161
11363732461504593917.jpg
WRC 7 - The Official FIA World Rally Championship video game
  • Adam Jonas
    3:10-nél egy kis érdekesség a jobb oldalon :)

• sertrex
  • Adam Jonas
    Én azt nem vettem meg a content miatt, de akkor ezek szerint lehet nem is baj.

A videót közbe Alan törölte (?), ha vissza felkerült a videó, akkor linkelem újra.
  • GPx8
    Én kipróbálás nélkül biztos, hogy nem veszem meg. Kidobtam egy csomó pénzt arra a hulladék DiRT4-re, most már óvatosabb vagyok...
  • Adam Jonas
    Nem akarok semmit sem elhamarkodni, de ez lehet lesz annyira jó, mint a DiRT Rally:

• alma2
    Marmint nem fogalmaztam egyertelmuen, a fos sg forum engine kitorolte a levelemet..
    Szoval ezt az 1,2 eurot megkaptam a wallet-embe
    Illetve csak most neztem, kozben a kulcs is megjott.
  • GPx8
    Elvileg 15.-én jön, de a Steam-en már csak szeptember...
  • alma2
    Nem tudom, hogy ez szokott-e menni az instantgamingen, es nem egy rossz elojel a jatek kapcsan, de amiota elorendeltem mar ketszer csokkent ara. Bar osszesen kemeny 1,2 euroval :)
  • GPx8
    Édekes
  • bmwcrash
    Szertintem nem rossz, az igazi is hasonló:D Az viszont annál rosszabb, hogy 4:49nél lebegnek a kövek az úton:DD
  • sertrex
    A Marsra úgyse mehetünk versenyezni. :)))
  • GPx8
    Elég ingerszegény pálya. Kb. mintha a Marson menne a csóka... :)
  • sertrex
  • GPx8
  • sertrex
    Oooopsss! Azt benéztem. :DDD
    De azért figyeled! Ebbe is jön a Porsche!
    Nem szoktam túl nagy következtetéseket levonni videó alapján, főleg fizikára nem.
    Nekem elsődleges az FFB és az irányítás. Remélem abban javulnak a 6-hoz képest, mert az elég pocsék volt. Fizikában azért nagy szimes fordulatot nemigen várnék. Egy olyan rally játék jó lenne végre, amire azt mondhatjuk, hogy olyan mintha... Mint a CM F1... olyan mintha...
  • bmwcrash
    Nem azért, de a második videó az WRC 5:D
    A Porsche meg nem túl bíztató se hangban, se fizikában. A WRC-k a videók alapján sokkal természetesebben mozognak. De ha csak a Porsche lesz szar benne, akkor ez lehet az első normális WRC, PC-re.
  • sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.09.05. 15:49:03
  • sertrex
    Gondoltam összedobok egy bannert ennek a topiknak is, hogy legyen valami arculata. Ha nem bánjátok.
    Mivel nincs HG megkérem a moderátorokat, hogy tegyék ki.

• alma2
    Ertheto, hogy sokaknal kiverni a navigator hang a biztositekot, de amikor egy kis tulzassal kozel fullos novel hozza ossze az embert a sors, par perc utan, meg az eger hangjat is elfelejti neki, ha posze, selypit es meg dadog is melle, az sem lesz gond, hamar megszokja a fuled, cserebe a latvanyert es amit utana nyujt a kozelebbi ismerettseg utan :p
  • GPx8
    Kíváncsi leszek!
    Remélem, hogy lesz "demo"...
  • Nyers
    Igen, egyértelműen a navigátor hang a leggyengébb pontja a játéknak. Fura, hogy nem esik ez le nekik.
  • bmwcrash
    Nem igaz, hogy 3 év alatt nem voltak képesek egy normális navigátor hangot csinálni...nevetséges ez a szarul vágott akadozó valami. Egy 15+ éves CMR-ben normálisabb a navigátor mint ebben.
    Már egész normálisnak/jónak tűnik, de ez valami borzalmasan illúzió romboló.
  • Zanetti
    Szerintem is elindult egy jó irányba a sorozat. Érdeklődve várom ezt a részt, amit tényleg egész olcsón már belehet szerezni.
  • sertrex
    A WRC 6-7. részét a Kylotonn fejleszti és a BigBen Interactiv adja ki.
    A Gravelt a Milestone fejleszti és adja ki, akiknek korábban már sikerült lejáratni a WRC szériát.
    A WRC 6 eladási száma tulajdonképpen a Milestone korábbi munkáit tükrözi. Nem véletlen, hogy át is adták az egész sorozatot a Kylotonn-nak.
  • alma2
    En balga a dirt4-et megvettem, elhittem amit kamuztak a dirt rally utan codiek, de a wrc6 otszor tobbet er/ert.
    Hatarozottan fejlodik a sorozat az uj kezekben, igy nem kerdes az uj resz meg jobb lesz.
    Kulcsos oldalakrol nevetsegesen olcson be lehet szerezni 21 euro.
  • gebali
    Gondolhatod mennyi befeketetés lehet a PC-s portban ha megéri nekik így is :D
  • grebber
    Most 2 kiadásban is jön a game...átskinezve kiadják Gravel néven is

