WRC 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Az ~60k eladott db az lószar... ezért mondtam soha nem fogják közölni az eladásokat nehogy beégjen a kiadó és az epic szarja.

Meglátjuk milyenek lesznek az első értékelések, és ha minden ok akkor nekem pl édesmindegy hogy steam,uplay vagy epic klienst kell letöltenem a játékhoz.Egy Rally fán ne akadjon már fenn egy ilyen kis nüanszon!
Azért bőven kárpótolják őket a kieső eladásokért...

grebber
Ezek szerint meg..... Mindegy egyes eladás még ha kevés is többet hoz mint steamen (ez hogy fél év vagy 1 év steam mellőzés nem tudom) Aztán akit érdekel meg steamen is veszi..ott is elmegy 3-400 ezer drb azt kész. Az epic lerakott annyi pénz mintha eleve eladtam volna 50-60 ezer db-ot szólva veszteség nem éri őket semmiképpen sem.

Ezzel a húzással sztem maguk alatt vágják a fát. Oké, hogy ott 30 % helyett 12 %-t vonnak csak le (bár tudtommal Steamen a kelendőbb játékok esetében ez a 30 % nem áll - WRC gondolom nem tartozik ide), de ennek hatására a DiRT Rally mellett amúgyis csak kevésbé népszerű játékukat biztos, hogy még kevesebben fogják megvenni. Megéri ez nekik?
Utoljára szerkesztette: Zanetti, 2019.08.16. 09:16:42

Steam név: Belchior10 (HUN)

grebber
Nem a grafikával fog kitűnni annyi szent <#banplz>

sertrex
Ez most egy kicsit nevetségesnek hangzik. Ajánlott, i7-3770? GTX 780? 8GB RAM? Milyen gépeken írták ezt a progit? <#idiota>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

grebber
WRC 8

Minimum rendszerkövetelmény:

Processzor: Intel Core i3-540 vagy AMD Phenom II X4 940
Memória: 4 GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 560 vagy AMD Radeon HD 6870
Szabad tárhely: 19 GB

Ajánlott rendszerkövetelmény:

Processzor: Intel Core i7-3770 vagy AMD FX-8350
Memória: 8 GB
Videokártya: Nvidia GTX 780 vagy AMD R9 290
Szabad tárhely: 19 GB

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.02. 18:44:35

grebber
Cuki, hogy sötétben visszatükröződik a táj a motorháztetőről... 😄

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

grebber
alma2
uhh, azert az az utszeli nad, aminek nekimegy es eltorik, nagyon gagyi 😊 Sok helyen kijon a gagyisag (marmint grafikailag), de osszkepre szamomra mar az elozo is szebb volt mint a dirt rally.
Viszont az engine, vagy az arkadosabb mivolta miatt, reszletezettseg hianya miatt szerencsere, ezen a palyan lehet menni, nem esik ki az ember szeme a vegtelen sok huppanotol, mint a dirt 2-0-ban.

szerintem

grebber
alma2
Amennyi szepet, annyi rosszat is le lehet szurni ebbol a videobol kb.
Bar meg az elozo reszt is valahol elvezetesebb volt vezetni aszfalton mint a dirt rallyt.
Na majd kiderul!
Utoljára szerkesztette: alma2, 2019.05.16. 17:08:25

szerintem

sertrex

sertrex

sertrex

Nyers
Ha a szakaszok maradnak keskenyek, kalapálnak kicsit a handlingen, érzősebb FFB, akkor jó is lesz ez. De a legfontosabb lenne a gépies navigátor hangot elfelejteni és egy korrektet a helyére rakni.

My Life for Freedom!

sertrex

Karrier mód ha jó lesz, akkor legalább lesz miért játszani. A Dirt 4-ben egész jó lett a karrier mód, kár hogy maga a játék nem olyan lett mint várták az emberek. Majd talán ebben. Vagy majd a Dirt 2.0-ban 😄
sertrex

grebber
Két év pihenő után visszatér a WRC-sorozat

Má annyi van jöhetne valami bundle is<#eplus2>

A Big Ben és a Kylotonn V-Rally 4-et csinál:

Kíváncsi vagyok, hogy így náluk marad-e a WRC licensz, ha pedig nem, akkor kihez kerül?

Nyers
A 2016 / 2017-es WRC autók és néhány R2 és R5 kategóriás versenygép és a Porsche, mint írtad. Régiek nincsenek.

2017 Citroën C3 WRC
2017 Ford Fiesta WRC
2017 Hyundai i20 Coupe WRC
2017 Toyota Yaris WRC

2016 Citroën DS3 WRC
2016 Ford Fiesta RS WRC
2016 Hyundai i20 WRC
2016 MINI John Cooper Works WRC
2016 Volkswagen Polo WRC V

Ford Fiesta R2 MkVI
Citroën DS3 R5
Peugeot 208 R5
Škoda Fabia R5
Ford Fiesta R5 MkVI

2012 Porsche 911 GT3 RS 4.0 R-GT <997-2>

My Life for Freedom!

