98
Nagy alu italosdoboz gyűjtő topik
-
#18 A hazai gyűjtemények közt pedig ezek is fellelhetőek még a környező országokból:
Ez pedig a legfrissebb szerzeményem, ami ismerősnek tűnhet,
de már ez is a 4. verzió csak nekem belőle, és ki tudja, mennyi volt még az elmúlt 80 év alatt..
kitudja mennyi volt még -
#17 Szép gyűjtemény, gratula hozzá
Én 1000db felett már nem számoltam, és annak a limitnek is már vagy 10 éve..
Angilában szerintem alap ez is, még ha amúgy ír sör, akkor is:
-
#16 Eleg regota gyujtom ezeket, van egy nagyobb gyujtemeny magyarorszagon es egy kisebb de bovulo itt angliaban is.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.672781182747751.1073741827.100000476274025&type=1&l=5e7cd54ed1
Utoljára szerkesztette: kommersz, 2017.07.22. 14:35:17 -
#15 És a tegnapi..
-
#14 Mai fogás..
-
#13 Valamint jéghidegen fogyasztva pár perce ez is:
-
#12 Legfrissebb szerzemények:
-
#11 Pár nem túl régi orosz kiadás:
-
#10 Legfrissebb dobozom "A" oldala..
És "B" oldala. Szép tőlük, hogy gondoltak a gyűjtőkre is, így megfordítható, ha már uncsi lenne esetleg
-
#9 Addig még készíthetsz pár szép doboz fotót két hűsítő közt
Holnap én is előkeresek még pár régebbi szép darabot..ha már rajtunk kívül úgysem gyűjti senki sem őket itt -
#8 Majd augusztus felé lesz beszüntetve a vakáció egy kicsit. Aztán még egy kicsit... -
#7 Látom ugyanabból a forrásból is szerzünk be dobozokat
Ha gondolod, jövő május környékén úgy 2 hetet Cipruson töltünk majd az asszonnyal..
Ott akár le is lefotózhatjuk egymás alu szerzeményeit
További szép nyarat (bár lassan már hazafelé tarthatsz Görögből)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.08. 19:40:18 -
#6 Sikerült... -
#5 -
#4 Faxa! -
#3 És hogy ne csak energiaitalos dobozokat nézegessünk..
-
#2 Csapjunk is bele:
-
#1 Órákon át ecsetelhetném az alumínium italos dobozok szépségét, de csak feleslegesen tenném..
Vagy tetszik valakinek, vagy a kukában landol a többi társa mellett, hogy esetleg egyszer újrahasznosítsák majd őket egy új italos aludoboz reinkarnációjaként..
De addig is, ha kezedbe kerülne netán egy szerinted is szép italos aludoboz, itt bármikor megoszthatod a fotóját :)