint a dirt, akinek bejott az elozo annak ez is befog, de megvaltas valamiert elmaradt. mivel vr support nincs, igy nem kerdes melyikkel tolt az ember tobb idot. Ami meg fura, hogy optimalizalassal vannak gondok siman be roccen, random helyeken, az elozo reszben befezetett uj ffb-t valamelyik patchben, ami eleg jo volt, eltunt es ez inkabb megint egy controlleres dologra emlekeztet.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.09.06. 15:32:38
  • grebber
    Launch traileren a WRC 8

• grebber
    Az ~60k eladott db az lószar... ezért mondtam soha nem fogják közölni az eladásokat nehogy beégjen a kiadó és az epic szarja.
  • Zoolee1976
    Meglátjuk milyenek lesznek az első értékelések, és ha minden ok akkor nekem pl édesmindegy hogy steam,uplay vagy epic klienst kell letöltenem a játékhoz.Egy Rally fán ne akadjon már fenn egy ilyen kis nüanszon!
  • Timbu
    Azért bőven kárpótolják őket a kieső eladásokért...
  • grebber
    Ezek szerint meg..... Mindegy egyes eladás még ha kevés is többet hoz mint steamen (ez hogy fél év vagy 1 év steam mellőzés nem tudom) Aztán akit érdekel meg steamen is veszi..ott is elmegy 3-400 ezer drb azt kész. Az epic lerakott annyi pénz mintha eleve eladtam volna 50-60 ezer db-ot szólva veszteség nem éri őket semmiképpen sem.
  • Zanetti
    Ezzel a húzással sztem maguk alatt vágják a fát. Oké, hogy ott 30 % helyett 12 %-t vonnak csak le (bár tudtommal Steamen a kelendőbb játékok esetében ez a 30 % nem áll - WRC gondolom nem tartozik ide), de ennek hatására a DiRT Rally mellett amúgyis csak kevésbé népszerű játékukat biztos, hogy még kevesebben fogják megvenni. Megéri ez nekik?
    Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2019.08.16. 09:16:42
  • Timbu
    Epic
  • grebber
    Nem a grafikával fog kitűnni annyi szent
  • sertrex
    Ez most egy kicsit nevetségesnek hangzik. Ajánlott, i7-3770? GTX 780? 8GB RAM? Milyen gépeken írták ezt a progit?
  • grebber
    WRC 8

Minimum rendszerkövetelmény:

Processzor: Intel Core i3-540 vagy AMD Phenom II X4 940
    Memória: 4 GB
    Videokártya: Nvidia GeForce GTX 560 vagy AMD Radeon HD 6870
    Szabad tárhely: 19 GB

Ajánlott rendszerkövetelmény:

Processzor: Intel Core i7-3770 vagy AMD FX-8350
    Memória: 8 GB
    Videokártya: Nvidia GTX 780 vagy AMD R9 290
    Szabad tárhely: 19 GB

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.02. 18:44:35
  • grebber
    WRC 8 - sokat változik a karriermód
  • GPx8
    Cuki, hogy sötétben visszatükröződik a táj a motorháztetőről... :D
  • grebber
    WRC 8 - nem lesz könnyű éjszaka, esőben vezetni
  • alma2
    uhh, azert az az utszeli nad, aminek nekimegy es eltorik, nagyon gagyi :) Sok helyen kijon a gagyisag (marmint grafikailag), de osszkepre szamomra mar az elozo is szebb volt mint a dirt rally.
    Viszont az engine, vagy az arkadosabb mivolta miatt, reszletezettseg hianya miatt szerencsere, ezen a palyan lehet menni, nem esik ki az ember szeme a vegtelen sok huppanotol, mint a dirt 2-0-ban.
  • grebber
    WRC 8 - Öt perc az Argentin ralin
  • alma2
    Amennyi szepet, annyi rosszat is le lehet szurni ebbol a videobol kb.
    Bar meg az elozo reszt is valahol elvezetesebb volt vezetni aszfalton mint a dirt rallyt.
    Na majd kiderul!
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.05.16. 17:08:25
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex

• Nyers
    Ha a szakaszok maradnak keskenyek, kalapálnak kicsit a handlingen, érzősebb FFB, akkor jó is lesz ez. De a legfontosabb lenne a gépies navigátor hangot elfelejteni és egy korrektet a helyére rakni.
  • sertrex
    80%-os akció!
  • ntex
    Karrier mód ha jó lesz, akkor legalább lesz miért játszani. A Dirt 4-ben egész jó lett a karrier mód, kár hogy maga a játék nem olyan lett mint várták az emberek. Majd talán ebben. Vagy majd a Dirt 2.0-ban :D
  • sertrex
  • grebber
    Két év pihenő után visszatér a WRC-sorozat

Má annyi van jöhetne valami bundle is
  • Timbu
    A Big Ben és a Kylotonn V-Rally 4-et csinál:

Kíváncsi vagyok, hogy így náluk marad-e a WRC licensz, ha pedig nem, akkor kihez kerül?
  • Nyers
    A 2016 / 2017-es WRC autók és néhány R2 és R5 kategóriás versenygép és a Porsche, mint írtad. Régiek nincsenek.

2017 Citroën C3 WRC
    2017 Ford Fiesta WRC
    2017 Hyundai i20 Coupe WRC
    2017 Toyota Yaris WRC

2016 Citroën DS3 WRC
    2016 Ford Fiesta RS WRC
    2016 Hyundai i20 WRC
    2016 MINI John Cooper Works WRC
    2016 Volkswagen Polo WRC V [Typ 6R]

Ford Fiesta R2 MkVI
    Citroën DS3 R5
    Peugeot 208 R5
    Škoda Fabia R5
    Ford Fiesta R5 MkVI

2012 Porsche 911 GT3 RS 4.0 R-GT [997-2]
  • Timbu
    Ebben csak az idei WRC autók vannak (+Porsche DLC), vagy vannak benne régebbiek is, mint pl. Impreza?
    Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.12.27. 19:33:27
  • alma2
    - Enhanced Force Feedback on steering wheels and added manual settings to the options menu

Csak par percem volt ra, vegre erezni az utat a kormanyon a nem letezo ffb, vegre letezo valami lett. Elsore nem volt rossz, ami info kell nekem az atjott.
    szep menuje is lett, lehet huzogatni a csuszkakat, de hasznuk is van, nem ugy mint a pc2-ben :)

Kozben uj gepem lett, igy nem tudom a performancia, hogyan valtozott, a regivel sem volt igazan nagy baj, fizika szinkron bekapcsolva eseten. Remelem megszunt a mikrolag.

• GPx8
    Valaki számoljon be róla majd!
  • MooneyR
    Patch 1.2 is now live!
    Hey everyone,

we have rolled out a new patch addressing performance issues, improving peripheral detection, FFB and addressing several bugs. You can find the patch notes below.

The new version number is 1.2.

Patch notes:
    - Improved detection of peripherals
    - Enhanced Force Feedback on steering wheels and added manual settings to the options menu
    - Improved performance
    - Implemented the option toggle dynamic field of view and motion blur on and off
    - Improved vsync on high end machines
    - Fix a bug that caused headlights on a WV Polo to always be on
    - Fixed an issue that could cause an infinite loop when players were disconnected from multiplayer
    - Fixed a crash bug during multiplayer lobby creation