Ebben csak az idei WRC autók vannak (+Porsche DLC), vagy vannak benne régebbiek is, mint pl. Impreza?
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.12.27. 19:33:27

alma2
- Enhanced Force Feedback on steering wheels and added manual settings to the options menu

Csak par percem volt ra, vegre erezni az utat a kormanyon a nem letezo ffb, vegre letezo valami lett. Elsore nem volt rossz, ami info kell nekem az atjott.
szep menuje is lett, lehet huzogatni a csuszkakat, de hasznuk is van, nem ugy mint a pc2-ben 😊

Kozben uj gepem lett, igy nem tudom a performancia, hogyan valtozott, a regivel sem volt igazan nagy baj, fizika szinkron bekapcsolva eseten. Remelem megszunt a mikrolag.

szerintem

Valaki számoljon be róla majd!

Patch 1.2 is now live!
Hey everyone,

we have rolled out a new patch addressing performance issues, improving peripheral detection, FFB and addressing several bugs. You can find the patch notes below.

The new version number is 1.2.

Patch notes:
- Improved detection of peripherals
- Enhanced Force Feedback on steering wheels and added manual settings to the options menu
- Improved performance
- Implemented the option toggle dynamic field of view and motion blur on and off
- Improved vsync on high end machines
- Fix a bug that caused headlights on a WV Polo to always be on
- Fixed an issue that could cause an infinite loop when players were disconnected from multiplayer
- Fixed a crash bug during multiplayer lobby creation
alma2
ahh, nekem ez nagyon jol jott, bar kozben volt egy nvidia driver frissites is, vegre megszunt minden mikrolag, mint kes a vajban, igy mar elvezet menni vele, a szakaszok meg mindig kegyetlen jok!

szerintem

Hát ja elég baj hogy ezekhez az új simulátoros játékokhoz nincs támogatás,nem is értem!!!!!!! Köszi azért a segítséget!!! 😊
sertrex
<#nemtudom> Az is csoda, hogy van olyan kormány, amit érzékel. <#idiota>
Amúgy lehet, hogy azért, mert a G29 nem került bele a támogatott kormányok közé. Vagy próbáld meg újra vagy feltelepíteni a kormány driverét, esetleg dugd át másik USB aljzatba! Érdekes módon elég sok autósjátékban szenvednek ezekkel az új Logitech kormányokkal. Az is lehet, hogy Logitech oldalon van a hiba, nem a játékban. De eleve a játék is elég furán kezeli a kormányokat, mert elsősorban kontrollerre van fejlesztve vagy billentyűre. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.27. 10:16:46

Üdv. Valaki megtudná mondani hogy a játékban mért nem érzékeli a g29-et???
alma2
Kiraly, steamen nem lattam az infot.
Holnap megnezem meszunt e a mikrolag, hatha.

"• Fixed a crash, that occurred when players left the game."

Ezt vajon ki jelenthette, mert multis szervert nem igen talalni. Biztos hazon belul derult ra feny 😊

szerintem

sertrex
Ebben is ugyanolyan fos a kormányzás, mint CMF1-ben. Beállítom a kormányt, de közben akár billentyűvel is, kontrollerrel is, talán még a TV távirányítójával is tudnám egy időben egyszerre irányítani. Mi a f@szért nem lehet legalább elszeparálni a különböző(digitális/analóg) dolgokat?
Szerintem ezt a CM és ezek is megvették készen, beleillesztették a motorjukba, aztán megy, ahogy megy.

Patch 1.01
Hey everyone,

We've just released a small patch for the WRC 7.

Patch 1.01 – List of bugfixes

• Improved performance.
• Fixed audio on start-up in the Spanish version.
• Fixed bugs preventing players from receiving certain achievements and trophies.
• Fixed a crash, that occurred when players left the game.
• Improved handling of steering wheels and fixed several key binding errors.

Just for your info, we're still working on a greater patch coming soon, so we're still working on improving the issues you've reported.
alma2
Jott is egy 60 megas update, vagy megvartak mig megtorik, vagy le is szedtek a vedelmet ki tudja, egy sort nem latok arrol, mit tartalmaz.