Mondjuk ezt a WRC szériát nem értem pc-re....

WRC4 71k
    WRC5 35k
    WRC6 25k

Ilyen aladások mellett minek adják ki pc-re nem is értem.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.09.03. 12:02:33
  • sertrex
  • sertrex
  • sertrex
  • GPx8
    Ránézésre a DiRT4 is nagyon jó volt...
  • sertrex
    Ezek a gamepades videók!!
    A WRC 7 ránézésre jobbnak tűnik, de majd meglátjuk.
  • sertrex
    Egy kis történelem. :))

• Timbu
    A grafikáról azért nehéz mit mindani, mert minden trailerben valós videókat vágnak be helyette
  • GPx8
    Egyre inkább az az érzésem, hogy csak akkor lesz jó számunka (PC+kormány) egy autóversenyzős játék(!), ha alapvetően PC-re fejlesztik, vagy legalábbis azon rakják le az alapokat.
  • sertrex
  • Nyers
    Gondolom olvassák a fórumot! :D
    Epic Stages - akár 15 perces szakaszok, persze megint keverik az ingame és valós anyagot.

A DiRT 4 fórumok aktivitása alapján nem ütött akkorát a játék, legalábbis PCs körökben nem lett instant hit. Konzolokon lehet jobban megy, ezt nem tudom. De ez nagy esély most a WRC 7-nek, hogy nem tarolta le a Codemasters a piacot. Remélhetőleg a kocsik fizikáját is tovább csiszolják. Grafika, körítés véleményem szerint rendben, pályák szűkítése igazán örömteli. Itiner hangja meg olyan amilyen ... :P
  • ntex
    Még mindig köze nincs az igazi WRC Rally-hoz a játéknak, legalábbis ami a pályafelhozatalt illeti. Országonként kéne lennie legalább 10-15 szakasznak minimum, köztük 15-20 perceseknek is. Ez csak ilyen WRC Lite :D Ezt utálom minden mai rally játékban, hogy ilyen 3-4 perces szakaszok vannak mindenhol.
  • Nyers
    A párizsi Kylotonn fejlesztőcsapat harmadik WRC játéka idén ősszel érkezik. Sok hivatalos információt még nem tudni az elérhető versenygépekről, ami fix, hogy az új, 2017es WRC specifikációknak megfelelő rally autókat lehet majd terelgetni a játékban - több lóerő, nagyobb leszorítóerő, látványosabb külső.
    Minden bizonnyal a hivatalos WRC helyszínek mindegyikén versenyezhetünk majd - Monte-Carlo, Sweden, Mexico, France, Argentina, Portugal, Italy, Poland, Finland ,Germany, Spain, Great Britain, Australia.

WRC 7 - Announcement Trailer

WRC 7 - Triple Screen Gameplay, Mexico - Team VVV

- első ránézésre a játék grafikája és a kocsi dinamikája nagyban hasonlít a WRC 6-ban látottakhoz
    - részletesebb a pályák kidolgozottsága, már ami a körítést érinti
    - jóval szűkebb szakaszok várhatók, talán hosszabbak is
    - a szakaszok még mindig túl simák véleményem szerint, egy mexikói etap tele van kisebb gödörrel, kitüremkedéssel
    - az itiner hangja változatlan, sokak számára robotikus, élettelen

PS: gondoltam, legyen külön témája a játéknak, előző részekét nem találtam, töredék témák voltak csak - szóval ide lehetne írni a fikát és pozitívumokat a játékkal kapcsolatban (WRC 6 & WRC 7)