szerintem

sertrex
Közben ennek is megjelent a full demója. <#awink>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.25. 18:33:27

alma2
A fizika is vicc mondjuk egy dirt utan, mindegy milyen uton, merre dol es milyen meredek, az auto mindig ugyanugy pordul be, komolyan mar ez unalmas benne 😊
Persze ha az utolso arkad rallys jatekhoz hasonlitjuk, ami talan a dirt3-ra hallgat, ahhoz kepest gyongyszem ezt vezetni, na de azota eltelt egy 6 ev ha jol szamolom.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 16:20:37

szerintem

alma2
Bar nem tudom kik azok az isc-sek, de lathatoan nem tudjak mirol beszelnek.
FFB mint olyan gyakorlatilag nem letezik. Egesz pontosan 0 visszajelzes van az autorol, hogy eppen merre jar a sulypontja, na meg ugy egyaltalan. Neha egy ket bukkano visszacsap kb ennyi.
A masik , ami egy alap dolog szinten, hogy a kormany sebesseg, illetve auto haladasi iranyaval bezart szogetol fuggoen legyen valami kozeprehuzas, aki vezetett mar autot tudja mi ez.
Na ilyen se letezik, gyakorlatilag 0 ilyen ero van a jatekban, neked kell kezzel jatszadozni, hogy kozepen tartsd, mert amugy csak imbolyogsz az uton.
Ohh bocs, van egy kamu effekt (spring) amit lehet allitani minden kormanynal) ami fixen, mindentol fuggetlenul csinal egy kozeprehuzast, de ugye aki valaha vezetett autos jatekot, az egybol 0-ra allitja ezt az erteket, hiszen midnentol fuggetlenul egy generalt valami, ami inkabb zavaro mint hasznos.
Szoval nem tudom milyen elorelepesrol beszeltek, mert kamu. De ha 20 ezres pc-s eladast veszem alapul, illetve ha a dirt rallyban, ami azert mas kategoria, megnezem mondjuk a napi challengen a magyar vezetok szamat, illetve azok kozul a kormanyt hasznaloket, jellemzoen 50 % alatt kullog valahol. Ennyiert lathatoan nem eroltetik meg magukat. De mondjuk a menuje is eleg arulkodo, hogy nem kell sokat varni tole.
Ami felteszi az ir-re a pontot, azt bezzeg lehet allitani egy kulon csuszkan, hogyha nyomod a gazt, mennyire razza fixen a kormanyt 😊 Ami biztos vicces par percig annak aki gamepaddal tolja, kb ennyi.
Parszor megneztem van a multi lobby, egyszer jartam sikerrel, osszesen egy norveg srac szervere elt, , igy ketten mentunk par versenyt tegnap este.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.09.19. 16:17:16

szerintem

alma2
teszt

szerintem

Nyers
Aszfalton egész korrekt érzésre, murván meg kicsit off - egy az egyben WRC 6 érzés. Akinek nem jött be az előző, annak az idei kiadás se fog.

Pozitívum, hogy jóval keskenyebbek a szakaszok, az út felület jóval részletesebb, így elég nagy kihívás az úton tartani az idei WRCs fenevadakat. Grafikailag sokat fejlődött.

My Life for Freedom!

sertrex
Még nem próbáltam csak az itteni korábbi hsz-ekre utalva írtam. Amikből leginkább az jött le, hogy a 6. részhez képest nem igen mozdult előre és sajnos ott gond volt a fizika az FFB és az irányítás is inkább árkádos volt, mint szimes. Ennek ellenére jobbnak tartottam a korábbi WRC játékoknál. Lehet, hogy a videóban is csak a korábbi részekkel vetették össze és azokhoz képest dícsérik. Gondolom nem az iR volt az alap. :-D

Az ISR tesztjében (amit linkeltél is) dícsérték a fizikát, meg a FFB-re is azt mondták, hogy ugyan lehetne jobb, de rendben van. Nyilván nem egy RBR, nem is akar az lenni, de nem is egy NFS.

Utoljára szerkesztette: Timbu, 2017.09.19. 07:11:53

grebber
Arcade játékba ezek nem is kellenek...<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.18. 20:15:12

" De mivel minden rész jön pc-re is 100%-osan borítékolható hogy a portolás nem kerül többe mint pártizezer db game eladása"
Itt van a kutya elásva!
Nem PC game - nincs normális "fizika" és FFb... <#szomoru1>

sertrex
Igen, én is így gondolom. De a fejlesztés már nem fér bele, úgy már nem érné meg. Mivel a 6. részt már más csinálta, gondoltam lesz némi előmozdulás a fizikában, irányításban, FFB-ben. Így viszont ilyen eladások mellett nem hiszem, hogy a kötelező alapoknál többel fogják fárasztani magukat.

grebber
Nézd meg a többi részt... évek alatt "alig" van eladás... De mivel minden rész jön pc-re is 100%-osan borítékolható hogy a portolás nem kerül többe mint pártizezer db game eladása az meg mindig meglesz = megéri nekik...

sertrex
Nem tudom, hogy ez a játék konzolon hogy fogy, de pécén elég gyenge. Ha így megy, akkor szerintem keresztet lehet rá vetni, mert ilyen mutatók mellett nem igazán éri meg a ráfordított időt. <#nemtudom>

Csak a teljesség kedvéért a WRC 6-ból 28.895-öt adtak el kb., Steamen. <#nemtudom>